06-41369238

Over Judith

Wie ben ik?

Puurheid

Ik ben al m’n hele leven gefascineerd door puurheid (in lijn met jezelf werken & leven), omdat het mijn grootste levensles is om helemaal te mogen zijn wie ik ben. Zo was ik vroeger een teruggetrokken meisje die haar stem niet eens durfde te verheffen bij het bestellen van een harinkje bij de visboer. Ik stelde in m’n werk allerlei vragen maar niet, uit angst dom gevonden te worden of lastig of teveel. Ik liet m’n mening niet blijken uit angst voor afwijzing. Ik wist niet goed wat ik wilde, omdat ik zo gericht was op de buitenwereld. Nu ben ik spreker, leid ik trainers op in m’n eigen gedachtegoed, coach ik mensen naar meer JA zeggen tegen zichzelf in het leven en schrijf ik boeken. Ik heb dus een aardige ont-dekkings-reis gemaakt en ik blijf onderweg, want gelukkig ben ik nooit uitgeleerd. Ik neem je graag mee op reis, wie weet steek ik je aan 😉


Maskers af

In de 12 jaar die ik – voor ik PureHuman startte – als interim Human Resource adviseur bij 12 bedrijven als ABN Amro, PricewaterhouseCoopers en Ernst & Young werkte, liep ik vaak met een masker op, zoals velen, ik deed onbewust van alles om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Ik voelde wel dat er iets niet klopte, maar durfde er niet naar te luisteren, laat staan me te uiten erover. Ik zei en vroeg daardoor allerlei dingen niet. En wist ook niet echt wat ik wilde. Ik wist wel steeds beter wat ik niet wilde. Ik ben de afgelopen jaren m’n maskers steeds meer af gaan doen, stapje voor stapje, vandaar de titel van m’n eerste boek “Laat jezelf zien”, dit was vooral een oproep aan mezelf. Ik werd als ondernemer enorm met mezelf geconfronteerd, met als positief gevolg dat ik steeds beter weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind, wat ik wil, wat ik voel en daar geef ik gemakkelijk uiting aan. Ik laat mezelf zien… En nog belangrijker: ik zie mezelf, want dat is de sleutel gebleken..

Durven kiezen

Al mijn levenslessen tot op heden heb ik verwerkt in m’n boeken ‘Laat jezelf zien‘, ‘Kies en ze kiezen jou‘ en ‘100% PUUR JIJ‘. En m’n vierde boek JA zeggen JA doen, over organisatieverandering van binnenuit ‘JA zeggen JA doen‘ is net uitgekomen. Ik voel me elke dag helemaal mezelf en dat voelt supergoed! En naast dat het lekker voelt, heb ik er succes mee: ik word exact gekozen om wie ik ben en wat ik voor waarde te bieden heb! Kies en ze kiezen jou in de praktijk!

Vrijheid vinden door jezelf te zijn

Het is werkelijk mijn diepste wens dat iedereen helemaal puur zichzelf is, dat we onze talenten leven, dat we onze waarde voelen, dat we onze eigenaardigheden omarmen en ons niet laten beperken door wie of wat dan ook in wat we graag willen doen of willen uiten. Dat is voor mij werkelijke vrijheid. En dat gun ik iedereen!

Samenwerken vanuit verbinding

Ik werk graag duurzaam samen met mensen aan m’n onderneming en wil er een aantal hier graag aan je voorstellen. Omdat ik geloof in ‘Do what you do best’, hou ik me met een heleboel zaken niet bezig, waar anderen beter in zijn. Als we dat nou allemaal zouden doen, dan wordt (samen)werken pas echt een feestje. En de wereld een stuk mooier!Vincent VoorduinVincent Voorduin ondersteunt ondernemers om vanuit verbinding en plezier hun visie en uitstraling te realiseren voor hun huisstijl, website of communicatieplan. Dit doet hij door het gebruik van de Visiebox waarin door middel van vragen en het kiezen van afbeeldingen voor de klant helder wordt waar deze voor staat en graag willen uitstralen. De Visiebox is ontstaan vanuit het idee dat alles in de klant aanwezig is om te creëren wat deze graag wil. Hij ondersteunt zijn klanten hierbij om hiermee verbinding te maken. Voorzien van professioneel helder advies vanuit zijn jarenlange ervaring met het werken voor al ruim 200 ondernemers.

