06-41369238

Recensies

boeklaat

Wat zeggen lezers over Laat jezelf zien:

Ontwapenend in zijn eenvoud. Kernachtig geschreven en prachtig vormgegeven. Dit boek brengt je tot de kern van het ondernemen: de ondernemer in zijn pure vorm. Ondernemen is vallen en opstaan én staan en opvallen! Judith vertelt dit proces openhartig aan de hand van haar eigen ontwikkeling.

Martijn Driessen

Judith’s prachtige boek is een heel toegankelijke en inspirerende gids voor succes en geluk als zelfstandig ondernemer, maar eigenlijk is haar eigen verhaal en avontuur het interessants. Omdat Judith is waar ze over schrijft verslind je haar boek en haar tips. Omdat je voelt dat het klopt!

Huub van Zwieten – droombaangoeroe

“Laat jezelf zien” van Judith Webber is een inspirerend boek. En geeft je als ondernemen insights om over na te denken…. Een aanrader voor wie weer eens in de spiegel wil kijken! Ben je op de juiste koers?, Hoe hou je focus? En belangrijker handel vanuit eigenheid, jouw hartsmotief.

Corine Groenendijk – coach

Wat een inspirerend en zinderend boek! De energie knalt er vanaf! Lekker praktisch en bedoeld om te blijven ontwikkelen en focussen. Het boekje schept een sfeer waarin je je veilig voelt om te groeien en onderweg fouten te maken. Ik heb meteen zin om ermee aan de slag te gaan! Ook fijn om af en toe in te bladeren en even een ‘shot’ inspiratie te nemen. Absolute aanrader!

Tom Beek – saxofonist

Origineel – kernachtig – inspirerend – enthousiast – to the point! Vind het absoluut een aanrader voor iedereen.

Alexandra Tromp-Kok

Een mooi positief, kleurrijk, fris boek, open en eerlijk met toegankelijke ‘wijsheden’ en citaten (van mensen) uit de praktijk. Kortom een aanrader voor ‘nieuw ondernemen’.

John Gration

Het boek biedt veel eyeopeners; dagelijks even stil staan bij een succes, af en toe lekker zeuren en (een afgezaagd topadvies) gebruik to-do-lists. Het werkt! Daarmee kan je blij terug kijken op een drukke dag. Dit boek brengt je als ondernemer in beweging en geeft tegelijkertijd rust. Hoe dat kan? Lees het!

H. Zonneveld

Ik heb het boek nu voor de 3e maal gelezen. Als je zelf verandert is er steeds een reden om nog eens te lezen. Iedere dag een stuk, een dagelijks shot energie. Ben ik verslaafd? Bedankt Judith

Jan van den Brand

[/one_half_quote_last]

book-kies

Wat zeggen lezers over Kies en ze kiezen jou:

Judith weet in dit gepassioneerde boek op treffende wijze af te rekenen met de mythe “kiezen voelt als verliezen”. Met inspirerende pragmatiek helpt ze je voorgoed van je “kies-pijn” af! Complimenten!

Jan van Setten – spreker/bestsellerauteur

Judith’s nieuwste boek is net als haar eerdere werk ‘Laat jezelf zien’ een echte aanvulling op de boekenkast! Haar boeiende en vooral bevrijdende boodschap geeft je als zelfstandige ondernemer de juiste richting om succesvol te kunnen zijn. Puur is je ware ik zijn!

Martin van Krimpen

Met veel plezier heb ik het tweede boek van Judith Webber gelezen. Fijne balans tussen vorm en inhoud. De overzichtelijke opmaak zorgt ervoor dat de informatie op een rustige manier bij je binnenkomt, zodat er ruimte is om tijdens het lezen na te denken. Wel zo handig als je bewuste keuzes wilt maken. De toon is toegankelijk en de praktische handvatten zijn goed toepasbaar. Allemaal ingrediënten die nodig zijn om op jouw zakelijke pad je hart te volgen!

Fabienne de Vries – TV presentatrice

Ik vind het een heel praktisch en vooral ook herkenbaar boek. De herkenning alleen al zet je aan tot nadenken over hoe je dingen anders kunt aanpakken of over hoe je tot actie kunt overgaan om je dromen na te jagen. Bovendien vind ik het heel mooi vormgegeven. Complimenten!

Ingrid de Caluwé – Tweede kamerlid VVD

Wederom een boost aan inspiratie, dit tweede hands-on geschreven boek van Judith Webber. Op toegankelijke én pakkende wijze verwoord, wat we vaak al weten van en over onszelf maar nog niet durven aankijken of vastpakken. Een must have voor iedere ondernemer (in spé). Mooi naslagwerk om steeds even te kunnen toetsen waar je staat en wat je nog te doen staat. Heldere handreikingen om te komen vanuit je pure zelf via denken naar echt doen = kiezen.

Liliane Hommers

Wat een grappig en leerzaam, in spreektaal geschreven boek is dit! Vol aanmoedigingen om alle vastgeroeste conventies los te laten en voor de volle 100% te gaan voor wat je zelf echt belangrijk vindt. Vol vuur bepleit ze dat alles met elkaar moet kloppen om succesvol zaken te kunnen doen. Een congruente binnenkant en buitenkant, hoofd en hart met elkaar in balans. Uiteraard laat de vormgeving van haar boekje deze boodschap doorklinken.

Saskia Cohen

coverpuurjij

Wat zeggen lezers over 100% PUUR JIJ:

Bij de titel moet ik meteen denken aan een uitspraak van Cruijff: simpel is niet makkelijk, maar het is wel de toe­komst. Zo simpel als 100% puur jij ook klinkt, het kan buitengewoon ingewikkeld zijn om alle consequenties van jezelf zijn te aanvaarden. Daar weet ik alles van!

Humberto Tan – presentator

Dit boek is als een bijbel, hier staat in zoals we als mensen bedoeld zijn: 100% puur! Na het lezen van dit boek, was mijn eerste gedachte: was ik hier maar eerder aan begonnen.

Bart Bosch – presentator

Dank voor jullie mooie boek en dat jullie woorden veel mensen mogen inspireren om hun masker af te zetten en hun ware 100% Puur Jij te laten zien, dat maakt de wereld weer een stukje mooier.

Marjolein Pennekamp

Ik heb het boek “100% puur jij!” in 1 weekend uitgelezen. Een mooi en confronterend verhaal! De vraag: “Zou je met jezelf trouwen?” vond ik erg treffend. Als je hierop “Ja” kan zeggen, dan kan je pas echt verbinding leggen met anderen! Een aanrader!

Martin van Krimpen

Ik hoor mezelf nog zo zeggen tegen Pauline “volgens mij lees ik dit boek in 1 keer uit” NOT! Soms moest ik gewoon even stoppen met lezen omdat ik zo terug naar binnen ging omdat ik zoveel herkende…wat hebben jullie vanuit je hart geschreven zeg… beide verhalen waren prachtig en puur geschreven…wat een boek zeg…wat een inhoud…

Albertine Carrilho

Ik heb jullie heerlijke boek in een keer uitgelezen in de zon vandaag. Twee prachtige, openhartige transformatieverhalen van 2 heldinnen. Heb ervan genoten. Met jullie boek hebben jullie woorden gegeven aan dingen die ik zelf in mijn eigen transformatie tegenkwam/kom. We zijn verbonden in onze missie en ik ben dankbaar dat jij er bent.

Angèle Jankok

Dit boek is transformerend omdat Judith en Pauline hun boodschap echt doorleefd hebben. 100% puur JIJ is geen kreet, maar een manier van leven die hoopvol is voor onze toekomst als mens. Hoe heerlijk is het dan als behalve de diepe boodschap ook de twinkel voelbaar blijft. Een kadootje aan de wereld.

Janneke de Geus

Ik ben alweer op de helft van je boek. Moet nu echt gaan slapen maar wilde even een berichtje sturen. Het is zo mooi! Je vorige boeken waren inspirerend en gaven me 100 ideeën om mee aan de slag te gaan, maar dit boek raakt me op een heel andere manier. Lastig uitleggen… iedereen heeft zijn eigen leven maar toch voelt het soms bijna alsof je over mij schrijft, heel bijzonder.

Hanneke de WitBestel mijn nieuwste boek

Judith Webber

Boek direct je gratis sessie

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software