m | + 31 6 413 69 238

Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me vooral bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!
Judith van der Ziel – UWV
Visie

In mijn interactieve lezingen deel ik graag met aanstekelijke enthousiasme m’n visie en m’n ervaring als HR adviseur én ondernemer. De strekking van mijn boodschap is dat je gelukkiger wordt door jezelf te laten zien. En dat begint wat mij betreft bij zelfkennis, want wat valt er te laten zien als je jezelf niet goed kent? Aristoteles zei het al: zelfkennis is het begin van alle wijsheid. En zo is het. En die wijsheid heb je hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je privé-relaties. Hoe beter je jezelf kent, hoe meer geluk je in het leven ervaart, want meer zelfkennis zorgt voor meer zelfzorg!

Stijl

Mijn stijl van spreken is zowel luchtig als diepgaand, een combinatie waardoor m’n verhaal raakt en blijft plakken! Doordat ik barst van de ervaringen, barst ik van de verhalen. Ook ga ik graag interactie aan, waardoor iedereen iets herkenbaars vindt, wat tot ACTIE aanzet. Ik hou ervan: DOEN. Overgaan tot actie. Ook hou ik van diepgaand contact, dus na een lezing blijf ik graag ‘hangen’ om vragen te beantwoorden en mensen echt te ontmoeten en te horen wat er bij jou speelt.

Voor wie?

Mijn lezing-klanten zijn beslissingmakers, mensen die veel impact hebben op de wereld om hen heen, denk bv aan ondernemers, DGA’s/CEO’s, HR adviseurs/managers, consultants en trainers/docenten/coaches. Mensen die met mensen werken, mensen die bevlogen zijn in hun werk (of dat juist weer willen worden). Mensen die voelen dat ze iets door te geven hebben, danwel in hun bedrijf, danwel via opleiding of training van anderen. Mensen die een verschil willen maken.


Laat jezelf zien, in je werk & je relaties!

Invalshoeken:


  • Een vloeiende samenwerking begint bij jezelf
  • Heldere communicatie geeft meer betrokkenheid
  • Organiseren vanuit vertrouwen is de toekomst
  • Openheid = het startpunt voor alles
  • Hoe motiveer ik m’n mensen?
  • Creëer de ultieme match tussen mens & werk
  • Pure Personal branding werkt écht
  • Expeditie Puur Organiseren
  • De Wet van Aantrekking in praktijk

Betrokkenheid en vertrouwen creëren – Laat jezelf zien

Het zijn uitdagende tijden, steeds meer mensen zijn op zoek naar vertrouwen, geloofwaardigheid en authenticiteit. Het de kunst om met je verhaal iets te raken bij mensen, zowel bij klanten als bij medewerkers, zowel buiten als binnen. Vanuit geraakt worden, ontstaat verbinding, bevlogenheid en betrokkenheid! Vanuit daar ‘werken’ mensen van-zelf met je mee, moeiteloos… Je hoeft niet meer te overtuigen, slechts overtuigd te zijn!

De Wet van Aantrekking – Kies en ze kiezen jou

Veel mensen lopen leeg in werk dat niet helemaal bij ze past, met mensen waarmee het niet stroomt, door een werkwijze waar ze niet blij van worden, door zichzelf en hun talenten niet helemaal te benutten. Voor jezelf kiezen betekent goed voor jezelf zorgen, echt verbinden met jezelf, jezelf diepgaander leren kennen. Met als effect dat je aantrekt wat wél bij je past. Wat ik hierin geleerd heb deel ik graag, want er gaat zoveel energie verloren in proberen te voldoen aan ieders verwachtingen!

Expeditie Puur Organiseren – Van hokjes naar puzzelstukjes

Mensen maken het verschil, dat weten we allemaal! En toch zijn we gek op hokjes, bv functieprofielen en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Ik heb ontdekt dat geen enkel mens in een hokje past, we zijn namelijk puzzelstukjes. Via m’n verhaal leer je kijken naar jezelf en je medewerkers als puzzelstukje. Zo wordt samenwerken vloeiend & duurzaam en motivatie intrinsiek. Er is maar 1 manier om te ontdekken of het werkt: durven DOEN.

Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van ‘richtinggeefster’ Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT
Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan studenten van de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Ik ken Judith al enige jaren (via Twitter) en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Tijdens de minor ligt het accent op het verwerven en kunnen toepassen van kennis en kunde. Judith deelt dat het ook gaat om de vragen waarom je iets doet, wie je bent en wat je betekent voor je klanten. Door authentiek en congruent te zijn wordt je automatisch onthouden en zal de klant kiezen voor jou! Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De prima respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – Hogeschool NHL

logo_speakers

logo_zijspreekt

Werkwijze

Voor boekingen werk ik samen met Speakers Academy, de marktleider voor sprekers; met ZijSpreekt, hét platform voor vrouwelijke sprekers van Marga Miltenburg én met Spiritual Speakers, een sprekersbureau waar innovatie en spiritualiteit in business centraal staat. Ook ben ik te vinden op DeSpreker.nl, een platform dat sprekers en bezoekers rechtstreeks in contact brengt, zonder tussenkomst van een bureau. En sinds kort werk ik ook samen met een internationaal sprekersbureau: Athenas!

Welke route je ook verkiest, ik stem graag zelf de inhoud met je af. Ik ben goed in te zetten als (keynote-)spreker of als presentator, ik ben goed in improviseren, in de interactie aangaan en mensen ‘openen’. Dit gebeurt automatisch doordat ik puur mezelf ben in alles wat ik doe, kwetsbaar én krachtig tegelijk.

Ik ben te boeken voor groepen tussen de 20 en 500 man/vrouw, van 20 minuten tot 1,5 uur. Prijzen op aanvraag.

Boek Judith als spreker


Judith spreekt op NFFOp Facebook

Angst staat nooit op zichzelf. Voel je spreekangst bijvoorbeeld dan durf ik m'n hand in het vuur te steken dat je voor meer dingen bang bent.

Bijvoorbeeld om je tranen te laten lopen in een overvol café. Of om je mening te geven in een groepsdiscussie. Of om een vraag te stellen aan iemand die je 'groter' maakt dan jij jezelf voelt. Of wat iemand van je vindt als je wat meer van jezelf laat zien dan ze van je gewend zijn (en jij van jezelf).

Soms ben je je alleen niet bewust van die andere angsten. Helemaal geen punt natuurlijk. Gelukkig maar misschien zelfs...

Wat wel fijn is, is dat je als je wat aan je spreekangst gaat doen bijvoorbeeld, ook je andere angsten en onzekerheden zullen slinken. Ze komen tenslotte allemaal voort uit jou en als je het één aanpakt, dan doet alles mee. Alle vormen waarin het zich uit.

Als je er zo naar kijkt, biedt het leven je één grote workshop zeg ik altijd, dus dat betekent dat er elke dag wel iets is om mee te oefenen, wat je voortgang enorm ten goede komt. Als je het moet hebben van alleen maar kunnen oefenen als je voor een groep moet spreken, dan duurt het tenslotte een stuk langer voor je er 'doorheen' bent...

Bij mij was het trouwens zo dat ik het vroeger al spannend vond om 2 haringen te bestellen bij de viskraam, want dan moest ik m'n stem verheffen. En nu is het zo dat ik voor grote groepen mensen lezingen geef en me dat goed afgaat. Nee sterker nog: dat ik daarvan geniet.

Geloof me: als je ambitie voelt in een bepaalde richting, betekent dit altijd dat je ook potentie hebt in die richting... dus: doe er wat mee zou ik zeggen. Daar ga je jezelf een nog leuker mens van vinden!
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Als ik wel eens vast zit in m'n hoofd, in m'n gedachten, m'n angsten, m'n belemmeringen, dan is er maar 1 ding nodig.

Dat ik weer open.

Door hulp te vragen
Door mezelf (of een ander) te vergeven
Door mezelf te laten zien in alle kwetsbaarheid

Daarmee zet ik mezelf weer in beweging. Zeg ik tegen mezelf 'ik start hier en nu met me opnieuw openen, ondanks m'n gedachten, m'n angsten, m'n belemmeringen'.

En daarmee smelten ze. Ik zie ze, ik voel ze en ik maak ze los van mezelf. Ze zijn niet van mij. Want ik ben vrij!
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Vanmorgen zei m'n coachee tegen me "Ik vind eigenlijk dat iedereen een coach zou moeten hebben". En ik ben het roerend met haar eens natuurlijk... daarom heb ik er zelf ook één en coach ik zelf nog steeds met hart & ziel! ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Ik voel het. Ik zie het. Ik merk het.

Het is tijd voor heel veel mensen om open te breken. Ja soms met 'geweld'. Soms worden mensen pas wakker als het echt pijn doen, als ze iets meemaken wat tot effect heeft dat ze niet anders kunnen dan openen.

Crisissen als ziekte, overlijden, ontslagen worden, burn-out raken, scheiden, noem maar op. Het zijn allemaal je reinste kansen om het anders te doen. Anders dan dat je het deed. Omdat het gewoon niet meer gaat om je wapens omhoog te houden.

Het is namelijk zo vermoeiend om altijd maar gewapend te zijn. Bedacht te zijn op elke aanval van buitenaf. Op je hoede.

Jezelf maar groot moeten houden is ronduit een recept om overspannen te raken. En de mate waarin je dit krijgt, hangt af van hoe lang je toch nog overeind probeert te blijven.

Pas als er echt iets gebeurt dat je letterlijk 'breekt', dan kun je niet anders dan openen. Laten zien wat je voelt. Wat iets je doet. Hoe het je raakt.

En dat vind ik dan weer de schoonheid van een crisis. Het is een kans om in een diepere laag van ontspanning van zijn te komen door je letterlijk te openen voor wat er is. En voor wat je nodig hebt!
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

En zo is het!

Tijd voor simpelheid! Tijd om nog verder te comprimeren, nog meer to the point te komen. Tijd om nog helderder m'n boodschap naar buiten te brengen.

M'n samenvatting: maak je vrij van alles wat je beperkt. En ja dat kun jij ook!

Hier valt alles onder wat mij betreft: Jezelf helder leren uiten. Je zelfvertrouwen boosten. Je eigen-waarde voelen. Je talenten ontdekken en benutten. Echt leren kiezen vanuit jezelf.

En werk blijf ik de meest interessante ingang vinden, die had ik als HR adviseur en die heb ik altijd gehad als ondernemer. Dus ik werk nog steeds voor ondernemers, directeuren/leidinggevenden, leraren/coaches en HR managers. Mensen die invloed hebben op veel andere mensen.

Nu is het zaak deze keuze in alles door te voeren, ik ben al een aardig end op dreef gelukkig. Én ik laat me graag helpen dit keer. Want geloof me: ik ben echt in van alles niet goed. En aangezien ik sta voor "Do what you do best", was het ook hierin tijd voor mij om te kiezen. Dus dat heb ik gedaan én ga ik nog meer doen. Yeah!

I ❤️ my job, I ❤️ my life!
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Op Twitter

Maandelijks pure inspiratie?


© 2015 PureHuman - YourHosting Inschrijftool:Sophie Fischer       Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software