06-41369238

Over Judith

Wie ben ik?

Judith - 2015- 01 Jolanda BotPuurheid
Ik ben al m’n hele leven gefascineerd door puurheid (het in lijn brengen van je binnenkant & je buitenkant), omdat het mijn grootste levensles is om helemaal te mogen zijn wie ik ben. Zo was ik vroeger een super teruggetrokken meisje dat m’n stem niet eens durfde te verheffen bij het bestellen van een harinkje bij de visboer. Ik stelde in m’n werk vragen niet uit angst dom gevonden te worden of lastig. Ik liet m’n mening niet blijken uit angst voor afwijzing. Ik wist niet goed wat ik wilde, omdat ik zo gericht was op de buitenwereld. Nu ben ik spreker, leid ik trainers op in m’n eigen gedachtegoed, coach ik mensen naar meer levensgeluk en schrijf ik boeken. Ik heb dus een aardige ont-dekkings-reis gemaakt en ik blijf onderweg, want gelukkig ben ik nooit uitgeleerd. Ik neem je graag mee op reis, wie weet steek ik je aan 😉

Maskers af
In de 12 jaar die ik – voor ik PureHuman startte – als interim Human Resource adviseur bij 12 bedrijven als ABN Amro, PricewaterhouseCoopers en Ernst & Young werkte, liep ik vaak met een masker op, zoals velen, ik deed onbewust van alles om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Ik voelde wel dat er iets niet klopte, maar durfde er niet naar te luisteren, laat staan me te uiten erover. Ik zei en vroeg daardoor allerlei dingen niet. En wist ook niet echt wat ik wilde. Ik wist wel steeds beter wat ik niet wilde. Ik ben de afgelopen jaren m’n maskers steeds meer af gaan doen, stapje voor stapje, vandaar de titel van m’n eerste boek “Laat jezelf zien”, dit was vooral een oproep aan mezelf. Ik werd als ondernemer enorm met mezelf geconfronteerd, met als positief gevolg dat ik steeds beter weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind, wat ik wil, wat ik voel en daar geef ik gemakkelijk uiting aan. Ik laat mezelf zien… En nog belangrijker: ik zie mezelf, want dat is de sleutel gebleken..

Durven kiezen
Gaandeweg kwam ik tot de ontdekking dat – hoe meer pure keuzes ik durfde te maken, zowel op werkvlak als in m’n privé-relaties – hoe meer ik op m’n eigen waarneming durfde te vertrouwen, hoe meer m’n gevoel van eigen waarde en (zelf)vertrouwen groeide. Daarbij ontdekte ik ook nog dat mensen steeds meer vertrouwen in mij kregen. Want vertrouwen begint natuurlijk bij jezelf. Alle verandering begint bij jezelf. Al mijn levenslessen tot op heden heb ik verwerkt in m’n boeken ‘Laat jezelf zien‘, ‘Kies en ze kiezen jou‘ en ‘100% PUUR JIJ‘. En momenteel ben ik bezig met m’n vierde boek over m’n gedachtegoed ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’, organisatieverandering van binnenuit. Ik voel me elke dag helemaal mezelf en dat voelt supergoed! En naast dat het lekker voelt, heb ik er succes mee: ik word exact gekozen om wie ik ben en wat ik voor waarde te bieden heb! Kies en ze kiezen jou in de praktijk!

JA zeggen
Volledig JA zeggen tegen elkaar in een samenwerking kan pas helemaal als je volledig JA zegt tegen jezelf, is mijn stellige overtuiging. JA tegen al je (eigenaardige) eigenschappen, tegen wie je écht bent en waar je voor staat. JA zeggen tegen waar je energie van krijg en ook waar je geen energie van krijgt (en laat dat nou verband houden met waar je goed én niet goed in bent). Daar verbinden anderen zich graag aan, ja ook aan die eigenaardigheden. Daar werken ze graag mee samen. Daarvoor is maar één ding nodig: openen. Want openheid is het fundament van iedere vloeiende én duurzame relatie, zowel zakelijk als privé! Openheid is de olie tussen de radartjes, openheid zorgt ervoor dat de motor lekker loopt! Zowel privé als zakelijk! Ik help jou & je bedrijf graag in beweging komen als spreker, organisatie-vernieuwer danwel leiderschapscoach.

Mijn wens: vrijheid vinden door jezelf te zijn
Het is werkelijk mijn diepste wens dat iedereen helemaal puur zichzelf is, dat we onze talenten leven, dat we onze waarde voelen, dat we onze eigenaardigheden omarmen en ons niet laten beperken door wie of wat dan ook in wat we graag willen doen of willen uiten. Dat is voor mij werkelijke vrijheid. En dat gun ik iedereen!

Samenwerken vanuit verbinding

Ik werk graag duurzaam samen met mensen aan m’n onderneming en wil er een aantal hier graag aan je voorstellen. Omdat ik geloof in ‘Do what you do best’, hou ik me met een heleboel zaken niet bezig, waar anderen beter in zijn. Als we dat nou allemaal zouden doen, dan wordt (samen)werken pas echt een feestje. En de wereld een stuk mooier!Vincent profielfotoVincent Voorduin ondersteunt ondernemers om vanuit verbinding en plezier hun visie en uitstraling te realiseren voor hun huisstijl, website of communicatieplan. Dit doet hij door het gebruik van de Visiebox waarin door middel van vragen en het kiezen van afbeeldingen voor de klant helder wordt waar deze voor staat en graag willen uitstralen. De Visiebox is ontstaan vanuit het idee dat alles in de klant aanwezig is om te creëren wat deze graag wil. Hij ondersteunt zijn klanten hierbij om hiermee verbinding te maken. Voorzien van professioneel helder advies vanuit zijn jarenlange ervaring met het werken voor al ruim 200 ondernemers.
Vincent is mijn huisstijl-ontwerper. Z’n stijl vind ik verfrissend (vandaar de lemon) en licht! Hij is een kei in jouw woorden en ideeën vertalen in beeld vertalen. Soms weet hij nog beter wat je wil uitdragen dan jijzelf. Ik raad hem van harte aan!Marcel BootsmanMarcel Bootsman helpt ondernemers bij het realiseren van hun WordPress website. Sinds 2009 is hij eigenaar van Nostromo. Marcel is een techneut die graag onder de mensen is, die graag zijn ervaringen deelt met anderen en die graag anderen helpt. Hij draagt zelf bij aan de WordPress gemeenschap door te helpen met vertalen en het organiseren van WordCamp Nederland, een jaarlijkse WordPress bijeenkomst. Websites realiseren, onderhouden en met klanten praten over mogelijkheden zijn nu zijn kerntaken. Hierin kan hij zijn energie kwijt. Het resultaat is een tevreden klant, en daar wordt hij vrolijk van.
Ik heb een aantal keren Marcels hulp ingeroepen bij het verfraaien van m’n site én ook toen ik wat problemen ervaarde. Marcel is een echte service-minded troubleshooter én adviseur. En wat ik ook zo fijn aan werken met Marcel vind, is z’n heldere communicatie, je weet precies waar je aan toe bent, wanneer wat af is bijvoorbeeld. Een kanjer in z’n vak!

Mijn eigen kernteam ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’:

En daarnaast werk ik samen in mijn onderneming met een team van prachtige trainers/coaches/facilitatoren die ik persoonlijk heb opgeleid; met hen verspreid ik ‘Van hokjes naar puzzelstukjes‘ in organisaties en onderwijs:


Ik breng beweging en een ‘het kan wél’ mindset. Mijn fundament: mensen willen zichzelf dolgraag laten zien en zichzelf benutten. Ze hebben alleen wat ruimte nodig! – Judith Webber – spreker


Als P&O manager en trainer/coach zie ik dat de veerkracht en vitaliteit van een organisatie ligt in de verbinding van mens, team en organisatie. Sterker worden door goed voor jezelf te zorgen – Suus Reep – trainer i.o.


Ik bruis als ik mensen help in beweging te komen om in werk en leven wat ze doen te laten samenvallen met wie ze zijn. Dat doe ik door liefdevol scherp te zijn en met veel gevoel voor timing. – Jiska van Leeuwen – trainerMensen raken, zodat ze in beweging komen: dat is mijn passie. En effectieve teams creëren door talenten bloot te leggen en de onderlinge samenwerking te optimaliseren. – Ariënne Groenewoud – trainer i.o.


Vanuit mijn enthousiasme en ontwikkelings-gerichtheid daag ik mensen uit stil te staan bij hun (non) talenten. Ik stimuleer daarmee aan het werk te gaan, zodat er ruimte ontstaat. Desnoods buiten de functiebeschrijving om. – Hilko de Boer – trainer


Uitnodigend, speels en liefdevol scherp begeleid ik mensen naar zelfkennis en zelfsturing met als doel: van binnen naar buiten te leven en werken. – Maroesja Teijgeler – trainer

Voor deze organisaties heb ik gewerkt:
Op Facebook
 • Precies wat ik altijd zeg. Iedereen IS authentiek! Het is de kunst je ook authentiek te gedragen, dat is een weg van vallen en opstaan, een weg vol oefening! En vanuit m’n eigen ervaring kan ik je zeggen: het is ZO de moeite waard. Ik voel me zoveel beter over mezelf, m’n zelfvertrouwen is enorm gestegen en m’n eigenwaarde idem dito (dus m’n prijzen ook)! Je werk & relaties vormgeven in lijn met wie je bent is namelijk heel ontspannen!

 • Wat ik aan het doen ben? Ongegeneerd aan het genieten van m’n leven. Vandaag met m’n lieve vriendin Yvonne! Gisteren met m’n oma. Afgelopen lang weekend met m’n lief. Heerlijk! Poeh wat ik heb ik dat lang ook niet gekund, ongegeneerd genieten! Altijd was er wel zo’n klein stemmetje die zei ‘Moet je niet weer eens wat gaan doen?’ ‘Zo blijf je toch hangen?!’ ‘Ben jij nou ondernemer? Kom op ga eens aan het werk’ etc... je kent ze misschien ook wel ?! Ik ben best hard naar mezelf geweest, achteraf gezien, want een mens heeft ook rust nodig. Bijtank-tijd. Ontspanning. Ik kon dat eigenlijk niet zo goed. Ongegeneerd dan. Ja af en toe een dagje tussendoor, maar niet wekenlang. Of maandenlang. Zoals nu... Wat ben ik er nu blij mee dat ik eindelijk echt ontspan, wat had ik dat nodig, wat heb ik dat nodig. De rouw vanwege m’n moeders overgaan is er nu bijna een jaar en ik heb mezelf al die tijd niet echt die tijd gegund, ik móest door. Nou dat moest dus helemaal niet bleek... Errug fijn om mezelf dit te gunnen. Omdat ik het waard ben, ja dat voel ik écht zo! 🎉

 • Zelfs als het even tegenzit of je je ronduit rot voelt, helpt dankbaarheid me. Dankbaarheid maakt me zachter. Alsof ik mezelf een dosis (zelf)liefde geef ermee! Misschien is dat het ook wel, een portie zelfliefde! En geven is het trouwens niet echt, het is meer aanspreken wat je al in je hebt. Door te kijken naar waar je dankbaar voor bent, hoe klein ook, maak je hier contact mee. Probeer het maar eens uit. Kies iets heel kleins waar je nu dankbaarheid voor voelt en zeg dat in jezelf of hardop. Voel het helemaal. En kijk of er nog iets opkomt. Ga vooral door tot het klaar voelt. En voel nu eens hoe je je nu voelt. Lichter? Zachter? Verbonden? Liefdevol? Aandachtig? Of heb je nog andere woorden voor je ervaring? Ik lees ze graag!

 • Gisteren heb ik tijdens m’n masterclass Laat jezelf zien wel 5 opstellingen mogen begeleiden en ondanks m’n ervaring blijf ik elke keer verwonderd van wat dat doet én brengt! Voor iedereen die erbij is... Albert Einstein wist het al: alles is energie. En dus als je je verbindt met de energie van wat je graag wil, creëer je daarmee een nieuwe werkelijkheid. Mits je die toelaat. Die innerlijke switch is de sleutel! Waanzinnig gaaf om te mogen begeleiden, ik voelde me totaal in-sync met wat er nodig was en wat door me heen mocht komen. An sich was dat voor mij al een magische ervaring, zelfs al ken ik dit - zo schrijf, spreek en coach ik het liefst! Laat staan wat dit voor de deelnemers deed. Wat een energie kwam er vrij, wow! Ik ben echt reuze benieuwd naar wat de effecten in de buitenwereld gaan zijn... #zobinnenzobuiten #energie #ziejezelf #kwetsbaarheid #kracht #laatjezelfzien #hetgaatnietomzichtbaarheid #purehuman

 • Zelfvertrouwen Dat is waarom veel klanten mij kiezen als coach omdat ik hetzelfde pad afleg als zij voor zichzelf voor ogen hebben. Steeds meer zelfvertrouwen, steeds meer jezelf zijn, steeds vrijer zijn! Het pad: Mét angst toch de stappen zetten die je móet zetten, bijvoorbeeld door voor groepen te spreken of een boek te schrijven. Je eigenwaarde vergroten door jezelf niet meer zo weg te geven, bijvoorbeeld door hogere prijzen durven te vragen. Naar waarde betaald worden is zo essentieel. Jezelf kwetsbaar op durven stellen, jezelf laten zien, wat er in je speelt, wat resulteert in diepere en betere relaties en een meer voldaan gevoel over jezelf. Want jezelf uiten in lijn met jezelf heeft dat effect! Je talenten ontdekken en meer en meer benutten, omdat je voelt dat het nu lang genoeg is geweest dat je jezelf klein hield, in je ‘hokje’. Je hebt meer in je mars! Ik kén dat pad, ik beloop dat pad. Ik weet waar ik het over heb en wat je tegenkomt onderweg. En ik loop graag naast je! www.PureHuman.nl/exclusief

  http://www.PureHuman.nl/exclusief">

 • Zo waar dit. Zoveel mensen zijn bezig met het HOE uitkristalliseren, terwijl je richting bepalen vele malen belangrijker is. Die bepaalt de koers... Denk maar aan een zeilschip, die hoeft ook alleen maar te bepalen waar ze heen wil. De combinatie wind én het besturen van je zeilen doet de rest! Als je alleen de wind zijn gang laat gaan (lees: de buitenwereld, wat mensen van je willen, verwachtingen, externe prikkels), dan ben je stuurloos... En alleen als een malle aan je zeilen trekken gaat ook niet werken. Het is de combinatie die werkt, de afstemming tussen binnen (jij) en buiten (de wind)! En laat die richting nou iets zijn waar ik je graag bij help om die te vinden. Daarna kun je het zelf 🎉

 • En hoe gaaf is dat? Op de dag dat ik het gevoel heb er écht weer helemaal te zijn na een fikse periode van naar binnen keren... een mooie aanvraag ontvangen! Ik ben gevraagd om eind september een korte motiverende lezing te geven + 2 verdiepende workshops, in de zorg, met als doel: zijinstromers enthousiasmeren! Dus dat gaat over... je passie vinden & volgen natuurlijk! En laat ik daar nu wel wat over te vertellen hebben 😉 Ik heb er nu al zin in!

 • Superfijne meeting gehad met Celesta over de next steps in Miracles by Stella bij Key West Beachhouse, een kleine oase aan de rand van Utrecht! Work & pleasure can be mixed! #nieuweenergie #naturalcosmetics #puurnatuur #followourflow #heteordtsuper #miraclesbystella

 • Ik had me toch een mooie opdracht van de week, echt een kadootje, ook voor mij! Ik mocht namelijk een ondernemer - in de vastgoedsector - helpen z’n eigen woorden te vinden voor z’n nieuwe business. Een disruptive app. Hij had er bijzonder veel moeite mee om zich uit te drukken, hij had zelfs al een paar tekstschrijver de revue laten passeren. Maar hij was niet blij met wat er stond. Het klopte niet. En toen dacht ie aan mij, want hij dacht dat ik het wel uit hem zou kunnen krijgen én daarbij vond hij me goed met woorden. Zit wat in dacht ik toen ie me vroeg 🤗 Nou dat was een hit. Twee uur heb ik met hem gezeten. Gespard, vragen gesteld, hij heeft eea opgeschreven en hop: toen stond het! Hij blij, ik blij, wij blij!

 • Pak je kans: allerlei mooie aanbiedingen voor jou als ondernemer én gratis business coaching door een heel scala aan coaches, waaronder moi ;-)

  De Business Boost Box is gratis voor iedere groeiondernemer in Nederland. Wil jij een business boost voor jouw bedrijf? Dat kan met ons en onze coaches!

