06-41369238

Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, je energie is echt aanstekelijk. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan!
Judith, je bent echt zo goed als ik dacht!
Wow, dat je rond 3 simpele vragen uit ‘Kies en ze kiezen jou’ zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!

Judith van der Ziel – UWV

Iedere verandering vraagt in eerste instantie om een verandering van mindset

De wereld verandert rap. De kunst is dat we flexibel leren omgaan met de veranderingen die er zijn. Allereerst in onze mindset, want dan volgt gedrag vanzelf.

Ik schud graag als spreker de huidige mindset wat op, rek de flexibiliteit van de geest op en steek de intrinsieke motivatie aan met m’n aanstekelijke enthousiasme en mijn aanwezigheid! Gegarandeerd dat mensen naar buiten lopen en aan de slag willen met wat ze hebben opgestoken!

In de vorm van interactieve enthousiasmerende lezingen deel ik met liefde & humor m’n visie, kennis en ervaring als HR adviseur, ondernemer én bovenal: mens, over het maximale uit jezelf en je leven halen. Ik heb in mijn carrière namelijk zoveel mensen gezien die werk aan het doen waren, waar ze niet gelukkig van werden. Mensen die niet helemaal zichzelf waren op hun werk en daardoor niet in hun kracht stonden. Maar ik weet: daar kun je wat aan doen!

Ik ben er zelf het levende bewijs van, ook ik was jarenlang werk aan het doen dat niet 100% bij me paste. En dat was niet goed voor mij en ook niet voor de organisaties waar ik voor werkte. Mijn boodschap is daarom: Kies voor jezelf! Ontdek je waarde! Durf jezelf te zijn! Daar wordt iedereen beter van! Werk wordt makkelijker, relaties zijn prettig, de communicatie verloopt soepeler, resultaten worden beter!

Alles begint bij jou, bij weten wat jij nodig hebt om uit je leven en uit jezelf te halen wat erin zit! Wat geeft jou energie? Waar word jij gelukkig van? Wat drijft jou? Dit leer je niet op school, maar heb je wél hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je relaties is zelfkennis broodnodig. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen én hoe meer waarde je anderen te bieden hebt. Kun je je voorstellen hoe inspirerend dat werkt? Hoe makkelijk mensen met je meebewegen als jij het goede voorbeeld geeft van het gedrag wat je graag terugziet bij anderen?

“Haal eruit wat erin zit!”

judith spreekt zaal lachend

Voorbeelden van thema’s

JA zeggen JA doen – Van hokjes naar puzzelstukjes
– Hoe krijg je mensen AAN? –

Mensen maken het verschil! En toch zijn we in organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. En we doen het onszelf ook aan, want we willen maar al te graag in het hokje passen. Het probleem is echter dat mensen daarvan afstompen. Ze worden ziek, overspannen, burn-out zelfs. Of ze raken rigide, ze houden strak vast aan het hokje, uit veiligheid & zekerheid. Terwijl je dat als organisatie graag anders ziet. Je wil graag vitale, gemotiveerde, flexibele medewerkers. Je wil dat ze AAN zijn en goed werk afleveren! Toch?

Het kan op een simpele wijze heel anders. Samenwerking is in mijn ogen idealiter als mensen zichzelf & elkaar zien én aanvullen, als puzzelstukjes, in plaats van als eilandjes naast elkaar te werken. Want hoe is het toch mogelijk dat we elkaar vaak zo slecht kennen onderling? En dat terwijl er een wereld opengaat als we écht het gesprek met elkaar aangaan. Ik draag hier graag een oplossing voor aan. Ik geloof in openheid, vertrouwen en verbinding als duurzame vervangers van controle.

In humoristische, interactieve lezingen laat ik je graag ervaren hoe je vlammetjes aansteekt, intrinsieke motivatie stimuleert. Ik gebruik hiervoor een puzzelstukje, als sterke metafoor, als handig hulpmiddeltje, zodat m’n verhaal ook na m’n verhaal nog blijft plakken en je er dus iets mee kunt voor jezelf én je organisatie!

