06-41369238

Wat zeggen klanten?

Wow, je energie is echt aanstekelijk. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan!
Ik heb Judith meegemaakt bij een lezing, Judith sprankelt als ze haar visie deelt. Haar onderliggende boodschap, zoals ik die uitleg, is: “(Samen)werken is persoonlijk” leeft Judith. Haar gedachtengoed sluit helemaal aan bij mijn ideeën over bedrijvigheid in de toekomst.
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!
Judith wist de hele zaal te inspireren stil te staan bij zichzelf. Judith verstaat de kunst een klein concept uit te dragen met groots effect, waarbij iedereen z’n eigen ruimte mag bepalen!
Wat heb jij een mooi inspirerend verhaal gehouden, ik weet het na 1,5 jaar nog. Je wist de 50 werkzoekenden vanuit de community van DeBroekriem van begin tot eind te boeien. Dank je wel daarvoor Judith!
Over Judith als spreker:
Ik ben officieel gestart met mijn eigen onderneming. Judiths lezing heeft mij de laatste zet gegeven. Alles wat ze zei is zo waar en eigenlijk zo eenvoudig. Vooral het stuk over kiezen voor droomklanten sprak mij aan. Ik had de neiging om alles aan te nemen, sinds ik mij richt op waar ik goed in ben en waar mijn interesse ligt, selecteert het zich vanzelf. Nog geen website, nog geen visitekaartje en toch zit ik op dit moment vol.

Elly Mos

 

Vorige week was ik bij een lezing van Judith waarin de 3 vragen uit ‘Kies en ze kiezen jou’ centraal stonden. Ik vond dit zo’n inspirerend verhaal, dat ik er meteen mee aan de slag ben gegaan. De vragen die zij stelt hebben bij mij voor hernieuwde scherpte gezorgd in de koers die ik wil varen. Wat Judith uitdraagt is voor iedere ondernemer én werknemer de sleutel voor geluk in je werk. Ik ga dit meenemen als ik gesprekken voer met kandidaten.

Femke van Bemmelen – Juuni Recruitment

 

 

Afgelopen week heb ik Judith eindelijk ‘in real live’ gezien. Bevlogen en enthousiast. Dat zijn de woorden die bij me opkomen. Mooi ook het gemak waarmee ze een zaal met ruim 100 ondernemers toespreekt.

Jolanda Wicherson – Het Acquisitiebord
Over Judith als coach:
In 3 gesprekken zijn we naar de essentie van mijn onderneming gekomen; wat wil je werkelijk? Doordacht luisterend met een warm, adviserende kracht heb ik nieuwe invalshoeken moeiteloos bereikt. Ik kan Judith van harte aanbevelen aan ondernemers die hun visie en focus verder willen optimaliseren.

Emile van der Linde – Gezondheid onder één dak

 

 

Dankzij Judith’s doortastende vragen en door haar eigen ervaring ben ik dingen gaan zien die ik niet zag en die ineens erg logisch lijken. Ik ben steeds minder streng voor mezelf, het gevoel van ongeduld verdwijnt naar de achtergrond en ik accepteer beter waar ik ben, waardoor ik juist meer voor elkaar krijg. Ook hou ik beter focus op wat ik wil. Het neem mezelf nu ècht serieus.

Minjon van Zoest

 

 

Mede dankzij Judith’s rust, begrip en liefdevolle connectie heb ik heel veel ontdekt over mijzelf. Over mijzelf als ondernemer en als mens. Judith vertrouwt het moment en pusht nooit – terwijl ze me wèl prikkelende toekomstbeelden meegaf die mij raakten. Jij practicet wat je preacht – puur jezelf. Héél inspirerend!

Kersti Vervloet
Ik vind Judiths online coachingsprogramma ‘Laat jezelf zien’ geweldig, ik voel me steeds zekerder omdat ik bewuster met mezelf bezig ben. Vroeger had ik dat misschien egoïstisch gevonden maar als jezelf niet goed in je vel zit en de verkeerde keuzes maakt, kun je er ook nooit optimaal en helemaal als jezelf voor de ander zijn.
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me vooral bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!
Ik ben blij dat ik het mezelf gegund heb met je te werken, Judith!
Je bent echt zo goed als dat ik dacht!
Voor deze organisaties heb ik gewerkt de afgelopen jaren:


Op Facebook

Op Twitter

Op Instagram
  • Deze keuze maak ik elke dag.

En nee niet iedereen zal van me houden zoals ik ben. Dat geeft helemaal niks. Zolang ik het zelf maar doe en er genoeg lieve mensen om me heen zijn die dat ook doen. En vice versa.

Het leven is te kort en kwetsbaar om anders te leven vind ik!

#purehuman #laatjezelfzien #leef #authenticiteit #eerlijk #open #lovingit❤️

Volg Me!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software