06-41369238

Openhartig interview op Yunomi over mijn missie

024_JUDITH-WEBBER

Deze keer had de Yunomi redactie een interview met Judith Webber, een inspirerende vrouw met een duidelijke missie: Judith wil puurheid verspreiden, 100% jezelf zijn en vanuit jezelf vormgeven aan je werk, je bedrijf, je leven. Ze deelt graag haar eigen ervaringen, waarmee ze je uitnodigt de beste versie van jezelf te (laten) zien. Wie is Judith precies? En wat drijft haar?

Over Judith

Leeftijd: 37 jaar

Gezin (destijds): getrouwd met haar jeugdliefde Mark en trotse moeder van een zoon, Timo (5 jaar)

Beroep: ondernemer, spreker, coach en schrijver van ‘Laat jezelf zien’ en ‘Kies en ze kiezen jou’, www.purehuman.nl

Judith is een non conformist. Ze vervulde jarenlang de rol van personeelsadviseur, in 12 jaar tijd bij 12 verschillende bedrijven. Zij ontdekte dat ze zich telkens moest aanpassen, meer dan haarzelf lief was. Het duurde best wel een tijd dat ze dat durfde te onderkennen. In eerste instantie vond ze het maar vreemd van zichzelf. Tot ze tot het inzicht kwam dat ze zichzelf volledig mag laten zien zoals ze is.

Ze ontdekte dat aanpassen niet de manier was om het beste uit zichzelf te halen en haar talenten ten volle te benutten. En ze besloot het roer om te gooien. Eerst ging ze werken als interimmer en later koos ze bewust volledig voor het ondernemerschap.

“Wat mij drijft is een innerlijk weten dat ik alles uit mezelf kan halen”

“Ik ben een mens van 100% alles aangaan. Zo duik ik bijvoorbeeld helemaal in het ondernemerschap. Voor mij betekent ondernemerschap helemaal voor mijzelf kiezen. De keuze voor het ondernemerschap was dan ook erkenning naar mijzelf toe, mijzelf de ruimte te geven om mijn talenten volledig te benutten.

Zoals ik me van binnen voel, mag het ook naar buiten komen, ook als het even niet rooskleurig is. Zo ben ik transparant naar mijzelf en naar mijn omgeving. Ik help ook graag anderen om zichzelf volledig te laten zien. Dit heeft ertoe geleid dat de mensen die ik heb geïnspireerd, één zijn geworden met hun werk, hun drive voelen, meer durven aan te gaan en daarmee gelukkiger worden in hun werk en in hun leven. Want het beslaat natuurlijk alle gebieden, zowel je werk als in je relaties, want je neemt jezelf overal mee naar toe”.

Lees hier verder…

Laat een reactie achter
Bestel JA zeggen JA doen

Dit ben ik: Judith Webber

Waar wacht je op?

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software