06-41369238

Dag puur mens,

Ik ben gek op geven én laat ik nou iets leuks hebben! Ik heb namelijk van de door mij ontwikkelde methodiek ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ een praktisch en simpel stappenplan gemaakt. Zo kun je morgen zelf direct aan de slag om meer samenwerking, flexibiliteit en (intrinsieke) motivatie aan te wakkeren bij mensen: in teams, in organisaties. Alle 7 stappen zijn uitgebreid uitgeschreven en ook de algemene afspraken die je vooraf maakt met het team, staan erbij.

Deze methodiek oogst fantastische resultaten. Teams die nu floreren, terwijl er voor de sessie(s) een hoop wantrouwen was, een hoop angst leefde, talent wat bij lange na niet benut werd, collega’s die niet mét elkaar praten, maar over elkaar, collega’s die als eilandjes naast elkaar werken in plaats van mét elkaar, je kent het vast wel…

Een interventie waarbij iedereen ineens gelijkwaardig is (namelijk: mens), waarin iedereen openlijk zijn/haar non-talenten deelt én waarin zijn/haar natuurlijke talenten ontvangt van elkaar, dat werkt als een trein! Want waardering wordt veel te weinig geuit onderling (en dat is heel begrijpelijk). En dat terwijl waardering de brandstof is van de mens!

Dat wil jij toch ook?

Bij deze de link naar Van hokjes naar puzzelstukjes stappenplan voor trainers. Ik wens je veel plezier met de door jou gewenste verandering! Hiermee wordt veranderen ineens leuk!

Puur liefs,
Judith Webber

Judith - 2015- 0682 Jolanda Bot

PS En omdat ik zo van geven hou, wil ik je graag een gratis half uur sparring over jouw gewenste verandering aanbieden. Boek HIER direct je afspraak!


PPS1 Mocht je meer willen leren over deze methodiek en wat dat voor jouw organisatie kan betekenen, dat kan! Boek hier direct een gratis Skype-afspraak met mij om je advies op maat te geven over hoe jij van A naar B kunt bewegen!

PPS2 En mocht je een lezing van mij of een pilot-teamsessie van mij en/of mijn trainers willen, neem dan gewoon direct contact met me op!


Staat jouw logo hier binnenkort bij?
Bestel mijn nieuwste boek

Judith Webber – dit ben ik

Waar wacht je op?

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software