06-41369238

Recensies


Wat zeggen lezers over JA zeggen JA doen:

Ja zeggen Ja doen is qua vormgeving én inhoud een inspirerend boek. Judith en Hilko zijn er in geslaagd om op een heldere en leuke manier hun visie op persoonlijke en organisatie verandering te beschrijven. Met een positieve mindset kun je veel bereiken. We weten allemaal dat werken vanuit je talenten energie geeft, en dat het uitvoeren van werkzaamheden waar je geen talent voor hebt je energie kost. Een echte eye-opener voor mij was de uitspraak dat het niet gebruiken van je talenten ook energie kost. En dat herken ik bij mezelf. Naast Ja zeggen en Ja doen wordt ook aandacht besteed aan Nee zeggen en Nee doen. En dat is voor sommigen mensen nog veel lastiger. Want, als je geen nee kunt zeggen, wat is je ja dan waard. Kortom een boek voor iedereen die het beste uit zichzelf en anderen wil halen.

Louis van Woerden – auteur ‘Fluitend Leidinggeven’

Een inspirerend boek dat heerlijk wegleest! Mooi om te zien hoe twee mensen met een verschillende achtergrond de overtuiging delen dat we samen beter af zijn als een ieder zijn talenten optimaal kan benutten. Het boek heeft mij gesterkt in mijn streven om vooral dat op te zoeken waar ik energie van krijg. En me niet schuldig te voelen als dat buiten mijn ‘hokje’ valt. Tegelijkertijd heeft het mijn schroom weggenomen om het kenbaar te maken als ik ergens juist geen energie van krijg. Immers, daar kan een collega juist weer goed in zijn. Kortom, een boek wat je positieve energie geeft. Een absolute aanrader!

Clemens Rutten – Gemeente Nijmegen

Het mooie van dit boek is dat het niet alleen om de methode gaat. De methode wordt nl maar heel kort beschreven. Waar gaat het dan wel over? Verandering valt of staat met de context en hoe je het aanbied en hoe open de ontvanger hiervoor staat! Maar hoe krijg je de ontvanger open voor verandering? De schrijvers hebben het heel goed begrepen. Je kan nog zoveel theorieën aanbieden en mensen als een aap een kunstje laten doen. Maar als ze het niet vanuit oprechte interesse doen, heb je ook niks aan een methode. Dan gaan ze niet meer, harder, beter of fijner werken. Integendeel! Het boek omschrijft hoe je mensen echt kan laten bewegen en veranderen van binnenuit. Daar ligt de kracht van ons mens zijn. Hoe meer we moeten conformeren aan wat de buitenwereld van ons verlangd, hoe minder we bij onszelf blijven en dus niet kunnen geven wat we echt te geven hebben. Eigenlijk zegt het boek: “De kracht zit niet in de methode maar in de mensen!”

Maroesja Teijgeler-Buren

Doe jij ook wel eens iets wat je eigenlijk niet wil? Natuurlijk, dat doe we allemaal. De bedoeling van dit boek is dat we daar maar eens mee stoppen. Zeker op de werkvloer. Het boek geeft inzicht in je eigen motivatie, waar je goed in bent en ook waar je niet goed in bent (non-talenten). Er zijn natuurlijk altijd dingen waar we niet goed in zijn, maar dan voornamelijk omdat de ervaring mist. Maar als we er al 100 keer energie in steken en we er nog niet tevreden mee zijn, waarom zouden we er dan mee doorgaan? Om antwoorden te vinden op dat soort vragen, hoe het gedrag te veranderen of te verleggen en hoe dit nieuwe energie kan opleveren is dit boek een heel inspirerend middel. Judith en Hilko schrijven alsof ze bij je aan de tafel zitten. Moeiteloos lezen noem ik dat.

Aschwin Wesselius

In dit boek staat werkelijk inzicht in elkaars talenten en drijfveren bovenaan. Daarmee zorgen Judith en Hilko voor een zeer geschikt vertrekpunt voor een manier van organiseren die zo snel mogelijk de norm mag worden.

Christian van Saaze – NieuwOrganiseren.nu

Dit uiterst leesbare en fraai vormgegeven boek staat vol bruikbare quotes en mini-dialogen. Over samen veranderen. Van binnenuit. Zodat er duurzame verandering ontstaat!

Ronand Jansen – Managementboek Academy

boeklaat

Wat zeggen lezers over Laat jezelf zien:

Ontwapenend in zijn eenvoud. Kernachtig geschreven en prachtig vormgegeven. Dit boek brengt je tot de kern van het ondernemen: de ondernemer in zijn pure vorm. Ondernemen is vallen en opstaan én staan en opvallen! Judith vertelt dit proces openhartig aan de hand van haar eigen ontwikkeling.

Martijn Driessen

Judith’s prachtige boek is een heel toegankelijke en inspirerende gids voor succes en geluk als zelfstandig ondernemer, maar eigenlijk is haar eigen verhaal en avontuur het interessants. Omdat Judith is waar ze over schrijft verslind je haar boek en haar tips. Omdat je voelt dat het klopt!

Huub van Zwieten – droombaangoeroe

“Laat jezelf zien” van Judith Webber is een inspirerend boek. En geeft je als ondernemen insights om over na te denken…. Een aanrader voor wie weer eens in de spiegel wil kijken! Ben je op de juiste koers?, Hoe hou je focus? En belangrijker handel vanuit eigenheid, jouw hartsmotief.

Corine Groenendijk – coach

Wat een inspirerend en zinderend boek! De energie knalt er vanaf! Lekker praktisch en bedoeld om te blijven ontwikkelen en focussen. Het boekje schept een sfeer waarin je je veilig voelt om te groeien en onderweg fouten te maken. Ik heb meteen zin om ermee aan de slag te gaan! Ook fijn om af en toe in te bladeren en even een ‘shot’ inspiratie te nemen. Absolute aanrader!

Tom Beek – saxofonist

Origineel – kernachtig – inspirerend – enthousiast – to the point! Vind het absoluut een aanrader voor iedereen.

Alexandra Tromp-Kok

Een mooi positief, kleurrijk, fris boek, open en eerlijk met toegankelijke ‘wijsheden’ en citaten (van mensen) uit de praktijk. Kortom een aanrader voor ‘nieuw ondernemen’.

John Gration

Het boek biedt veel eyeopeners; dagelijks even stil staan bij een succes, af en toe lekker zeuren en (een afgezaagd topadvies) gebruik to-do-lists. Het werkt! Daarmee kan je blij terug kijken op een drukke dag. Dit boek brengt je als ondernemer in beweging en geeft tegelijkertijd rust. Hoe dat kan? Lees het!

H. Zonneveld

Ik heb het boek nu voor de 3e maal gelezen. Als je zelf verandert is er steeds een reden om nog eens te lezen. Iedere dag een stuk, een dagelijks shot energie. Ben ik verslaafd? Bedankt Judith

Jan van den Brand

book-kies

Wat zeggen lezers over Kies en ze kiezen jou:

Judith weet in dit gepassioneerde boek op treffende wijze af te rekenen met de mythe “kiezen voelt als verliezen”. Met inspirerende pragmatiek helpt ze je voorgoed van je “kies-pijn” af! Complimenten!

Jan van Setten – spreker/bestsellerauteur

Judith’s nieuwste boek is net als haar eerdere werk ‘Laat jezelf zien’ een echte aanvulling op de boekenkast! Haar boeiende en vooral bevrijdende boodschap geeft je als zelfstandige ondernemer de juiste richting om succesvol te kunnen zijn. Puur is je ware ik zijn!

Martin van Krimpen

Met veel plezier heb ik het tweede boek van Judith Webber gelezen. Fijne balans tussen vorm en inhoud. De overzichtelijke opmaak zorgt ervoor dat de informatie op een rustige manier bij je binnenkomt, zodat er ruimte is om tijdens het lezen na te denken. Wel zo handig als je bewuste keuzes wilt maken. De toon is toegankelijk en de praktische handvatten zijn goed toepasbaar. Allemaal ingrediënten die nodig zijn om op jouw zakelijke pad je hart te volgen!

Fabienne de Vries – TV presentatrice

Ik vind het een heel praktisch en vooral ook herkenbaar boek. De herkenning alleen al zet je aan tot nadenken over hoe je dingen anders kunt aanpakken of over hoe je tot actie kunt overgaan om je dromen na te jagen. Bovendien vind ik het heel mooi vormgegeven. Complimenten!