Met kleine stappen groots resultaat bereiken, daar gaat m’n lezing over!

Zodat JA zeggen JA doen wordt!

Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn
– Kies en ze kiezen jou –

Klanten en ook werkgevers weten niet vanzelf dat je bestaat en ook niet wat voor waarde je toevoegt. En dus… weten ze ook niet waarom ze voor je moet kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door super-helder te worden. Dúrf te kiezen voor wie JIJ bent!

Dat betekent leiderschap durven pakken, gaan staan voor jouw boodschap, jouw drive, jouw manier van werken. Geen compromissen meer. Niet meer een opdracht aannemen die een ander beter kan. Durf eerlijk en helder te zijn. Durf te kiezen voor wat écht bij jou past. En als je dat laat zien, trek je werk en klanten aan dat wél bij je past.

Met als gevolg: mensen die – al voordat ze je gesproken hebben – weten dat ze met jou willen werken. Dat wil jij toch ook?

Ik pas dit principe al jaren toe met als effect dat klanten/organisaties mij precies voor wie ik ben en wat ik te vertellen heb, inhuren. Zonder dat ik acquisitie doe. Ik ben een magneet die exact het juiste werk, de juiste klanten aantrekt!

In interactieve lezingen deel ik dé 3 vragen die een totaal ander, fundamenteel verhaal creëren, omdat dit verhaal écht uit jou komt en niet een verkoopverhaaltje is. Nee, het is een verhaal met gevoel, met diepgang. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat verbindt! Omdat het JOUW verhaal is!

Het enige dat jij hoeft te doen, is dat verhaal vertellen! En te blijven kiezen voor jezelf!

Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn: Kies en ze kiezen jou!

Bedankt voor de inspirerende lezing!! Wat straal jij een positieve energie uit.
Vanmiddag heb ik je gezien tijdens een lezing en ik vond je verhaal over puzzelstukjes erg inspirerend! Ik volg je graag om nog meer van mijn natuurlijke talenten te ontdekken.

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid”

Wil je dat je publiek:
 • Geïnspireerd raakt?
 • Van binnenuit in beweging komt?
 • Verandering leuk gaat vinden?
 • Aangestoken wordt door passie?
 • Geraakt wordt?
 • Uitgenodigd wordt mogelijkheden te zien?
 • Flexbibeler van geest wordt?
 • Zichzelf én elkaar beter leert kennen?
 • Last but not least: ontzettende lol heeft?

Wat recensies:
Ons event was zeer geslaagd, mede dankzij jouw inbreng. Je presentatie was erg inspirerend, je energie is aanstekelijk en door je open opstelling zorg je dat je mensen op hun gemak stelt, zodat ze meedoen. En top dat je zo snel schakelde dat je in het Engels moest spreken!-

Joost Coulier – Salesmanager CitizenM hotels


Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT


Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool. Ik ken Judith al enige jaren en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – (wijlen) docent HRM Hogeschool NHL


Samenwerkingspartners:
logo_speakers
logo_despreker
logo-athenas
Deze organisaties gingen je voor:Op Facebook
 • Precies wat ik altijd zeg. Iedereen IS authentiek! Het is de kunst je ook authentiek te gedragen, dat is een weg van vallen en opstaan, een weg vol oefening! En vanuit m’n eigen ervaring kan ik je zeggen: het is ZO de moeite waard. Ik voel me zoveel beter over mezelf, m’n zelfvertrouwen is enorm gestegen en m’n eigenwaarde idem dito (dus m’n prijzen ook)! Je werk & relaties vormgeven in lijn met wie je bent is namelijk heel ontspannen!

