06-41369238

Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, je energie is echt aanstekelijk. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan!
Judith, je bent echt zo goed als ik dacht!
Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – directeur Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – eigenaar FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – directeur New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me vooral bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!

Judith van der Ziel – Sr. adviseur werkgelegenheid UWV

“Haal eruit wat erin zit! Hoe? Dat vertel ik je met liefde!”

Wil je dat je publiek:
 • Geïnspireerd raakt?
 • Van binnenuit in beweging komt?
 • Verandering leuk gaat vinden?
 • Aangestoken wordt?
 • Geraakt wordt?
 • Uitgenodigd wordt mogelijkheden te zien?
 • Leert over zichzelf én elkaar?
 • Last but not least: ontzettende lol heeft?

Visie – het kan wél

De wereld verandert rap. De kunst is dat wij mee veranderen… Mijn visie is dat verandering van binnenuit moet komen, wil het beklijven, wil verandering duurzaam worden! Dit geldt voor mensen en dit geldt net zo goed voor organisaties! Organisaties zijn tenslotte een verzameling mensen! Ik steek die intrinsieke motivatie graag aan met m’n aanstekelijke enthousiasme! Gegarandeerd dat mensen naar buiten lopen en aan de slag willen!

In interactieve lezingen deel ik met liefde m’n visie, kennis en ervaring als HR adviseur, ondernemer én bovenal: mens. Ik heb in mijn carrière zoveel mensen gezien die werk aan het doen waren, waar ze niet gelukkig van werden cq niet goed in waren. Of zich lieten tegenhouden om hun dromen achterna te gaan. En dat terwijl je daar toch echt wel iets aan kunt doen, dwars door alle gedachtes, angsten, schaamte en overtuigingen heen. Dwars door alle beperkingen!

Ik ben er zelf het levende bewijs van, ook ik was jarenlang werk aan het doen dat niet 100% bij me paste en geloof me: werk doen dat volledig bij je past kán wel! Mijn boodschap is daarom: Breng jezelf in beweging! Kies voor jezelf! Neem de ruimte in die je waard bent! Kom los van de beperkingen! Daar wordt iedereen beter van! Werk wordt makkelijker, relaties verlopen soepeler, communicatie stroomt, resultaten worden beter!

En alles begint bij jou, want wat heb jij eigenlijk nodig om uit je leven en uit jezelf te halen wat erin zit? Wat geeft jou energie? Waar word jij gelukkig van? Wat drijft jou? Zelfkennis leer je niet op school, maar heb je wél hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je privé-relaties. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen én hoe meer waarde je anderen te bieden hebt.

Stijl – humoristisch en motiverend

Mijn stijl van spreken is zowel luchtig en humoristisch – mijn zelfspot is wel vergeleken met Brigitte Kaandorp – als diepgaand, motiverend en praktisch, een combinatie waardoor m’n verhaal raakt, blijft plakken en in beweging zet! Ik ben goed in peilen wat er leeft in een zaal en stem daar in het moment m’n inhoud op af vanuit m’n structuur, ik ben gek op improviseren, spelen binnen de kaders. Ik heb tenslotte wel een boodschap over te brengen!

Ik deel mijn kennis, ervaring en persoonlijke verhalen, ik maak contact én ik maak het graag praktisch, zodat je er iets mee kunt. Hierdoor haal ik de zaal dichtbij en creëer ik een hoge mate van betrokkenheid. Door de interactie die ik aan ga, vindt iedereen een haakje in zijn of haar eigen leven, wat tot ACTIE aanzet. Ik hou ervan: DOEN. Overgaan tot actie! Pas dan verandert er wat! Die innerlijke beweging creëer ik het liefst…

Voor wie? Voorbeeldfiguren

Mijn klanten zijn voorbeeldfiguren, mensen die impact hebben op de wereld om hen heen, denk aan ondernemers, DGA’s/CEO’s, MT-leden, HR adviseurs/managers, consultants en docenten/trainers/coaches. Mensen die elke dag met mensen werken, mensen die bevlogen zijn in hun werk (of dat juist weer willen worden). Mensen die voelen dat ze iets door te geven hebben, danwel in hun bedrijf, danwel via opleiding of training van anderen.

Mensen die het verschil willen maken
. Mensen die hun eigen pure leiderschap (nog meer willen) voelen én tonen! En anderen daar ook graag toe uitnodigen!

“Geef vertrouwen en verbinding handen & voeten!”

