06-41369238

1-op-1 business & life coaching

exclusieve aandacht

Hoe wil JIJ het? En durf je daarvoor te gaan?

Wat kun je een speelbal van het leven zijn als je zelf niet helemaal helder hebt hoe JIJ je werk en je leven wil vormgeven en wat je in VOLLE potentie te bieden hebt. Ik kan je verklappen: de meeste mensen weten dat niet. Ik weet daar zelf ook alles van, ik heb een groot deel van m’n werkende leven ook geen gevoel van richting gehad. Als je je eigen JA’s en NEE’s nog niet helder hebt wordt je heel gemakkelijk geleid door van alles en nog wat buiten jezelf. Zo word je onderdeel van de verwachtingen en plannen van andere mensen. Maar waar blijf jij? Je zegt misschien wel JA, maar is dat ook een JA naar jezelf?

Tot je besluit: zo niet verder! Het kan anders. Het móet anders. Wat wil JIJ nu eigenlijk écht? Durf je daarvoor te gaan staan?

Durf keuzes te maken die bij JOU passen! Jij bent het waard om je leven betekenisvol in te vullen.

Het is duidelijk tijd! Daarom lees je dit…

Zeg JA tegen jezelf!

Je eigen-waarde en daarmee je potentieel ten volle ontdekken, leer je door écht JA te zeggen tegen jezelf, jezelf belangrijk te maken en daarmee goed voor jezelf te zorgen, liefdevol met jezelf om te gaan. Leer je werk en je relaties volledig vanuit jezelf vorm te geven. Leer je niet meer tegen te (laten) houden door wat dan ook in de buitenwereld, je niet meer ten koste van jezelf aan te passen. Leer je te uiten op een manier die klopt voor jou.

Kortom: leer 100% jezelf te zijn, in volle glorie. Omdat je het waard bent! Je kunt in die staat optimaal geven wat je te geven hebt, omdat je zelf JOUW waarde inziet! En het leuke is: dan zien anderen het ook.

Je hebt GOUD te bieden!

En het is tijd dat jij dat ook ten volle voelt, dat je daarvoor durft te gaan staan! En dat is precies waar ik je bij kan begeleiden. Ik weet je met m’n vragen en ervaring moeiteloos positief te prikkelen, nieuwe zienswijzen tot je te nemen en nieuwe keuzes te maken. Je wilt tenslotte tot een ander resultaat komen!

Mijn stijl is liefdevol (maar niet poezelig) confronterend. Ik ga voor jouw groei. Ik deel wat ik voor jou voor ogen zie, ik zie namelijk je volle potentie en niet jouw beren op de weg. Klanten noemen me niet voor niks ‘Richtinggever’.

Ik kijk vanuit een systemisch standpunt naar wat er speelt, waarom je tot nu toe nog niet 100% bent gaan staan voor jezelf. Het grote voordeel van deze manier van werken is, dat je in de breedte van je leven kunt oefenen met andere zienswijzes en andere keuzes, waardoor je als een speer zult gaan in je ontwikkeling. Zo kan de plek die je inneemt ten opzichte van je vader of moeder dé reden zijn dat je nu nog niet volluit durft te leven & werken. En zo kan mijn coaching je niet alleen helpen bij je business, maar bij je leven leven op een manier die bij jou past.

Gun je jezelf exclusieve aandacht? Gun je het jezelf dat het nu gewoon eens helemaal om jou draait? Vind je jezelf daar belangrijk genoeg voor? De stap naar mij toe is al essentieel om tot een ander resultaat te komen! Daarmee zeg je JA tegen JOU!


JA, ik plan hier mijn gratis intakegesprek


Zeg JA tegen jezelf coaching – abonnement van een half jaar of een jaar

Individuele business & life coaching

Je bent gevoelig en daardoor laat je nu soms toch nog iets teveel leiden door wat er in de buitenwereld gebeurt, door verwachtingen van anderen, door wat je denkt dat ‘hoort’ of ‘goed’ is en je wilt dichterbij jezelf blijven.

Je weet het: het is tijd om voor jezelf te kiezen. Het is tijd om jouw waarheid, jouw kijk te delen, je niet meer in te houden. Tijd om uit te durven komen voor hoe JIJ het wil en ook hoe je het niet meer wil. Je mag JOUW plek innemen!

Mijn boodschap: laat jezelf in volle glorie zien! Je kracht, je kwetsbaarheid én je waarde. Jouw GOUD! Ervaar authentiek leiderschap: hoe je je van binnen voelt, matcht met de buitenkant, met wat je laat zien! Je leven en werk mag helemaal in lijn met jou zijn. Het klopt. En dat voelt fijn!

Wat daar voor nodig is: zeg volledig JA tegen jezelf! En zie wat er gebeurt in je werk en de rest van je leven… hoe jouw innerlijke JA effect heeft op hoe je je voelt én op jouw buitenwereld! Sta versteld van jezelf!

JIJ bent belangrijk, jij mag kiezen hoe jij het wil!

Wat krijg je concreet en wat kost dat?

Daar ben ik graag volkomen transparant in. Ik bied je drie mogelijkheden voor een coachingsabonnement van 6 of 12 maanden:

12 maanden eenmalig 6 maanden eenmalig Per maand
Investering € 3.450,- ex btw € 1.750,- ex btw

€ 295,- ex btw
6 live (!) gesprekken met mij van anderhalf uur
6 online Zoom gesprekken
Inzicht in je talenten en non-talenten
Meer ontspanning omdat je je richting helder hebt
Nieuwe energie omdat je weet wat je drijft
Een boost voor je zelfvertrouwen en eigenwaarde

 

 

Kortom:

  • Je voelt jezelf vrij en waardevol in je werk en in je relaties en dat voelt supergoed
  • Je leert hoe je makkelijk ruimte kunt innemen voor wie jij bent en wat jij belangrijk vindt
  • Je leert niet meer bezig te zijn met wat anderen van je denken en willen
  • Je leert helder te worden in je communicatie en hebt daarmee meer impact

  • Je stopt met overtuigen omdat dat niet meer nodig is: je bent overtuigd van je waarde
  • Je bent zichtbaar omdat jij zelf je kracht, je zachtheid en je waarde meer ziet én laat zien!
  • Je zelfvertrouwen en gevoel van eigen-waarde groeit met elke positieve ervaring die je opdoet
  • Je relaties verdiepen, omdat de relatie met jezelf verdiept

 

 

Plan hieronder meteen je gratis gesprek van een half uur in mijn agenda in, om te toetsen of het klikt, of ik jouw coach ben. Ik zal je direct laten weten of ik het idee heb dat ik je verder kan helpen, want als dat niet zo is, zeg ik het ook. En natuurlijk vertel ik je ook wat je investering is in jezelf. Lekker transparant, daar hou ik van. Daarna kies je. Simpel toch? Het is aan JOU!


JA, ik plan hier mijn gratis intakegesprek

Na 6 maanden weer op de rails

Als directeur van een groot ICT bedrijf heb ik, in de loop van mijn carrière, verschillende collega’s meegemaakt die te kampen hadden met mentale overbelasting. Ondanks dat ik in dit soort situaties altijd al vol begrip was en hen actief hielp bij hun herstel, was ik er stellig van overtuigd dat mij dat nooit zou overkomen. Niets bleek minder waar. Twee van de drie pijlers onder mijn identiteit lagen onder vuur, wat resulteerde in paniekaanvallen en depressie. Ik had behoefte aan houvast. Positieve referenties leidden tot een coachingstraject bij Judith. Al tijdens onze eerste gesprek heb ik haar empathie en ontwapenende openheid mogen ervaren. In de gesprekken daarna begeleidde Judith mij zonder oordelen en met oprechte bespiegelingen van mijn situatie -en mijn eigen rol daarin- langzaam naar meer rust. Zes maanden later had ik mijn leven weer op de rails. De praktische tips, pas ik nog dagelijks met succes toe. Judith heeft mij geholpen uit mijn dal te klimmen. Ik heb Judith leren kennen als een professional en bovenal bijzonder mooi mens.

Directeur ICT bedrijf

5.0
2018-11-13T12:01:47+00:00

Directeur ICT bedrijf

5
1

M’n profilering past nu echt bij mij

Judith heeft me in 6 gesprekken flink aan het ‘denken’ gezet over mijn focus als ondernemer. Een uitstekende gesprekspartner, die – door het gedachtengoed dat ze in haar boeken heeft neergezet – werkt vanuit een stevige basis. Ik heb inmiddels m’n profilering helemaal aan laten sluiten bij wie ik ben, mét resultaat!

Frank Garten – ondernemer

4.0
2018-11-13T13:03:09+00:00

Frank Garten – ondernemer

4
1

Snel naar de kern

Judith is in staat om snel en efficient tot het kernpunt van je vraag te komen. Op zeer persoonlijke wijze weet zij je proces vervolgens moeiteloos te faciliteren totdat je doelgerichter dan verwacht de essentie bereikt. Ik kan Judith van harte aanbevelen aan ondernemers die hun visie en focus verder willen optimaliseren.

Emile van der Linde – GOED (Gezondheid onder een dak)

5.0
2018-11-13T13:13:04+00:00

Emile van der Linde – GOED (Gezondheid onder een dak)

5
1

 Bestel mijn nieuwste boek

Judith Webber – dit ben ik

Waar wacht je op?

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software