Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, je energie is echt aanstekelijk. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan!
Judith, je bent echt zo goed als ik dacht!
Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – directeur Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – eigenaar FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – directeur New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me vooral bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!

Judith van der Ziel – Sr. adviseur werkgelegenheid UWV
Visie

In interactieve lezingen deel ik graag met aanstekelijke enthousiasme m’n visie, kennis en ervaring als HR adviseur, ondernemer én niet te vergeten: mens. Ik heb in mijn carrière teveel mensen gezien die werk aan het doen waren waar ze niet gelukkig van werden. Of in relaties blijven steken die niet bij ze passen. Of zich lieten tegenhouden om hun dromen achterna te gaan. En dat terwijl je daar toch echt wel wat aan kunt doen, dwars door alle gedachtes, angsten, schaamte en overtuigingen heen. Ik ben er zelf het levende bewijs van. Mijn boodschap is daarom: Kies nu écht voor jezelf! En zie wat voor prachtige effecten dat op je buitenwereld heeft. Want zo binnen, zo buiten!

En dat begint allemaal bij inzicht in jezelf, wat heb je eigenlijk nodig om het optimale uit je leven te halen? Wat geeft jou energie? Waar word je gelukkig van? Wat drijft jou eigenlijk? Die wijsheid leer je niet op school, maar heb je wél hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je privé-relaties. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen én hoe meer je anderen te bieden hebt. Hoe meer je je uit kunt drukken in de wereld, hoe meer je ten volle het leven ervaart! Hoe makkelijker je pure keuzes maakt, hoe meer energie je overhoudt!

Stijl

Mijn stijl van spreken is zowel luchtig en grappig – mijn humor is wel vergeleken met Brigitte Kaandorp – als diepgaand, een combinatie waardoor m’n verhaal raakt en blijft plakken! Ik ben goed in het peilen wat er leeft in een zaal en stem daar m’n inhoud op af. Ik deel mijn kennis & ervaring in de vorm van verhalen en vertaal dat makkelijk naar wat je ermee kunt. Hiermee haal ik de zaal dichtbij en creëer ik een hoge mate van betrokkenheid. Ook ga ik graag de interactie aan, waardoor iedereen wel een haakje vindt in zijn of haar eigen leven, wat tot ACTIE aanzet. Ik hou ervan: DOEN. Overgaan tot actie! Pas dan verandert er wat!

Voor wie?

Mijn klanten zijn beslissingmakers, mensen die impact hebben op de wereld om hen heen, denk bv aan ondernemers, DGA’s/CEO’s, HR adviseurs/managers, consultants en docenten/trainers/coaches. Mensen die met mensen werken, mensen die bevlogen zijn in hun werk (of dat juist weer willen worden). Mensen die voelen dat ze iets door te geven hebben, danwel in hun bedrijf, danwel via opleiding of training van anderen. Mensen die het verschil willen maken. Mensen die hun eigen pure leiderschap voelen danwel willen voelen!

Thema’s

Word superaantrekkelijk – Kies en ze kiezen jou – voor ondernemers

Klanten weten niet vanzelf dat je bestaat. En al helemaal niet waarom ze voor je moet kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door super-duidelijk te worden. Voor jezelf kiezen betekent dúrven kiezen voor wie je bent en dat laten zien! Dit betekent ook durven stoppen met wat niet goed voor je is. Met als effect dat je aantrekt wat wél bij je past. Door 3 vragen te beantwoorden, creëer je een ander verhaal. Een verhaal met gevoel. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat vanuit JOU komt en verbindt!

Word superaantrekkelijk: Kies en ze kiezen jou!

Samenwerken 3.0 – Van hokjes naar puzzelstukjes – voor organisaties

Mensen maken het verschil! En toch zijn we in organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Samenwerking is echter idealiter als twee puzzelstukjes, twee mensen die elkaar aanvullen. En dat weet de generatie Z ook, zo willen steeds meer mensen werken. Het beste uit zichzelf halen. Open communicatie in plaats van 1x per jaar beoordelen. Geen hokjes, maar ruimte. Geen strikte regels, maar verantwoordelijkheid. Leer je naar jezelf en je medewerkers kijken als puzzelstukjes! Geef mensen wat ruimte en zie ze vliegen! Wedden dat klantvriendelijkheid als vanzelf volgt?

Stoom nu je organisatie klaar om aantrekkelijk te blijven als werkgever!

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid” – Aristoteles

Wil je:
  • Geïnspireerd worden?
  • Verandering fun maken?
  • Aangestoken worden door passie?
  • Geraakt worden door openheid?
  • Mensen in beweging brengen?
  • Uitgedaagd worden?
  • Leren voor jezelf én van elkaar?
  • Last but not least: lol hebben?

Ons event was zeer geslaagd, mede dankzij jouw inbreng. Je presentatie was erg inspirerend, je energie is aanstekelijk en door je open opstelling zorg je dat je mensen op hun gemak stelt, zodat ze meedoen. –

Joost Coulier – Salesmanager CitizenM hotels
Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van ‘richtinggeefster’ Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT
Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool. Ik ken Judith al enige jaren (via Twitter) en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Tijdens de minor ligt het accent op het verwerven en kunnen toepassen van kennis en kunde. Judith deelt dat het ook gaat om de vragen waarom je iets doet, wie je bent en wat je betekent voor je klanten. Door authentiek en congruent te zijn wordt je automatisch onthouden en zal de klant kiezen voor jou! Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – docent HRM Hogeschool NHL
logo_speakers
logo_zijspreekt

logo_despreker

Werkwijze

Ik werk graag samen met diverse sprekersbureaus: Speakers Academy, de marktleider voor sprekers; met ZijSpreekt, hét platform voor vrouwelijke sprekers van Marga Miltenburg én met Spiritual Speakers, een sprekersbureau waar innovatie en spiritualiteit in business centraal staat. Ook ben ik te vinden op DeSpreker.nl, een platform dat sprekers en bezoekers rechtstreeks in contact brengt, zonder tussenkomst van een bureau. Ook ben ik internationaal te boeken via sprekersbureau Athenas!

Welke route je ook verkiest, ik stem graag zelf de inhoud met je af. Ik ben goed in te zetten als keynote-spreker, ik kan goed improviseren, ga graag de interactie aan en mijn specialiteit is mensen ‘openen’ en wakkermaken. Dit gebeurt automatisch doordat ik puur mezelf ben, kwetsbaar én krachtig tegelijk. Ik kan alleen komen en ik werk ook samen met een aantal andere sprekers. Bijvoorbeeld met trainer/muzikant Aart Beunderman. Hij stemt zijn muziek af op mijn verhaal en raakt samen met mij iedere gevoelige snaar. Ook spreek ik graag samen met ‘breekijzer’ en auteur Theo Terdu. Met hem spreek ik over de combinatie van Raak en Puur ondernemen, vanuit persoonlijke verbinding zaken doen met zoveel meer succes.

Ik spreek graag voor groepen tussen de 20 en 500 man/vrouw, tussen de 20 minuten en 1,5 uur. Prijzen op aanvraag. Een masterclass of workshop van een dagdeel is natuurlijk ook mogelijk. Neem daarvoor direct contact met me op!

Judith spreekt op NFFOp Facebook

Op Twitter

Maandelijks pure inspiratie?


© 2016 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software