06-41369238

Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, je energie is echt aanstekelijk. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan!
Judith, je bent echt zo goed als ik dacht!
Wow, dat je rond 3 simpele vragen uit ‘Kies en ze kiezen jou’ zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!

Judith van der Ziel – UWV

Iedere verandering vraagt in eerste instantie om een verandering van mindset

De wereld verandert rap. De kunst is dat we flexibel leren omgaan met de veranderingen die er zijn. Allereerst in onze mindset, want dan volgt gedrag vanzelf.

Ik schud graag als spreker de huidige mindset wat op, rek de flexibiliteit van de geest op en steek de intrinsieke motivatie aan met m’n aanstekelijke enthousiasme en mijn aanwezigheid! Gegarandeerd dat mensen naar buiten lopen en aan de slag willen met wat ze hebben opgestoken!

In de vorm van interactieve enthousiasmerende lezingen deel ik met liefde & humor m’n visie, kennis en ervaring als HR adviseur, ondernemer én bovenal: mens, over het maximale uit jezelf en je leven halen. Ik heb in mijn carrière namelijk zoveel mensen gezien die werk aan het doen waren, waar ze niet gelukkig van werden. Mensen die niet helemaal zichzelf waren op het werk en daardoor niet in hun kracht stonden. Maar ik weet: daar kun je wat aan doen!

Ik ben er zelf het levende bewijs van, ook ik was jarenlang werk aan het doen dat niet 100% bij me paste. En dat was niet goed voor mij en ook niet voor de organisaties waar ik voor werkte. Mijn boodschap is daarom: Kies voor jezelf! Ontdek je waarde! Durf jezelf te zijn! Daar wordt iedereen beter van! Werk wordt makkelijker, relaties verlopen soepeler, communicatie stroomt, resultaten worden beter!

Alles begint bij jou, bij weten wat jij nodig hebt om uit je leven en uit jezelf te halen wat erin zit! Wat geeft jou energie? Waar word jij gelukkig van? Wat drijft jou? Dit leer je niet op school, maar heb je wél hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je relaties is zelfkennis broodnodig. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen én hoe meer waarde je anderen te bieden hebt.

“Haal eruit wat erin zit!”

judith spreekt zaal lachend

Voorbeelden van thema’s

Van hokjes naar puzzelstukjes
– Effectief & menselijk organiseren –

Mensen maken het verschil! En toch zijn we in organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. En wij mensen doen het onszelf ook aan, want we willen maar al te graag in het hokje passen. Het probleem is echter dat mensen daarvan afstompen. Ziek worden. Rigide raken. Terwijl je dat als organisatie graag anders ziet. Vitaal. Gemotiveerd. Flexibel. AAN! Dat is wat je wil!

Samenwerking is in mijn ogen idealiter als mensen zichzelf & elkaar zien én aanvullen, als puzzelstukjes. Zo willen mensen werken. Het maximale uit zichzelf halen. Open communicatie. Ruimte voor ontwikkeling. Flexibiliteit. Eigen verantwoordelijkheid en autonomie. Openheid, vertrouwen en verbinding als duurzame vervangers van controle.

Pas vanaf het moment dat ik mezelf compleet met mijn natuurlijke talenten én mijn non-talenten, dus als puzzelstukje ben gaan zien, ben ik zoveel meer gaan floreren, ik haal zoveel meer uit mezelf, ik voel m’n waarde en hierdoor ervaar ik dagelijks zoveel meer voldoening. Voor mij dé reden om dit door te geven!

In interactieve lezingen laat ik zien wat er gebeurt als je mensen de ruimte geeft, hoe ze kunnen spelen binnen de kaders! En wat non-talenten hiermee te maken hebben. Ik gebruik hiervoor het puzzelstukje, een sterke metafoor, als handig hulpmiddeltje, zodat m’n verhaal ook na m’n lezing nog blijft plakken!

Met kleine stappen groots resultaat bereiken, daar gaat m’n verhaal over!

Kortom: haal eruit wat er in zit, dat werkt wel zo lekker!

Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn
– Kies en ze kiezen jou –

Klanten en ook werkgevers weten niet vanzelf dat je bestaat en ook niet wat voor waarde je toevoegt. En dus… weten ze ook niet waarom ze voor je moet kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door super-helder te worden. Dúrf te kiezen voor wie JIJ bent!

