06-41369238

Boeken

JA zeggen JA doen

Organisatieverandering van binnenuit

Een effectieve en inspirerende manier voor het vormgeven van organisatieverandering, die nieuwe energie brengt in jezelf en in je organisatie.

Verandering is een constante, ook in ons werk. Maar waarom is er dan weerstand, waarom zeggen mensen JA en doen ze NEE? Begrijpen waarom mensen dat doen is leuk, maar het is interessanter om erachter te komen wat je ermee kunt doen, als leidinggevende én als medewerker. Wij zoeken de oplossing daarvoor niet in systemen en structuren, maar in de mensen.

Wie zichzelf en anderen in beweging wil brengen, mag eerst goed in de spiegel kijken. Zo kun je loskomen van vermeende verwachtingen, ontdekken hoe je jezelf en anderen aansteekt en voorkomen dat het vuurtje dooft. Een verandering slaagt als mensen intrinsiek gemotiveerd zijn om mee te bewegen. Als die verandering ze iets brengt én als ze er zelf waarde aan kunnen toevoegen.

Aansprekende voorbeelden over hoe mensen in organisaties vaak met veranderingen omgaan. Het is de kunst om dat zonder oordeel te benoemen, de inbreng van eenieder te waarderen en daarmee ruimte te bieden voor ontwikkeling. Dit boek geeft daarvoor zoals gezegd aansprekende voorbeelden en tips. Zeker de moeite waard om dit boek eens rustig te lezen en je te laten inspireren voor verdere ontwikkeling van jouw organisatie.

Lees hier meer recensies.

Je kunt hier jouw exemplaar kopen

Het e-book zit er gratis bij!

Laat jezelf zien – 2e druk

Tips om jezelf meer te laten zien als ondernemer

In mijn zoektocht naar meer geluk en succes heb ik ontdekt dat de sleutel ‘jezelf laten zien’ is. Ik ben er van overtuigd dat ieder mens zichzelf wil uiten, het is zelfs onnatuurlijk dit niet te doen. Kinderen zijn een mooi voorbeeld, zij laten zichzelf makkelijk zien, ze geven duidelijk aan wat ze willen! Ik noem dat puurheid. Laten zien wat er daadwerkelijk van binnen speelt, wat je graag wil. Helaas raken we veel puurheid kwijt in de loop van de jaren.

Ik snap hoe dit komt. Onderwijs is erop gericht dat we in alles ‘een beetje’ goed worden, onze focus verschuift hiermee van wat we ‘willen’ naar wat we ‘kunnen’. Hierdoor raken we kwijt wat we ten diepste willen en dus kunnen we dat niet goed laten zien. Terwijl dit wel cruciaal is om succesvol & gelukkig te zijn. Ik deel in ‘Laat jezelf zien’ graag 35 tips en ervaringen waarmee je jezelf makkelijker laat zien. Voorbij de kennis & kunde, terug naar wie je bent!


Ik kon het niet wegleggen. Vanaf het moment dat ik begon te lezen, boeide het mij. Ook heeft het mooie gesprekken en discussies opgeleverd. Het werd mij duidelijk dat wij keuzes moeten maken met ons bedrijf om verder te komen en onszelf beter te presenteren naar buiten toe. Laat jezelf zien geeft ons handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Lees hier meer recensies.

Ja dit boek wil ik bij jou bestellen voor maar € 14,95


Of koop het e-book, dat is online te koop!

Kies en ze kiezen jou

Een mix van zelfonderzoek & personal branding

Kies en ze kiezen jou deelt ‘slechts’ 3 vragen, essentiële vragen. Ik noem de 3 vragen een Drieluik, omdat ze je helpen ontluiken wat je in je hebt, zodat je makkelijker pure keuzes kunt maken! In je werk, in je ondernemerschap, maar ook in je privé leven.

Plant de vragen in je onderbewuste en jouw antwoorden komen vanzelf naar boven drijven. Met die antwoorden (her)ontdek je jezelf én ze geven je handvatten om jezelf meer en meer te laten zien. Om jezelf uit te drukken in de wereld op een manier die klopt bij jou. Want als jij kiest, kiezen precies de juiste mensen JOU!

Bekijk het voorwoord van Esther Jacobs. En bekijk hier het promofilmpje.


Ik dacht zelf altijd: kiezen is kiezen. Maar Judith geeft er een extra dimensie aan. De stap zetten om te kiezen is niet altijd gemakkelijk, omdat je ook van alles uitsluit. Zeker als je gevoelig bent voor het oordeel van anderen, kan dat lastig zijn. Maar als je eenmaal gekozen hebt, geeft dat veel rust. Dat betekent dus ook ‘nee’ zeggen. Ik heb zelf gemerkt dat mensen het vaak juist bewonderen dat je kiest. Dat jij en je bedrijf er nog krachtiger door worden.

Lees hier meer recensies.


Ja dit boek wil ik voor maar € 14,95

Of te koop als setje met “100% PUUR jij” samen voor € 22,50!

Ja dit setje wil ik

Of koop het e-book!

100% PUUR JIJ, altijd en bij iedereen

Over het aangaan van de belangrijkste relatie: die met jezelf!

In dit boek delen Pauline Sibbel en ik openlijk onze reis vol hobbels naar puur onszelf. En dagen we je spelenderwijs uit je dieperliggende wensen en verlangens helder te krijgen. Willen we je prikkelen om altijd en bij iedereen puur jezelf te kunnen zijn. We hopen je te inspireren om de belangrijkste en meest intieme relatie echt helemaal aan te gaan: die met jezelf!

Want (zelf)vertrouwen is de basis van liefdevolle en duurzame relaties, zowel in business als privé. Je neemt jezelf tenslotte overal mee naartoe.

Bekijk hier het visual storyboard en het filmpje van de lancering. Naast het voorproefje kun je alvast het voorwoord van Jan van Setten lezen.


Niet alleen door de teksten, die zich makkelijk laten lezen, is dit boek meer dan plezierig. Het prettige formaat en de mooie layout maken het helemaal af. Het is niet zozeer een handleiding over wat je allemaal moet doen en moet laten. Het is vooral een inspiratiebron om bewuster in het leven te staan. Daarvoor hoef je andere mensen niet voorbij te lopen, die heb je nodig. Maar leer vooral vanuit jezelf denken en handelen, trouw zijn aan je eigen gedachten en trouw blijven aan je ingeslagen weg. Het gaat niet om het einddoel in je leven, het gaat om hoe jij je leven leeft. Hoe jij je levenspad bewandelt. 100% puur zoals jij bent.

Lees hier meer recensies.

Ja dit boek wil ik – NU voor maar € 7,50

Of te koop als setje met “Kies en ze kiezen jou” samen voor € 22,50!

Ja dit setje wil ik

Of koop het e-book!

Grotere aantallen van mijn boeken zijn het beste rechtstreeks bij mij te bestellen, bijvoorbeeld met een bijbehorende lezing op jouw event! Ook kan ik een boek signeren als je hem bij mij persoonlijk bestelt, als kado voor jezelf of een ander!

En natuurlijk kan ik je individueel coachen als je er met m’n boek(en) in je eentje niet helemaal uitkomt voor jezelf! Ik begeleid je met liefde richting meer zelfvertrouwen en eigenwaarde!Bestel mijn nieuwste boek

Judith Webber – dit ben ik

Waar wacht je op?

© 2018 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software