 • Wat ik aan het doen ben? Ongegeneerd aan het genieten van m’n leven. Vandaag met m’n lieve vriendin Yvonne! Gisteren met m’n oma. Afgelopen lang weekend met m’n lief. Heerlijk! Poeh wat ik heb ik dat lang ook niet gekund, ongegeneerd genieten! Altijd was er wel zo’n klein stemmetje die zei ‘Moet je niet weer eens wat gaan doen?’ ‘Zo blijf je toch hangen?!’ ‘Ben jij nou ondernemer? Kom op ga eens aan het werk’ etc... je kent ze misschien ook wel ?! Ik ben best hard naar mezelf geweest, achteraf gezien, want een mens heeft ook rust nodig. Bijtank-tijd. Ontspanning. Ik kon dat eigenlijk niet zo goed. Ongegeneerd dan. Ja af en toe een dagje tussendoor, maar niet wekenlang. Of maandenlang. Zoals nu... Wat ben ik er nu blij mee dat ik eindelijk echt ontspan, wat had ik dat nodig, wat heb ik dat nodig. De rouw vanwege m’n moeders overgaan is er nu bijna een jaar en ik heb mezelf al die tijd niet echt die tijd gegund, ik móest door. Nou dat moest dus helemaal niet bleek... Errug fijn om mezelf dit te gunnen. Omdat ik het waard ben, ja dat voel ik écht zo! 🎉

 • Zelfs als het even tegenzit of je je ronduit rot voelt, helpt dankbaarheid me. Dankbaarheid maakt me zachter. Alsof ik mezelf een dosis (zelf)liefde geef ermee! Misschien is dat het ook wel, een portie zelfliefde! En geven is het trouwens niet echt, het is meer aanspreken wat je al in je hebt. Door te kijken naar waar je dankbaar voor bent, hoe klein ook, maak je hier contact mee. Probeer het maar eens uit. Kies iets heel kleins waar je nu dankbaarheid voor voelt en zeg dat in jezelf of hardop. Voel het helemaal. En kijk of er nog iets opkomt. Ga vooral door tot het klaar voelt. En voel nu eens hoe je je nu voelt. Lichter? Zachter? Verbonden? Liefdevol? Aandachtig? Of heb je nog andere woorden voor je ervaring? Ik lees ze graag!

 • Gisteren heb ik tijdens m’n masterclass Laat jezelf zien wel 5 opstellingen mogen begeleiden en ondanks m’n ervaring blijf ik elke keer verwonderd van wat dat doet én brengt! Voor iedereen die erbij is... Albert Einstein wist het al: alles is energie. En dus als je je verbindt met de energie van wat je graag wil, creëer je daarmee een nieuwe werkelijkheid. Mits je die toelaat. Die innerlijke switch is de sleutel! Waanzinnig gaaf om te mogen begeleiden, ik voelde me totaal in-sync met wat er nodig was en wat door me heen mocht komen. An sich was dat voor mij al een magische ervaring, zelfs al ken ik dit - zo schrijf, spreek en coach ik het liefst! Laat staan wat dit voor de deelnemers deed. Wat een energie kwam er vrij, wow! Ik ben echt reuze benieuwd naar wat de effecten in de buitenwereld gaan zijn... #zobinnenzobuiten #energie #ziejezelf #kwetsbaarheid #kracht #laatjezelfzien #hetgaatnietomzichtbaarheid #purehuman

 • Zelfvertrouwen Dat is waarom veel klanten mij kiezen als coach omdat ik hetzelfde pad afleg als zij voor zichzelf voor ogen hebben. Steeds meer zelfvertrouwen, steeds meer jezelf zijn, steeds vrijer zijn! Het pad: Mét angst toch de stappen zetten die je móet zetten, bijvoorbeeld door voor groepen te spreken of een boek te schrijven. Je eigenwaarde vergroten door jezelf niet meer zo weg te geven, bijvoorbeeld door hogere prijzen durven te vragen. Naar waarde betaald worden is zo essentieel. Jezelf kwetsbaar op durven stellen, jezelf laten zien, wat er in je speelt, wat resulteert in diepere en betere relaties en een meer voldaan gevoel over jezelf. Want jezelf uiten in lijn met jezelf heeft dat effect! Je talenten ontdekken en meer en meer benutten, omdat je voelt dat het nu lang genoeg is geweest dat je jezelf klein hield, in je ‘hokje’. Je hebt meer in je mars! Ik kén dat pad, ik beloop dat pad. Ik weet waar ik het over heb en wat je tegenkomt onderweg. En ik loop graag naast je! www.PureHuman.nl/exclusief

  http://www.PureHuman.nl/exclusief">

 • Zo waar dit. Zoveel mensen zijn bezig met het HOE uitkristalliseren, terwijl je richting bepalen vele malen belangrijker is. Die bepaalt de koers... Denk maar aan een zeilschip, die hoeft ook alleen maar te bepalen waar ze heen wil. De combinatie wind én het besturen van je zeilen doet de rest! Als je alleen de wind zijn gang laat gaan (lees: de buitenwereld, wat mensen van je willen, verwachtingen, externe prikkels), dan ben je stuurloos... En alleen als een malle aan je zeilen trekken gaat ook niet werken. Het is de combinatie die werkt, de afstemming tussen binnen (jij) en buiten (de wind)! En laat die richting nou iets zijn waar ik je graag bij help om die te vinden. Daarna kun je het zelf 🎉

 • En hoe gaaf is dat? Op de dag dat ik het gevoel heb er écht weer helemaal te zijn na een fikse periode van naar binnen keren... een mooie aanvraag ontvangen! Ik ben gevraagd om eind september een korte motiverende lezing te geven + 2 verdiepende workshops, in de zorg, met als doel: zijinstromers enthousiasmeren! Dus dat gaat over... je passie vinden & volgen natuurlijk! En laat ik daar nu wel wat over te vertellen hebben 😉 Ik heb er nu al zin in!

 • Superfijne meeting gehad met Celesta over de next steps in Miracles by Stella bij Key West Beachhouse, een kleine oase aan de rand van Utrecht! Work & pleasure can be mixed! #nieuweenergie #naturalcosmetics #puurnatuur #followourflow #heteordtsuper #miraclesbystella

 • Ik had me toch een mooie opdracht van de week, echt een kadootje, ook voor mij! Ik mocht namelijk een ondernemer - in de vastgoedsector - helpen z’n eigen woorden te vinden voor z’n nieuwe business. Een disruptive app. Hij had er bijzonder veel moeite mee om zich uit te drukken, hij had zelfs al een paar tekstschrijver de revue laten passeren. Maar hij was niet blij met wat er stond. Het klopte niet. En toen dacht ie aan mij, want hij dacht dat ik het wel uit hem zou kunnen krijgen én daarbij vond hij me goed met woorden. Zit wat in dacht ik toen ie me vroeg 🤗 Nou dat was een hit. Twee uur heb ik met hem gezeten. Gespard, vragen gesteld, hij heeft eea opgeschreven en hop: toen stond het! Hij blij, ik blij, wij blij!

 • Pak je kans: allerlei mooie aanbiedingen voor jou als ondernemer én gratis business coaching door een heel scala aan coaches, waaronder moi ;-)

  De Business Boost Box is gratis voor iedere groeiondernemer in Nederland. Wil jij een business boost voor jouw bedrijf? Dat kan met ons en onze coaches!

 • Zo trots als een pauw. Zo voel ik me, nu ons nieuwe boek het einde nadert (althans voor nu, hierna volgt nog een redactie-ronde)...

 • Mocht je al een tijdje denken dat je eigenlijk best wel eens met mij wil babbelen, sparren of coaching van mij wil ontvangen... dan is nu je kans. Kosteloos ook nog. Wat een 🎁! Vraag snel de Business Boost Box aan en krijg gratis 1,5 uur coaching van mij met de Kies en ze kiezen jou formule!

  Businesscoach Judith Webber inspireert jou om je werk en relaties helemaal vanuit jezelf vorm te geven. Zo word jij een klantenmagneet en creëer je een win-winsituatie. Meld je nu aan en geef jouw business een boost met deze coachingsessie! https://businessboostbox.com/?coach=768&ref=VVN84WQU

 • Doet een rondedansje

 • Al heel wat jaartjes ben ik bezig me te ontdoen van al m’n moeten. Dat was me nogal een waslijst... en ik mag er scherp op blijven, want al is de lijst korter, ik betrap mezelf er nog wel eens op dat ik toch weer van alles moet (van mezelf)... En weet je wat het leuke is? Er moet eigenlijk helemaal niet zoveel, als je het even afstript. Dat is dan meestal waar ik behoefte aan heb: even langsgaan of het écht wel NU moet (en of IK het ‘moet’)... orde in de chaos brengen. En zodra er weer rust is, gebeuren er magische dingen, bijvoorbeeld met afspraken die ik bij nader inzien toch liever op een ander moment plan. 9 van de 10 keer start of de ander erover om hem te verzetten óf de ander is het roerend met me eens dat een ander moment beter is. Ik leer hierdoor steeds meer vertrouwen op the divine timing of everything! Alles gebeurt op het juiste moment, niet eerder of later. Hoe minder ik me er in feite mee bemoei door te moeten, hoe meer ik me kan overgeven hieraan. Ik laat m’n weerstand los ;-)

 • Kwetsbaarheid, raakbaarheid of menselijkheid, hoe je het ook noemt: ik ben er gek op. Ik wil zó graag iemand écht zien. Ik wil zó graag écht contact met iemand. En ja dat lukt alleen als iemand zich láát zien, laat zien waar hij of zij door bewogen raakt, wat hem of haar raakt. Daar zit de verbinding. Vanmorgen mocht ik twee mannen om wie ik geef, die ik in m’n hart gesloten heb, verder brengen met elkaar. Ze stonden op een belangrijk kruispunt waar van buiten zaken veranderen niet meer genoeg was. Er moest wat binnenwerk gebeuren, om keuzes écht intrinsiek te maken, met dito resultaat in de buitenwereld. De buitenwereld is tenslotte niet meer dan een weerspiegeling van de binnenwereld. Dus hoppa: ze gingen samen met mij de diepte in en voelen hierdoor nu weer allebei wat ze beweegt én ook wat ze tegenhield om hun volledige potentie te leven, te benutten. De vuurtjes zijn AAN 🔥 Het is nu een kwestie van integreren en de daad bij het woord voegen bij de gemaakte keuzes en dan... volgen de (juiste) klanten & de bijbehorende voldoening vanzelf! Want: Kies en ze kiezen jou! I ❤️ my job !! #kiesenzekiezenjou #vanbinnennaarbuiten #compagnons #coaching #purehuman #verbinding #aansteker

 • Hoe toepasselijk dat ik op een seminar ga spreken dat 'Anders...' heet. Ik voelde me vroeger inderdaad heel anders en dat had in eerste instantie niet zo'n prettige uitwerking op hoe ik me voelde en gedroeg. Ik voelde me op een vervelende manier anders, ik had de kracht ervan nog niet helemaal ontdekt. Dit maakte dat ik me ging aanpassen bij de vleet (zo makkelijk dat ik het zelf niet eens meer doorhad). Ik wilde tenslotte erbij horen, wie niet? Godzijdank ontdekte ik door mijn vele banen-wisselingen steeds meer mijn talenten en non-talenten en als vanzelf ging ik daar steeds meer voor staan. Mét effect. Mijn zelfvertrouwen groeide. Het effect was ook dat - doordat ik het zelf geloofde - mensen rekening met me hielden en me vooral mijn talenten lieten uitoefenen en me niet zaten te pushen op waar ik niet goed in was. Wat een vrijheid en voldoening gaf dat! Vele jaren later, toen ik al lang en breed ondernemer was, ontdekte ik het recept. En dat heb ik Van hokjes naar puzzelstukjes genoemd. Ik ben er druk doende mee dit - en meer- op te schrijven in JA zeggen JA doen En dit is dan ook precies de receptuur die ik graag wil delen op 18 december bij Managementboek.nl! PS en op zoveel mogelijk andere podia, nodig me gerust uit, ik loop over van vuur op dit onderwerp, je kunt me er voor wakker maken ;-)

