m | + 31 6 413 69 238

Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me vooral bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!
Judith van der Ziel – UWV
Visie

In m’n lezingen deel ik vanuit m’n aanstekelijke enthousiasme m’n visie en m’n ervaring als HR adviseur én ondernemer. Bijvoorbeeld hoe je kunt aantrekken wie bij je past, zowel klanten als medewerkers. Of hoe je meer betrokkenheid en bevlogenheid creëert op het werk. Of hoe je open en rakend communiceert. Of hoe je gelukkiger kunt worden door jezelf te zijn. Of hoe je al je relaties vloeiender kunt maken. En dat allemaal door meer van jezelf te laten zien, door je te openen!

Stijl

Mijn stijl van spreken is zowel luchtig als diepgaand, een combinatie waardoor m’n verhaal raakt en blijft plakken! Doordat ik barst van de ervaringen, barst ik van de verhalen. Ook ga ik graag de interactie aan, waardoor iedereen iets herkenbaars vindt, wat tot ACTIE aanzet. Ik hou ervan: DOEN. Overgaan tot actie. Ook hou ik van diepgaand contact, dus na een lezing blijf ik graag ‘hangen’ om vragen te beantwoorden en mensen echt te ontmoeten.

Voor wie?

Mijn lezing-klanten zijn beslissingmakers, mensen die veel impact hebben op de wereld om hen heen, denk bv aan event-organisatoren, ondernemers, DGA’s/CEO’s, HR adviseurs/managers, consultants en trainers/docenten. Mensen die met mensen werken, mensen die bevlogen zijn in hun werk (of dat juist weer willen worden). Mensen die voelen dat ze ook iets door te geven hebben, danwel in hun bedrijf, danwel via opleiding of training van anderen. Mensen die een verschil willen maken.


Laat jezelf zien, in je werk & je relaties!

Invalshoeken:


  • Een vloeiende samenwerking begint bij jezelf
  • Heldere communicatie geeft meer betrokkenheid
  • Organiseren vanuit vertrouwen is de toekomst
  • Openheid = het startpunt voor alles
  • Bevlogen mensen werken lekkerder
  • Hoe haal ik de intrinsieke motivatie naar boven?
  • Creëer de ultieme match tussen mens & werk
  • Pure Personal branding werkt écht
  • Expeditie Puur Organiseren
  • De Wet van Aantrekking in praktijk

Betrokkenheid en vertrouwen creëren – Laat jezelf zien

Het zijn uitdagende tijden, steeds meer mensen zijn op zoek naar vertrouwen, geloofwaardigheid en authenticiteit. Het de kunst om met je verhaal iets te raken bij mensen, zowel bij klanten als bij medewerkers, zowel buiten als binnen. Vanuit geraakt worden, ontstaat verbinding, bevlogenheid en betrokkenheid! Vanuit daar ‘werken’ mensen van-zelf met je mee, moeiteloos… Je hoeft niet meer te overtuigen, slechts overtuigd te zijn!

De Wet van Aantrekking – Kies en ze kiezen jou

Veel mensen lopen leeg in werk dat niet helemaal bij ze past, met mensen waarmee het niet stroomt, door een werkwijze waar ze niet blij van worden, door zichzelf en hun talenten niet helemaal te benutten. Voor jezelf kiezen betekent goed voor jezelf zorgen, echt verbinden met jezelf, jezelf diepgaander leren kennen. Met als effect dat je aantrekt wat wél bij je past. Wat ik hierin geleerd heb deel ik graag, want er gaat zoveel energie verloren in proberen te voldoen aan ieders verwachtingen!

Expeditie Puur Organiseren – Van hokjes naar puzzelstukjes

Mensen maken het verschil, dat weten we allemaal! En toch zijn we gek op hokjes, bv functieprofielen en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Ik heb ontdekt dat geen enkel mens in een hokje past, we zijn namelijk puzzelstukjes. Via m’n verhaal leer je kijken naar jezelf en je medewerkers als puzzelstukje. Zo wordt samenwerken vloeiend & duurzaam en motivatie intrinsiek. Er is maar 1 manier om te ontdekken of het werkt: durven DOEN.

Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van ‘richtinggeefster’ Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT
Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan studenten van de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Ik ken Judith al enige jaren (via Twitter) en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Tijdens de minor ligt het accent op het verwerven en kunnen toepassen van kennis en kunde. Judith deelt dat het ook gaat om de vragen waarom je iets doet, wie je bent en wat je betekent voor je klanten. Door authentiek en congruent te zijn wordt je automatisch onthouden en zal de klant kiezen voor jou! Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De prima respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – Hogeschool NHL

logo_speakers

logo_zijspreekt

Werkwijze

Voor boekingen werk ik graag samen met Speakers Academy, de marktleider voor sprekers, met ZijSpreekt, hét platform voor vrouwelijke sprekers van Marga Miltenburg én met Spiritual Speakers, een sprekersbureau waar innovatie en spiritualiteit in business centraal staat. Ook ben ik te vinden op DeSpreker.nl, een platform dat sprekers en bezoekers rechtstreeks in contact brengt, zonder tussenkomst van een bureau.

Welke route je ook verkiest, ik stem graag zelf de inhoud met je af. Ik ben het best in te zetten als keynote-spreker of als openings-optreden, doordat ik mezelf kwetsbaar opstel en 100% mezelf ben, opent dit de hele zaal én laat dat nou precies het doel zijn van elk event: zorgen dat deelnemers zoveel mogelijk opnemen…

Ik ben als spreker te boeken voor groepen tussen de 20 en 500 man/vrouw, van 20 minuten tot 1,5 uur. Prijzen op aanvraag.

Boek Judith als spreker


Judith spreekt op NFFOp Facebook

Deze prachtige foto beeld voor mij alles uit waar jezelf laten zien voor staat: puur, natuurlijk, kleur, durf en schoonheid. Eef Ouwehand heeft 'm gemaakt en hij is ook op m'n website te bewonderen... www.purehuman.nl ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Het leven is soms net een achtbaan... wat gebeurt er veel, wat doet het veel met je, wat moet je veel keuzes maken en wat vliegt de tijd... en geloof me: dat gaat er niet minder op worden de komende tijd. Het is meer een kwestie van 'hoe ga je ermee om"!

Dus: hoe zit jij in die achtbaan? Gespannen je vasthoudend, ogen dicht en wachtend tot de ellende voorbij is?

Of gooi je je handen in de lucht, kijk je waar je heen sjoeft én gil je van plezier?
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Wat zorgt ervoor dat jouw vuur brandt én blijft branden?

Bij mij als ik mezelf en de ander(en) voel groeien en werkelijke verbinding en dankbaarheid voel!
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Kun je werkelijk alles door je heen laten stromen? Ik denk van wel... en dat is ook de bedoeling.

Als je bezig bent met opener worden, met jezelf steeds meer zien én laten zien, zul je een periode kennen dat je het gevoel hebt dat je jezelf niet meer in de hand hebt, dat je je minder goed lijkt te voelen, dat oude klachten terugkomen en je misschien wel hevig emotioneel bent. Dat klopt, dat is volkomen normaal. Hoe dat zit leg ik in deze video uit!
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Op Twitter

Maandelijks pure inspiratie?


© 2015 PureHuman - YourHosting Inschrijftool:Sophie Fischer       Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand