06-41369238

JA zeggen JA doen

Verandering is constant aanwezig. Dat merk je in het werk én in je persoonlijk leven. Maar waarom is er zoveel weerstand tegen verandering? Waarom zeggen we vaak JA en doen we vervolgens NEE? En nog interessanter: wat kunnen we daaraan doen?

Van buitenaf veranderen werkt alleen op korte termijn

Als leidinggevende heb je wellicht van buitenaf van alles geprobeerd om een verandering vorm te geven. Dat doet toch iedereen? Een nieuwe structuur, een nieuw systeem, een reorganisatie of een nieuwe richting die je zorgvuldig communiceert. Maar helaas, wezenlijk verandert er niet zo veel, want mensen veranderen niet zomaar mee. Ze zeggen misschien wel JA, maar ze doen NEE. Je ziet in dat het tijd is voor een cultuurverandering, omdat dat de basis is van iedere andere verandering.

Misschien ben je het als trainer/coach wel zat om alleen maar vaardigheidstrainingen te geven. Je wilt namelijk iets wezenlijks veranderen, niet alleen aan de oppervlakte. Je wilt de diepte in, mensen echt iets meegeven om hun werk én hun leven anders in te richten. Je wilt graag bijdragen aan duurzame verandering in organisaties, omdat je ziet dat dat nu nodig is.

Als werkzoeker heb je behoefte aan inspiratie en aan meer zelfkennis die je helpen de juiste volgende stap te bepalen. Je wilt niet alleen bezig zijn met vacatures zoeken in je oude werkgebied, je wilt leren wie je in de kern bent én wat je te bieden hebt. Je wilt leren jezelf AAN te zetten, je hebt zin om aan de slag te gaan met hoe je naar jezelf kijkt én hoe je jezelf positioneert. Want ook jij zit in de selectiecommissie, dat weet je.

Van binnenuit veranderen is duurzaam

Het is effectiever gebleken om van binnenuit te starten als je een duurzame verandering wilt doorvoeren.

Voor jou hebben we een op maat gesneden programma. En we kunnen je vast één ding verklappen: wij zoeken de oplossing niet in systemen en structuren. Wij zoeken die in JOU, in de mens. In hoe we met onszelf en met elkaar omgaan. We leren jou hoe je het beste in jezelf en elkaar naar boven haalt.

Zodat JA zeggen JA doen wordt

Eerdere klanten zeiden:
In mijn team lagen een aantal zaken waarvan het nodig was om ze naar elkaar uit te spreken. Na een goeie voorbespreking met Judith besloten wij om een teamsessie te doen met een positieve insteek, kijkend naar talenten (‘Van hokjes naar puzzelstukjes’). Dit bracht een heel positieve sfeer in het team en er ontstond veel begrip naar elkaar. De teamsessie was daarom voor ons zeer geslaagd en is een opmaat geweest een goed begin naar de nieuwe werkverdeling. Ook nu -maanden later – is de sfeer echt anders naar elkaar toe. Ik ben dik tevreden!

Huub Vaessen – Opleidingsmanager ROC Leeuwenborgh

Als je visueel ingesteld bent -zoals ik- is het een verademing om ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ te ZIEN, te ERVAREN en te laten BINNENKOMEN. Voor mij viel direct het kwartje (Wat zeg ik? Er vielen hele zakken geld!) toen ik mijn gedachten liet gaan over mijn eigen werkzaamheden, mijn talenten en het soms NIET (kunnen?) benutten daarvan, maar vooral ook de ‘gevechten’ met mijn ‘NON-talenten’, terwijl er iemand naast mij zit die deze zaken met liefde van mij overneemt. Hoe gemakkelijk kan het leven zijn. ik wist het natuurlijk allemaal al wel, ik moest het alleen even ZIEN 😊. Dank je wel daarvoor Judith!

Anita Walraven – PR & Communicatie Stadhouders Hoveniers


Met deze visie en gespreksmethode maakt Judith en haar team trainers zowel werkgevers als werknemers bewust dat je alleen succesvol en waardevol voor elkaar bent als je 100% jezelf kunt zijn. Met elkaar passen, meten en (h)erkennen, dat is de kracht van de puzzel!

Eigenaar arbodienst
Judith raakt met deze zienswijze de kern van de beweging waar ondernemingen in mee zullen ‘moeten’. Het nieuwe organiseren pur sang. Deze visie en haar praktische methodiek betekent een revolutie in werken!

Projectmanager Kamer van Koophandel

Je kunt er morgen mee aan de slag!

Ik ben dik tevreden!

Dit programma heeft een hele open sfeer in het team gebracht en er ontstond ter plekke meer begrip naar elkaar. Er werd zelfs waardering naar elkaar uitgesproken, wat goed werd ontvangen. Het programma was daarom voor ons zeer geslaagd en een goed begin naar een nieuwe werkverdeling, die beter bij iedereen past. Ook nu nog steeds -maanden later – is de sfeer echt veranderd naar elkaar toe. Er is geen geroddel meer en niemand komt meer bij mij met klachten over een ander. Ik ben dik tevreden!

Huub Vaessen – ROC Leeuwenborgh

Judith Webber
5.0
2018-11-13T22:43:00+00:00

Huub Vaessen – ROC Leeuwenborgh

5
1

 

Interessant?

Lees dan hier vooral verder over de methodiek, download het uitgebreide Van hokjes naar puzzelstukjes stappenplan waarmee je zelf aan de slag kunt om een duurzame verandering in gang te zetten. Maar liever nog begeleiden we je hierbij, op maat.

JA daar wil ik graag meer van weten 
 


Deze vooruitstrevende organisaties gingen je voor:

 Bestel mijn nieuwste boek

Judith Webber

Boek direct je gratis sessie

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software