06-41369238

'Kies en ze kiezen jou' 3e plaats NOBCO verkiezingM’n boek ‘Kies en ze kiezen jou’ is derde geworden bij de Coachboek van het jaar-verkiezing. De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) organiseerde deze verkiezing dit jaar voor het eerst.

In totaal hebben 8879 mensen hun stem uitgebracht. Niet alleen mijn boek, maar ook de rest van de top 5 bestaat volledig uit ‘doe-het-zelf’ boeken. Boeken die de lezer helpen om meer zelfinzicht te verkrijgen en concrete stappen te zetten naar een succesvoller leven.

Nrc Next
NRC Next besteedde ook al een groot artikel over dee verkiezing en het nut van coachboeken. Daarin kwam ik ook aan het woord: ‘Er zijn mensen die geen tijd of geen geld over hebben om naar een coach te gaan, die kun je met een boek bereiken […] Maar mijn echte missie is om mensen te inspireren om vanuit puurheid te leven en ondernemen. […] De vraag die rest is: hélpt het lezen van zo’n boek? Judith Webber vindt van wel: ‘Je zet iets in gang. Voor sommigen is dat genoeg, anderen zullen meer willen, bijvoorbeeld een workshop of éét-op-ééncoaching.’ Lees hier verder…

Zie hier een eerder artikel in NRC Next over de hoeveelheid coaches die Nederland overspoelt. En lees hier meer informatie over de Coachboek van het jaar-verkiezing:
http://www.nobco.nl/coachboek2012

Laat een reactie achter
Bestel JA zeggen JA doen

Dit ben ik: Judith Webber

Waar wacht je op?

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software