06-41369238

Team(building) sessies

Ik heb Judith meerdere keren ingehuurd voor een (team)sessie, eerst met m’n toenmalige compagnon en later met m’n medewerkers. Elke sessie heeft enorm verhelderend gewerkt voor mij, ik kon erna veel makkelijker keuzes maken in m’n bedrijven. Om te stoppen met een samenwerking en juist door te gaan met m’n andere bedrijf. En om de juiste medewerkers aan te nemen, die echt passen!

Mark van Kan – eigenaar Bouwkundig BEHEER
Toen Judith ons vroeg ‘waarom doe je wat je doet’ en we daar met het team bij stil stonden, gingen er deurtjes open die eerder gesloten bleven. Ook bij mijzelf. Inzichten waar ik vandaag nog steeds wat aan heb!!

Huub van Zwieten – veelgevraagd spreker en eigenaar TalentFirst

Samenwerken is JA zeggen tegen elkaar!

  • Wil je meer verbinding in je team creëren in plaats van langs elkaar heen werken?
  • Wil je een soepele manier van communiceren met elkaar vinden, die zo dichtbij is dat je eroverheen keek?
  • Wil je zorgen dat je het beste uit je mensen én uit jezelf haalt?
  • Wil je moeiteloos mensen mee in de veranderstand krijgen?
  • Wil je een gevoel van betrokkenheid bij elkaar, bij het bedrijf creëren?
  • Wil je zorgen dat iedereen meewerkt en uitdraagt waar jullie gezamenlijk voor staan?
  • Wil je dat je mensen intrinsiek gemotiveerd zijn, dat hun vuurtje aangewakkerd is?
  • Kortom: wil je een vloeiende duurzame & succesvolle samenwerking?
Wat goed om elkaar zo beter te leren kennen, nu kunnen we meer rekening met elkaar houden!
Ik heb geleerd dat ik me gewoon eerlijk kan uitspreken! Ik was verbaasd over m’n eigen openheid!
Teambuilding

In een team is iedereen anders. Met andere natuurlijke talenten en andere non-talenten. Met zaken waar mensen energie van krijgen én waar ze geen energie van krijgen. Wat jullie bindt is dat jullie allemaal mens zijn en voor dezelfde organisatie werken. Verder zijn er overeenkomsten en verschillen in wie jullie zijn. Die overeenkomsten én de verschillen wordt vaak weinig aandacht aan besteed, terwijl ze cruciaal zijn in de samenwerking. Je besteedt nota bene meer tijd op je werk dan thuis!

Pas als je elkaar heel goed leert kennen kun je elkaar optimaal benutten. Op elkaar aansluiten. Elkaar helpen waar mogelijk. Want samenwerken is JA zeggen tegen elkaar!

Mensen bewegen als ze willen

Jarenlang was ik HR adviseur bij wel 12 verschillende bedrijven, daar leerde ik veel over mensen en hun drijfveren. Zo vaak zag ik mensen niet helemaal zichzelf waren op het werk, inclusief mezelf. Ook viel het me op dat er soms weinig verbinding was tussen werknemers en hun werk en vaak ook tussen werknemers onderling. En wat me raakte is dat veel mensen niet voldoende ruimte voelden om zichzelf te laten zien. Dat boeide me. In 2008 werd ik ondernemer en verdiepte ik me vooral in menselijke emoties en intrinsieke motivatie. Wat houdt mensen tegen om echt helemaal zichzelf te zijn? Wat maakt dat mensen zich wel of niet uiten? Wat creëert meer vertrouwen, betrokkenheid en pro-activiteit? Wat maakt dat mensen in beweging komen?

Van hokjes naar puzzelstukjes

Dat ben ik allemaal gaan ontdekken, in mezelf en hoe dit bij anderen werkt. Nu verweef ik al deze kennis & ervaring in lezingen en heb ik trainers opgeleid om teamsessies te geven, die gestoeld zijn op mijn visie op organisatie-verandering van binnenuit, ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’. En ik heb deze metafoor niet voor niets gekozen, puzzelstukjes passen naadloos in elkaar, daar waar hokjes naast elkaar bestaan, je kent ze wel: eilandjes. Nee, wij gaan bewust op zoek naar de verschillen én de overeenkomsten. Want de verschillen creëren de aanhaakpunten: waar je de samenwerking kunt vinden en de overeenkomsten zorgen voor een goeie werk-relatie.

Ken jezelf, ken elkaar

In een team-sessie van een dagdeel leer je elkaar gegarandeerd heel goed kennen én niet alleen elkaar, nee ook jezelf! Je leert anders naar jezelf kijken, completer, want je benut vast nog niet alles van jezelf. Je leer je natuurlijke talenten en non-talenten kennen. Ofwel waar je energie van krijgt en waarvan niet. De werkvormen zijn zo afgestemd dat iedereen makkelijk meedoet en met simpele middelen het beste uit zichzelf leert halen, er ontstaat meer contact onderling en daarmee meer vertrouwen, betrokkenheid én pro-activiteit.

Zodat je na de sessie volmondig JA zegt tegen elkaar!

Je kunt een sessie boeken als teambuilding of je hele organisatie vernieuwen met de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ methodiek.


Ja, daar wil ik graag meer van weten!

Wat ervaringen:
Je weet dat het anders moet, dat het niet klopt zoals het gaat, dat het beter kan, maar je zoekt naar de juiste richting. Judith weet als geen ander je “onderbuikgevoel” op een treffende wijze te bevragen waardoor je het probleem kernachtig te pakken hebt en daarmee de richting een vanzelfsprekend draagvlak krijgt. Want een organisatie verander je pas echt, als je het echte probleem boven tafel krijgt en dat ligt in de samenwerking.

Jan Huybregts – eigenaar Zuidpark
Je hebt met de teamsessie ons team nader tot elkaar gebracht en dat was nodig! In een andere setting dan op de werkvloer krijg je écht een andere kijk op elkaar, het delen van elkaars non talenten brengt meer begrip naar elkaar waardoor we er beter mee kunnen omgaan…mijn besef: we zijn maar mensen!

André Webers – docent ROC Leeuwenborgh
Mijn kernteam van trainers:


Ik breng beweging en een ‘het kan wél’ mindset. Mijn fundament: mensen willen zichzelf dolgraag laten zien en zichzelf benutten. Ze hebben alleen wat ruimte nodig! – Judith Webber – spreker


Als P&O manager en trainer/coach zie ik dat de veerkracht en vitaliteit van een organisatie ligt in de verbinding van mens, team en organisatie. Sterker worden door goed voor jezelf te zorgen – Suus Reep – trainer i.o.


Ik bruis als ik mensen help in beweging te komen om in werk en leven wat ze doen te laten samenvallen met wie ze zijn. Dat doe ik door liefdevol scherp te zijn en met veel gevoel voor timing. – Jiska van Leeuwen – trainerMensen raken, zodat ze in beweging komen: dat is mijn passie. En effectieve teams creëren door talenten bloot te leggen en de onderlinge samenwerking te optimaliseren. – Ariënne Groenewoud – trainer i.o.


Vanuit mijn enthousiasme en ontwikkelings-gerichtheid daag ik mensen uit stil te staan bij hun (non) talenten. Ik stimuleer daarmee aan het werk te gaan, zodat er ruimte ontstaat. Desnoods buiten de functiebeschrijving om. – Hilko de Boer – trainer


Uitnodigend, speels en liefdevol scherp begeleid ik mensen naar zelfkennis en zelfsturing met als doel: van binnen naar buiten te leven en werken. – Maroesja Teijgeler – trainer

Deze organisaties gingen je al voor:Bestel mijn nieuwste boek

Judith Webber – dit ben ik

Waar wacht je op?

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software