06-41369238

Exclusieve aandacht

exclusieve aandacht
Door de coaching van Judith, de tools die ze me heeft aangereikt en de waardevolle gesprekken heb ik mijn “ik” teruggevonden. Ik durf te zeggen wat ik belangrijk vind, beter gezegd: ik ben mezelf belangrijk gaan vinden.

Sabrina Schubert – HR adviseur BMW
Judith heeft me in 6 gesprekken flink aan het ‘denken’ gezet over mijn focus als ondernemer. Een uitstekende gesprekspartner, die – door het gedachtengoed dat ze in haar boeken heeft neergezet – werkt vanuit een stevige basis. Ik heb inmiddels m’n profilering helemaal aan laten sluiten bij wie ik ben, mét resultaat!

Frank Garten – ondernemer

JIJ bent belangrijk, jij mag kiezen hoe jij het wil!

 • Wil je leren kiezen voor wie jij bent?
 • Wil je een nieuwe richting voor jezelf kiezen die écht bij je past?
 • Wil je jezelf én je talenten ten volle leren benutten?
 • Wil je leren jezelf te laten zien in al je communicatie?
 • Wil je leren onafhankelijk te zijn van wat anderen van je willen/zeggen/denken?
 • Wil je leren makkelijker krachtige keuzes te maken die écht van jou zijn?
 • Wil je je eigen-waarde en je (zelf)vertrouwen vergroten?
 • Wil je nu echt op je plek gaan staan?
Mijn kijk & stijl

Wat kun je toch een speelbal van het leven zijn als je zelf niet helemaal helder hebt hoe JIJ het wil. Ik weet daar alles van. Je wordt alle kanten op getrokken of geduwd en voelt weinig regie in het geheel. Waar is je ruimte? Waar is je invloed? Tot je besluit: zo niet verder! Het kan anders.

Zeg JA tegen jezelf!

Leer JA zeggen tegen jezelf, leer jezelf écht belangrijk te vinden, leer goed voor jezelf te zorgen, je werk en je relaties vanuit jezelf vorm te geven, je niet meer tegen te (laten) houden door wat dan ook in de buitenwereld, kortom: jezelf te zijn, in volle glorie. Omdat je het waard bent!

Ik weet je met m’n vragen en ervaring moeiteloos in beweging te brengen en positief te prikkelen, nieuwe zienswijzen en nieuw gedrag uit te proberen. Je wilt tenslotte tot een ander resultaat komen! Mijn stijl is liefdevol (maar niet poezelig) confronterend, ik deel wat ik voor jou voor ogen zie, ik zie namelijk je volle potentie en niet jouw beren op de weg. Klanten noemen me niet voor niks ‘Richtinggever’…

Gun je jezelf exclusieve aandacht en coaching van mij?

Laat jezelf zien coaching – € 2.247,- ex btw – in één keer of in 12 termijnen van € 199,- te voldoen
Individuele (business)coaching van een jaar – abonnement van 6 live gesprekken en 6 online gesprekken

Je voelt dat je veel meer regie kunt pakken in jouw leven, je wil graag meer bewuste keuzes maken, jezelf meer laten zien, of je nu een baan hebt of een eigen bedrijf. Je laat je nu soms toch teveel leiden door wat er in de buitenwereld gebeurt, door verwachtingen van anderen, door wat je denkt dat ‘hoort’ of ‘goed’ is en je bent er klaar mee. Het moet anders kunnen. Je weet het: het is tijd om voor jezelf te kiezen. Het is tijd om jouw waarheid, jouw kijk te delen. Tijd om jouw eigen vorm te kiezen. Tijd om uit te durven komen voor hoe JIJ het ziet, hoe JIJ het graag wil en ook hoe je het niet meer wil. Je mag JOUW plek innemen!

Mijn boodschap in mijn coaching: laat jezelf zien! Je kracht, je kwetsbaarheid en je waarde. Ervaar authentiek leiderschap: hoe je je van binnen voelt, matcht met de buitenkant, met wat je laat zien! Hoe krachtig, ontspannen & inspirerend is dat?

Wat voor effecten mag je verwachten?

 • Je voelt jezelf vrij in je relaties/werk/organisatie.
 • Je leert hoe je ruimte kunt innemen in wie jij bent en wat jij belangrijk vindt
 • Je leert niet meer bezig te zijn met wat anderen van je denken en willen.
 • Je leert helderd te worden in je communicatie en hebt dus meer impact.
 • Je stopt met overtuigen omdat dat niet meer nodig is: je bent overtuigd.
 • Je bent zichtbaard omdat je je kracht, je zachtheid en je waarde steeds meer ziet én laat zien!
 • Je zelfvertrouwen en gevoel van eigen-waarde groeit met elke positieve ervaring die je opdoet.

In al je relaties zul je merken hoe simpel het is om jezelf te laten zien, jezelf te zijn, ruimte in te nemen, je uit te spreken én naar je gevoel te handelen. Met als effect: energie, vervulling & succes, bij jezelf én de mensen om je heen!

Wat krijg je, concreet?

 • 6 live (!) gesprekken van anderhalf uur verspreid over 12 maanden
 • 6 online gesprekken (met beeld) van ongeveer 30 minuten om je ‘on track’ te houden, verspreid over 12 maanden
 • Een berg met positieve ervaringen, waardoor je je versterkt zult voelen

Plan via deze link een gratis gesprek van een half uur in mijn agenda om te toetsen of ik jouw coach ben. Ik zal je ook direct een advies geven of ik voel dat dit programma bij jou past, of dit is wat je nodig hebt. En daarna kies je of je mij als coach wil of niet. Simpel toch? Het is aan JOU!

Ja, dat wil ik

Een paar recensies
Als directeur van een groot ICT bedrijf heb ik, in de loop van mijn carrière, verschillende collega’s meegemaakt die te kampen hadden met de gevolgen van mentale overbelasting. Ondanks dat ik in dit soort situaties altijd al vol begrip was en hen actief hielp bij hun herstel, was ik er stellig van overtuigd dat mij dat nooit zou overkomen. Niets bleek minder waar. Door zowel situaties in de professionele als privé sfeer die gelijktijdig op mijn pad kwamen, bleek ook ik niet bestand tegen de stress die dat bij mij opriep. Twee van de drie pijlers onder mijn identiteit lagen onder vuur wat resulteerde in paniekaanvallen en depressie. Na een bezoek aan de huisarts besefte ik mij dat ik behoefte had aan houvast. Ik was aan het afglijden en twijfelde op dat moment aan alles en iedereen. Positieve referenties leidden tot een coachingstraject bij Judith. Al tijdens onze eerste gesprek heb ik haar empathie en ontwapenende openheid mogen ervaren. In de gesprekken daarna begeleidde Judith mij zonder oordelen en met oprechte bespiegelingen van mijn situatie -en mijn eigen rol daarin- langzaam aan naar meer rust. Zes maanden na onze eerste ontmoeting had ik mijn leven weer op de rails. De praktische tips, vaak uit haar eigen ervaring geboren, pas ik nog dagelijks met succes toe. Judith heeft mij geholpen uit mijn dal te klimmen en ik durf te beweren dat ik daar sterker uit ben gekomen dan dat ik er toen des tijds in ben gevallen. Ik heb Judith leren kennen als een professional en bovenal bijzonder mooi mens.

Dankzij Judith’s rust, begrip en liefdevolle connectie heb ik heel veel ontdekt over mijzelf. Over mijzelf als ondernemer en als mens. Judith vertrouwt het moment en pusht nooit – terwijl ze me wèl prikkelende toekomstbeelden meegaf die mij raakten. Jij practicet wat je preacht – puur jezelf. Héél inspirerend!
Judith’s compassievolle coaching liet me steeds moeiteloos zien waar ik mezelf nog beperk en nodigde me uit om liefdevollere keuzes te maken. Ik sta door ons traject nu veel vrijer, actiever en vreugdevoller in mijn onderneming dan voorheen. Plannetjes waar ik eerst vooral van droomde, weet ik nu heel easy in de praktijk te brengen. Dankbaar!
Judith weet als geen ander hoe het is om naar binnen te gaan en vervolgens weer naar buiten te treden. Judith deelt haar ervaringen, die inspireren. She walks the talk, ze laat zichzelf écht zien, kwetsbaar, open en krachtig. De diepere onderlaag in alles wat ze doet, zorgt ervoor dat ik regelmatig even met mezelf aan het ‘werk’ ga, als ik iets van haar lees of hoor.
Judith is in staat om snel en efficient tot het kernpunt van je vraag te komen. Op zeer persoonlijke wijze weet zij je proces vervolgens moeiteloos te faciliteren totdat je doelgerichter dan verwacht de essentie bereikt. Ik kan Judith van harte aanbevelen aan ondernemers die hun visie en focus verder willen optimaliseren.
Ik ben door jou zelfverzekerder geworden in m’n contact met mannen. Ik durf mezelf meer te laten zien door bijvoorbeeld m’n angsten meer te delen. En het leuke is dat degene juist dichterbij komt, in plaats van dat hij wegloopt (wat mijn angst was)!
Een aantal organisaties waar ik voor gewerkt heb
Op Facebook

Op Twitter

Op Instagram
 • Deze keuze maak ik elke dag.

En nee niet iedereen zal van me houden zoals ik ben. Dat geeft helemaal niks. Zolang ik het zelf maar doe en er genoeg lieve mensen om me heen zijn die dat ook doen. En vice versa.

Het leven is te kort en kwetsbaar om anders te leven vind ik!

#purehuman #laatjezelfzien #leef #authenticiteit #eerlijk #open #lovingit❤️

Volg Me!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software