06-41369238

Online coachingsprogramma's

laatjezelfzien-slider
Ik vind het online ‘Laat jezelf zien’ programma geweldig, ik voel me steeds zekerder omdat ik bewuster met mezelf bezig ben, vroeger had ik dat misschien egoïstisch gevonden maar als jezelf niet goed in je vel zit en de verkeerde keuzes maakt, kun je er ook nooit optimaal en helemaal voor de ander zijn. Dat is mijn besef.
Gaaf dit ‘Laat jezelf zien’ programma. Het houdt me bezig merk ik, wat ik niet snel heb. Blij dat ik eraan begonnen ben. En dat in week 2 al ;-). Dat belooft wat!

Vergroot je voldoening én je aantrekkingskracht!

 • Sta je op het punt een belangrijke keuze te maken en kun je daar bij hulp gebruiken?
 • Wil je je leren jezelf kloppend te profileren cq positioneren?
 • Wil je leren los te komen van verwachtingen van anderen, je eigen koers te varen?
 • Wil je (nog) meer uit jezelf halen, je talenten meer en meer leren benutten?
 • Wil je leren krachtige keuzes te maken vanuit jezelf?
 • Wil je je zelfverzekerder en lekkerder in je vel voelen?
 • Wil je aantrekkelijker worden voor de juiste mensen ofwel werk aantrekken dat écht bij je past?
 • Wil je je eigen-waarde meer leren voelen, bv je prijs omhoog durven gooien?
Jezelf herontdekken

Als je hierboven een flink aantal Ja-tjes hebt, dan zit je goed. Met één van deze online programma’s starten betekent op een speelse manier (her)ontdekken hoe je jezelf laat zien, hoe je keuzes maakt in je leven, hoe je je werk en je relaties vormgeeft, hoe je je plek inneemt in het leven. Je gaat eerst naar binnen. Daarna kom je vanzelf naar buiten, met je keuzes. Met duurzaam resultaat: meer vervulling, succes en verdiepende relaties, allereerst die met jezelf!

Tijd om écht voor jezelf kiezen

Ook jij kunt écht de regie pakken, ook in je werk, je kunt zelf je richting bepalen. Het is toch jouw leven? Je kunt écht 100% kiezen voor waar jij goed in ben, voor jouw manier van werken, voor jouw stijl. Op deze manier voelt werken niet als werken. Ik stel je graag een aantal vragen die je tot stilstaan roepen, die je aanzetten tot dieper zelfonderzoek en daarmee tot gefundeerde krachtige keuzes. Want Kies én ze kiezen jou!

Bomvol ervaring

Ik heb mijn jarenlange coach- en levenservaring in deze online programma’s gestopt. Want waarom zou jij nou tegen dezelfde dingen op moeten lopen als ik? Ook jij kunt het pure leiderschap in jezelf aanboren en jezelf leren benutten zodat je écht ten volle (want waarom gaan voor minder?) kunt leven en kunt genieten van wat je te geven hebt. Omdat je het waard bent!

Durf te kiezen voor wie JIJ bent!


Online programma Laat jezelf zien – Meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes!

Laat jezelf zien online programmaJe weet het, het is nodig. Jezelf laten zien! Pas dan word je gezien. En dat wil je graag!

Super dat je nu voor jezelf besloten hebt dat je er klaar voor bent! Dit online programma gaat je helpen. Elke opdracht zet je aan tot herontdekken, stilstaan, want je gaat eerst naar binnen om daarna naar buiten te komen! Met meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes als resultaat!

Dit programma is een prachtige aanvulling op m’n boeken, want een boek lezen is één, maar het in praktijk brengen is natuurlijk iets anders. Dit programma biedt je precies die support om jezelf écht te laten zien, raakbaar & krachtig! In 3 maanden tijd onderga je een fikse transformatie met dit online programma. Iedereen die het programma gevolgd heeft, is razend enthousiast!

Wat maakt dit programma anders? Het zit boordevol met mijn doorleefde kennis & ervaring én het gaat echt de diepte in. Het gaat niet alleen over je werk, maar écht over jou. Jou, in relatie tot jezelf én tot anderen. Want dat is de basis voor alles, ook je werk. Het gaat je daardoor ook veel opleveren. Een dieper gevoel van tevredenheid met jezelf, meer zelfvertrouwen, meer plezier, meer voldoening en meer succes. Want: zo binnen, zo buiten!

Wat krijg je?
Mijn kennis & ervaring heb ik uitgewerkt in 13 praktische blokken, soms een column die je doet stilstaan bij jezelf, soms een filmpje, soms alleen een opdracht, ik hou wel van een beetje afwisseling bieden. En je ontvangt zodra je je hebt ingeschreven elke week, 13 weken ofwel 3 maanden lang, zo’n inspirerende opdracht van mij, dit betekent dus dat je ieder moment kunt starten! Geen excuses meer dus! Go for it!

Wat kost dat?
De prijs is slechts € 247,- ex btw (ter vergelijking: een live coaching abonnement van 3 maanden kost € 950,- ex btw), omdat ik graag zo veel mogelijk mensen wil inspireren zichzelf te laten zien én daarmee jezelf & de wereld rijker te maken. En NU heb ik een nog mooier aanbod voor je, tot 1 juli a.s. bied ik dit programma aan voor slechts € 179,- ex btw. Volg hiervoor deze link!

Ja, ik wil leren mezelf nog meer te laten zienOnline programma Maak krachtige keuzes en Word een magneet – Kies en ze kiezen jou!

Kies en ze kiezen jou online programmaJe vergroot in 2 weken tijd je aantrekkingskracht enorm door pure krachtige keuzes te maken én door jezelf op die manier in de etalage te leren zetten! Zo binnen, zo buiten!

Kies 100% voor je WIE je bent! Want op die manier voelt werken niet als werken en voelt promotie niet als promotie…. Je bent gewoon enthousiast over wat je te bieden hebt: jezelf!

Mijn doel: JOU helpen aantrekkelijker te worden door jezelf te zijn. Want hoe meer je kiest voor jezelf en dat laat zien, hoe meer je precies daarvoor gekozen wordt. Zie je het al voor je? De telefoon gaat en diegene is al voordat je elkaar spreekt enthousiast over jou en wat je te brengen hebt! Of je wordt op je werk precies voor dat project gevraagd omdat je hebt laten weten wat jouw grootste talenten zijn. Dat wil jij toch ook?

Dit programma is een perfecte aanvulling op het boek “Kies en ze kiezen jou”, want een boek lezen is één maar het in praktijk brengen is natuurlijk iets anders. Dit programma biedt je precies die stok achter de deur om ermee aan de slag te gaan! En nog meer… want natuurlijk deel ik meer dan in het boek staat 😉

Wat krijg je?
Ik deel graag in hapklare brokken mijn kennis & ervaring met je, zodat je het direct kunt toepassen in jouw eigen bedrijf of in je baan. Je ontvangt zodra je je hebt ingeschreven om de 3 a 4 dagen een inspirerende mail van mij, 2 weken lang. Je kunt op ieder moment starten! Waar wacht je nog op?

Wat kost dat?
Het online programma Maak krachtige keuzes en word een magneet – Kies en ze kiezen jou kost je nu slechts € 77,-. Dit bedrag hou ik expres laag, omdat ik graag zo veel mogelijk mensen wil laten ontdekken hoe aantrekkelijk het is om krachtige keuzes te maken!

Ja, ik wil graag leren aantrekkelijker worden door mezelf te zijn


Mijn belofte(s):
 • Leer helder je waarom verwoorden en kies daarvoor als kapstok
 • Leer liefdevoller met jezelf communiceren
 • Leer hoe je jezelf meer en meer kunt laten zien
 • Kies wie jouw droomklant/baas/samenwerkingspartner is
 • Leer hoe je krachtige keuzes maakt
 • Leer zeggen en doen wat jij wil, zonder rem
 • Kies voor jouw specifieke signatuur, wat jou JOU maakt
 • Schep ruimte in jezelf door op te ruimen
 • Leer hoe simpel het is om zelf je leven vorm te geven zoals JIJ wil
Ik ben nu bij de 4e week van de het online programma Laat jezelf zien. Ik ben volop bezig om te kijken wanneer ik een masker op heb. Het is schrikbarend hoe vaak dit nog het geval is. Heel mooi om mee bezig te zijn. Ik groei gewoon lekker door, stapje voor stapje.

Ineke van Berkum-Jochemsen – ondernemer


Bestel mijn nieuwste boek

Judith Webber

Boek direct je gratis sessie

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software