 • Interessant stuk over hoe een ambivalente relatie ofwel gemengde gevoelens over de relatie met je leidinggevende, effect heeft op de prestaties van die medewerker. Dit wordt geweten aan het fenomeen: cognitieve consistentie, we willen graag consistent zijn in onze gedachten en gevoelens. We houden er niet van als ons gedrag afwijkt van onze ideeën. Bijvoorbeeld iemand die rookt terwijl hij weet dat het slecht is voor zijn gezondheid. Om deze dissonantie te verminderen veranderen we dan liever van mening zodat mening en gedrag wel op elkaar afgestemd zijn. Ambivalentie is een vorm van cognitieve inconsistentie, we zijn intern verscheurd over wat we vinden – wat een onplezierig gevoel oplevert. Heel herkenbaar vind ik zelf. Die interne verscheuring is het snijvlak waar ik graag op werk als coach maar ook als ik spreek adresseer ik die graag, ik help graag zorgen dat die verscheuring opgelost wordt. Meer in lijn met je zelf handelen voelt namelijk heel plezierig en geeft je voldoening!

  Hoe complexer je gevoelens over je baas, hoe slechter dat is voor je prestaties, zo blijkt uit onderzoek. Gemengde gevoelens zijn slecht voor je prestaties.

 • Vandaag was het weer tijd voor een aantal trainers om op het zeepkistje te gaan staan om hun verhaal te doen. Heb je wel eens ervaren wat het met je doet door op zo’n klein kistje te gaan staan? Zo nee, dan moet je dat zeker komen doen 😉 Het is namelijk magisch! Het maakt een ongekende power in je los, het is zo’n versterkende ervaring, zo klein en zo simpel. I love it! Natuurlijk help ik dan wel even op weg wat je dan kunt delen op dat kistje, anders is het onbegonnen werk. Dit keer deelde iedereen een natuurlijk talent dat ze hadden terug gekregen van mensen om hen heen en hoe ze dat talent zelf vroeger en nu zagen cq zien. Want hoe je jezelf ziet en hoe je jezelf laat zien heeft direct met elkaar te maken 😉 Dat maakte heel wat los kan ik je vertellen en dus werkte het heel verbindend! Me happy! PS lang leve mijn speelsheid die er weer helemaal is en waarin ik ter plekke nieuwe werkvormen laat ontstaan die als een tierelier werken 🎉

 • Wat jezelf laten zien en je plek innemen met elkaar te maken hebben In deze korte video deel ik wat jezelf laten zien te maken heeft met je plek innemen. Niet alleen je plek in de maatschappij of in je organisatie, nee de plek in je familiesysteem. Weten wat ik voor jou kan betekenen: https://www.purehuman.nl

  https://www.purehuman.nl">

 • Altijd hield ik wel iets achter. Liet ik mezelf niet helemaal zien, vaak liet ik m’n ‘modder’ achterwege en liet ik vooral zien hoe goed het met me ging. Dat was makkelijk. Dit was niet perse bewust, andere zaken leidden mij: * schaamte, alsof ik er iets aan kon doen * angst voor oordelen, wat vindt men wel niet van dat stuk van mij? * onveiligheid, kan ik dit wel vertellen? * spanning, wat nou als het niet goed valt... Maar de grap is dat dit allemaal niets met die ander of anderen te maken heeft, maar alles met mezelf. Met mijn eigen oordelen en mijn niet volledig accepteren van (stukken van) mezelf. Zo heb ik mezelf van kleins af aan altijd maar aangepast naar hoe ik dacht dat gewenst was. En ben ik een groot deel van m’n volwassen leven bezig met me daaruit los te maken: steeds meer mezelf zijn, m’n waarde ontdekken & leven en ja ja mezelf écht laten zien. Laten zien hoe het is, zonder het op te hemelen of te verzwaren. Zowel de modder als het licht mag er zijn. Het licht is fijn om te delen maar ik heb ontdekt: de modder ook, daar zit de verbinding. Deze manier van kijken en doen geeft me zoveel vrijheid & verbinding en dat geef ik dan weer met liefde door in m’n werk en bovenal in m’n zijn. Here I am! * doet een vreugdedansje *

