06-41369238

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Het is tijd om te zeggen: Hier ben ik!

21 december is het weer zover, de Hier ben ik dag (voorheen PUURervaren en Laat jezelf zien-dag). Vandaag draait om JOU. Om je ruimte innemen. Om jezelf zien. Om jezelf láten zien. Om werkelijk ontvangen. Om geven wat je te geven hebt. Om je waarde voluit leven. Om kiezen wat écht belangrijk is voor je!

Ik heb hier de afgelopen paar jaar zoveeel in geleerd dat ik popel om dat door te geven aan je!

Je gaat deze dag als een tijdloze bubbel beleven met maximaal 39 andere mensen. Je stapt op het podium. Je bent kwetsbaar. Je bent krachtig. Je bent speels. Je danst. Je voelt je eigen ruimte. Je bent 100% jezelf!

Laat je meevoeren in diverse werkvormen die er allemaal toe leiden dat je bij jezelf komt, dat je bij je kracht komt, bij je kern, bij JOU. Vanuit daar neem je namelijk moeiteloos je eigen ruimte in.

We maken er een feestje van in een mooi theater in Amsterdam. Euforisch is het enige woord dat in de buurt kwam om de vorige 4 edities te beschrijven. Euforisch omdat die dag zo’n grootse kracht in je aanboort, omdat je op dat podium voelt wie je werkelijk bent, krachtig, puur én jezelf!

En ja dat is spannend. Ik weet het, ik ging vroeger ook altijd met een knoop in m’n maag op. Maar hoe mooi is het om te ontdekken dat het ook sterkend is? Te ontdekken dat voorbij die angst alleen maar trots is? Kracht en puur vertrouwen? “Face your fear and dance with it”, is mijn gevleugelde uitspraak over hoe ik het leven aanga. Ik weet dus wat er voorbij de angst is: puur vertrouwen en dat wil ik graag doorgeven.

Kijk voor inspiratie maar eens naar dit filmpje over je angst aangaan!

Het podium dat Judith biedt bij de Hier ben ik-dag gaf mij de gelegenheid een hele berg schroom te overwinnen door erop te stappen. Het effect dat dit tot op de dag van vandaag heeft, is dat ik mezelf sindsdien regelmatig JA hoor zeggen met een onbevangenheid die ik daarvoor niet kende, waardoor ik met groot plezier allerlei nieuwe avonturen aanga. Mijn comfortzone is er fors door opgerekt. Vooral als je twijfelt, zeg ik: de Hier ben ik – dag moet je gewoon doen!

Carolina Deelen

Over de Hier ben ik dag

Judith pianoHet podium in het theater staat je ter beschikking, omdat jij het lef hebt om te zeggen: Hier ben ik!

* Je voelt die dag je eigen grootsheid én je raakbaarheid tegelijk, een fantastische combinatie.
* Je leert hoe je gemakkelijk meer ruimte in kunt nemen, op een hele natuurlijke manier
* Je merkt hoe het is om door je angst heen te bewegen en 100% puur jezelf te zijn op het podium
* Je spreekt uit wat je voor jezelf wenst, je intentie voor de rest van het jaar
* Je boort je immense creatiekracht aan waardoor je al direct je realiteit voelt veranderen
* Je ervaart je pure kracht en een onbevangenheid die je nooit meer zult kwijtraken

En mocht dat nog niet genoeg zijn, je krijgt achteraf ook nog eens het filmpje van jouw 3 minuten toegestuurd, die kun je naar hartelust bekijken en delen, wat ook zo weer z’n groei-effect heeft.

Het doel van de Hier ben ik dag is je laten ervaren hoe het is om PUUR jezelf te zijn, alleen en in contact met anderen én op het podium. Die ervaring is goud waard, want als je het hier kunt, kun je het overal. Je zult nooit meer hetzelfde in het leven staan als ervoor. Je comfortzone wordt ongekend opgerekt. En je vertrouwen krijgt zo’n boost dat je daar een jaar op kunt teren.

Elk jaar bouw ik in de ochtend de energie en de sfeer dusdanig op dat je ‘s middags moeiteloos jezelf bent op het podium. 3 minuten krijg je de tijd én…. je wordt gefilmd! En dit jaar is het thema ‘overgave’ … lees in de volgende tab meer over het programma.

Ben jij er klaar voor?

JA, dat wil ik

PS Kom je alleen dan kost een kaartje € 147,- ex btw. Of kom met z’n tweeën, dan betaal je slechts € 125,- ex btw p.p.

Het programma

Yvon gitaarDe winter is dé tijd om tot jezelf te komen, naar binnen te keren, nieuwe plannen voor het nieuwe jaar voelen opkomen, keuzes maken voor een verse nieuwe start. Voor wat voor jou écht belangrijk is!

Je gaat in de ochtend eerst lekker tot jezelf komen, oefenen met ruimte innemen en je overgeven. Daar heb ik zo m’n maniertjes voor… Ik heb de afgelopen jaren zoveel aan ontwikkeling en zelf-ont-dekking gedaan, dat geef ik met liefde door! Een soort short-cut: BAM meteen naar deze manier van aanwezigheid toe!

En met dat gevoel, met die kracht stap je ‘s middags op het podium, zodat je ervaart wat publiek met je doet en je de energie van de groep ervaart, waardoor je je nog meer gedragen voelt. En daar ga je iets delen, wat je nu nog niet weet en ook nog niet hoeft te weten. En trust me: ik neem je aan de hand mee. Ik begeleid je. Je hoeft niets te doen wat niet goed voelt voor je. Het gaat juist om (je) goed voelen!

Het programma gaat namelijk dit jaar over overgave… een thema waar iedereen heerlijk in kan groeien. Jezelf helemaal mee laten voeren in wat er is op dat moment, in jou, klinkt dat niet super? Je energie volgen in plaats van nadenken en dingen forceren… dat scheelt een hoop energie joh!

Wacht niet te lang, van uitstellen word je niet blij, dat geeft een innerlijk conflict als je ergens voelt dat je wel wil…

Kom je alleen, dan betaal je € 147,- ex btw. Of kom met z’n tweeën voor de prijs van slechts € 125,- ex btw p.p.

JA, dat wil ik!

 

Helemaal jezelf, puur, raakbaar, open, dichtbij, ook op het podium

 

 

Wat ik uit de dag gehaald heb is dat ik het eigenlijk wel leuk vond om in de belangstelling te staan.
Dat delen voor een groep mensen, maakt dat ik het écht waar wil maken. Dat ik trots was op mezelf dat ik daar stond. Dat het een belangrijke stap is en dat ik volgend jaar weer wil. Ik merk dat ik dichter bij mezelf kom door deze dag!

Ineke Keijzer
Judith, bedankt voor een goed georganiseerde en toffe dag. Het was de investering absoluut waard. Alle aanwezigen meekrijgen in een beleving, het is een hele kunst! Mijn complimenten voor je keuzes. “Kies en ze kiezen jou” is hiermee maar weer eens bewaarheid. Er gebeurde die dag iets magisch wat ik niet vaak zie, wat helemaal in de tijdgeest past.

Martin Spee

 

Het beste wat ik kan worden is mezelf. Dat is dit mijn gesterkte overtuiging na de Hier ben ik dag. En weet je waarom? Omdat ik niet langer tijd en energie verpest. Omdat mensen dan echt wat aan me hebben.

Fons van Heugten
Wat ik heb geleerd op de Hier ben ik dag is vooral dat ik er mag zijn en van waarde ben, dat ik mijzelf mag laten zien. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen na vorige week. Ook komen er sindsdien allemaal leuke dingen op mijn pad. Mensen vinden MIJ doordat ik mij meer laat zien en dat straal ik blijkbaar uit! Daar ben ik super blij mee!!

Manon van den Heuvel

 

Ik heb verschillende inzichten gekregen waaronder ‘luchtigheid & nuchterheid in combinatie met spiritualiteit is mijn speledingetje’. De les die ik doorvoeld heb is wat op een podium gaan staan met mij doet. En hoe absolute eerlijkheid het podium tot een comfortabele ruimte kan maken, die veilig en vertrouwd voelt. Wow, wat een leerschool en wat een cadeautje.

Janneke de Geus
De Hier ben ik dag heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik had er moeite mee mezelf te laten zien maar na die dag gaat me dit (steeds) beter af. Ik heb me na die dag direct ingeschreven bij de KvK met mijn eigen adviesbureau. Dat was iets wat ik al heel lang wilde maar eerder niet durfde… Nu wel! Verder vond ik het een (h)eerlijke dag met veel inspiratie, energie en hele mooie ontmoetingen!

Janine Muijlkens

 

Hoe bijzonder om te zien en vooral ook te ervaren, dat er niet veel meer nodig is dan een podium en een open hart.

David de Kock
Ik werd op de Hier ben ik dag helemaal blij van de energie die er hing. Iedereen stond open, iedereen was eager om te leren, bang, maar gedurfd om uit de comfortzone te komen om te groeien en dat raakte mij. Ik kwam er met veel energie vandaan!

Sandra Been

 

Ik ging na afloop vol energie terug naar Limburg. Een dag met inspiratie, mooie ontmoetingen en energieke enthousiaste mensen. Na afloop weet ik nog beter dat ik mijn passie wil leven!

Marjo Brouns
Waarom moest ik hier nu zijn?
Waarschijnlijk moest ik anders gaan denken. Niet vanuit angst, maar vanuit overtuiging. Ik dacht altijd aan wat fout kan gaan in plaats van wat ik allemaal al heb bereikt en van dat punt verder te gaan.

Angela van BebberEn? Ben je warm geworden? Zet je de stap naar helemaal jezelf, ook op het podium?

Zeg je ‘Hier ben ik’?

Ja, ik ben er klaar voor!


Op Facebook
  • “Kiezen loont ....Niet kiezen is ook een keuze, en wel één die kan leiden tot uitdagende situaties. Daarom zeg ik: go niche or go home. Als je wilt dat klanten voor jou kiezen, dan zul je éérst zelf moeten kiezen. Wat mij betreft ligt de toekomst bij customer intimacy. Dicht bij de klant staan is iets wat deze reuzen nooit, althans niet in de nabije toekomst, kunnen bieden. Kruip dus nog dichter naar zowel je specialisme als de behoefte van je klant toe, en doe dat op een onderscheidende manier. Een manier waarop alleen jíj dat kunt. Ik denk dat de angst om los te laten ondernemers ervan weerhoudt om te kiezen. Toch is het maken van een keuze verstandig. Want kijk eens naar jezelf; geloof jij in de claims van een zogenaamde specialist wanneer er een ongespecialiseerd aanbod wordt getoond? De kunst is om al je focus te richten op hetgeen waar je écht goed in bent. Waar denken consumenten aan als ze aan jou denken? Hoe klein dat specialisme wellicht ook lijkt; je kunt er behoorlijk groot in worden....” aldus Pieter Zwart van Coolblue En daar ben ik het als schrijfster van ‘Kies en ze kiezen jou’ het natuurlijk roerend mee eens!

  • Hoe meer je laat zien wie je bent, hoe mooier je zult zijn!

  • Zoals beloofd m’n naakte interview met Ketty Lollia, hierbij deel 1. Ga er maar eens lekker voor zitten, je hebt vanaf nu even pauze ;-) https://www.youtube.com/embed/zePcFpshiOg

    Judith Webber is al haar hele leven gefascineerd door puurheid (het in lijn brengen van je binnenkant & je buitenkant), omdat het haar grootste levensles is om helemaal te mogen zijn wie ze is. Judith is spreker, leidt trainers op in haar eigen gedachtegoed, coacht mensen naar meer levensgeluk en schrijft boeken! Deze maand interviewde Ketty Lollia van Financiële Vrijheid TV deze bijzondere dame.

  • Jouw bedoeling... leef jij dat?

  • Als HSP-er heb ik extra goed voor mezelf te zorgen, realiseer ik me meer en meer. Ik ben er namelijk zo eentje die nieuwe dingen superleuk vind en daarmee geregeld over m'n grens ga, wat ik kan hebben. Nou ja, ik kan het wel hebben, maar ik heb er van bij te komen. En dat vergeet ik dan wel eens in te calculeren. Omdat ik keynote-spreker ben op het HSP-congres op 9 november, ben ik me nog eens extra aan het verdiepen in het HSP-er schap. Zo ben ik weer eens in een (voor mij) nieuw boek gedoken. Als een spons neem ik het op, merk ik. Veel resoneert. Sommige dingen ook niet, zo benadrukt de schrijfster dat je als HSP-er echt een apart soort bent. Dat vind ik persoonlijk wat te ver gaan. Er zijn wel wat zaken om rekening mee te houden, maar dat heeft iedereen op een of andere manier. Een van de dingen die me in dit boek opvalt, is dat ze beschrijft dat het activeringssysteem nogal verschilt per mens. Dat is in mijn woorden de mate waarin je gas kunt geven. Bij mij is dat nogal sterk aanwezig, ik heb geregeld veel energie en heb dan de neiging dat ook allemaal op te maken. Ook heeft iedereen een controle-pauze-systeem, de mate waarin je stil kunt staan en gas terug kunt nemen om zaken te verwerken, even in mijn eigen woorden gezegd. Dat systeem was bij mij niet zo erg goed ontwikkeld. Ik had niet zo goed geleerd te doseren, met als gevolg dat ik dus geregeld over mijn grens ging, omdat ik niet eens wist dat daar m'n grens lag. En hop, dan trekt mijn lijf aan de bel en zegt: HO. Stop en wel NU. Best een hardhandige interventie, die wel altijd werkt. Ik ben al een tijd aan het leren beter te voelen hoe het met me is en daar m'n activiteit op af te stemmen en ook bijkom-tijd in te calculeren. Ja, dat is een weg van vallen en opstaan. Maar ik ga het leren, ik word er al beter in merk ik. En als het een dag of week goed gaat, dan voel ik me ook echt megatrots op mezelf, zo voelt het als je goed voor jezelf zorgt. Ik was vroeger bang dat ik zonder pieken en dalen een saai leven zou hebben, ik denk dat dat de reden is dat ik zo leefde. Nu kom ik er gelukkig steeds meer achter dat ik gewoon de flow van het leven volg, er kunnen niet alleen pieken zijn en ook niet alleen maar pas-op-de-plaatsen. Een mooie afwisseling voelt fantastisch! I ❤ my life!


Op Twitter

Op Instagram
  • Weg plaatjes. Hallo voelen! #purehuman

Volg Me!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand