06-41369238

JA zeggen JA doen

Waarom zeggen mensen vaak JA en doen ze NEE? En nog interessanter: wat kun je daaraan doen? Hoe kom je op een duurzame manier naar JA zeggen JA doen?

Hoe krijg je mensen in beweging?

Als leidinggevende heb je van buitenaf van alles geprobeerd om een verandering vorm te geven, om mensen in beweging te krijgen. Dat doet toch iedereen? Een nieuwe structuur, een nieuw systeem, een reorganisatie of een nieuwe richting die je denkt zorgvuldig te communiceren. Maar helaas, wezenlijk verandert er niet zo veel, want mensen veranderen niet zomaar mee. Ze zeggen misschien wel JA, maar ze denken of doen NEE. Het is tijd voor een verandering in hoe jullie met elkaar omgaan en hoe jullie het werk met elkaar vormgeven, op een simpele, hands-on manier. Dit is de basis. Als je dit op orde hebt, gaat iedere verandering soepeler. Dat is onze belofte!

Als trainer/coach wil je graag bijdragen aan een wezenlijke verandering, een organisatieverandering van binnenuit, omdat je weet dat duurzaam is. Je wilt de diepte in, mensen echt iets meegeven om hun werk én hun leven anders in te richten en hun manier van communiceren te versoepelen. Je wilt graag iets toevoegen aan de samenleving, omdat je ziet dat dat echt nodig is. Je wilt dat veel meer mensen weer ZIN krijgen in hun werk en de rest van hun leven. Dat stress gereduceerd wordt en burn-outs voorkomen. Want dit gedachtegoed beperkt zich niet tot alleen het werk. Daarbij wil je dit graag met anderen samen doen, in samenwerking is het geheel meer dan de som der delen tenslotte.

Ik weet dat het anders kan, alleen nog niet hoe

We gaan graag met je op reis om jouw specifieke HOE te ontdekken. We weten namelijk waar te beginnen: de afgelopen jaren hebben wij ontdekt dat het effectief is gebleken om van binnenuit te starten. Bij een ieders intrinsieke motivatie. Dat is de motor van ieder mens. En wij weten die te kick-starten!

We hebben op maat gesneden programma’s voor jou. Losse sessies, 1-op-1 coaching, maar ook meerdaagse programma’s voor je hele organisatie.

We wekken graag nieuwe energie in JOU op! Want energie is het fundament van

JA zeggen JA doen

Eerdere klanten zeiden:
In mijn team lagen een aantal zaken waarvan het nodig was om ze naar elkaar uit te spreken. Na een goeie voorbespreking met Judith besloten wij om een teamsessie te doen met een positieve insteek, kijkend naar talenten (‘Van hokjes naar puzzelstukjes’). Dit bracht een heel positieve sfeer in het team en er ontstond veel begrip naar elkaar. De teamsessie was daarom voor ons zeer geslaagd en is een opmaat geweest een goed begin naar de nieuwe werkverdeling. Ook nu -maanden later – is de sfeer echt anders naar elkaar toe. Ik ben dik tevreden!

Huub Vaessen – Opleidingsmanager ROC Leeuwenborgh

Als je visueel ingesteld bent -zoals ik- is het een verademing om ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ te ZIEN, te ERVAREN en te laten BINNENKOMEN. Voor mij viel direct het kwartje (Wat zeg ik? Er vielen hele zakken geld!) toen ik mijn gedachten liet gaan over mijn eigen werkzaamheden, mijn talenten en het soms NIET (kunnen?) benutten daarvan, maar vooral ook de ‘gevechten’ met mijn ‘NON-talenten’, terwijl er iemand naast mij zit die deze zaken met liefde van mij overneemt. Hoe gemakkelijk kan het leven zijn. ik wist het natuurlijk allemaal al wel, ik moest het alleen even ZIEN 😊. Dank je wel daarvoor Judith!

Anita Walraven – PR & Communicatie Stadhouders Hoveniers


Met deze visie en gespreksmethode maakt Judith en haar team trainers zowel werkgevers als werknemers bewust dat je alleen succesvol en waardevol voor elkaar bent als je 100% jezelf kunt zijn. Met elkaar passen, meten en (h)erkennen, dat is de kracht van de puzzel!

Eigenaar arbodienst
Judith raakt met deze zienswijze de kern van de beweging waar ondernemingen in mee zullen ‘moeten’. Het nieuwe organiseren pur sang. Deze visie en haar praktische methodiek betekent een revolutie in werken!

Projectmanager Kamer van Koophandel

Je kunt er morgen mee aan de slag!

Ik ben dik tevreden!

Het JA zeggen JA doen programma heeft een hele open sfeer in het team gebracht en er ontstond ter plekke meer begrip naar elkaar. Er werd zelfs waardering naar elkaar uitgesproken, wat goed werd ontvangen. Het programma was daarom voor ons zeer geslaagd en een goed begin naar een nieuwe werkverdeling, die beter bij iedereen past. Ook nu nog steeds -maanden later – is de sfeer echt veranderd naar elkaar toe. Er is geen geroddel meer en niemand komt meer bij mij met klachten over een ander. Ik ben dik tevreden!

Huub Vaessen – ROC Leeuwenborgh

Judith Webber
5.0
2018-11-13T22:43:00+00:00

Huub Vaessen – ROC Leeuwenborgh

5
1

 

Interessant?

Lees dan hier vooral verder over onze mogelijkheden, over onze fantastische methodiek, download het uitgebreide Van hokjes naar puzzelstukjes stappenplan waarmee je zelf aan de slag kunt.

Maar liever nog begeleiden we je hierbij, op maat. Want wil je patronen écht doorbreken, dan kun je beter met externe trainers werken die geen onderdeel zijn van die patronen.

JA daar wil ik graag meer van weten 
 


Deze vooruitstrevende organisaties gingen je voor:

 Bestel mijn nieuwste boek

Judith Webber – dit ben ik

Waar wacht je op?

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software