Ingrid de Caluwé – Tweede kamerlid VVD

Wederom een boost aan inspiratie, dit tweede hands-on geschreven boek van Judith Webber. Op toegankelijke én pakkende wijze verwoord, wat we vaak al weten van en over onszelf maar nog niet durven aankijken of vastpakken. Een must have voor iedere ondernemer (in spé). Mooi naslagwerk om steeds even te kunnen toetsen waar je staat en wat je nog te doen staat. Heldere handreikingen om te komen vanuit je pure zelf via denken naar echt doen = kiezen.

Liliane Hommers

Wat een grappig en leerzaam, in spreektaal geschreven boek is dit! Vol aanmoedigingen om alle vastgeroeste conventies los te laten en voor de volle 100% te gaan voor wat je zelf echt belangrijk vindt. Vol vuur bepleit ze dat alles met elkaar moet kloppen om succesvol zaken te kunnen doen. Een congruente binnenkant en buitenkant, hoofd en hart met elkaar in balans. Uiteraard laat de vormgeving van haar boekje deze boodschap doorklinken.

Saskia Cohen

coverpuurjij

Wat zeggen lezers over 100% PUUR JIJ:

Bij de titel moet ik meteen denken aan een uitspraak van Cruijff: simpel is niet makkelijk, maar het is wel de toe­komst. Zo simpel als 100% puur jij ook klinkt, het kan buitengewoon ingewikkeld zijn om alle consequenties van jezelf zijn te aanvaarden. Daar weet ik alles van!

Humberto Tan – presentator

Dit boek is als een bijbel, hier staat in zoals we als mensen bedoeld zijn: 100% puur! Na het lezen van dit boek, was mijn eerste gedachte: was ik hier maar eerder aan begonnen.

Bart Bosch – presentator

Dank voor jullie mooie boek en dat jullie woorden veel mensen mogen inspireren om hun masker af te zetten en hun ware 100% Puur Jij te laten zien, dat maakt de wereld weer een stukje mooier.

Marjolein Pennekamp

Ik heb het boek “100% puur jij!” in 1 weekend uitgelezen. Een mooi en confronterend verhaal! De vraag: “Zou je met jezelf trouwen?” vond ik erg treffend. Als je hierop “Ja” kan zeggen, dan kan je pas echt verbinding leggen met anderen! Een aanrader!

Martin van Krimpen

Ik hoor mezelf nog zo zeggen tegen Pauline “volgens mij lees ik dit boek in 1 keer uit” NOT! Soms moest ik gewoon even stoppen met lezen omdat ik zo terug naar binnen ging omdat ik zoveel herkende…wat hebben jullie vanuit je hart geschreven zeg… beide verhalen waren prachtig en puur geschreven…wat een boek zeg…wat een inhoud…

Albertine Carrilho

Ik heb jullie heerlijke boek in een keer uitgelezen in de zon vandaag. Twee prachtige, openhartige transformatieverhalen van 2 heldinnen. Heb ervan genoten. Met jullie boek hebben jullie woorden gegeven aan dingen die ik zelf in mijn eigen transformatie tegenkwam/kom. We zijn verbonden in onze missie en ik ben dankbaar dat jij er bent.

Angèle Jankok

Dit boek is transformerend omdat Judith en Pauline hun boodschap echt doorleefd hebben. 100% puur JIJ is geen kreet, maar een manier van leven die hoopvol is voor onze toekomst als mens. Hoe heerlijk is het dan als behalve de diepe boodschap ook de twinkel voelbaar blijft. Een kadootje aan de wereld.

Janneke de Geus

Ik ben alweer op de helft van je boek. Moet nu echt gaan slapen maar wilde even een berichtje sturen. Het is zo mooi! Je vorige boeken waren inspirerend en gaven me 100 ideeën om mee aan de slag te gaan, maar dit boek raakt me op een heel andere manier. Lastig uitleggen… iedereen heeft zijn eigen leven maar toch voelt het soms bijna alsof je over mij schrijft, heel bijzonder.

Hanneke de WitBestel JA zeggen JA doen

Dit ben ik: Judith Webber

Waar wacht je op?

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software