06-41369238

Judith als interviewer

Echt in gesprek gaan met elkaar geeft beweging

Wow, je energie is echt aanstekelijk. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan!
Judith, je bent echt zo goed als ik dacht!

Het Heldere Uur on tour

– een talkshow om beweging te creëren in jouw organisatie –

Geef een boost aan de saamhorigheid binnen uw organisatie met Het Heldere Uur on tour. Ik ben gek op mensen en wat ze bezighoudt, wat ze beweegt, daarom hou ik ook van interviewen en vragen stellen. Als coach doe ik natuurlijk niet anders.

Als spreker heb ik ontdekt dat ik – naast mijn eigen verhaal delen – ook gek ben op de interactie aangaan met het publiek, om erachter te komen wat er leeft én om mensen te prikkelen met kleine stappen groots resultaat te bereiken. Als interviewer mag ik deze zaken combineren.

Samen met Sandra Brandt, die een ster is in scherpe vragen stellen en tot de kern doordringen, interview ik jou graag van hart tot hart. We zijn beiden écht geïnteresseerd in de mens achter de functie. We praten over thema’s die jullie aanspreken zoals: gezond werken, patronen doorbreken, klaagvrij leven, verantwoordelijkheid nemen en last but not least: talentontwikkeling. Allemaal met als doel: beweging creëren!

Desgewenst maken we er een podcast en/of video van, al naar gelang jullie ideeën. Luister hieronder naar een voorproefje op Sandra’s Klaagvrij leven podcast. Sandra en ik zijn hierin met z’n tweeën in gesprek over hoe je het beste uit jezelf kunt halen in je werk.


“Contact is de basis van samenwerking “

Wil je dat je publiek:
 • Geïnspireerd raakt?
 • Van binnenuit in beweging komt?
 • Verandering leuk gaat vinden?
 • Aangestoken wordt door passie?
 • Geraakt wordt?
 • Uitgenodigd wordt mogelijkheden te zien?
 • Flexbibeler van geest wordt?
 • Zichzelf én elkaar beter leert kennen?
 • Last but not least:lol heeft?

Wat recensies:
Ons event was zeer geslaagd, mede dankzij jouw inbreng. Je manier van presenteren was erg inspirerend, je energie is aanstekelijk en door je open opstelling zorg je dat je mensen op hun gemak stelt, zodat ze meedoen.-

Joost Coulier – Salesmanager CitizenM hotels


Judith heeft het talent in een bijzonder korte tijd contact met je te maken en precies datgene te zeggen wat gezegd mocht worden. Ik verbaas me er telkens weer over hoe ze haar rake opmerkingen met de grootste vanzelfsprekendheid plaatst en dat op een zeer bekrachtigende en inspirerende manier kan doen. Haar eigenheid, openheid en puurheid geven mij (en ik heb zo het gevoel, jou ook 😉 ) de ruimte óók jezelf te kunnen zijn. En dat van daaruit ontwikkeling makkelijker gaat, lijkt me een open deur. –

Peggy Smith – trainer onderwijsvernieuwing Bureau Dekkers


Deze organisaties gingen je voor:
Op Facebook
 • “Kiezen loont ....Niet kiezen is ook een keuze, en wel één die kan leiden tot uitdagende situaties. Daarom zeg ik: go niche or go home. Als je wilt dat klanten voor jou kiezen, dan zul je éérst zelf moeten kiezen. Wat mij betreft ligt de toekomst bij customer intimacy. Dicht bij de klant staan is iets wat deze reuzen nooit, althans niet in de nabije toekomst, kunnen bieden. Kruip dus nog dichter naar zowel je specialisme als de behoefte van je klant toe, en doe dat op een onderscheidende manier. Een manier waarop alleen jíj dat kunt. Ik denk dat de angst om los te laten ondernemers ervan weerhoudt om te kiezen. Toch is het maken van een keuze verstandig. Want kijk eens naar jezelf; geloof jij in de claims van een zogenaamde specialist wanneer er een ongespecialiseerd aanbod wordt getoond? De kunst is om al je focus te richten op hetgeen waar je écht goed in bent. Waar denken consumenten aan als ze aan jou denken? Hoe klein dat specialisme wellicht ook lijkt; je kunt er behoorlijk groot in worden....” aldus Pieter Zwart van Coolblue En daar ben ik het als schrijfster van ‘Kies en ze kiezen jou’ het natuurlijk roerend mee eens!