Dat betekent leiderschap durven pakken, gaan staan voor jouw boodschap, jouw drive, jouw manier van werken. Geen compromissen meer. Niet meer een opdracht aannemen die een ander beter kan. Durf eerlijk en helder te zijn. Durf te kiezen voor wat écht bij jou past. En als je dat laat zien, trek je werk en klanten aan dat wél bij je past.

Met als gevolg: mensen die – al voordat ze je gesproken hebben – weten dat ze met jou willen werken. Dat wil jij toch ook?

Ik pas dit principe al jaren toe met als effect dat klanten/organisaties mij precies voor wie ik ben en wat ik te vertellen heb, inhuren. Zonder dat ik acquisitie doe. Ik ben een magneet die exact het juiste werk, de juiste klanten aantrekt!

In interactieve lezingen deel ik dé 3 vragen die een totaal ander, fundamenteel verhaal creëren, omdat dit verhaal écht uit jou komt en niet een verkoopverhaaltje is. Nee, het is een verhaal met gevoel, met diepgang. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat verbindt! Omdat het JOUW verhaal is!

Het enige dat jij hoeft te doen, is dat verhaal vertellen! En te blijven kiezen voor jezelf!

Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn: Kies en ze kiezen jou!

Bedankt voor de inspirerende lezing!! Wat straal jij een positieve energie uit.
Vanmiddag heb ik je gezien tijdens een lezing en ik vond je verhaal over puzzelstukjes erg inspirerend! Ik volg je graag om nog meer van mijn natuurlijke talenten te ontdekken.

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid”

Wil je dat je publiek:
 • Geïnspireerd raakt?
 • Van binnenuit in beweging komt?
 • Verandering leuk gaat vinden?
 • Aangestoken wordt door passie?
 • Geraakt wordt?
 • Uitgenodigd wordt mogelijkheden te zien?
 • Flexbibeler van geest wordt?
 • Zichzelf én elkaar beter leert kennen?
 • Last but not least: ontzettende lol heeft?

Wat recensies:
Ons event was zeer geslaagd, mede dankzij jouw inbreng. Je presentatie was erg inspirerend, je energie is aanstekelijk en door je open opstelling zorg je dat je mensen op hun gemak stelt, zodat ze meedoen. En top dat je zo snel schakelde dat je in het Engels moest spreken!-

Joost Coulier – Salesmanager CitizenM hotels


Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT


Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool. Ik ken Judith al enige jaren en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – (wijlen) docent HRM Hogeschool NHL


Samenwerkingspartners:
logo_speakers
logo_despreker
logo-athenas
Deze organisaties gingen je voor:Op Facebook
 • Wat voor sprankeltje laat jij achter als je ergens geweest bent? Wat voor energie verspreid jij? Hoe mooi is het als je je daar bewust van wordt, zoiets subtiels zou wel eens je grootste talent kunnen zijn. Dat wat totaal moeiteloos voor je is, sterker nog: wat je misschien amper kunt zien als talent omdat het zo vanzelfsprekend is...

 • Ik ben even zwaar onder de indruk. Ik stelde op LinkedIn een paar dagen geleden een voor totaal normale vraag en kijk dit... 61 reacties én meer dan 11.000 weergaven! Zou m’n vraag toch niet zo normaal zijn? Ben in elk geval blij verrast dat zoveel mensen antwoorden! Waar mag ik jou voor wakker maken?

 • Deze dame, 50 jaar en 11 jaar lang achter de kassa werkend, koos ervoor om haar droom achterna te gaan én hoe! Hoe inspirerend! Mijn boodschap: volg je dromen, je hebt ze niet voor niks én het is nooit maar dan ook nooit te laat! Je hebt elke dag de keuze!

  Customers at Tesco loved going through Mary Byrne’s checkout line. The middle-aged mom treated everyone to snippets of songs as she rang up their purchases. Mary’s voice was quite amazing and her family and friends encouraged her to try her luck on a televised talent show. But Mary had quit sing...

 • Hoppa, een mooi setje boeken vliegt vandaag naar een nieuwsgierige lezeres die zoveel goud in zich heeft en popelt om dat te delven! En ik popel met haar mee... Ben reuze benieuwd wat er na het lezen van alledrie m’n boeken al loskomt 🔥🔥🔥

 • “De kwetsbaarheidsparadox: er wordt zoveel van je verwacht dat je je kwetsbaar gaat voelen, de druk is enorm. Tegelijkertijd worden kwetsbaarheid en gevoelens op het werk niet erg op prijs gesteld. Het draait nu eenmaal om succes en resultaatgericht werken.” Dit is nou precies waar ik graag verandering in aan wil brengen met mijn werk, mijn passie, als spreker, schrijver en businesscoach! I ❤️ it! https://www.mt.nl/business/laat-eens-kwetsbare-kant-zien/544040

  Jezelf kwetsbaar opstellen past in de trend van ‘authentiek leiderschap’: jezelf durven zijn op de werkvloer. Leiders worden niet meer geacht een gepaste afstand te bewaren van hun medewerkers, openheid wordt juist aangemoedigd. Het heeft zeker voordelen, zo kunnen mensen betere en diepere verbi...

