06-41369238

Team(building) sessies

Ik heb Judith meerdere keren ingehuurd voor een (team)sessie, eerst met m’n toenmalige compagnon en later met m’n medewerkers. Elke sessie heeft enorm verhelderend gewerkt voor mij, ik kon erna veel makkelijker keuzes maken in m’n bedrijven. Om te stoppen met een samenwerking en juist door te gaan met m’n andere bedrijf. En om de juiste medewerkers aan te nemen, die echt passen!

Mark van Kan – eigenaar Bouwkundig BEHEER
Toen Judith ons vroeg ‘waarom doe je wat je doet’ en we daar met het team bij stil stonden, gingen er deurtjes open die eerder gesloten bleven. Ook bij mijzelf. Inzichten waar ik vandaag nog steeds wat aan heb!!

Huub van Zwieten – veelgevraagd spreker en eigenaar TalentFirst

Samenwerken is JA zeggen tegen elkaar!

 • Wil je meer verbinding in je team creëren in plaats van langs elkaar heen werken?
 • Wil je een soepele manier van communiceren met elkaar vinden, die zo dichtbij is dat je eroverheen keek?
 • Wil je zorgen dat je het beste uit je mensen én uit jezelf haalt?
 • Wil je moeiteloos mensen mee in de veranderstand krijgen?
 • Wil je een gevoel van betrokkenheid bij elkaar, bij het bedrijf creëren?
 • Wil je zorgen dat iedereen meewerkt en uitdraagt waar jullie gezamenlijk voor staan?
 • Wil je dat je mensen intrinsiek gemotiveerd zijn, dat hun vuurtje aangewakkerd is?
 • Kortom: wil je een vloeiende duurzame & succesvolle samenwerking?
Wat goed om elkaar zo beter te leren kennen, nu kunnen we meer rekening met elkaar houden!
Ik heb geleerd dat ik me gewoon eerlijk kan uitspreken! Ik was verbaasd over m’n eigen openheid!
Teambuilding

In een team is iedereen anders. Met andere natuurlijke talenten en andere non-talenten. Met zaken waar mensen energie van krijgen én waar ze geen energie van krijgen. Wat jullie bindt is dat jullie allemaal mens zijn en voor dezelfde organisatie werken. Verder zijn er overeenkomsten en verschillen in wie jullie zijn. Die overeenkomsten én de verschillen wordt vaak weinig aandacht aan besteed, terwijl ze cruciaal zijn in de samenwerking. Je besteedt nota bene meer tijd op je werk dan thuis!

Pas als je elkaar heel goed leert kennen kun je elkaar optimaal benutten. Op elkaar aansluiten. Elkaar helpen waar mogelijk. Want samenwerken is JA zeggen tegen elkaar!

Mensen bewegen als ze willen

Jarenlang was ik HR adviseur bij wel 12 verschillende bedrijven, daar leerde ik veel over mensen en hun drijfveren. Zo vaak zag ik mensen niet helemaal zichzelf waren op het werk, inclusief mezelf. Ook viel het me op dat er soms weinig verbinding was tussen werknemers en hun werk en vaak ook tussen werknemers onderling. En wat me raakte is dat veel mensen niet voldoende ruimte voelden om zichzelf te laten zien. Dat boeide me. In 2008 werd ik ondernemer en verdiepte ik me vooral in menselijke emoties en intrinsieke motivatie. Wat houdt mensen tegen om echt helemaal zichzelf te zijn? Wat maakt dat mensen zich wel of niet uiten? Wat creëert meer vertrouwen, betrokkenheid en pro-activiteit? Wat maakt dat mensen in beweging komen?

Van hokjes naar puzzelstukjes

Dat ben ik allemaal gaan ontdekken, in mezelf en hoe dit bij anderen werkt. Nu verweef ik al deze kennis & ervaring in lezingen en heb ik trainers opgeleid om teamsessies te geven, die gestoeld zijn op mijn visie op organisatie-verandering van binnenuit, ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’. En ik heb deze metafoor niet voor niets gekozen, puzzelstukjes passen naadloos in elkaar, daar waar hokjes naast elkaar bestaan, je kent ze wel: eilandjes. Nee, wij gaan bewust op zoek naar de verschillen én de overeenkomsten. Want de verschillen creëren de aanhaakpunten: waar je de samenwerking kunt vinden en de overeenkomsten zorgen voor een goeie werk-relatie.

Ken jezelf, ken elkaar

In een team-sessie van een dagdeel leer je elkaar gegarandeerd heel goed kennen én niet alleen elkaar, nee ook jezelf! Je leert anders naar jezelf kijken, completer, want je benut vast nog niet alles van jezelf. Je leer je natuurlijke talenten en non-talenten kennen. Ofwel waar je energie van krijgt en waarvan niet. De werkvormen zijn zo afgestemd dat iedereen makkelijk meedoet en met simpele middelen het beste uit zichzelf leert halen, er ontstaat meer contact onderling en daarmee meer vertrouwen, betrokkenheid én pro-activiteit.

Zodat je na de sessie volmondig JA zegt tegen elkaar!

Je kunt een sessie boeken als teambuilding of je hele organisatie vernieuwen met de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ methodiek.


Ja, daar wil ik graag meer van weten!

Wat ervaringen:
Je weet dat het anders moet, dat het niet klopt zoals het gaat, dat het beter kan, maar je zoekt naar de juiste richting. Judith weet als geen ander je “onderbuikgevoel” op een treffende wijze te bevragen waardoor je het probleem kernachtig te pakken hebt en daarmee de richting een vanzelfsprekend draagvlak krijgt. Want een organisatie verander je pas echt, als je het echte probleem boven tafel krijgt en dat ligt in de samenwerking.

Jan Huybregts – eigenaar Zuidpark
Je hebt met de teamsessie ons team nader tot elkaar gebracht en dat was nodig! In een andere setting dan op de werkvloer krijg je écht een andere kijk op elkaar, het delen van elkaars non talenten brengt meer begrip naar elkaar waardoor we er beter mee kunnen omgaan…mijn besef: we zijn maar mensen!

André Webers – docent ROC Leeuwenborgh
Mijn kernteam van trainers:


Ik breng beweging en een ‘het kan wél’ mindset. Mijn fundament: mensen willen zichzelf dolgraag laten zien en zichzelf benutten. Ze hebben alleen wat ruimte nodig! – Judith Webber – spreker en aansteker


Als P&O manager en trainer/coach zie ik dat de veerkracht en vitaliteit van een organisatie ligt in de verbinding van mens, team en organisatie. Sterker worden door goed voor jezelf te zorgen – Suus Reep – trainer i.o.
Mensen raken, zodat ze in beweging komen: dat is mijn passie. En effectieve teams creëren door talenten bloot te leggen en de onderlinge samenwerking te optimaliseren. – Ariënne Groenewoud – trainer i.o.


Vanuit mijn enthousiasme en ontwikkelingsgerichtheid daag ik mensen uit stil te staan bij hun (non) talenten. Ik stimuleer daarmee aan het werk te gaan, zodat er ruimte ontstaat. Desnoods buiten de functiebeschrijving om. – Hilko de Boer – trainer


Uitnodigend, speels en liefdevol scherp begeleid ik mensen naar zelfkennis en zelfsturing met als doel: van binnen naar buiten te leven en werken. – Maroesja Teijgeler – trainer
Met Rotterdamse nuchterheid talenten blootleggen, verbindingen maken en innerlijke vuurtjes aanwakkeren. Soms ietwat onorthodox, maar altijd met liefde! – Patricia de Hoop – trainer i.o.


Ik bruis als ik mensen help in beweging te komen om in werk en leven wat ze doen te laten samenvallen met wie ze zijn. Dat doe ik door liefdevol scherp te zijn en met veel gevoel voor timing. – Jiska van Leeuwen – trainerDeze organisaties gingen je al voor:Op Facebook
 • Wat leuk, ik ben gevraagd om mee te werken aan dit gave Youtube kanaal... nou dat is op m'n lijf geschreven! Bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een gelukkiger leven, yeah!

  Super leuk dat je op ons Youtube Kanaal bezoekt. Voor inspiratie over geluk en gelukkig zijn, zelfvertrouwen, de wereld leuker maken en plezier ben je hier g...

 • Niemand is objectief als hij naar een ander kijkt... Ik dacht ik val eens met de deur in huis... Maar het is natuurlijk wel zo, ga jezelf maar eens

 • Open je mind Poog te begrijpen Zie de ander Als mens Net ala jij #purehuman #vanhokjesnaarpuzzelstukjes #openen

 • Over jezelf zien en gezien worden

  ">

 • Veranderen... van links naar rechts bewegen? Of... willen we eigenlijk helemaal niet veranderen?

 • Zo'n leuke vraag dit... Oh en het antwoord is nog steeds hetzelfde na 5 jaar! Al is m'n focus wel verschoven van ondernemers naar ondernemingen. M'n missie is gelijk: zoveel mogelijk mensen uitnodigen helemaal zichzelf te zijn, zichzelf te benutten en zichzelf te laten zien, raakbaar & krachtig! #vanhokjesnaarpuzzelstukjes

 • De beloning van opschonen 😃

 • Wat jou raakt is van jou, iets buiten je houden kan alleen maar als je je afsluit!

 • Leuk zeg, heb net een video-interview gegeven over focus en hoe ik dat aanpak in m'n bedrijf. Nou daar had ik natuurlijk wel wat over te vertellen... Zoals je misschien weet focus ik niet op 1 activiteit, maar op m'n missie, op m'n waarom. M'n activiteiten spruiten simpelweg voort uit m'n natuurlijke talenten. En die komen weer voort uit experimenten en feedback... Mocht je meer willen weten hierover, dit is nou precies het onderwerp van het webinar dat ik maandag ga geven, dus... keep posted!

 • Dag mooie vrouw en man! Koester vandaag op deze Internationale Vrouwendag eens extra je kleine meisje in je! En ja die hebben we allemaal... dat lieve meisje die goed wil doen, die aardig gevonden wil worden, die zorgzaam is, die goed voelt wat ze nodig heeft!!

 • Blijft leuk om mezelf zo in een advertentie tegen te komen!

  Duurzame verandering komt van binnenuit! Authentieke spreker Judith Webber vertelt graag over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

 • Gaat het niet rechtsom dan wel linksom! Open je voor de mogelijkheden die er altijd zijn... (en nee dat is niet hetzelfde als geloven)!

 • Twee bijzondere methodieken en hun founders ontmoeten elkaar. Een unieke kans om kruisbestuiving te ervaren! Judith Webber heeft door haar 12-jarige carriere als (interim)HR adviseur een prachtige en eenvoudige manier gevonden om mensen in beweging te krijgen, ze met hun talent te verbinden, vertrouwen én samenwerking te vergroten, genaamd 'Van hokjes naar puzzelstukjes'. De basis hiervan is 'Do what you do best!' Judith laat je met haar aanstekelijk enthousiasme deze simpele methode ervaren om duurzame verandering in organisaties te realiseren, verandering van binnenuit! Ineke Hurkmans is founder van Jump Movement dat inmiddels in 12 landen met >65.000 deelnemers een bijzonder beweging wordt. De gespreksmethode van Jump Movement heeft zij ontwikkeld na jaren als consultant gewerkt te hebben en ontdekte dat 'aandacht en verbinding' onbetaalbaar en onontbeerlijk zijn in organisaties. Jump Movement brengt via een eenvoudige gespreksmethode mensen in beweging in de richting van een ambitie en zorgt voor diepe verbindingen in teams en groepen. Zin om te ervaren wat jij als professional van deze combinatie kunt leren? Hoe je verbinding, vertrouwen en openheid kunt creeeren op een korte krachtige manier! Neem tips en ervaring mee om meer uit jezelf en je team te halen. Maak kennis met deze twee bijzondere methodieken. Ontmoet bijzondere collega's en ervaar hoe sterk en eenvoudig groei kan zijn! We starten met inloop vanaf half 2, de lezingen starten om 2u en eindigen rond een uur of 5. Prijs: € 45,- ex btw (€ 58,10 incl) all-inclusive Kaartjes hieronder verkrijgbaar! Let op: vol = vol, max 40 plekken

 • Ik doe al jaren niet anders, m'n hart volgen ondanks m'n angst of weerstand, gewoon omdat ik 'móet'. M'n drive was en is groter dan m'n angst! Boeken schrijven, een podium opklimmen, m'n stem laten horen, mezelf laten zien, dacht je dat dat voor mij altijd makkelijk is geweest? Nou zeker niet... elke nieuwe stap vond ik retespannend. Klotsende oksels had ik elke keer als ik een lezing gaf, bang voor afwijzing. Tot ik mezelf niet meer afwees en de angst verdween... en dat het gezonde spanning cq een adrenaline-kick geeft! Makes me on edge, scherpzinnig Waar ben jij moed voor aan het verzamelen momenteel?

 • Op Nationale Complimentendag even iets over waardering, de brandstof die ons mensen harder doet lopen! En diezelfde waardering die we soms - als we het er niet helemaal mee eens zijn - niet kunnen aannemen... Pas als je de waardering die je ontvangt in jezelf gaat opzoeken, dan pas doet het iets voor je: het voedt je, omdat de waardering van binnenuit komt! Dit is standaard één van de onderdelen tijdens m'n lezingen en de teamsessies 'Van hokjes naar puzzelstukjes', omdat waardering zó essentieel is bij lekker kunnen werken, jezelf benutten en jezelf zien, wat de basis is van wat ik wil bereiken! Laten we leren ontvangen, onszelf openen voor de waardering van anderen, het in onszelf herkennen en daarmee in staat zijn ook meer waardering te geven. Laat de beker vollopen en overstromen...

 • Ik krijg wel eens vragen van mensen waarom ik zo open ben en zoveel deel. Nou daar wil ik met liefde op antwoorden. Ik deel omdat openheid heelt, het heelt mij én het heelt iedereen die zich herkent in m'n verhalen, inzichten en ervaringen. Openheid is de sleutel tot ware heling, door te delen wat er is, erken je ten volle wat er is, wat er in je leeft, wat zich heeft gemanifesteerd in je leven. Je laat het door te delen helemaal toe in jezelf. Je staakt je verzet ertegen. Je geeft je over en ontspant in jezelf! En het mooie is - dat ontdekte ik toen ik rijkelijk m'n lessen ging delen vanaf 2009 - dat het naast dat het goed voor mij is, goed is voor iedereen die ik ermee mag aanraken. Hoe vaak ik wel niet reacties krijg, ik ontvang nagenoeg dagelijks diepe dankbaarheid voor mijn delen, omdat het anderen impliciet toestemming geeft ook deze stukken in zichzelf te zien én te uiten! Hoe bevrijdend is dat?! Een grootsere daad van (zelf)liefde en zelfzorg is in mijn ogen niet mogelijk! Nou... goeie reden om door te gaan met delen toch? #delenishelen #toestemming #acceptatie #erkenning #zelfliefde #vrij #open

 • Wat een mooi voorbeeld van nep vs puur laat deze dame zien! En hoe 'toevallig' dat ik deze video donderdag precies tegenkwam, toen ik dit nummer als één van m'n favoriete nummers had opgegeven aan Sandra Brandt om in ons radio-interview "Het Heldere Uur" te verweven. Oh zo toepasselijk vond ik, aangezien we het hadden over overgave en ontspanning, want wat heb ik lang m'n best gedaan me anders voor te doen dan ik ben... #maskersaf #laatjezelfzien #mooi #puur

  She was so sick of being photoshopped that she decided to do this instead...

 • Goeie reminder... de zwaarste lessen zijn voor de beste leerlingen!

 • Hier word ik nou gelukkig van: "Dag schone jonkvrouw, Het leven wordt steeds mooier en helderder bij mij. Het lukt me steeds meer om te zeggen wat ik voel, ik hou me minder en minder bezig met wat ik denk dat anderen eventueel zouden kunnen denken en dat voelt echt fantastisch! ....,. Het is net of er gordijnen voor mijn neus open gaan en alles helderder wordt. De ruis wordt steeds minder en alles wordt duidelijker. Ik ben happy! Dank je wel tot zover voor je aanpak!" 😘

 • Had je al gezien dat ik op deze pagina ook het eea verkoop? * Alle 3 m'n boeken, gesigneerd en wel, als kadootje voor jezelf of iemand anders én * 2 superkrachtige online programma's: - Maak krachtige keuzes en word een magneet - vergroot in 2 weken je aantrekkingskracht! - Laat jezelf zien - meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes - transformatie in 13 weken Doe er je voordeel mee... want nog tot 21 maart gelden deze scherpe prijzen!

 • Wil jij als HR adviseur, directeur, leidinggevende, organisatie-adviseur of trainer geïnspireerd raken door maar liefst twee fantastische methodes om mensen in beweging te krijgen? In beide is openheid de sleutel kan ik je alvast verklappen!! Schrijf je dan nog snel in voor de 21e, we werken met een kleine groep dus dat betekent: veel persoonlijke aandacht!


Op Twitter

Pure Zaken: nu met BONUS!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software