Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, je energie is echt aanstekelijk. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan!
Judith, je bent echt zo goed als ik dacht!
Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – directeur Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – eigenaar FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – directeur New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me vooral bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!

Judith van der Ziel – Sr. adviseur werkgelegenheid UWV
Visie

In interactieve lezingen deel ik graag met aanstekelijke enthousiasme m’n visie, kennis en ervaring als HR adviseur, ondernemer én niet te vergeten: mens. Ik heb in mijn carrière teveel mensen gezien die werk aan het doen waren waar ze niet gelukkig van werden. Of in relaties blijven steken die niet bij ze passen. Of zich lieten tegenhouden om hun dromen achterna te gaan. En dat terwijl je daar toch echt wel wat aan kunt doen, dwars door alle gedachtes, angsten, schaamte en overtuigingen heen. Ik ben er zelf het levende bewijs van. Mijn boodschap is daarom: Kies nu écht voor jezelf! En zie wat voor prachtige effecten dat op je buitenwereld heeft. Want zo binnen, zo buiten!

En dat begint allemaal bij inzicht in jezelf, wat heb je eigenlijk nodig om het optimale uit je leven te halen? Wat geeft jou energie? Waar word je gelukkig van? Wat drijft jou eigenlijk? Die wijsheid leer je niet op school, maar heb je wél hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je privé-relaties. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen én hoe meer je anderen te bieden hebt. Hoe meer je je uit kunt drukken in de wereld, hoe meer je ten volle het leven ervaart! Hoe makkelijker je pure keuzes maakt, hoe meer energie je overhoudt!

Stijl

Mijn stijl van spreken is zowel luchtig en grappig – mijn humor is wel vergeleken met Brigitte Kaandorp – als diepgaand, een combinatie waardoor m’n verhaal raakt en blijft plakken! Ik ben goed in het peilen wat er leeft in een zaal en stem daar m’n inhoud op af. Ik deel mijn kennis & ervaring in de vorm van verhalen en vertaal dat makkelijk naar wat je ermee kunt. Hiermee haal ik de zaal dichtbij en creëer ik een hoge mate van betrokkenheid. Ook ga ik graag de interactie aan, waardoor iedereen wel een haakje vindt in zijn of haar eigen leven, wat tot ACTIE aanzet. Ik hou ervan: DOEN. Overgaan tot actie! Pas dan verandert er wat!

Voor wie?

Mijn klanten zijn beslissingmakers, mensen die impact hebben op de wereld om hen heen, denk bv aan ondernemers, DGA’s/CEO’s, HR adviseurs/managers, consultants en docenten/trainers/coaches. Mensen die met mensen werken, mensen die bevlogen zijn in hun werk (of dat juist weer willen worden). Mensen die voelen dat ze iets door te geven hebben, danwel in hun bedrijf, danwel via opleiding of training van anderen. Mensen die het verschil willen maken. Mensen die hun eigen pure leiderschap voelen danwel willen voelen!

Thema’s

Word superaantrekkelijk – Kies en ze kiezen jou – voor ondernemers

Klanten weten niet vanzelf dat je bestaat. En al helemaal niet waarom ze voor je moet kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door super-duidelijk te worden. Voor jezelf kiezen betekent dúrven kiezen voor wie je bent en dat laten zien! Dit betekent ook durven stoppen met wat niet goed voor je is. Met als effect dat je aantrekt wat wél bij je past. Door 3 vragen te beantwoorden, creëer je een ander verhaal. Een verhaal met gevoel. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat vanuit JOU komt en verbindt!

Word superaantrekkelijk: Kies en ze kiezen jou!

Samenwerken 3.0 – Van hokjes naar puzzelstukjes – voor organisaties

Mensen maken het verschil! En toch zijn we in organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Samenwerking is echter idealiter als twee puzzelstukjes, twee mensen die elkaar aanvullen. En dat weet de generatie Z ook, zo willen steeds meer mensen werken. Het beste uit zichzelf halen. Open communicatie in plaats van 1x per jaar beoordelen. Geen hokjes, maar ruimte. Geen strikte regels, maar verantwoordelijkheid. Leer je naar jezelf en je medewerkers kijken als puzzelstukjes! Geef mensen wat ruimte en zie ze vliegen! Wedden dat klantvriendelijkheid als vanzelf volgt?

Stoom nu je organisatie klaar om aantrekkelijk te blijven als werkgever!

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid” – Aristoteles

Wil je:
 • Geïnspireerd worden?
 • Verandering fun maken?
 • Aangestoken worden door passie?
 • Geraakt worden door openheid?
 • Mensen in beweging brengen?
 • Uitgedaagd worden?
 • Leren voor jezelf én van elkaar?
 • Last but not least: lol hebben?

Ons event was zeer geslaagd, mede dankzij jouw inbreng. Je presentatie was erg inspirerend, je energie is aanstekelijk en door je open opstelling zorg je dat je mensen op hun gemak stelt, zodat ze meedoen. –

Joost Coulier – Salesmanager CitizenM hotels
Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van ‘richtinggeefster’ Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT
Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool. Ik ken Judith al enige jaren (via Twitter) en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Tijdens de minor ligt het accent op het verwerven en kunnen toepassen van kennis en kunde. Judith deelt dat het ook gaat om de vragen waarom je iets doet, wie je bent en wat je betekent voor je klanten. Door authentiek en congruent te zijn wordt je automatisch onthouden en zal de klant kiezen voor jou! Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – docent HRM Hogeschool NHL
logo_speakers
logo_zijspreekt

logo_despreker

Werkwijze

Ik werk graag samen met diverse sprekersbureaus: Speakers Academy, de marktleider voor sprekers; met ZijSpreekt, hét platform voor vrouwelijke sprekers van Marga Miltenburg én met Spiritual Speakers, een sprekersbureau waar innovatie en spiritualiteit in business centraal staat. Ook ben ik te vinden op DeSpreker.nl, een platform dat sprekers en bezoekers rechtstreeks in contact brengt, zonder tussenkomst van een bureau. Ook ben ik internationaal te boeken via sprekersbureau Athenas!

Welke route je ook verkiest, ik stem graag zelf de inhoud met je af. Ik ben goed in te zetten als keynote-spreker, ik kan goed improviseren, ga graag de interactie aan en mijn specialiteit is mensen ‘openen’ en wakkermaken. Dit gebeurt automatisch doordat ik puur mezelf ben, kwetsbaar én krachtig tegelijk. Ik kan alleen komen en ik werk ook samen met een aantal andere sprekers. Bijvoorbeeld met trainer/muzikant Aart Beunderman. Hij stemt zijn muziek af op mijn verhaal en raakt samen met mij iedere gevoelige snaar. Ook spreek ik graag samen met ‘breekijzer’ en auteur Theo Terdu. Met hem spreek ik over de combinatie van Raak en Puur ondernemen, vanuit persoonlijke verbinding zaken doen met zoveel meer succes.

Ik spreek graag voor groepen tussen de 20 en 500 man/vrouw, tussen de 20 minuten en 1,5 uur. Prijzen op aanvraag. Een masterclass of workshop van een dagdeel is natuurlijk ook mogelijk. Neem daarvoor direct contact met me op!

Judith spreekt op NFFOp Facebook
 • Dat constante streven naar perfectie, groter, beter, meer... Waar leidt het toe? Constante ontevredenheid! Want het is nooit klaar. Er is altijd weer een nieuw streven. Je vindt jezelf nooit goed genoeg, rijk genoeg, mooi genoeg... Tevredenheid (oef wat had ik vroeger een hekel aan dat woord) cq geluk gaat om kunnen zijn met waar je NU bent! Mijn motto in het leven is dat ik perfect ben mét m'n imperfecties, met m'n leerpunten, met m'n niet-weten en het niet voor elkaar kunnen krijgen. Dat maakt mij mij. Allemaal! We raken als mens geïnspireerd door andere mensen, mensen die hun menselijkheid laten zien, zichzelf in totaliteit. Dat is wat ik elke dag ervaar!

 • Sinds ik alles wat ik doe met 100% aandacht doe, gaat alles zoveel makkelijker, soepeler, moeitelozer. Voorheen kon ik met allerlei dingen tegelijk bezig zijn, vanuit haast, wat in feite angst is. Angst dat ik het anders niet afkrijg, dat ik geen nieuwe kans krijg, dat het mislukt als ik het niet nu doe, etc... Nu voel ik me daarin ontspannen. Al die angst is allemaal onzin... Sterker nog: door alles met halve aandacht te doen, wordt het juist bewaarheid, het gaat juist minder goed of lekker dan het zou kunnen gaan als ik m'n focus erop zou hebben gezet. En dit geldt voor privé dingen als tijd met m'n zoontje doorbrengen als ook zakelijke dingen: m'n focus durven te zetten op wat ik nu écht wil bereiken. Geen afleiding. Mijn 'voordeel' is dat ik de afgelopen tijd door verminderde energie scherp keuzes heb mogen maken: 'waar wil ik nu echt mee bezig zijn?' was de vraag die ik mezelf stelde. En die werkte. Ik ging schrappen. Kiezen voor waar ik in geloof. Alle crap erom weghalen. Nou dat werkt... ik voel me ontspannen én m'n business loopt heerlijk! De grap is dat ik hier al jaren in geloof, dat het zo werkt, maar nu ervaar ik het ook volledig. Ik ben nog nooit in m'n leven zo ontspannen geweest, zo vol vertrouwen, zo vol liefde! Ik kan het iedereen aanraden om jezelf die vraag te stellen: 'waar wil je nu echt mee bezig zijn?'. De klemtoon kan steeds op een ander woord om het antwoord nog helderder door te krijgen...

 • Hierbij de misvatting van de eeuw in 2 zinnen! En precies om dat vertrouwen te laten groeien is er contact nodig, openheid, communicatie, gelijkwaardigheid, veiligheid. En laat de 'Van hokjes naar puzzelstukjes' methode daar nu precies aan bijdragen. Want samenwerking ontstaat niet doordat iemand bedacht heeft dat dat een goed idee is (hokjes). Nee samenwerking ontstaat als je elkaar kunt zien. Als je elkaar vertrouwt! Als je op elkaar weet aan te sluiten (puzzelstukjes)!

 • Laat jezelf zien shared Omeleto's video.

  Wat zou jij NU aan het doen zijn als geld geen rol speelde?? Een mooie vraag die je zomaar eens dichter bij je 'waarom' zou kunnen brengen. Kom op, zorg dat je het goeie voorbeeld wordt voor jouw kinderen: laat jezelf zien!

  What if money was no object? Every person on the planet should watch this video... (Via Tragedy & Hope)

 • Yes be brave: kies voor jezelf, stop met waar je ongelukkig van wordt, leef ten volle, heb lief, settle niet, want waarom zou je? Jij bent het waard om het zo leuk mogelijk te maken in je leven... Wat is jouw dapperste actie de afgelopen week? Waarmee heb jij voor jezelf gekozen? Hoe klein ook, dat maakt niet uit. Kleine keuzes bestaan niet... alleen keuzes! En elke pure keuze voelt goed, diep van binnen...

 • "Alleen mensen die zichzelf kwetsbaar laten zijn en dat durven delen, kunnen misschien wel eens gelukkig zijn." Mooi artikel over het geluk vinden in kleine dingen in het leven, verdriet durven toelaten en laten zien en ophouden met onze voortdurende queeste naar een ideaal leven! Want die leidt juist tot frustratie, stress, burn-out en wie weet wat nog meer.... Hear hear!

  Generatie Y heeft zijn buik vol van perfectie, zo kondigde trendwatcher Joeri Van den Bergh (Insites) vorige week aan op zijn blog. Liever dan zich onderwerpen…

 • Dit is in mijn ogen vrij zijn van angst: angst er kunnen laten zijn, je niet meer laten regeren erdoor en er ook niet meer van wegrennen. Nee ga maar eens zitten met je angst, wees liefdevol naar je angst. Koester haar. Druk haar niet weg. En juist daarmee laat je haar liefdevol los, ze wil namelijk enkel gezien en gevoeld worden...

 • Goeiemorgen... #purehuman

 • ❤️

 • Ondanks de weerstand: blijf je eigen pad vervolgen...

 • Zo hé dit boek-schrijf proces is mega interessant. Het is echt kill your darlings, weggooien wat niet meer klopt én volledig herschrijven. Spannend joh! Want wat ik twee (!) jaar geleden heb opgeschreven, dat klopt by far niet meer bij wie ik nu ben! Niet qua inhoud en ook niet qua energie! #goedvoorbeelddoetvolgen

 • Wat je binnenhoudt komt altijd naar buiten...

 • Even tussendoor... wat fijn dat Facebook het eindelijk mogelijk heeft gemaakt m'n pagina url aan te passen... nu klopt alles weer #blijei #laatjezelfzien

 • Laat jezelf zien was live.

  Over experimenteren

 • Om 16 uur ga ik weer eens een live uitzending 'doen', ik heb d'r zin in! En.... tada.... ik doe het eens anders, het onderwerp laat ik los, JIJ bepaalt waar ik het over ga hebben! Deel hieronder gerust waar JIJ wil dat ik het over heb, wat in jouw leven actueel is momenteel bijvoorbeeld. Waar JIJ tegenaan loopt. Of waar je mijn kijk eens op wil weten! Uit nieuwsgierigheid... Lijkt me een mooi experiment!

 • Laatst heb ik weer mogen ervaren hoe ongelofelijk veel ruimte het geeft om radicaal eerlijk te zijn. Ik zat tijdens een gesprek met m'n lief, zomaar plotsklaps vast in mezelf. De ene na de andere sombere gedachte kwam op en er leek geen enkel lichtpuntje te vinden, ik had er de energie niet eens voor om er naar op zoek te gaan zelfs. En voor hem gold hetzelfde, ook hij zat vast in zichzelf, in z'n hoofd vol nare gedachten. Net zo min bij machte om er wat aan te doen! Tja hoe komt je uit zo'n impasse? Voor mij werkt alleen radicale eerlijkheid, het uitspreken van een terugkerende gedachte die ik had, dat zegt me altijd dat die gedachte belangrijk is om te delen. En ja ik voelde heel veel angst om dat uit te spreken, want het was allerminst leuk te noemen, het deed me al pijn alleen al als ik er aan dacht hoe dat zou kunnen vallen bij hem. Ik wilde hem geen pijn doen natuurlijk, maar tegelijkertijd voelde ik dat ik het niet binnen moest houden. Groot voordeel was dat hij ook vast zat, er zat een mega muur om 'm heen en dus deden mijn woorden lang niet zo'n pijn dan als hij open had gestaan. Sterker nog: mijn woorden, mijn eerlijkheid brak hem open. Nog geen paar minuten erna kon hij zich ook uiten en was de impasse opgelost. Mijn energie stroomde weer, zijn energie stroomde weer en tussen ons was er dus ook ineens heel veel lucht, het voelde weer zacht. Plots kwam het vertrouwen terug, ik kon weer relativeren, ik zag weer lichtpuntjes en hij ook! Wow, wat een power zit er in radicale eerlijkheid. Niet terughouden, nee echt het exact zo zeggen zoals je het voelt, hoe raar je het misschien ook vind!t Dwars door je eigen oordeel en angst heen dus... Dit is dus de kracht van kwetsbaarheid, al moet ik zeggen dat ik dat altijd een lastig woord vind, omdat de angst om gekwetst te worden erin zit en die angst dus juist de beperking is, terwijl er zoveel kracht in zit. Eigenlijk was het nu meer mijn angst om te kwetsen... maar misschien daarmee ook wel weer de angst afgewezen te worden omdat ik hem zou kwetsen. Lekker filosofisch.. Maar om even terug te komen op m'n ervaring: JA, de kracht van jezelf laten zien is immens! Het rekt letterlijk je leven op!

 • Het verschil zit hem altijd in de actie! Je kunt het nog zo goed weten allemaal, wat je energie geeft en wat niet, wat je wil en wat niet. Maar als je er geen actie aan koppelt en blijft doen wat je deed, dan blijf je op hetzelfde punt! Ik ben net gevraagd om twee compagnons hierdoor heen te helpen, want ze weten het allebei hartstikke goed, hoe ze het zouden willen. Mooi voorwerk! En nu gaan we onderzoeken wat maakt dat ze het niet in praktijk brengen én oefenen om dat wel te gaan doen, ondanks de weerstand die er vast en zeker gaat zijn! Ik kijk er nu al naar uit! Ik hou er toch zo van om gedachtes, verlangens en gedrag met elkaar in lijn te brengen! Pas dan voel je je congruent, als denken, voelen en handelen kloppen met elkaar!

 • Ik ben met grootse dingen bezig en voorzie dat ik het niet alleen af kan binnenkort. Ik heb tenslotte maar 1 hoofd en twee handen. Dus... dit najaar wil ik starten met het trainen/coachen van een aantal trainers/coaches in m'n gedachtengoed. Wie zoek ik? Een ervaren trainer/coach: - die gelooft dat jezelf zijn in alle facetten de basis voor succes en geluk in het leven is - die al een bestaande klantenkring heeft in het bedrijfsleven of in het onderwijs - die zich net als ik richt op voorbeeldfiguren als ondernemers, directeuren, leidinggevenden, docenten etc - die open-minded is en geïnteresseerd is in een mind-blowing methodiek om wezenlijke verandering te bewerkstelligen in samenwerking, communicatie, organisatie - die in zichzelf wil investeren om het instrument te zijn en hierdoor zichzelf écht optimaal wil benutten - die goed is in andere dingen dan ik als het gaat om veranderingen te begeleiden (ik ben een wakkerschudder) Wat bied ik: - 1 VIP dag voor alle coaches en trainers samen als kick-off, belangrijk hierbij vind ik véél persoonlijke aandacht. Datum: 1 oktober 2016 - 3 individuele sessies om al m'n kennis en ervaring over te brengen, uitgebreid kennis te maken zodat we elkaars talenten en non-talenten goed kennen en je klaar volledig te stomen om onder mijn vlag (PureHuman) naar buiten te treden - 1 terugkom-middag, gewoon omdat dat leuk is! En daarna ga ik je natuurlijk naar binnen schuiven bij de leukste opdrachtgevers!! Wil je meer weten? Bel me of PB me! PS Ik ga voor commitment, want dat werkt op de lange termijn!

 • Naarmate ik mezelf beter leer kennen, voel ik m'n eigen kompas steeds beter. M'n innerlijke gids die me laat weten of iets wel of niet goed voor me is, of ik wel of geen energie ergens voor heb. Ik weet waar m'n leiding zich bevindt in m'n lijf, dankzij Human Design. Alles valt op z'n plek. Bij mij is die plek m'n buik. Dat is m'n kompas! En dit kompas komt in de plaats van alle conditionering, alles wat in m'n hoofd en m'n systeem is geplant wat niet van mij is, wat niet bij mijn natuur past, wat ik dus ook afleg, van me af laat vallen omdat het niet meer aan me kleeft, ik laat het liefdevol los. Het is niet van mij en is het zelfs nooit geweest. Het is tweede-, derde- of misschien zelfs wel vierdehands... En naarmate ik dat kompas meer en meer gebruik, voel ik me zekerder en waardevoller, omdat ik naar mezelf luister. Wat zitten wij mensen toch vernuftig in elkaar!

 • Laat jezelf zien shared Een beter Nederland's video.

  Wat prachtig, ontroerend en puur is dit zeg! Deze man staat écht ergens voor en blijft erbij, dit noem ik nou puur leiderschap! #laatjezelfzien #puur #menselijk

  Zo mooi waar deze man voor staat, ik was oprecht ontroerd. Wel tot het eind bekijken voor de clue, delen wordt gewaardeerd.

 • Pure waardering is de weg naar werkelijk geluk in jezelf. Elk moment, elke stap, hoe 'niet leuk' het soms ook lijkt, hoe niet 'zoals je het zou willen' het soms is, ook daar waardering in jezelf voor vinden is de route. De route naar vrede. Innerlijke vrede. Omdat er geen conflict meer in jezelf is tussen wat is én wat zou moeten zijn!

 • Anders blijf je streven naar iets wat niet bestaat...en alleen dat al heeft effect op hoe happy je je voelt!

 • Laat jezelf zien was live.

  Over ontvangen

 • Ik heb weer een prachtig onderwerp om een uitzending over op te nemen: ontvangen!! Hartstikke actueel in m'n eigen leven én steeds onderwerp van gesprek in m'n lezingen, coaching en teamsessies... Over een uurtje is het zover, ben je erbij? Hoe? Gewoon hier op deze pagina kijken zo rond half 3 en dan zie je me vanzelf verschijnen...

 • Als je aan het oefenen bent om jezelf steeds meer te laten zien, steeds meer te delen wat er in je omgaat en hoe jij je leven wil leven, dan is dit handig om je te realiseren! De ander kan jou ontmoeten daar waar hij of zij is, daar doe je niks aan. Je kunt er boos om worden maar dat heeft geen zin. De ander is waar hij of zij is. En jij bent waar jij bent!


Op Twitter

Maandelijks pure inspiratie?


© 2016 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software