 • Wat is het toch uitdagend om je verlangens en behoeften uit te spreken. De angst voor afwijzing ervan ligt dan tenslotte op de loer... Maar... de vervulling ervan ook. Dat ervaar ik zelf dagelijks. Hoe meer ik uitspreek wat ik fijn zou vinden, hoe meer ik revies dat pontvang 😉 Wanna try?

 • Deze week weer aan de slag met... m’n favoriete onderwerp: Van hokjes naar puzzelstukjes in diverse vormen: coaching, aanvragen voor lezingen bespreken én schrijven! Yes!

 • Ja ja er vliegt weer een (gesigneerd) boek naar iemand toe... Nog meer #kiesenzekiezenjou energie in de wereld, love it!

 • Happy in de tuin. Heb wel wat werk-dingetjes te doen maar ik doe ze op m’n gemakkie. Geen haast. Geen druk. Ik heb alle tijd van de wereld!

 • Van de laatste zonnestralen aan het genieten op m’n dakterras. How sweet life can be ❤️ Geniet van de kleine dingen, want op een dag ontdek je dat de kleine dingen de grote dingen zijn!

 • Voor mij is goed voor mezelf zorgen een absolute voorwaarde om m’n waarde aan anderen te kunnen bieden, om te geven wat ik te geven heb. Voor mij zit dat hem in voldoende ontspanning inbouwen op m’n dag, dingen doen waar ik energie van krijg en zo min mogelijk dingen doen waar ik van leegloop, mezelf goed voeden, goed verzorgen en lekker bewegen, op een tempo dat bij me past op dat moment, ofwel naar m’n lijf luisteren. Hoe doe jij dat?

 • Kwetsbaar of raakbaar Als je jezelf laat zien, deelt wat er in je omgaat, laat je zowel je kracht als je raakbaarheid zien, is mijn mening. Je kracht omdat het heel stevig voelt om te delen wat er in je omgaat, als je voorbij het taboe gaat dat je lange tijd zelf erop had (en je dacht dat het om afwijzing van een ander ging). Daarmee open je. Er hoeft niets meer verborgen te worden en dat voelt krachtig. En je voelt je raakbaarheid omdat dat zo voelt, je voelt je raakbaar als je deelt wat er in je leeft. Het zou kunnen dat mensen er iets van vinden en ja dat voelt best een beetje spannend. Ik gebruik zelf trouwens liever het woord ‘raakbaarheid’ dan ‘kwetsbaarheid’, omdat daar het woord ‘kwetsbaar’ in zit en dit impliciet zegt dat je gekwetst kunt worden als je je kwetsbaar opstelt. In mijn ogen is dat een onnodige tegenhouder. Raakbaar zijn we sowieso als mens, ik vind het mooi om dat te erkennen. Dit kan zowel fijn voelen als pijnlijk. Het haalt de negatieve bijklank eraf, het oordeel.

 • Wat is het toch fijn om m’n eigen Drieluik uit Kies en ze kiezen jou te gebruiken om te (re)connecten. De drie vragen helpen je naar binnen te gaan, daar vind je vanzelf alle antwoorden namelijk. Hop: daar ben je weer! En als je dit dan ook nog met iemand samen doet, dan werkt het ook nog eens verbindend naar elkaar!

 • Hoe belangrijk vind jij jezelf, je wensen en behoeftes? Durf je jezelf op 1 te zetten?

