m | + 31 6 413 69 238

Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – directeur Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – eigenaar FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – directeur New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me vooral bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!

Judith van der Ziel – Sr. adviseur werkgelegenheid UWV
Visie

In interactieve lezingen deel ik graag met aanstekelijke enthousiasme m’n visie en ervaring als HR adviseur, ondernemer én niet te vergeten: mens. Ik heb in mijn carrière teveel mensen gezien die dingen aan het doen waren waar ze niet gelukkig van werden. En dat terwijl je daar toch echt wel wat aan kunt doen. Mijn boodschap is daarom ook dat het tijd is om écht voor jezelf te kiezen en dit te laten zien! Daar word je superaantrekkelijk van!

En dat begint allemaal bij zelfkennis! Die wijsheid leer je niet op school, maar heb je wél hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je privé-relaties. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen én hoe meer je te bieden hebt. Hoe meer je je uit kunt drukken in de wereld, hoe meer je ten volle het leven ervaart!

Stijl

Mijn stijl van spreken is zowel luchtig en grappig – mijn humor is wel vergeleken met Brigitte Kaandorp – als diepgaand, een combinatie waardoor m’n verhaal iedereen raakt en blijft plakken! Ik ben goed in het peilen wat er leeft in een zaal en stem daar m’n inhoud op af. Ik deel alleen maar ervaringsverhalen en vertaal dat makkelijk naar wat je ermee kunt, hiermee haal ik de zaal dichtbij en creëer ik betrokkenheid. En daarbij ga ik graag de interactie aan, waardoor iedereen wel een haakje vindt in zijn of haar eigen leven, wat tot ACTIE aanzet. Ik hou ervan: DOEN. Overgaan tot actie! Pas dan verandert er wat tenslotte!

Voor wie?

Mijn klanten zijn beslissingmakers, mensen die veel impact hebben op de wereld om hen heen, denk bv aan ondernemers, DGA’s/CEO’s, HR adviseurs/managers, consultants en docenten/trainers/coaches. Mensen die met mensen werken, mensen die bevlogen zijn in hun werk (of dat juist weer willen worden). Mensen die voelen dat ze iets door te geven hebben, danwel in hun bedrijf, danwel via opleiding of training van anderen. Mensen die het verschil willen maken.

Thema’s

Word superaantrekkelijk – Kies en ze kiezen jou – voor ondernemers

Klanten weten niet vanzelf dat je bestaat. En al helemaal niet waarom ze voor je moet kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door super-duidelijk te worden. Voor jezelf kiezen betekent dúrven kiezen voor wie je bent en dat laten zien! Dit betekent ook durven stoppen met wat niet goed voor je is. Met als effect dat je aantrekt wat wél bij je past. Door 3 vragen te beantwoorden, creëer je een ander verhaal. Een verhaal met gevoel. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat écht over JOU gaat.

Wordt superaantrekkelijk: Kies en ze kiezen jou!

Samenwerken 3.0 – Van hokjes naar puzzelstukjes – voor organisaties

Mensen maken het verschil! En toch zijn we in organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Samenwerking is echter idealiter als twee puzzelstukjes, twee mensen die elkaar aanvullen. En dat weet de generatie Z ook, zo willen zij werken. Het beste uit zichzelf halen. Open communicatie in plaats van 1x per jaar beoordelen. Geen hokjes, maar ruimte. Geen strikte regels, maar verantwoordelijkheid. Leer je naar jezelf en je medewerkers kijken als puzzelstukjes!

Stoom nu je organisatie klaar om aantrekkelijk te blijven als werkgever!

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid” – Aristoteles

Wil je:
 • Geïnspireerd worden?
 • Authenticiteit voelen?
 • Aangestoken worden door passie?
 • Geraakt worden door openheid?
 • Mensen in beweging brengen?
 • Uitgedaagd worden?
 • Leren voor jezelf én van elkaar?
 • Last but not least: lol hebben?

Ons event was zeer geslaagd, mede dankzij jouw inbreng. Je presentatie was erg inspirerend, je energie is aanstekelijk en door je open opstelling zorg je dat je mensen op hun gemak stelt, zodat ze meedoen. –

Joost Coulier – Sales CitizenM hotels
Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van ‘richtinggeefster’ Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT
Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool. Ik ken Judith al enige jaren (via Twitter) en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Tijdens de minor ligt het accent op het verwerven en kunnen toepassen van kennis en kunde. Judith deelt dat het ook gaat om de vragen waarom je iets doet, wie je bent en wat je betekent voor je klanten. Door authentiek en congruent te zijn wordt je automatisch onthouden en zal de klant kiezen voor jou! Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – docent HRM Hogeschool NHL
logo_speakers
logo_zijspreekt

logo_despreker

Werkwijze

Ik werk graag samen met Speakers Academy, de marktleider voor sprekers; met ZijSpreekt, hét platform voor vrouwelijke sprekers van Marga Miltenburg én met Spiritual Speakers, een sprekersbureau waar innovatie en spiritualiteit in business centraal staat. Ook ben ik te vinden op DeSpreker.nl, een platform dat sprekers en bezoekers rechtstreeks in contact brengt, zonder tussenkomst van een bureau. Ook ben ik internationaal te boeken via sprekersbureau Athenas!

Welke route je ook verkiest, ik stem graag zelf de inhoud met je af. Ik ben goed in te zetten als keynote-spreker, ik ben goed in improviseren, in de interactie aangaan en mensen ‘openen’ en wakkermaken. Dit gebeurt automatisch doordat ik puur mezelf ben, kwetsbaar én krachtig tegelijk. Ik kan alleen komen en ik werk ook samen met een aantal andere sprekers. Bijvoorbeeld met trainer/muzikant Aart Beunderman. Hij stemt zijn muziek af op mijn verhaal en raakt samen met mij iedere gevoelige snaar. Ook spreek ik graag samen met ‘breekijzer’ en auteur Theo Terdu. Met hem spreek ik over de combinatie van Raak en Puur ondernemen, vanuit persoonlijke verbinding zaken doen.

Ik spreek graag voor groepen tussen de 20 en 500 man/vrouw, van 20 minuten tot 1,5 uur. Prijzen op aanvraag.

Judith spreekt op NFFOp Facebook
 • Laat jezelf zien updated their cover photo.

 • Laat jezelf zien was live.

  Ruis op de lijn

 • Laat jezelf zien feeling excited.

  Vandaag had ik het over ruis op de lijn, een van de hoofdstukken van m'n nieuwe boek. Waarbij ik ruis zie als een verstoring van de relatie tussen twee mensen. Iedereen kent het wel... Zonder dat je daar iets mee doet kun je eigenlijk niet meer normaal met die ander verder. Het doet je wat... Het vertroebelt je blik. Soms wil je misschien zelfs stoppen met die relatie, zo erg raakt het je. Er zijn in mijn ogen een paar manieren om daarmee om te gaan en nu leek het me leuk om daar morgenochtend live op Facebook eens over te vertellen. Om een uur of 10 denk ik. Ben je erbij?

 • Lekker simpel dit, ik hou d'r van! En geen punt als je wat hobbels onderweg tegenkomt, daar kun je wat aan doen. Mij bellen bijvoorbeeld ;-)

 • Laat jezelf zien feeling grateful.

  Toch wel erg gaaf zo'n recensie over m'n eerste boek (Laat jezelf zien). Zo fijn dat Timehop me aan dit soort pareltjes helpt herinneren!

 • Laat jezelf zien was live.

  Durf te voelen

 • Ik ben wat verlaat, maar... ik ben er wel hoor. Nog 5 minuutjes en dan ga ik live over 'durven voelen'!

 • Laat jezelf zien updated their cover photo.

 • Zo mooi als je door je eigen irritatie heen kunt kijken!

 • Bizar... Ik voel me voor het eerst in m'n leven écht helemaal vrij. Vrij om te kiezen wat ik wil. Vrij van bewijsdrang richting anderen (en dat heb ik lang gehad). Vrij van mezelf 'moeten' overschreeuwen omdat ik niet anders kon, juist omdat ik niet zo zeker van mezelf was. Vrij dus... Want oh oh wat heb ik lang naar de verwachtingen van anderen geleefd. Ik was niet 100% vanuit m'n eigen drive aan de slag maar ik was bezig met scoren, bewijzen, m'n best doen, bevestiging krijgen, moe werd ik er van. En teleurgesteld. Want het had natuurlijk geen gunstig resultaat, het was nooit goed genoeg... Het grote verschil nu: ik heb nu een diepe relatie met mezelf. De afgelopen jaren hebben daartoe geleid. Ik was voor het eerst in m'n leven helemaal op mezelf aangewezen. Ik stond er alleen voor! Ik mocht mezelf in volle glorie ontdekken. Alle emoties er leren te laten zijn. Verwerken. Opschonen. En dat was goed. Niet altijd makkelijk, want oh oh wat heb ik me alleen gevoeld. Maar wel goed dus. Ik moest er doorheen. Om te voelen dat ik het kan. Dat ik ten volle kan en mag leven. Dat ik dat waard ben. Het voelt alsof ik mezelf heb geüpgrade! Versie 3.0 is er klaar voor, met een nieuw besturingssysteem en splinternieuwe apps. Ha ha ha! En ja de haast en het ongeduld kortom de onrust die ik lang heb gevoeld, voel ik dagelijks meer en meer smelten. Heel af en toe komt er nog een spoortje langs waar ik naar glimlach! En wat blijft er over? Rust, vertrouwen en liefde. M'n nieuwe basis! I am free!

 • Hoe meer je 100% PUUR jezelf bent in je doen en laten, hoe meer je sprankelt en dus laat je ook moeiteloos sprankels achter, waar je ook gaat! Want 100% puur jij = superaantrekkelijk!

 • Keuzes verankeren Elke dag heb je als mens zoveel keuzes, alleen besef je je dat niet altijd. Je kiest hoe laat je opstaat, wat je ontbijt, wat je daarbij drinkt, of je doucht of niet, welke kleren je aantrekt, hoe laat je naar je werk vertrekt, wat je daar doet, hoe laat je gaat lunchen, hoeveel afspraken je op een dag hebt, wat je eet, wat je 's avonds gaat doen, etc., etc. We zijn alleen vaak vergeten dat we zelfs over die kleine keuzes op de dag volkomen vrijheid hebben. En dus ook dat we kunnen kiezen om morgen dingen anders te doen dan vandaag. Waarmee je een verandering inluidt, want elk moment is een keuze om met een nieuwe gewoonte te beginnen en met een oude (niet meer werkende) gewoonte op te houden. Zo wil ik zelf al een tijdje meer keer sporten in de week, omdat dat me goed doet en energie geeft. Dit was de keuze an sich. Vervolgens moest ik gaan kijken hoe ik dat dan praktisch wilde invullen, want anders blijft het een keuze zonder actie en dat is niet meer dan een voornemen... Ik ben begonnen met me me oriënteren. Kijken op het lesrooster van m'n sportschool, voelen of ik meer wil hardlopen, bedenken of ik nog iets anders wil oppakken, bv aquafitness, daar kwam ik in januari weer opnieuw mee in aanraking en kijken hoeveel tijd ik wil besteden aan bewegen in de week. Al met al heeft dit oriënteren wel even wat tijd in beslag genomen maar nu heb ik het gevonden. Ik begin de week met sporten heb ik besloten, dat leek me nou een goed begin van de werkweek. Op maandagochtend lekker op tijd, is een pittige les op m'n sportschool, ik heb gisteren een proefles genomen en ja hoor, ik ben verkocht. Aan de bak. Dus hup, abonnement omgezet naar 'onbeperkt' in plaats van '1 x per week' en de les wekelijks in m'n agenda gezet. Dat zorgt ervoor dat ik eromheen plan namelijk, dit verankert m'n keuze in de praktijk. En mocht ik een keer niet kunnen, dan plan ik iets anders in de plaats. Het is voor jezelf heel handig te weten hoe dit voor jou werkt, de vertaling van de beslissing naar day to day actie, want pas op dat moment werkt de pure keuze voor je. Van voornemens die je niet uitvoert, word je namelijk eerder ongelukkiger en ontevredener met jezelf dan dat het iets bijdraagt...

 • Ik maak dit geregeld mee, met diverse mensen (oa klanten) die ik spreek. Dat er eigenlijk een gesprek gevoerd moest worden, een bijzonder eerlijk openhartig gesprek wel te verstaan. Over iets dat onduidelijk is, dwars zit, je raakt, wat je anders wil. Maar nee, de eerste neiging die we hebben is: 'ik stuur wel een mail'. Dat voelt veilig. Nou dat raad ik dus ten zeerste af! Mail is wat mij betreft gewoon geen geschikt communicatiemiddel, zeker als er iets speelt. Voor je het weet escaleert het. Het kan prima ter bevestiging van inhoudelijke afspraken werken, dat wel, maar die maak ik zelf het liefst telefonisch of live! Nee, ik ben tegenwoordig van 'hop, pak de telefoon'. Spreek het uit. Vraag om opheldering. Deel je geraaktheid. Zeg wat je wél graag wil! Wat een opluchting geeft dat joh! Ongekend is dat (en ik kan het weten)! Dat je daarna denkt 'had ik dat maar eerder gedaan!'... Zo fijn en makkelijk blijkt het achteraf te zijn! Do try this at home...

 • Je kwetsbaarheid tonen is voor iedereen goed! Voor jou omdat het bevrijdend is én voor de ander omdat je de ander impliciet ‘toestemming’ geeft zich ook kwetsbaar te tonen! Zo wordt kwetsbaarheid krachtig en inspirerend... En ja... iemand moet beginnen... might as well be YOU!

 • Ik heb een nieuwe vlog opgenomen over door je emoties heengaan. Ik kreeg er zoveel vragen over de laatste tijd... Want hoe doe je dat dan? In deze video geef ik daar antwoord op!

  Inspiratie om het lef aan te boren jezelf te laten zien in je werk en in je relaties

 • Laat jezelf zien added 2 new photos.

  In de Vriendin met een interview van 4 (!) pagina's over m'n herontdekkings-reis na m'n scheiding in 2014. Ik doe er - zoals altijd - een aardig boekje over open, ook over m'n 'nieuwe' onzekerheden die dit met zich meebracht. Zo fijn om eerlijk te kunnen zijn. Ik moet zeggen dat ik die grote quote niet echt de lading vind dekken want kijken naar andere mannen 'mocht' ik natuurlijk altijd al. Ik vond het meer een openbaring dat ik ook echt contact kon aangaan. Dat de wereld weer open lag voor mij. Niet vreemd na 20 jaar een one-man focus natuurlijk... Oh en er staan toch altijd weer zinnetjes in die ik niet zo gezegd heb, bv dat m'n man zich nauwelijks ontwikkelde. Wat ik wel zei is dat we een een andere kant op ontwikkelden. Ach ja ;-)

 • Ik had weer eens zin in een column schrijven, dit keer over beoordelings-stress... en vooral ook hoe het anders kan in mijn ogen!

 • Als je het kunt dromen, kun je het bereiken, doen! Ik ben er heilig van overtuigd dat je ambities rechtstreeks gelinkt zijn aan je potentie. Kort gezegd: als je het wil, dan kun je het! Heel vaak houden mensen het bij dromen, terwijl je natuurlijk over kunt gaan naar actie. Een kleine stap nemen. Een proefje doen. Een experiment aangaan. Als je het zo noemt en dus bekijkt, dan haal je het dichterbij, onder handbereik! Welk stapje kun jij vandaag zetten om richting jouw droom te manoeuvreren?

 • Laat jezelf zien posted an offer.

  Twee inspirerende boeken (Kies en ze kiezen jou én 100% PUUR jij) voor slechts € 22,50!

  1 claimed this

 • Dat scheelt een hoop energie. En die energie kun je wel beter benutten nietwaar? Met energie-gevende dingen bijvoorbeeld....

 • Contact maken is leuker dan netwerken!

  Op de Startersdag interviewde Maartje Hofhuis Judith Webber van PureHuman over haar visie op netwerken. Meer weten over Judith of over ClubPuur (haar eigen n...

 • Jaaaaaaaaa we hebben een winnaar van de 1500-likes-actie: Rob Makor - Financieel Reisgenoot. Hij wint een gesigneerd exemplaar van 100% PUUR jij! PS mocht je niet gewonnen hebben, er is momenteel een leuke actie voor m'n laatste twee boeken ('Kies en ze kiezen jou' én '100% PUUR jij') voor slechts € 22,50! Alles is te bestellen via http://www.purehuman.nl/boeken of bij mij persoonlijk als je er wat ingeschreven wil hebben!

  http://www.purehuman.nl/boeken of bij mij persoonlijk als je er wat ingeschreven wil hebben!">

 • Yeah de 1400ste liker heeft zich gemeld. Ik trek vanavond een winnaar van één van m'n boeken! Hou Facebook in de gaten dus!

 • Vanuit een tekort-mindset kun je niet creëeren. Je creëert dan in feite een min-pool, waarmee je nog meer 'min' aantrekt. Het is dus de kunst blij te worden met hoe het nu is en vanuit die ontspanning - de plus-pool - aan te trekken wat je werkelijk verlangt, nog meer 'plus' dus! PS nee ik heb het niet over geld, dat is slechts een middel, geen doel...

 • Laat jezelf zien shared Marc de Hond's video.

  Niet gek die kreeften! Mooie les: om te groeien moet je je oncomfortabel durven voelen!

  Een inspirerend verhaal dat iedereen gezien moet hebben! Wat is het grote voordeel van tegenslag? Rabbi Twerski ontdekte het toen hij een artikel las over... kreeften. Eye-opener :D


Op Twitter

Maandelijks pure inspiratie?


© 2016 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software