 • Hoe meer je laat zien wie je bent, hoe mooier je zult zijn!

 • Zoals beloofd m’n naakte interview met Ketty Lollia, hierbij deel 1. Ga er maar eens lekker voor zitten, je hebt vanaf nu even pauze ;-) https://www.youtube.com/embed/zePcFpshiOg

  Judith Webber is al haar hele leven gefascineerd door puurheid (het in lijn brengen van je binnenkant & je buitenkant), omdat het haar grootste levensles is om helemaal te mogen zijn wie ze is. Judith is spreker, leidt trainers op in haar eigen gedachtegoed, coacht mensen naar meer levensgeluk en schrijft boeken! Deze maand interviewde Ketty Lollia van Financiële Vrijheid TV deze bijzondere dame.

 • Jouw bedoeling... leef jij dat?

 • Als HSP-er heb ik extra goed voor mezelf te zorgen, realiseer ik me meer en meer. Ik ben er namelijk zo eentje die nieuwe dingen superleuk vind en daarmee geregeld over m'n grens ga, wat ik kan hebben. Nou ja, ik kan het wel hebben, maar ik heb er van bij te komen. En dat vergeet ik dan wel eens in te calculeren. Omdat ik keynote-spreker ben op het HSP-congres op 9 november, ben ik me nog eens extra aan het verdiepen in het HSP-er schap. Zo ben ik weer eens in een (voor mij) nieuw boek gedoken. Als een spons neem ik het op, merk ik. Veel resoneert. Sommige dingen ook niet, zo benadrukt de schrijfster dat je als HSP-er echt een apart soort bent. Dat vind ik persoonlijk wat te ver gaan. Er zijn wel wat zaken om rekening mee te houden, maar dat heeft iedereen op een of andere manier. Een van de dingen die me in dit boek opvalt, is dat ze beschrijft dat het activeringssysteem nogal verschilt per mens. Dat is in mijn woorden de mate waarin je gas kunt geven. Bij mij is dat nogal sterk aanwezig, ik heb geregeld veel energie en heb dan de neiging dat ook allemaal op te maken. Ook heeft iedereen een controle-pauze-systeem, de mate waarin je stil kunt staan en gas terug kunt nemen om zaken te verwerken, even in mijn eigen woorden gezegd. Dat systeem was bij mij niet zo erg goed ontwikkeld. Ik had niet zo goed geleerd te doseren, met als gevolg dat ik dus geregeld over mijn grens ging, omdat ik niet eens wist dat daar m'n grens lag. En hop, dan trekt mijn lijf aan de bel en zegt: HO. Stop en wel NU. Best een hardhandige interventie, die wel altijd werkt. Ik ben al een tijd aan het leren beter te voelen hoe het met me is en daar m'n activiteit op af te stemmen en ook bijkom-tijd in te calculeren. Ja, dat is een weg van vallen en opstaan. Maar ik ga het leren, ik word er al beter in merk ik. En als het een dag of week goed gaat, dan voel ik me ook echt megatrots op mezelf, zo voelt het als je goed voor jezelf zorgt. Ik was vroeger bang dat ik zonder pieken en dalen een saai leven zou hebben, ik denk dat dat de reden is dat ik zo leefde. Nu kom ik er gelukkig steeds meer achter dat ik gewoon de flow van het leven volg, er kunnen niet alleen pieken zijn en ook niet alleen maar pas-op-de-plaatsen. Een mooie afwisseling voelt fantastisch! I ❤ my life!


Op Twitter

Op Instagram
 • Weg plaatjes. Hallo voelen! #purehuman

Volg Me!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand