06-41369238

Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, je energie is echt aanstekelijk. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan!
Judith, je bent echt zo goed als ik dacht!
Wow, dat je rond 3 simpele vragen uit ‘Kies en ze kiezen jou’ zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!

Judith van der Ziel – UWV

Iedere verandering vraagt in eerste instantie om een verandering van mindset

De wereld verandert rap. De kunst is dat we flexibel leren omgaan met de veranderingen die er zijn. Allereerst in onze mindset, want dan volgt gedrag vanzelf.

Ik schud graag als spreker de huidige mindset wat op, rek de flexibiliteit van de geest op en steek de intrinsieke motivatie aan met m’n aanstekelijke enthousiasme en mijn aanwezigheid! Gegarandeerd dat mensen naar buiten lopen en aan de slag willen met wat ze hebben opgestoken!

In de vorm van interactieve enthousiasmerende lezingen deel ik met liefde & humor m’n visie, kennis en ervaring als HR adviseur, ondernemer én bovenal: mens, over het maximale uit jezelf en je leven halen. Ik heb in mijn carrière namelijk zoveel mensen gezien die werk aan het doen waren, waar ze niet gelukkig van werden. Mensen die niet helemaal zichzelf waren op hun werk en daardoor niet in hun kracht stonden. Maar ik weet: daar kun je wat aan doen!

Ik ben er zelf het levende bewijs van, ook ik was jarenlang werk aan het doen dat niet 100% bij me paste. En dat was niet goed voor mij en ook niet voor de organisaties waar ik voor werkte. Mijn boodschap is daarom: Kies voor jezelf! Ontdek je waarde! Durf jezelf te zijn! Daar wordt iedereen beter van! Werk wordt makkelijker, relaties zijn prettig, de communicatie verloopt soepeler, resultaten worden beter!

Alles begint bij jou, bij weten wat jij nodig hebt om uit je leven en uit jezelf te halen wat erin zit! Wat geeft jou energie? Waar word jij gelukkig van? Wat drijft jou? Dit leer je niet op school, maar heb je wél hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je relaties is zelfkennis broodnodig. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen én hoe meer waarde je anderen te bieden hebt. Kun je je voorstellen hoe inspirerend dat werkt? Hoe makkelijk mensen met je meebewegen als jij het goede voorbeeld geeft van het gedrag wat je graag terugziet bij anderen?

“Haal eruit wat erin zit!”

judith spreekt zaal lachend

Voorbeelden van thema’s

JA zeggen JA doen – Van hokjes naar puzzelstukjes
– Hoe krijg je mensen AAN? –

Mensen maken het verschil! En toch zijn we in organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. En we doen het onszelf ook aan, want we willen maar al te graag in het hokje passen. Het probleem is echter dat mensen daarvan afstompen. Ze worden ziek, overspannen, burn-out zelfs. Of ze raken rigide, ze houden strak vast aan het hokje, uit veiligheid & zekerheid. Terwijl je dat als organisatie graag anders ziet. Je wil graag vitale, gemotiveerde, flexibele medewerkers. Je wil dat ze AAN zijn en goed werk afleveren! Toch?

Het kan op een simpele wijze heel anders. Samenwerking is in mijn ogen idealiter als mensen zichzelf & elkaar zien én aanvullen, als puzzelstukjes, in plaats van als eilandjes naast elkaar te werken. Want hoe is het toch mogelijk dat we elkaar vaak zo slecht kennen onderling? En dat terwijl er een wereld opengaat als we écht het gesprek met elkaar aangaan. Ik draag hier graag een oplossing voor aan. Ik geloof in openheid, vertrouwen en verbinding als duurzame vervangers van controle.

In humoristische, interactieve lezingen laat ik je graag ervaren hoe je vlammetjes aansteekt, intrinsieke motivatie stimuleert. Ik gebruik hiervoor een puzzelstukje, als sterke metafoor, als handig hulpmiddeltje, zodat m’n verhaal ook na m’n verhaal nog blijft plakken en je er dus iets mee kunt voor jezelf én je organisatie!

Met kleine stappen groots resultaat bereiken, daar gaat m’n lezing over!

Zodat JA zeggen JA doen wordt!

Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn
– Kies en ze kiezen jou –

Klanten en ook werkgevers weten niet vanzelf dat je bestaat en ook niet wat voor waarde je toevoegt. En dus… weten ze ook niet waarom ze voor je moet kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door super-helder te worden. Dúrf te kiezen voor wie JIJ bent!

Dat betekent leiderschap durven pakken, gaan staan voor jouw boodschap, jouw drive, jouw manier van werken. Geen compromissen meer. Niet meer een opdracht aannemen die een ander beter kan. Durf eerlijk en helder te zijn. Durf te kiezen voor wat écht bij jou past. En als je dat laat zien, trek je werk en klanten aan dat wél bij je past.

Met als gevolg: mensen die – al voordat ze je gesproken hebben – weten dat ze met jou willen werken. Dat wil jij toch ook?

Ik pas dit principe al jaren toe met als effect dat klanten/organisaties mij precies voor wie ik ben en wat ik te vertellen heb, inhuren. Zonder dat ik acquisitie doe. Ik ben een magneet die exact het juiste werk, de juiste klanten aantrekt!

In interactieve lezingen deel ik dé 3 vragen die een totaal ander, fundamenteel verhaal creëren, omdat dit verhaal écht uit jou komt en niet een verkoopverhaaltje is. Nee, het is een verhaal met gevoel, met diepgang. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat verbindt! Omdat het JOUW verhaal is!

Het enige dat jij hoeft te doen, is dat verhaal vertellen! En te blijven kiezen voor jezelf!

Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn: Kies en ze kiezen jou!

Bedankt voor de inspirerende lezing!! Wat straal jij een positieve energie uit.
Vanmiddag heb ik je gezien tijdens een lezing en ik vond je verhaal over puzzelstukjes erg inspirerend! Ik volg je graag om nog meer van mijn natuurlijke talenten te ontdekken.

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid”

Wil je dat je publiek:
  • Geïnspireerd raakt?
  • Van binnenuit in beweging komt?
  • Verandering leuk gaat vinden?
  • Aangestoken wordt door passie?
  • Geraakt wordt?
  • Uitgenodigd wordt mogelijkheden te zien?
  • Flexbibeler van geest wordt?
  • Zichzelf én elkaar beter leert kennen?
  • Last but not least: ontzettende lol heeft?

Wat recensies:
Ons event was zeer geslaagd, mede dankzij jouw inbreng. Je presentatie was erg inspirerend, je energie is aanstekelijk en door je open opstelling zorg je dat je mensen op hun gemak stelt, zodat ze meedoen. En top dat je zo snel schakelde dat je in het Engels moest spreken!-

Joost Coulier – Salesmanager CitizenM hotels


Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT


Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool. Ik ken Judith al enige jaren en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – (wijlen) docent HRM Hogeschool NHL


Samenwerkingspartners:
logo_speakers
logo_despreker
logo-athenas
Deze organisaties gingen je voor:Op Facebook

Op Twitter

Op Instagram
  • Deze keuze maak ik elke dag.

En nee niet iedereen zal van me houden zoals ik ben. Dat geeft helemaal niks. Zolang ik het zelf maar doe en er genoeg lieve mensen om me heen zijn die dat ook doen. En vice versa.

Het leven is te kort en kwetsbaar om anders te leven vind ik!

#purehuman #laatjezelfzien #leef #authenticiteit #eerlijk #open #lovingit❤️

Volg Me!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software