 • Had je al gezien dat ik nu ook BOOST sessies aanbied? In 45 minuten krijg je me toch een dosis energie van onze interactie om precies dát te gaan doen wat je al lang van plan bent, maar... Hoppa! En het goeie nieuws is: ik heb nog een paar plekjes deze week, is ie voor jou? #voorjezelfkiezen #hetistijd #jijbentbelangrijk

 • Ik geef het grif toe: ik ben een wereldverbeteraar! En ja ook ik begin bij mezelf. Waar anders? * Ik leef m’n leven zo liefdevol mogelijk, liefdevol naar mezelf én anderen bedoel ik daarmee * Ik werk graag en alleen maar vanuit m’n passie en intrinsieke motivatie. Iets anders kan en wil ik niet meer, omdat dat niet goed voor mij is en ook niet voor de klant * Ik eet zoveel mogelijk puur eten, biologisch en Fair Trade en ik gooi nagenoeg nooit eten weg, ik vind het de kunst er creatief mee om te gaan * Ik verzorg mezelf zo goed mogelijk door goede producten te gebruiken (Miracles by Stella natuurlijk ;-)) en zoveel mogelijk te bewegen, dingen die ik leuk vind om te doen * Ik doe m’n best zoveel mogelijk aanwezig en aandachtig te zijn in wat ik doe en zeg, omdat dit verbinding geeft omdat het voortkomt uit verbinding met mezelf * Ik help mensen daar waar ik kan, door een luisterend oor te bieden, te spiegelen, m’n eigen verhaal te delen, wat er maar nodig is op dat moment. * Ik geef onvoorwaardelijk als ik iets geef. Ook al staat daar een prijs tegenover als ik dat als werk doe. Dat komt doordat ik m’n waarde ken en de ander er over het algemeen meer aan heeft als hij/zij in zichzelf investeert En jij? Wat doe jij om de wereld eem beetje mooier te maken?

 • Superleuk, ik werd benaderd door dit Vlaamse platform wat het echt helemaal anders doet in de sprekersmarkt. Ik hou d’r van: zo’n disruptive speler, daar verbind ik me graag aan! #rebels #tegendraads #andersdenkend #mindset #delen #spreker

  Speakersbase is the place where you can store and share your content, videos, pictures, slides, tweets, ... with your audience. It's your homebase as a speaker.

 • Had je al gezien dat ik m'n coachingsaanbod wat heb aangepast? Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd veel vlotter tot de kern kom en daarom bied ik nu ofwel 1 enkel boost-gesprek (wat een energie komt daar los) tot maximaal 3 gesprekken aan waarmee je echt een grote shift kunt maken! Wanneer ben ik nou jouw coach? * Heb je bijvoorbeeld niet helemaal helder wat je richting is en voel je je daardoor wat zwabberen? * Vind je het lastig om jezelf belangrijk te maken in je leven? * Heb je moeite met zichtbaarheid, jezelf laten zien? * Ken je je eigen waarde nog onvoldoende en geef je jezelf daardoor vaak weg? Surf dan naar purehuman.nl en neem contact met me op!

  Creëer beweging van binnenuit

 • Wist je dat al m'n boeken nagenoeg op zijn en je de laatste exemplaren bij mij kunt bestellen?

 • Wat een weg heb je soms af te leggen om te doen wat je móet doen. I know. Al was mijn moeder gelukkig een stuk liever voor me ❤️ Toch... hoe meer obstakels hoe sterker je wordt. Elk obstakel wordt zo een zegen op je pad. Zo zie ik het ook... kun je nagaan wat ik nog te doen heb hier 🤣🤣🤣

  Before coaching Presidents, Hollywood stars and millions more, his upbringing was anything but glamorous. Beaten and ridiculed, Tony Robbins overcame his hardships and conquered adversity through resilience and passion.

 • Kleine veranderingen - groots resultaat Ik heb zo de afgelopen tijd wat interne shifts gemaakt die nu leiden tot wat veranderingen. Want van binnen kan het dan wel al veranderd zijn, soms duurt het nog even voor je het in de wereld kunt zetten (of juist ermee kunt stoppen). De eerste keuze is dat ik heb besloten geen online programma's meer aan te bieden. Het is gewoon niet mijn vorm. Ik hou van live contact. Met elkaar werken. Elkaar zien. Elkaars energie voelen. Meters maken met elkaar. Commitment hebben naar elkaar. En voor mij gaat dat niet online. Dus ik stop ermee. En de 2e keuze is dat ik stop met lange coachtrajecten - in elk geval voor nu. Ik bied de komende tijd alleen losse boost-sessies aan (yes, wat een energie komt er dan los) of een serie van 3 sessies. Lekker efficiënt. Ik kan dat, dus ik doe het gewoon. Hoppa! Ik heb alles op de Facebook pagina en op m'n website aangepast en tada: hier is de nieuwe ik. Met een nieuwe foto én een nieuwe pagina-naam, gewoon mijn eigen naam. Waarom moeilijk doen met slogans en functienamen? Klaar ermee. Ik hou van simpel! Nu voelt m'n business weer helemaal congruent and I like it!


Op Twitter

© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software