“Vincent is mijn huisstijl-ontwerper. Z’n stijl vind ik verfrissend (vandaar de lemon) en licht! Hij is een kei in jouw woorden en ideeën vertalen in beeld vertalen. Soms weet hij nog beter wat je wil uitdragen dan jijzelf. Ik raad hem van harte aan!”Marcel Bootsman helpt ondernemers bij het realiseren van hun WordPress website. Sinds 2009 is hij eigenaar van Nostromo. Marcel is een techneut die graag onder de mensen is, die graag zijn ervaringen deelt met anderen en die graag anderen helpt. Hij draagt zelf bij aan de WordPress gemeenschap door te helpen met vertalen en het organiseren van WordCamp Nederland, een jaarlijkse WordPress bijeenkomst. Websites realiseren, onderhouden en met klanten praten over mogelijkheden zijn nu zijn kerntaken. Hierin kan hij zijn energie kwijt. Het resultaat is een tevreden klant, en daar wordt hij vrolijk van.

“Ik heb een aantal keren Marcels hulp ingeroepen bij het verfraaien van m’n site én ook toen ik wat problemen ervaarde. Marcel is een echte service-minded troubleshooter én adviseur. En wat ik ook zo fijn aan werken met Marcel vind, is z’n heldere communicatie, je weet precies waar je aan toe bent, wanneer wat af is bijvoorbeeld. Een kanjer in z’n vak!”

Sandra Boon ontwerpt en bouwt WordPress websites op maat voor ondernemers. Zij is een van die gelukkige mensen die van haar hobby haar werk heeft kunnen maken. Naast het bouwen van websites mag ze ook graag haar kennis en enthousiasme delen en traint ze ondernemers op het gebied van webbouw, online marketing en social media via het online platform WebAcademy.nl.

“Sandra heeft een meerdere websites voor mij/ons gebouwd, die door Vincent ontworpen is (zie Miracles by Stella & JA zeggen JA doen). Ze is echt een kei in de vertaalslag maken van een 2D ontwerp naar een levendige 3D website. Ook denkt Sandra heel fijn mee met je, waardoor je site nog beter wordt. Ik raad haar van harte aan!”

Mijn kernteam JA zeggen JA doen

En daarnaast werk ik samen in mijn onderneming met een team van prachtige trainers/coaches/facilitatoren die ik persoonlijk heb opgeleid; met hen verspreid ik ‘JA zeggen JA doen‘ in organisaties, onder trainers/coaches en werkzoekers:


Ik breng graag van binnenuit beweging en een ‘het kan wél’ mindset. Mijn fundament: mensen willen zichzelf dolgraag laten zien en zichzelf benutten. Ze hebben alleen wat ruimte nodig! – Judith Webber – spreker/trainer/coach


Als P&O manager en trainer/coach zie ik dat de veerkracht en vitaliteit van een organisatie ligt in de verbinding van mens, team en organisatie. Sterker worden door goed voor jezelf te zorgen – Suus Reep – trainer/coach


Ik bruis als ik mensen help in beweging te komen om in werk en leven wat ze doen te laten samenvallen met wie ze zijn. Dat doe ik door liefdevol scherp te zijn en met veel gevoel voor timing. – Jiska van Leeuwen – trainer/coachVanuit mijn enthousiasme en ontwikkelings-gerichtheid daag ik mensen uit stil te staan bij hun (non) talenten. Ik stimuleer daarmee aan het werk te gaan, zodat er ruimte ontstaat. Desnoods buiten de functiebeschrijving om. – Hilko de Boer – trainer


Uitnodigend, speels en liefdevol scherp begeleid ik mensen naar zelfkennis en zelfsturing met als doel: van binnen naar buiten te leven en werken. – Maroesja Teijgeler – trainer/coach


Voor deze organisaties heb ik gewerkt de afgelopen jaren:

 Bestel mijn nieuwste boek

Judith Webber

Boek direct je gratis sessie

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software