 • Zo trots als een pauw. Zo voel ik me, nu ons nieuwe boek het einde nadert (althans voor nu, hierna volgt nog een redactie-ronde)...

 • Mocht je al een tijdje denken dat je eigenlijk best wel eens met mij wil babbelen, sparren of coaching van mij wil ontvangen... dan is nu je kans. Kosteloos ook nog. Wat een 🎁! Vraag snel de Business Boost Box aan en krijg gratis 1,5 uur coaching van mij met de Kies en ze kiezen jou formule!

  Businesscoach Judith Webber inspireert jou om je werk en relaties helemaal vanuit jezelf vorm te geven. Zo word jij een klantenmagneet en creëer je een win-winsituatie. Meld je nu aan en geef jouw business een boost met deze coachingsessie! https://businessboostbox.com/?coach=768&ref=VVN84WQU

 • Doet een rondedansje

 • Al heel wat jaartjes ben ik bezig me te ontdoen van al m’n moeten. Dat was me nogal een waslijst... en ik mag er scherp op blijven, want al is de lijst korter, ik betrap mezelf er nog wel eens op dat ik toch weer van alles moet (van mezelf)... En weet je wat het leuke is? Er moet eigenlijk helemaal niet zoveel, als je het even afstript. Dat is dan meestal waar ik behoefte aan heb: even langsgaan of het écht wel NU moet (en of IK het ‘moet’)... orde in de chaos brengen. En zodra er weer rust is, gebeuren er magische dingen, bijvoorbeeld met afspraken die ik bij nader inzien toch liever op een ander moment plan. 9 van de 10 keer start of de ander erover om hem te verzetten óf de ander is het roerend met me eens dat een ander moment beter is. Ik leer hierdoor steeds meer vertrouwen op the divine timing of everything! Alles gebeurt op het juiste moment, niet eerder of later. Hoe minder ik me er in feite mee bemoei door te moeten, hoe meer ik me kan overgeven hieraan. Ik laat m’n weerstand los ;-)

 • Kwetsbaarheid, raakbaarheid of menselijkheid, hoe je het ook noemt: ik ben er gek op. Ik wil zó graag iemand écht zien. Ik wil zó graag écht contact met iemand. En ja dat lukt alleen als iemand zich láát zien, laat zien waar hij of zij door bewogen raakt, wat hem of haar raakt. Daar zit de verbinding. Vanmorgen mocht ik twee mannen om wie ik geef, die ik in m’n hart gesloten heb, verder brengen met elkaar. Ze stonden op een belangrijk kruispunt waar van buiten zaken veranderen niet meer genoeg was. Er moest wat binnenwerk gebeuren, om keuzes écht intrinsiek te maken, met dito resultaat in de buitenwereld. De buitenwereld is tenslotte niet meer dan een weerspiegeling van de binnenwereld. Dus hoppa: ze gingen samen met mij de diepte in en voelen hierdoor nu weer allebei wat ze beweegt én ook wat ze tegenhield om hun volledige potentie te leven, te benutten. De vuurtjes zijn AAN 🔥 Het is nu een kwestie van integreren en de daad bij het woord voegen bij de gemaakte keuzes en dan... volgen de (juiste) klanten & de bijbehorende voldoening vanzelf! Want: Kies en ze kiezen jou! I ❤️ my job !! #kiesenzekiezenjou #vanbinnennaarbuiten #compagnons #coaching #purehuman #verbinding #aansteker

 • Hoe toepasselijk dat ik op een seminar ga spreken dat 'Anders...' heet. Ik voelde me vroeger inderdaad heel anders en dat had in eerste instantie niet zo'n prettige uitwerking op hoe ik me voelde en gedroeg. Ik voelde me op een vervelende manier anders, ik had de kracht ervan nog niet helemaal ontdekt. Dit maakte dat ik me ging aanpassen bij de vleet (zo makkelijk dat ik het zelf niet eens meer doorhad). Ik wilde tenslotte erbij horen, wie niet? Godzijdank ontdekte ik door mijn vele banen-wisselingen steeds meer mijn talenten en non-talenten en als vanzelf ging ik daar steeds meer voor staan. Mét effect. Mijn zelfvertrouwen groeide. Het effect was ook dat - doordat ik het zelf geloofde - mensen rekening met me hielden en me vooral mijn talenten lieten uitoefenen en me niet zaten te pushen op waar ik niet goed in was. Wat een vrijheid en voldoening gaf dat! Vele jaren later, toen ik al lang en breed ondernemer was, ontdekte ik het recept. En dat heb ik Van hokjes naar puzzelstukjes genoemd. Ik ben er druk doende mee dit - en meer- op te schrijven in JA zeggen JA doen En dit is dan ook precies de receptuur die ik graag wil delen op 18 december bij Managementboek.nl! PS en op zoveel mogelijk andere podia, nodig me gerust uit, ik loop over van vuur op dit onderwerp, je kunt me er voor wakker maken ;-)

 • Interessant stuk over hoe een ambivalente relatie ofwel gemengde gevoelens over de relatie met je leidinggevende, effect heeft op de prestaties van die medewerker. Dit wordt geweten aan het fenomeen: cognitieve consistentie, we willen graag consistent zijn in onze gedachten en gevoelens. We houden er niet van als ons gedrag afwijkt van onze ideeën. Bijvoorbeeld iemand die rookt terwijl hij weet dat het slecht is voor zijn gezondheid. Om deze dissonantie te verminderen veranderen we dan liever van mening zodat mening en gedrag wel op elkaar afgestemd zijn. Ambivalentie is een vorm van cognitieve inconsistentie, we zijn intern verscheurd over wat we vinden – wat een onplezierig gevoel oplevert. Heel herkenbaar vind ik zelf. Die interne verscheuring is het snijvlak waar ik graag op werk als coach maar ook als ik spreek adresseer ik die graag, ik help graag zorgen dat die verscheuring opgelost wordt. Meer in lijn met je zelf handelen voelt namelijk heel plezierig en geeft je voldoening!

  Hoe complexer je gevoelens over je baas, hoe slechter dat is voor je prestaties, zo blijkt uit onderzoek. Gemengde gevoelens zijn slecht voor je prestaties.

 • Vandaag was het weer tijd voor een aantal trainers om op het zeepkistje te gaan staan om hun verhaal te doen. Heb je wel eens ervaren wat het met je doet door op zo’n klein kistje te gaan staan? Zo nee, dan moet je dat zeker komen doen 😉 Het is namelijk magisch! Het maakt een ongekende power in je los, het is zo’n versterkende ervaring, zo klein en zo simpel. I love it! Natuurlijk help ik dan wel even op weg wat je dan kunt delen op dat kistje, anders is het onbegonnen werk. Dit keer deelde iedereen een natuurlijk talent dat ze hadden terug gekregen van mensen om hen heen en hoe ze dat talent zelf vroeger en nu zagen cq zien. Want hoe je jezelf ziet en hoe je jezelf laat zien heeft direct met elkaar te maken 😉 Dat maakte heel wat los kan ik je vertellen en dus werkte het heel verbindend! Me happy! PS lang leve mijn speelsheid die er weer helemaal is en waarin ik ter plekke nieuwe werkvormen laat ontstaan die als een tierelier werken 🎉

 • Wat jezelf laten zien en je plek innemen met elkaar te maken hebben In deze korte video deel ik wat jezelf laten zien te maken heeft met je plek innemen. Niet alleen je plek in de maatschappij of in je organisatie, nee de plek in je familiesysteem. Weten wat ik voor jou kan betekenen: https://www.purehuman.nl

  https://www.purehuman.nl">

 • Altijd hield ik wel iets achter. Liet ik mezelf niet helemaal zien, vaak liet ik m’n ‘modder’ achterwege en liet ik vooral zien hoe goed het met me ging. Dat was makkelijk. Dit was niet perse bewust, andere zaken leidden mij: * schaamte, alsof ik er iets aan kon doen * angst voor oordelen, wat vindt men wel niet van dat stuk van mij? * onveiligheid, kan ik dit wel vertellen? * spanning, wat nou als het niet goed valt... Maar de grap is dat dit allemaal niets met die ander of anderen te maken heeft, maar alles met mezelf. Met mijn eigen oordelen en mijn niet volledig accepteren van (stukken van) mezelf. Zo heb ik mezelf van kleins af aan altijd maar aangepast naar hoe ik dacht dat gewenst was. En ben ik een groot deel van m’n volwassen leven bezig met me daaruit los te maken: steeds meer mezelf zijn, m’n waarde ontdekken & leven en ja ja mezelf écht laten zien. Laten zien hoe het is, zonder het op te hemelen of te verzwaren. Zowel de modder als het licht mag er zijn. Het licht is fijn om te delen maar ik heb ontdekt: de modder ook, daar zit de verbinding. Deze manier van kijken en doen geeft me zoveel vrijheid & verbinding en dat geef ik dan weer met liefde door in m’n werk en bovenal in m’n zijn. Here I am! * doet een vreugdedansje *

 • Vandaag start ik met m’n pilot ‘Neem je plek in’ voor ondernemende mensen die (vaker) lezingen willen geven en/of en boek willen schrijven. Ik ga vooral voor het versterken van zelfvertrouwen en eigenwaarde, de basis om ook een goede prijs te kunnen vragen hiervoor. En natuurlijk eindigen we met een masterclass Laat jezelf zien, om al het geleerde in praktijk te brengen. Zin in! 🔥 * meer info —> www.purehuman.nl * #purehuman #schrijven #spreken #eigenwaarde #zelfvertouwen #boost

  https://www.purehuman.nl * #purehuman #schrijven #spreken #eigenwaarde #zelfvertouwen #boost">

 • Lekker verhelderend plaatje dit. Zoals je hoogstwaarschijnlijk wel weet ben ik een voorstander van volledig jezelf zijn in je werk, dus ook al in het voorstadium. Hoe eerder hoe beter vind ik. Mijn uitleg: Linksboven: Het is een duidelijke match, je was jezelf én je hebt de baan cq opdracht gekregen. Je hoeft niets van jezelf achter te houden. Gefeliciteerd! Linksonder: Mocht het toch niet passen, terwijl je wél jezelf was, dan is het gewoon geen match. Daar kun je maar beter zo vroeg mogelijk achterkomen. Goed om te weten dus! Rechtsboven: Tja leuk dat je de baan of opdracht hebt gekregen maar je was je toch wel erg aan het plooien om dat voor elkaar te krijgen. Grote kans dat dit niet lekker gaat... Rechtsonder: Zonde van alle moeite en energie, je plooien en het niet voor elkaar krijgen. Wat zul je moe zijn!

 • Oef... vorige week was ik in gesprek met iemand en hop... zomaar ineens valt de term 'rotte appels'. Hoe vaak ik dat als HR adviseur wel niet gehoord heb, is ontelbaar, maar ik moet toegeven: lang deed het me niet zoveel. Ik had er niet zoveel gevoel bij kennelijk... Maar nu. Oef. Het deed me nu gewoon pijn! Hoe kunnen we zo over mensen praten? Over hartstikke capabele mensen.. die hoogstwaarschijnlijk niet op de juiste plek zitten... Hoe kunnen we ze zomaar afschrijven als rotte appels? Hoe kunnen mensen überhaupt nog functioneren als er zo over ze gedacht én gepraat wordt? Is er dan echt alleen maar aandacht voor wat er niet goed gaat? Dat zijn allemaal vragen die bij mij opkomen! Ik ga er dus binnenkort wat over schrijven hier, op LinkedIn en ook op HRpraktijk.nl, ik denk namelijk dat het echt anders kan. Dat we echt anders naar mensen kunnen kijken met een totaal ander effect ;-)

 • Superleuk, ik heb net een nieuwe dienst online gezet: Het Heldere Uur, een talkshow met Sandra Brandt en mij als interviewers, om beweging in organisaties te brengen met echte gesprekken. Ons doel: Saamhorigheid terugbrengen. Menselijkheid. Contact! Zin in!

  Creëer beweging van binnenuit


Op Twitter

Op Instagram
 • Precies wat ik altijd zeg. Iedereen IS authentiek. Het is de kunst je ook authentiek te gedragen, dat is een weg vol oefening, vallen & opstaan. Maar zooooo de moeite waard! #puurrocks #purehuman #authenticiteit #actie #gedrag

Volg Me!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software