m | + 31 6 413 69 238

Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me vooral bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!
Judith van der Ziel – UWV
Visie

In m’n lezingen deel ik vanuit m’n aanstekelijke enthousiasme m’n visie en m’n ervaring als HR adviseur én ondernemer. Bijvoorbeeld hoe je kunt aantrekken wie bij je past, zowel klanten als medewerkers. Of hoe je meer betrokkenheid en bevlogenheid creëert op het werk. Of hoe je open en rakend communiceert. Of hoe je gelukkiger kunt worden door jezelf te zijn. Of hoe je al je relaties vloeiender kunt maken. En dat allemaal door meer van jezelf te laten zien, door je te openen!

Stijl

Mijn stijl van spreken is zowel luchtig als diepgaand, een combinatie waardoor m’n verhaal raakt en blijft plakken! Doordat ik barst van de ervaringen, barst ik van de verhalen. Ook ga ik graag de interactie aan, waardoor iedereen iets herkenbaars vindt, wat tot ACTIE aanzet. Ik hou ervan: DOEN. Overgaan tot actie. Ook hou ik van diepgaand contact, dus na een lezing blijf ik graag ‘hangen’ om vragen te beantwoorden en mensen echt te ontmoeten.

Voor wie?

Mijn lezing-klanten zijn beslissingmakers, mensen die veel impact hebben op de wereld om hen heen, denk bv aan event-organisatoren, ondernemers, DGA’s/CEO’s, HR adviseurs/managers, consultants en trainers/docenten. Mensen die met mensen werken, mensen die bevlogen zijn in hun werk (of dat juist weer willen worden). Mensen die voelen dat ze ook iets door te geven hebben, danwel in hun bedrijf, danwel via opleiding of training van anderen. Mensen die een verschil willen maken.


Laat jezelf zien, in je werk & je relaties!

Invalshoeken:


  • Een vloeiende samenwerking begint bij jezelf
  • Heldere communicatie geeft meer betrokkenheid
  • Organiseren vanuit vertrouwen is de toekomst
  • Openheid = het startpunt voor alles
  • Bevlogen mensen werken lekkerder
  • Hoe haal ik de intrinsieke motivatie naar boven?
  • Creëer de ultieme match tussen mens & werk
  • Pure Personal branding werkt écht
  • Expeditie Puur Organiseren
  • De Wet van Aantrekking in praktijk

Betrokkenheid en vertrouwen creëren – Laat jezelf zien

Het zijn uitdagende tijden, steeds meer mensen zijn op zoek naar vertrouwen, geloofwaardigheid en authenticiteit. Het de kunst om met je verhaal iets te raken bij mensen, zowel bij klanten als bij medewerkers, zowel buiten als binnen. Vanuit geraakt worden, ontstaat verbinding, bevlogenheid en betrokkenheid! Vanuit daar ‘werken’ mensen van-zelf met je mee, moeiteloos… Je hoeft niet meer te overtuigen, slechts overtuigd te zijn!

De Wet van Aantrekking – Kies en ze kiezen jou

Veel mensen lopen leeg in werk dat niet helemaal bij ze past, met mensen waarmee het niet stroomt, door een werkwijze waar ze niet blij van worden, door zichzelf en hun talenten niet helemaal te benutten. Voor jezelf kiezen betekent goed voor jezelf zorgen, echt verbinden met jezelf, jezelf diepgaander leren kennen. Met als effect dat je aantrekt wat wél bij je past. Wat ik hierin geleerd heb deel ik graag, want er gaat zoveel energie verloren in proberen te voldoen aan ieders verwachtingen!

Expeditie Puur Organiseren – Van hokjes naar puzzelstukjes

Mensen maken het verschil, dat weten we allemaal! En toch zijn we gek op hokjes, bv functieprofielen en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Ik heb ontdekt dat geen enkel mens in een hokje past, we zijn namelijk puzzelstukjes. Via m’n verhaal leer je kijken naar jezelf en je medewerkers als puzzelstukje. Zo wordt samenwerken vloeiend & duurzaam en motivatie intrinsiek. Er is maar 1 manier om te ontdekken of het werkt: durven DOEN.

Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van ‘richtinggeefster’ Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT
Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan studenten van de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Ik ken Judith al enige jaren (via Twitter) en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Tijdens de minor ligt het accent op het verwerven en kunnen toepassen van kennis en kunde. Judith deelt dat het ook gaat om de vragen waarom je iets doet, wie je bent en wat je betekent voor je klanten. Door authentiek en congruent te zijn wordt je automatisch onthouden en zal de klant kiezen voor jou! Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De prima respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – Hogeschool NHL

logo_speakers

logo_zijspreekt

Werkwijze

Voor boekingen werk ik graag samen met Speakers Academy, de marktleider voor sprekers, met ZijSpreekt, hét platform voor vrouwelijke sprekers van Marga Miltenburg én met Spiritual Speakers, een sprekersbureau waar innovatie en spiritualiteit in business centraal staat. Ook ben ik te vinden op DeSpreker.nl, een platform dat sprekers en bezoekers rechtstreeks in contact brengt, zonder tussenkomst van een bureau.

Welke route je ook verkiest, ik stem graag zelf de inhoud met je af. Ik ben het best in te zetten als keynote-spreker of als openings-optreden, doordat ik mezelf kwetsbaar opstel en 100% mezelf ben, opent dit de hele zaal én laat dat nou precies het doel zijn van elk event: zorgen dat deelnemers zoveel mogelijk opnemen…

Ik ben als spreker te boeken voor groepen tussen de 20 en 500 man/vrouw, van 20 minuten tot 1,5 uur. Prijzen op aanvraag.

Boek Judith als spreker


Judith spreekt op NFFOp Facebook

Blijft gaaf zo'n aanbeveling van Remco Claassen over Kies en ze kiezen jou!

Zeker aangezien Remco een spreker en schrijver van formaat is (oa van de bestseller Verbaal Meesterschap)!

Zo leuk gezegd ook: van je kiespijn afkomen, dat zijn de woorden van Jan van Setten die m'n voorwoord schreef. Dat is ook m'n intentie geweest: mensen helpen met pure keuzes maken, keuzes die goed voor je zijn!
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Altijd fijn zulke feedback over m'n coaching. Het mag natuurlijk eerst wat gaan borrelen voor het helder aan de oppervlakte komt... Zo gaat dat! ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Voor mij is dit zoooo waar. Pas sinds ik écht goed alleen kan zijn, voel ik dat m'n behoeftigheid naar liefde van buitenaf nagenoeg verdwenen is. Ik ben nu namelijk echt gelukkig met mezelf, het grootste deel van de tijd.

Natuurlijk ben ik ook wel eens wiebelig en dan voel ik ook direct weer m'n behoeftigheid, de wens om getroost te worden bijvoorbeeld, de wens om te leunen, om voor gezorgd te worden. Dat zegt me dan dat ik goed voor mezelf mag zorgen en het niet van buitenaf hoef. Al is een arm om m'n schouder altijd welkom natuurlijk. Niet persé nodig, maar wel fijn!

Gelukkig voel ik me steeds minder vaak wiebelig. Meestal voel ik me stevig in mezelf, verankerd, gecenterd. En ook als dat even niet zo is, hou ik nog steeds van mezelf.
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

En zo is het!

Ik ben met alle drie lekker aan het oefenen in deze verhuis/net samenwoon-tijd. Want wat een hoop te doen zeg...

In liefde blijven in stress situaties is soms een uitdaging én een mooie leerschool! Soms erger ik me suf en is het de kunst niet te gaan projecteren. Echt de irritatie bij mezelf te houden en te ontdekken wat mijn verlangen eronder is. En ook liefdevol en zorgzaam naar mezelf blijven, ondanks alle to-do's bijvoorbeeld toch blijven sporten om maar wat te noemen. Genoeg oefenmateriaal dus ;-)

Zacht en liefdevol leven, ontspannen ook, zonder al teveel zorgen, blijven denken in mogelijkheden ondanks de uitdagingen die het leven biedt. Het kan, dat weet ik gelukkig, uit ervaring. Ik denk altijd maar zo: je krijgt nooit meer dan je aankunt! De kunst is stap voor stap bewegen, je gevoel volgen, je hoofd meenemen en je niet laten leiden door angst. M'n angst meenemen in m'n beweging, dat is wat ik doe. Want natuurlijk vind ik zat dingen spannend!

En in liefde loslaten wat niet van mij is, ook daarin mag ik lekker oefenen. En dat gaat steeds beter. M'n eigen frequentie hoog houden ondanks dat het met anderen om me heen minder fijn gaat, dat is de kunst. Mezelf uiten mocht de ander op mij projecteren.

Wat mij altijd helpt is denken dat ik 'Work in progress' ben... ❤️
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Op Twitter

Maandelijks pure inspiratie?


© 2015 PureHuman - YourHosting Inschrijftool:Sophie Fischer       Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software