Thema’s

Van hokjes naar puzzelstukjes – efficiënt & menselijk organiseren!

Mensen maken het verschil! En toch zijn we in organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Het punt is echter dat mensen daarvan afstompen. Ziek worden. Rigide raken. Terwijl je dat als organisatie graag anders ziet. Vitaal. Gemotiveerd. Flexibel.

Samenwerking is in mijn ogen idealiter als mensen elkaar zien en aanvullen, als puzzelstukjes. Zo willen mensen werken. Het beste uit zichzelf halen. Open continue communicatie en niet 1x per jaar een eenzijdige beoordeling. Ruimte voor ontwikkeling, geen strakke hokjes. Flexibiliteit in plaats van rigiditeit. Eigen verantwoordelijkheid, geen strikte regels. Vertrouwen als duurzame vervanger van controle.

Pas vanaf het moment dat ik mezelf compleet, dus als puzzelstukje ben gaan zien, ben ik meer gaan floreren, ik haalde meer uit mezelf, ik voelde m’n waarde meer, ik ervoer dagelijks meer voldoening & succes. Voor mij dé redenen om dit door te geven!

Kijk naar jezelf en je medewerkers als puzzelstukjes! Geef mensen de ruimte en zie hoe ze hun talenten werkelijk benutten! Laat mensen spelen binnen de kaders! Klantvriendelijkheid volgt vanzelf, want gelukkige medewerkers bedienen je klanten fantastisch! Dit is efficiënt & menselijk organiseren!

Haal eruit wat er in zit, dat werkt wel zo lekker!

Lees eventueel hier meer…

Word superaantrekkelijk – Kies en ze kiezen jou

Klanten en ook werkgevers weten niet vanzelf dat je bestaat en wat voor waarde je toevoegt. En dus weten ze ook niet waarom ze voor je moet kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door super-helder te worden. Dúrf te kiezen voor wie je bent!

Dat betekent leiderschap durven pakken, gaan staan voor jouw boodschap, jouw drive, jouw stijl. Geen compromissen meer sluiten. Niet meer een opdracht aannemen die een ander beter kan. Durf eerlijk te zijn. Durf te kiezen voor wat écht bij jou past. En als je dat gaat laten zien, trek je werk en klanten aan dat wél bij je past. Met als gevolg: mensen die – al voordat ze je gesproken hebben – weten dat ze met jou willen werken. Dat wil jij toch ook?

Ik pas dit principe al jaren toe met als effect dat klanten/organisaties mij precies voor wie ik ben en wat ik te vertellen heb, inhuren. Zonder dat ik acquisitie doe. Ik ben gewoon een magneet die exact het juiste aantrekt!

In een interactieve lezing deel ik 3 vragen met je die een ander, fundamenteel verhaal creëren, omdat dit verhaal écht uit jou komt en niet een verkoopverhaaltje is. Nee, het is een verhaal met gevoel, met diepgang. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat verbindt! Omdat het jouw verhaal is, van binnenuit!

Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn: Kies en ze kiezen jou!

Lees hier wat er op managementboek.nl over staat…

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid”

Ons event was zeer geslaagd, mede dankzij jouw inbreng. Je presentatie was erg inspirerend, je energie is aanstekelijk en door je open opstelling zorg je dat je mensen op hun gemak stelt, zodat ze meedoen. En top dat je zo snel schakelde dat je in het Engels moest spreken!-

Joost Coulier – Salesmanager CitizenM hotels
Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT
Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool. Ik ken Judith al enige jaren en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Tijdens de minor ligt het accent op het verwerven en kunnen toepassen van kennis en kunde. Judith deelt dat het ook gaat om de vragen waarom je iets doet, wie je bent en wat je betekent voor je klanten. Door authentiek en congruent te zijn wordt je automatisch onthouden en zal de klant kiezen voor jou! Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – (wijlen) docent HRM Hogeschool NHL
Samenwerkingspartners:

logo_speakers

logo_despreker
logo-deep-sprekers
logo-athenas
logo_zijspreekt

Hoe werk ik?

Ik werk samen met diverse sprekersbureaus: Speakers Academy, de marktleider voor sprekers; met ZijSpreekt, hét platform voor vrouwelijke sprekers van Marga Miltenburg én met Deep Sprekers, voor sprekers met inhoud, vernieuwers van de 21e eeuw. Ook ben ik te vinden op DeSpreker.nl, een platform dat sprekers en bezoekers rechtstreeks in contact brengt, zonder tussenkomst van een bureau. Ook ben ik (ook internationaal) te boeken via sprekersbureau Athenas!

Welke route je ook verkiest, ik stem graag zelf de inhoud met je af. Ik ben goed in te zetten als keynote-spreker, ik ben goed in improvisatie, ik ga het liefst de interactie aan en mijn specialiteit is mensen ‘openen’, hun mind stretchen en talenten wakkermaken. Dit gebeurt vanzelf doordat ik puur mezelf ben, raakbaar én krachtig tegelijk. En laten mensen die open staan nu het meeste leren…

Ik spreek graag voor groepen tussen de 20 en 500 man/vrouw, tussen de 30 minuten en 1,5 uur, in het Engels of Nederlands. Neem voor prijzen even contact met me op. Ik gebruik geen powerpoint of Prezi, dit leidt alleen maar af vind ik. Ik neem altijd een aantal boeken mee om in te laten kijken, mocht je willen dat iedereen een boek mee naar huis neemt, dat kan, bel me, dan bespreken we de mogelijkheden!

publiek V&B lezing

Deze organisaties gingen je voor:
Op Facebook
 • Goeie reminder... de zwaarste lessen zijn voor de beste leerlingen!

 • Hier word ik nou gelukkig van: "Dag schone jonkvrouw, Het leven wordt steeds mooier en helderder bij mij. Het lukt me steeds meer om te zeggen wat ik voel, ik hou me minder en minder bezig met wat ik denk dat anderen eventueel zouden kunnen denken en dat voelt echt fantastisch! ....,. Het is net of er gordijnen voor mijn neus open gaan en alles helderder wordt. De ruis wordt steeds minder en alles wordt duidelijker. Ik ben happy! Dank je wel tot zover voor je aanpak!" 😘

 • Judith Webber shared their shop.

  Had je al gezien dat ik op deze pagina ook het eea verkoop? * Alle 3 m'n boeken, gesigneerd en wel, als kadootje voor jezelf of iemand anders én * 2 superkrachtige online programma's: - Maak krachtige keuzes en word een magneet - vergroot in 2 weken je aantrekkingskracht! - Laat jezelf zien - meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes - transformatie in 13 weken Doe er je voordeel mee... want nog tot 21 maart gelden deze scherpe prijzen!

 • Wil jij als HR adviseur, directeur, leidinggevende, organisatie-adviseur of trainer geïnspireerd raken door maar liefst twee fantastische methodes om mensen in beweging te krijgen? In beide is openheid de sleutel kan ik je alvast verklappen!! Schrijf je dan nog snel in voor de 21e, we werken met een kleine groep dus dat betekent: veel persoonlijke aandacht!

  Twee bijzondere methodieken en hun founders ontmoeten elkaar. Een unieke kans om kruisbestuiving te ervaren! Judith Webber heeft door haar 12-jarige carriere als (interim)HR adviseur een prachtige en eenvoudige manier gevonden om mensen in beweging te krijgen, ze met hun talent te verbinden, vertrou...

 • Motivatie vind ik prachtig, ik ben er dagelijks mee bezig wat mensen beweegt! Maar behalve beweging vind ik ook gewoonte creëren mooi, pas als je ergens een gewoonte van maakt, wordt het eigen, gaat het vanzelf. Alsof je een vliegwiel aandraait, op een gegeven moment draait het vanzelf! Wat zou een goeie gewoonte voor jou zijn om voor jezelf te creëren? Bv een ochtendritueel dat je in een fijne staat brengt? Of iets wat je eet dat goed voor je is? Of ??

 • Risico's nemen hoort erbij... ik zeg altijd: 'er is maar 1 manier om erachter te komen of het werkt'...

 • Ook als je niks zegt, zeg je van alles... is handig om je bewust van te zijn!

 • Hoe vaak durf jij te zeggen: 'ik weet het niet?' als iemand je iets vraagt. Hoe vaak durf jij het experiment aan te gaan door totaal open te zijn over hoe iets je raakt? Hoe vaak neem jij een eerste stap zonder te weten wat de tweede is? Het gaat er in alle situaties om dat je de controle (of liever gezegd: de illusie van controle) loslaat. Het onbekende instapt. Je angst met je meenemend. Want die angst hoeft helemaal niet weg... ook dat is een illusie: angstvrij zijn. Als je daarop gaat wachten, kun je lang wachten... Het gaat er allemaal alleen maar om hoe je ermee omgaat. Hoeveel ruimte je jezelf geeft om te leren. En om af te leren wat je geleerd hebt, dat niet voor je werkt... Wat zou nu voor jou een mooie stap in deze richting zijn?

 • Yeah wat is samenwerken in een team toch een feestje! M'n team van trainers is met van alles bezig wat 'Van hokjes naar puzzelstukjes' verder gaat verspreiden, great stuff to come... Want ook wij sluiten op elkaar aan als puzzelstukjes natuurlijk ;-) 'Do what you do best' in de praktijk!

 • Van de week had ik het met iemand over eerlijkheid en de misvattingen daaromheen. Sommige mensen denken dat ze eerlijk zijn als ze alles tegen je zeggen wat ze denken. En tja dat is natuurlijk zo, maar wat schiet je ermee op? En wat schiet de ander ermee op? Soms is iets niet zeggen gewoon beter voor iedereen... en nee dat is niet oneerlijk. Ik vind dit wel een mooie toetssteen om te checken of het een goed idee is om iets te zeggen ja of nee:

 • Cool zeg dit!!!

  VPRO Tegenlicht zoekt uitdagers & aanpakkers! Stem op Judith Webber

 • Judith Webber updated their cover photo.

 • Wat is het voor veel mensen toch een uitdaging om naar hun gevoel te luisteren. Dat was het lang voor mij ook, dus ik kan me daar volledig in verplaatsen. Jarenlang verstom je dat kleine stemmetje in je dat je intuïtie heet, je gevoel met allerlei overtuigingen, gedachten die we geleerd hebben en nu onszelf vertellen op dagelijkse basis. En dat gekakel is zo hard geworden dat je het stemmetje nog maar heel zachtjes hoort, als je bewust luistert. Je hebt dus heel stil te worden... te vertragen.... te luisteren & handelen om hier verandering in aan te brengen. En toch is het zo simpel als op deze foto: als het 'off' voelt, dan is het niet goed voor je! Steeds meer gaan luisteren naar jezelf versterkt je enorm weet ik uit ervaring. Helaas werkt het de andere kant op ook, elke keer als je een keuze vanuit je verstand maakt die tegen je intuïtie ingaat, verzwak je jezelf. Heel langzaam gebeurt dat... Dat versterken ook trouwens... Langzaam maar zeker! Wat kies jij?

 • Sinds ik m'n focus heb gezet op wat echt belangrijk is voor mij, stroomt het lekker in m'n business. Helaas is er wel vaak een pittige aanleiding voor nodig om een dergelijke focus aan te brengen! Bij mij wel... En toch wil ik graag een focus oefening met je delen: Beeld je maar eens in dat je maar 2 dagen per week zou kunnen werken, de rest ben je elders nodig. Wat zou je dan kiezen om mee bezig te zijn? Waar word je blij van? Waar krijg je energie van? Wat is zo belangrijk voor je dat je er mee door gaat ondanks alles? Daar voeg je de meeste waarde toe!

 • Durf te stoppen... want stoppen creeert ruimte en dat heb je nodig als je ergens verandering in wil aanbrengen!

  Het vraagt nogal wat van je. Durven erkennen dat je ergens niet goed in bent of dat je ergens helemaal niet happy van wordt, met name als dat wél van

 • Gebruik je voorwaartse energie, je creatiekracht om naar je toe te halen wat je al voor je ziet! Alles is er al...

 • Judith Webber shared their event.

  Jaaaaa hier ie dan voor iedereen die alvast de datum vrij heeft gehouden! Twee wervelende interactie lezingen over twee methodieken die elkaar enorm versterken! Jump Movement meet Van hokjes naar puzzelstukjes! Een gouden combinatie als je het Ineke Hurkmans en mij vraagt!

  Twee bijzondere methodieken en hun founders ontmoeten elkaar. Een unieke kans om kruisbestuiving te ervaren! Judith Webber heeft door haar 12-jarige carriere als (interim)HR adviseur een prachtige en eenvoudige manier gevonden om mensen in beweging te krijgen, ze met hun talent te verbinden, vertrouwen én samenwerking te vergroten, genaamd 'Van hokjes naar puzzelstukjes'. De basis hiervan is 'Do what you do best!' Judith laat je met haar aanstekelijk enthousiasme deze simpele methode ervaren om duurzame verandering in organisaties te realiseren, verandering van binnenuit! Ineke Hurkmans is founder van Jump Movement dat inmiddels in 12 landen met >65.000 deelnemers een bijzonder beweging wordt. De gespreksmethode van Jump Movement heeft zij ontwikkeld na jaren als consultant gewerkt te hebben en ontdekte dat 'aandacht en verbinding' onbetaalbaar en onontbeerlijk zijn in organisaties. Jump Movement brengt via een eenvoudige gespreksmethode mensen in beweging in de richting van een ambitie en zorgt voor diepe verbindingen in teams en groepen. Zin om te ervaren wat jij als professional van deze combinatie kunt leren? Tips en ervaring om meer uit jezelf en je team te halen. Maak kennis met twee bijzondere methodieken. Ontmoet bijzondere collega's en ervaar hoe sterk en eenvoudig groei kan zijn! We starten om 14u en eindigen met een borrel en een hapje. Prijs: € 45,- ex btw (€ 58,10 incl) all-inclusive Kaartjes hieronder verkrijgbaar! Let op: vol = vol, max 40 plekken

 • Judith Webber added an event.

  Twee bijzondere methodieken en hun founders ontmoeten elkaar. Een unieke kans om kruisbestuiving te ervaren! Judith Webber heeft door haar 12-jarige carriere als (interim)HR adviseur een prachtige en eenvoudige manier gevonden om mensen in beweging te krijgen, ze met hun talent te verbinden, vertrouwen én samenwerking te vergroten, genaamd 'Van hokjes naar puzzelstukjes'. De basis hiervan is 'Do what you do best!' Judith laat je met haar aanstekelijk enthousiasme deze simpele methode ervaren om duurzame verandering in organisaties te realiseren, verandering van binnenuit! Ineke Hurkmans is founder van Jump Movement dat inmiddels in 12 landen met >65.000 deelnemers een bijzonder beweging wordt. De gespreksmethode van Jump Movement heeft zij ontwikkeld na jaren als consultant gewerkt te hebben en ontdekte dat 'aandacht en verbinding' onbetaalbaar en onontbeerlijk zijn in organisaties. Jump Movement brengt via een eenvoudige gespreksmethode mensen in beweging in de richting van een ambitie en zorgt voor diepe verbindingen in teams en groepen. Zin om te ervaren wat jij als professional van deze combinatie kunt leren? Tips en ervaring om meer uit jezelf en je team te halen. Maak kennis met twee bijzondere methodieken. Ontmoet bijzondere collega's en ervaar hoe sterk en eenvoudig groei kan zijn! We starten om 14u en eindigen met een borrel en een hapje. Prijs: € 45,- ex btw (€ 58,10 incl) all-inclusive Kaartjes hieronder verkrijgbaar! Let op: vol = vol, max 40 plekken

 • Judith Webber shared #besomebody.'s video.

  Precies, alles wat waardevol is kost moeite. Maar dat geeft niet, want het is de moeite dubbel en dwars waard! Het enige wat we uit te vogelen hebben is vanuit welke beweegreden we handelen: vanuit wilskracht of vanuit pure kracht? Als het vanuit jouw drive, jouw motor, jouw vuurtje komt, dan ga je door...

  STOP asking for easy. #besomebody.

 • Gezien worden, puur gezien worden in wie je bent is een van de meest waardevolle ervaringen in je leven! Ik durf te stellen dat dit voor iedereen geldt, we willen dolgraag gezien worden in wie we zijn. En ja natuurlijk begint dat bij jezelf steeds meer zien! Stukje bij beetje... Al die keren dat je je echt helemaal gezien voelde, blijven je bij, die zijn namelijk in je gevoelsgeheugen gegrift! En de mensen die op die manier met je in contact zijn, daar heb je écht wezenlijk contact mee, grote kans dat je hen óók puur kunt zien! Want als jij jezelf laat zien, dan kan de ander daarop aansluiten door hetzelfde te doen als hij/zij dat kan op dat moment... Je geeft met jouw raakbaarheid impliciet toestemming aan de ander om ook te openen!

 • Hokjes beperken je zicht!

  Ik snap het wel hoor. Als je een organisatie op poten zet dan heb je kaders nodig, structuur, een verdeling van taken, zodat het helder is wie wat

 • Zo'n belangrijke tip dit, hoe je tegen je zelf praat is hoe je jezelf geconditioneerd houdt. Let er maar eens op, op je woorden, kraak je jezelf af of lift je jezelf!?

 • Judith Webber updated their cover photo.


Op Twitter

Maandelijks pure inspiratie?


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software