 • Vandaag start ik met m’n pilot ‘Neem je plek in’ voor ondernemende mensen die (vaker) lezingen willen geven en/of en boek willen schrijven. Ik ga vooral voor het versterken van zelfvertrouwen en eigenwaarde, de basis om ook een goede prijs te kunnen vragen hiervoor. En natuurlijk eindigen we met een masterclass Laat jezelf zien, om al het geleerde in praktijk te brengen. Zin in! 🔥 * meer info —> www.purehuman.nl * #purehuman #schrijven #spreken #eigenwaarde #zelfvertouwen #boost

  https://www.purehuman.nl * #purehuman #schrijven #spreken #eigenwaarde #zelfvertouwen #boost">

 • Lekker verhelderend plaatje dit. Zoals je hoogstwaarschijnlijk wel weet ben ik een voorstander van volledig jezelf zijn in je werk, dus ook al in het voorstadium. Hoe eerder hoe beter vind ik. Mijn uitleg: Linksboven: Het is een duidelijke match, je was jezelf én je hebt de baan cq opdracht gekregen. Je hoeft niets van jezelf achter te houden. Gefeliciteerd! Linksonder: Mocht het toch niet passen, terwijl je wél jezelf was, dan is het gewoon geen match. Daar kun je maar beter zo vroeg mogelijk achterkomen. Goed om te weten dus! Rechtsboven: Tja leuk dat je de baan of opdracht hebt gekregen maar je was je toch wel erg aan het plooien om dat voor elkaar te krijgen. Grote kans dat dit niet lekker gaat... Rechtsonder: Zonde van alle moeite en energie, je plooien en het niet voor elkaar krijgen. Wat zul je moe zijn!

 • Oef... vorige week was ik in gesprek met iemand en hop... zomaar ineens valt de term 'rotte appels'. Hoe vaak ik dat als HR adviseur wel niet gehoord heb, is ontelbaar, maar ik moet toegeven: lang deed het me niet zoveel. Ik had er niet zoveel gevoel bij kennelijk... Maar nu. Oef. Het deed me nu gewoon pijn! Hoe kunnen we zo over mensen praten? Over hartstikke capabele mensen.. die hoogstwaarschijnlijk niet op de juiste plek zitten... Hoe kunnen we ze zomaar afschrijven als rotte appels? Hoe kunnen mensen überhaupt nog functioneren als er zo over ze gedacht én gepraat wordt? Is er dan echt alleen maar aandacht voor wat er niet goed gaat? Dat zijn allemaal vragen die bij mij opkomen! Ik ga er dus binnenkort wat over schrijven hier, op LinkedIn en ook op HRpraktijk.nl, ik denk namelijk dat het echt anders kan. Dat we echt anders naar mensen kunnen kijken met een totaal ander effect ;-)

 • Superleuk, ik heb net een nieuwe dienst online gezet: Het Heldere Uur, een talkshow met Sandra Brandt en mij als interviewers, om beweging in organisaties te brengen met echte gesprekken. Ons doel: Saamhorigheid terugbrengen. Menselijkheid. Contact! Zin in!

  Creëer beweging van binnenuit


Op Twitter

Op Instagram
 • Precies wat ik altijd zeg. Iedereen IS authentiek. Het is de kunst je ook authentiek te gedragen, dat is een weg vol oefening, vallen & opstaan. Maar zooooo de moeite waard! #puurrocks #purehuman #authenticiteit #actie #gedrag

Volg Me!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software