06-41369238

Wat zeggen klanten?

Ik viel als een blok voor haar

Tijdens een van de lezingen van Judith viel ik als een blok voor haar. Ze opende op een speelse wijze mijn ogen als onderneemster. Tijdens een intensiever coachingstraject met Judith heb ik mijn missie scherp gekregen, waardoor ik ben gaan kiezen en klanten nu voor mij kiezen. Judith laat me nog dagelijks zien dat je meer kunt delen met mensen dan alleen je expertise op werkgebied en hierdoor zelf geloofwaardiger wordt als mens. She walks her talk en inspireert me om te spelen met het volume knopje van delen.

Tineke Verdoes – Kindertalenten

5.0
2018-11-13T13:35:49+00:00

Tineke Verdoes – Kindertalenten

5
1


Over Judith als spreker:


Ik ben officieel gestart met mijn eigen onderneming. Judiths lezing heeft mij de laatste zet gegeven. Alles wat ze zei is zo waar en eigenlijk zo eenvoudig. Vooral het stuk over kiezen voor droomklanten sprak mij aan. Ik had de neiging om alles aan te nemen, sinds ik mij richt op waar ik goed in ben en waar mijn interesse ligt, selecteert het zich vanzelf. Nog geen website, nog geen visitekaartje en toch zit ik op dit moment vol.

 

Vorige week was ik bij een lezing van Judith waarin de 3 vragen uit ‘Kies en ze kiezen jou’ centraal stonden. Ik vond dit zo’n inspirerend verhaal, dat ik er meteen mee aan de slag ben gegaan. De vragen die zij stelt hebben bij mij voor hernieuwde scherpte gezorgd in de koers die ik wil varen. Wat Judith uitdraagt is voor iedere ondernemer én werknemer de sleutel voor geluk in je werk. Ik ga dit meenemen als ik gesprekken voer met kandidaten.

Femke van Bemmelen – Juuni Recruitment

 

 

Afgelopen week heb ik Judith eindelijk ‘in real live’ gezien. Bevlogen en enthousiast. Dat zijn de woorden die bij me opkomen. Mooi ook het gemak waarmee ze een zaal met ruim 100 ondernemers toespreekt.

Jolanda Wicherson – Het Acquisitiebord

Over Judith als coach:


In 3 gesprekken zijn we naar de essentie van mijn onderneming gekomen; wat wil je werkelijk? Doordacht luisterend met een warm, adviserende kracht heb ik nieuwe invalshoeken moeiteloos bereikt. Ik kan Judith van harte aanbevelen aan ondernemers die hun visie en focus verder willen optimaliseren.

Emile van der Linde – Gezondheid onder één dak

 

 

 

Dankzij Judith’s doortastende vragen en door haar eigen ervaring ben ik dingen gaan zien die ik niet zag en die ineens erg logisch lijken. Ik ben steeds minder streng voor mezelf, het gevoel van ongeduld verdwijnt naar de achtergrond en ik accepteer beter waar ik ben, waardoor ik juist meer voor elkaar krijg. Ook hou ik beter focus op wat ik wil. Het neem mezelf nu ècht serieus.

Minjon van Zoest – Over Rouw

 

 

 

Mede dankzij Judith’s rust, begrip en liefdevolle connectie heb ik heel veel ontdekt over mijzelf. Over mijzelf als ondernemer en als mens. Judith vertrouwt het moment en pusht nooit – terwijl ze me wèl prikkelende toekomstbeelden meegaf die mij raakten. Jij practicet wat je preacht – puur jezelf. Héél inspirerend!

Kersti Vervloet – Desideratum

 

 

Voor deze organisaties heb ik gewerkt de afgelopen jaren:

 Bestel mijn nieuwste boek

Judith Webber – dit ben ik

Waar wacht je op?

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software