06-41369238

Wat zeggen klanten?

Wow, je energie is echt aanstekelijk. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan!
Ik heb Judith meegemaakt bij een lezing, Judith sprankelt als ze haar visie deelt. Haar onderliggende boodschap, zoals ik die uitleg, is: “(Samen)werken is persoonlijk” leeft Judith. Haar gedachtengoed sluit helemaal aan bij mijn ideeën over bedrijvigheid in de toekomst.
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!
Judith wist de hele zaal te inspireren stil te staan bij zichzelf. Judith verstaat de kunst een klein concept uit te dragen met groots effect, waarbij iedereen z’n eigen ruimte mag bepalen!
Wat heb jij een mooi inspirerend verhaal gehouden, ik weet het na 1,5 jaar nog. Je wist de 50 werkzoekenden vanuit de community van DeBroekriem van begin tot eind te boeien. Dank je wel daarvoor Judith!
Over Judith als spreker:
Ik ben officieel gestart met mijn eigen onderneming. Judiths lezing heeft mij de laatste zet gegeven. Alles wat ze zei is zo waar en eigenlijk zo eenvoudig. Vooral het stuk over kiezen voor droomklanten sprak mij aan. Ik had de neiging om alles aan te nemen, sinds ik mij richt op waar ik goed in ben en waar mijn interesse ligt, selecteert het zich vanzelf. Nog geen website, nog geen visitekaartje en toch zit ik op dit moment vol.

Elly Mos

 

Vorige week was ik bij een lezing van Judith waarin de 3 vragen uit ‘Kies en ze kiezen jou’ centraal stonden. Ik vond dit zo’n inspirerend verhaal, dat ik er meteen mee aan de slag ben gegaan. De vragen die zij stelt hebben bij mij voor hernieuwde scherpte gezorgd in de koers die ik wil varen. Wat Judith uitdraagt is voor iedere ondernemer én werknemer de sleutel voor geluk in je werk. Ik ga dit meenemen als ik gesprekken voer met kandidaten.

Femke van Bemmelen – Juuni Recruitment

 

 

Afgelopen week heb ik Judith eindelijk ‘in real live’ gezien. Bevlogen en enthousiast. Dat zijn de woorden die bij me opkomen. Mooi ook het gemak waarmee ze een zaal met ruim 100 ondernemers toespreekt.

Jolanda Wicherson – Het Acquisitiebord
Over Judith als coach:
In 3 gesprekken zijn we naar de essentie van mijn onderneming gekomen; wat wil je werkelijk? Doordacht luisterend met een warm, adviserende kracht heb ik nieuwe invalshoeken moeiteloos bereikt. Ik kan Judith van harte aanbevelen aan ondernemers die hun visie en focus verder willen optimaliseren.

Emile van der Linde – Gezondheid onder één dak

 

 

Dankzij Judith’s doortastende vragen en door haar eigen ervaring ben ik dingen gaan zien die ik niet zag en die ineens erg logisch lijken. Ik ben steeds minder streng voor mezelf, het gevoel van ongeduld verdwijnt naar de achtergrond en ik accepteer beter waar ik ben, waardoor ik juist meer voor elkaar krijg. Ook hou ik beter focus op wat ik wil. Het neem mezelf nu ècht serieus.

Minjon van Zoest

 

 

Mede dankzij Judith’s rust, begrip en liefdevolle connectie heb ik heel veel ontdekt over mijzelf. Over mijzelf als ondernemer en als mens. Judith vertrouwt het moment en pusht nooit – terwijl ze me wèl prikkelende toekomstbeelden meegaf die mij raakten. Jij practicet wat je preacht – puur jezelf. Héél inspirerend!

Kersti Vervloet
Ik vind Judiths online coachingsprogramma ‘Laat jezelf zien’ geweldig, ik voel me steeds zekerder omdat ik bewuster met mezelf bezig ben. Vroeger had ik dat misschien egoïstisch gevonden maar als jezelf niet goed in je vel zit en de verkeerde keuzes maakt, kun je er ook nooit optimaal en helemaal als jezelf voor de ander zijn.
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me vooral bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!
Ik ben blij dat ik het mezelf gegund heb met je te werken, Judith!
Je bent echt zo goed als dat ik dacht!
Voor deze organisaties heb ik gewerkt de afgelopen jaren:


Op Facebook
 • Wat voor sprankeltje laat jij achter als je ergens geweest bent? Wat voor energie verspreid jij? Hoe mooi is het als je je daar bewust van wordt, zoiets subtiels zou wel eens je grootste talent kunnen zijn. Dat wat totaal moeiteloos voor je is, sterker nog: wat je misschien amper kunt zien als talent omdat het zo vanzelfsprekend is...

 • Ik ben even zwaar onder de indruk. Ik stelde op LinkedIn een paar dagen geleden een voor totaal normale vraag en kijk dit... 61 reacties én meer dan 11.000 weergaven! Zou m’n vraag toch niet zo normaal zijn? Ben in elk geval blij verrast dat zoveel mensen antwoorden! Waar mag ik jou voor wakker maken?

 • Deze dame, 50 jaar en 11 jaar lang achter de kassa werkend, koos ervoor om haar droom achterna te gaan én hoe! Hoe inspirerend! Mijn boodschap: volg je dromen, je hebt ze niet voor niks én het is nooit maar dan ook nooit te laat! Je hebt elke dag de keuze!

  Customers at Tesco loved going through Mary Byrne’s checkout line. The middle-aged mom treated everyone to snippets of songs as she rang up their purchases. Mary’s voice was quite amazing and her family and friends encouraged her to try her luck on a televised talent show. But Mary had quit sing...

 • Hoppa, een mooi setje boeken vliegt vandaag naar een nieuwsgierige lezeres die zoveel goud in zich heeft en popelt om dat te delven! En ik popel met haar mee... Ben reuze benieuwd wat er na het lezen van alledrie m’n boeken al loskomt 🔥🔥🔥

 • “De kwetsbaarheidsparadox: er wordt zoveel van je verwacht dat je je kwetsbaar gaat voelen, de druk is enorm. Tegelijkertijd worden kwetsbaarheid en gevoelens op het werk niet erg op prijs gesteld. Het draait nu eenmaal om succes en resultaatgericht werken.” Dit is nou precies waar ik graag verandering in aan wil brengen met mijn werk, mijn passie, als spreker, schrijver en businesscoach! I ❤️ it! https://www.mt.nl/business/laat-eens-kwetsbare-kant-zien/544040

  Jezelf kwetsbaar opstellen past in de trend van ‘authentiek leiderschap’: jezelf durven zijn op de werkvloer. Leiders worden niet meer geacht een gepaste afstand te bewaren van hun medewerkers, openheid wordt juist aangemoedigd. Het heeft zeker voordelen, zo kunnen mensen betere en diepere verbi...

 • Wat is het toch uitdagend om je verlangens en behoeften uit te spreken. De angst voor afwijzing ervan ligt dan tenslotte op de loer... Maar... de vervulling ervan ook. Dat ervaar ik zelf dagelijks. Hoe meer ik uitspreek wat ik fijn zou vinden, hoe meer ik revies dat pontvang 😉 Wanna try?

 • Deze week weer aan de slag met... m’n favoriete onderwerp: Van hokjes naar puzzelstukjes in diverse vormen: coaching, aanvragen voor lezingen bespreken én schrijven! Yes!

 • Ja ja er vliegt weer een (gesigneerd) boek naar iemand toe... Nog meer #kiesenzekiezenjou energie in de wereld, love it!

 • Happy in de tuin. Heb wel wat werk-dingetjes te doen maar ik doe ze op m’n gemakkie. Geen haast. Geen druk. Ik heb alle tijd van de wereld!

 • Van de laatste zonnestralen aan het genieten op m’n dakterras. How sweet life can be ❤️ Geniet van de kleine dingen, want op een dag ontdek je dat de kleine dingen de grote dingen zijn!

 • Voor mij is goed voor mezelf zorgen een absolute voorwaarde om m’n waarde aan anderen te kunnen bieden, om te geven wat ik te geven heb. Voor mij zit dat hem in voldoende ontspanning inbouwen op m’n dag, dingen doen waar ik energie van krijg en zo min mogelijk dingen doen waar ik van leegloop, mezelf goed voeden, goed verzorgen en lekker bewegen, op een tempo dat bij me past op dat moment, ofwel naar m’n lijf luisteren. Hoe doe jij dat?

 • Kwetsbaar of raakbaar Als je jezelf laat zien, deelt wat er in je omgaat, laat je zowel je kracht als je raakbaarheid zien, is mijn mening. Je kracht omdat het heel stevig voelt om te delen wat er in je omgaat, als je voorbij het taboe gaat dat je lange tijd zelf erop had (en je dacht dat het om afwijzing van een ander ging). Daarmee open je. Er hoeft niets meer verborgen te worden en dat voelt krachtig. En je voelt je raakbaarheid omdat dat zo voelt, je voelt je raakbaar als je deelt wat er in je leeft. Het zou kunnen dat mensen er iets van vinden en ja dat voelt best een beetje spannend. Ik gebruik zelf trouwens liever het woord ‘raakbaarheid’ dan ‘kwetsbaarheid’, omdat daar het woord ‘kwetsbaar’ in zit en dit impliciet zegt dat je gekwetst kunt worden als je je kwetsbaar opstelt. In mijn ogen is dat een onnodige tegenhouder. Raakbaar zijn we sowieso als mens, ik vind het mooi om dat te erkennen. Dit kan zowel fijn voelen als pijnlijk. Het haalt de negatieve bijklank eraf, het oordeel.

 • Wat is het toch fijn om m’n eigen Drieluik uit Kies en ze kiezen jou te gebruiken om te (re)connecten. De drie vragen helpen je naar binnen te gaan, daar vind je vanzelf alle antwoorden namelijk. Hop: daar ben je weer! En als je dit dan ook nog met iemand samen doet, dan werkt het ook nog eens verbindend naar elkaar!

 • Hoe belangrijk vind jij jezelf, je wensen en behoeftes? Durf je jezelf op 1 te zetten?

 • Had je al gezien dat ik nu ook BOOST sessies aanbied? In 45 minuten krijg je me toch een dosis energie van onze interactie om precies dát te gaan doen wat je al lang van plan bent, maar... Hoppa! En het goeie nieuws is: ik heb nog een paar plekjes deze week, is ie voor jou? #voorjezelfkiezen #hetistijd #jijbentbelangrijk

 • Ik geef het grif toe: ik ben een wereldverbeteraar! En ja ook ik begin bij mezelf. Waar anders? * Ik leef m’n leven zo liefdevol mogelijk, liefdevol naar mezelf én anderen bedoel ik daarmee * Ik werk graag en alleen maar vanuit m’n passie en intrinsieke motivatie. Iets anders kan en wil ik niet meer, omdat dat niet goed voor mij is en ook niet voor de klant * Ik eet zoveel mogelijk puur eten, biologisch en Fair Trade en ik gooi nagenoeg nooit eten weg, ik vind het de kunst er creatief mee om te gaan * Ik verzorg mezelf zo goed mogelijk door goede producten te gebruiken (Miracles by Stella natuurlijk ;-)) en zoveel mogelijk te bewegen, dingen die ik leuk vind om te doen * Ik doe m’n best zoveel mogelijk aanwezig en aandachtig te zijn in wat ik doe en zeg, omdat dit verbinding geeft omdat het voortkomt uit verbinding met mezelf * Ik help mensen daar waar ik kan, door een luisterend oor te bieden, te spiegelen, m’n eigen verhaal te delen, wat er maar nodig is op dat moment. * Ik geef onvoorwaardelijk als ik iets geef. Ook al staat daar een prijs tegenover als ik dat als werk doe. Dat komt doordat ik m’n waarde ken en de ander er over het algemeen meer aan heeft als hij/zij in zichzelf investeert En jij? Wat doe jij om de wereld eem beetje mooier te maken?

 • Superleuk, ik werd benaderd door dit Vlaamse platform wat het echt helemaal anders doet in de sprekersmarkt. Ik hou d’r van: zo’n disruptive speler, daar verbind ik me graag aan! #rebels #tegendraads #andersdenkend #mindset #delen #spreker

  Speakersbase is the place where you can store and share your content, videos, pictures, slides, tweets, ... with your audience. It's your homebase as a speaker.

 • Had je al gezien dat ik m'n coachingsaanbod wat heb aangepast? Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd veel vlotter tot de kern kom en daarom bied ik nu ofwel 1 enkel boost-gesprek (wat een energie komt daar los) tot maximaal 3 gesprekken aan waarmee je echt een grote shift kunt maken! Wanneer ben ik nou jouw coach? * Heb je bijvoorbeeld niet helemaal helder wat je richting is en voel je je daardoor wat zwabberen? * Vind je het lastig om jezelf belangrijk te maken in je leven? * Heb je moeite met zichtbaarheid, jezelf laten zien? * Ken je je eigen waarde nog onvoldoende en geef je jezelf daardoor vaak weg? Surf dan naar purehuman.nl en neem contact met me op!

  Creëer beweging van binnenuit

 • Wist je dat al m'n boeken nagenoeg op zijn en je de laatste exemplaren bij mij kunt bestellen?

 • Wat een weg heb je soms af te leggen om te doen wat je móet doen. I know. Al was mijn moeder gelukkig een stuk liever voor me ❤️ Toch... hoe meer obstakels hoe sterker je wordt. Elk obstakel wordt zo een zegen op je pad. Zo zie ik het ook... kun je nagaan wat ik nog te doen heb hier 🤣🤣🤣

  Before coaching Presidents, Hollywood stars and millions more, his upbringing was anything but glamorous. Beaten and ridiculed, Tony Robbins overcame his hardships and conquered adversity through resilience and passion.

 • Kleine veranderingen - groots resultaat Ik heb zo de afgelopen tijd wat interne shifts gemaakt die nu leiden tot wat veranderingen. Want van binnen kan het dan wel al veranderd zijn, soms duurt het nog even voor je het in de wereld kunt zetten (of juist ermee kunt stoppen). De eerste keuze is dat ik heb besloten geen online programma's meer aan te bieden. Het is gewoon niet mijn vorm. Ik hou van live contact. Met elkaar werken. Elkaar zien. Elkaars energie voelen. Meters maken met elkaar. Commitment hebben naar elkaar. En voor mij gaat dat niet online. Dus ik stop ermee. En de 2e keuze is dat ik stop met lange coachtrajecten - in elk geval voor nu. Ik bied de komende tijd alleen losse boost-sessies aan (yes, wat een energie komt er dan los) of een serie van 3 sessies. Lekker efficiënt. Ik kan dat, dus ik doe het gewoon. Hoppa! Ik heb alles op de Facebook pagina en op m'n website aangepast en tada: hier is de nieuwe ik. Met een nieuwe foto én een nieuwe pagina-naam, gewoon mijn eigen naam. Waarom moeilijk doen met slogans en functienamen? Klaar ermee. Ik hou van simpel! Nu voelt m'n business weer helemaal congruent and I like it!


Op Twitter

© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software