Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – directeur Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – eigenaar FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – directeur New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me vooral bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!

Judith van der Ziel – Sr. adviseur werkgelegenheid UWV
Visie

In interactieve lezingen deel ik graag met aanstekelijke enthousiasme m’n visie, kennis en ervaring als HR adviseur, ondernemer én niet te vergeten: mens. Ik heb in mijn carrière teveel mensen gezien die werk aan het doen waren waar ze niet gelukkig van werden. Of in relaties blijven steken die niet bij ze passen. Of zich lieten tegenhouden om hun dromen achterna te gaan. En dat terwijl je daar toch echt wel wat aan kunt doen, dwars door alle gedachtes, angsten, schaamte en overtuigingen heen. Ik ben er zelf het levende bewijs van. Mijn boodschap is daarom: Kies nu écht voor jezelf! En zie wat voor prachtige effecten dat op je buitenwereld heeft. Want zo binnen, zo buiten!

En dat begint allemaal bij inzicht in jezelf, wat heb je eigenlijk nodig om het optimale uit je leven te halen? Wat geeft jou energie? Waar word je gelukkig van? Wat drijft jou eigenlijk? Die wijsheid leer je niet op school, maar heb je wél hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je privé-relaties. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen én hoe meer je anderen te bieden hebt. Hoe meer je je uit kunt drukken in de wereld, hoe meer je ten volle het leven ervaart! Hoe makkelijker je pure keuzes maakt, hoe meer energie je overhoudt!

Stijl

Mijn stijl van spreken is zowel luchtig en grappig – mijn humor is wel vergeleken met Brigitte Kaandorp – als diepgaand, een combinatie waardoor m’n verhaal raakt en blijft plakken! Ik ben goed in het peilen wat er leeft in een zaal en stem daar m’n inhoud op af. Ik deel mijn kennis & ervaring in de vorm van verhalen en vertaal dat makkelijk naar wat je ermee kunt. Hiermee haal ik de zaal dichtbij en creëer ik een hoge mate van betrokkenheid. Ook ga ik graag de interactie aan, waardoor iedereen wel een haakje vindt in zijn of haar eigen leven, wat tot ACTIE aanzet. Ik hou ervan: DOEN. Overgaan tot actie! Pas dan verandert er wat!

Voor wie?

Mijn klanten zijn beslissingmakers, mensen die impact hebben op de wereld om hen heen, denk bv aan ondernemers, DGA’s/CEO’s, HR adviseurs/managers, consultants en docenten/trainers/coaches. Mensen die met mensen werken, mensen die bevlogen zijn in hun werk (of dat juist weer willen worden). Mensen die voelen dat ze iets door te geven hebben, danwel in hun bedrijf, danwel via opleiding of training van anderen. Mensen die het verschil willen maken. Mensen die hun eigen pure leiderschap voelen danwel willen voelen!

Thema’s

Word superaantrekkelijk – Kies en ze kiezen jou – voor ondernemers

Klanten weten niet vanzelf dat je bestaat. En al helemaal niet waarom ze voor je moet kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door super-duidelijk te worden. Voor jezelf kiezen betekent dúrven kiezen voor wie je bent en dat laten zien! Dit betekent ook durven stoppen met wat niet goed voor je is. Met als effect dat je aantrekt wat wél bij je past. Door 3 vragen te beantwoorden, creëer je een ander verhaal. Een verhaal met gevoel. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat vanuit JOU komt en verbindt!

Word superaantrekkelijk: Kies en ze kiezen jou!

Samenwerken 3.0 – Van hokjes naar puzzelstukjes – voor organisaties

Mensen maken het verschil! En toch zijn we in organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Samenwerking is echter idealiter als twee puzzelstukjes, twee mensen die elkaar aanvullen. En dat weet de generatie Z ook, zo willen steeds meer mensen werken. Het beste uit zichzelf halen. Open communicatie in plaats van 1x per jaar beoordelen. Geen hokjes, maar ruimte. Geen strikte regels, maar verantwoordelijkheid. Leer je naar jezelf en je medewerkers kijken als puzzelstukjes! Geef mensen wat ruimte en zie ze vliegen! Wedden dat klantvriendelijkheid als vanzelf volgt?

Stoom nu je organisatie klaar om aantrekkelijk te blijven als werkgever!

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid” – Aristoteles

Wil je:
 • Geïnspireerd worden?
 • Verandering fun maken?
 • Aangestoken worden door passie?
 • Geraakt worden door openheid?
 • Mensen in beweging brengen?
 • Uitgedaagd worden?
 • Leren voor jezelf én van elkaar?
 • Last but not least: lol hebben?

Ons event was zeer geslaagd, mede dankzij jouw inbreng. Je presentatie was erg inspirerend, je energie is aanstekelijk en door je open opstelling zorg je dat je mensen op hun gemak stelt, zodat ze meedoen. –

Joost Coulier – Salesmanager CitizenM hotels
Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van ‘richtinggeefster’ Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT
Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool. Ik ken Judith al enige jaren (via Twitter) en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Tijdens de minor ligt het accent op het verwerven en kunnen toepassen van kennis en kunde. Judith deelt dat het ook gaat om de vragen waarom je iets doet, wie je bent en wat je betekent voor je klanten. Door authentiek en congruent te zijn wordt je automatisch onthouden en zal de klant kiezen voor jou! Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – docent HRM Hogeschool NHL
logo_speakers
logo_zijspreekt

logo_despreker

Werkwijze

Ik werk graag samen met diverse sprekersbureaus: Speakers Academy, de marktleider voor sprekers; met ZijSpreekt, hét platform voor vrouwelijke sprekers van Marga Miltenburg én met Spiritual Speakers, een sprekersbureau waar innovatie en spiritualiteit in business centraal staat. Ook ben ik te vinden op DeSpreker.nl, een platform dat sprekers en bezoekers rechtstreeks in contact brengt, zonder tussenkomst van een bureau. Ook ben ik internationaal te boeken via sprekersbureau Athenas!

Welke route je ook verkiest, ik stem graag zelf de inhoud met je af. Ik ben goed in te zetten als keynote-spreker, ik kan goed improviseren, ga graag de interactie aan en mijn specialiteit is mensen ‘openen’ en wakkermaken. Dit gebeurt automatisch doordat ik puur mezelf ben, kwetsbaar én krachtig tegelijk. Ik kan alleen komen en ik werk ook samen met een aantal andere sprekers. Bijvoorbeeld met trainer/muzikant Aart Beunderman. Hij stemt zijn muziek af op mijn verhaal en raakt samen met mij iedere gevoelige snaar. Ook spreek ik graag samen met ‘breekijzer’ en auteur Theo Terdu. Met hem spreek ik over de combinatie van Raak en Puur ondernemen, vanuit persoonlijke verbinding zaken doen met zoveel meer succes.

Ik spreek graag voor groepen tussen de 20 en 500 man/vrouw, tussen de 20 minuten en 1,5 uur. Prijzen op aanvraag. Een masterclass of workshop van een dagdeel is natuurlijk ook mogelijk. Neem daarvoor direct contact met me op!

Judith spreekt op NFFOp Facebook
 • Op je eigen plek gaan staan resulteert in het gevoel totaal geen concurrentie meer te hebben. En dat is zo fijn! Ik hoef me niet af te zetten tegen een ander, ik ken m'n eigen waarde. En ik heb ook geen rem meer om die waarde te delen. Is dat niet waar werkelijke vrijheid om gaat?

 • Het ergste wat je kan overkomen is... PS overigens werkt het met de wet van aantrekking niet zo dat je persé alles krijgt wat je wil, wél alles wat je nodig hebt! Desondanks raad ik iedereen wél aan te bepalen wat je wil, omdat het je creatiekracht versterkt!

 • Laat jezelf zien shared Wij Blijven Hier!'s video.

  Wat is contact toch dichtbij en soms toch ook zo ver weg. Althans dat lijkt zo... Want zie hier wat er gebeurt als mensen elkaar in de ogen kijken. Alles valt weg. Alle beelden. Alle labels. Alle oordelen. Er blijft puur contact over!

  Laat een Europeaan en een vluchteling tegenover elkaar zitten en diep in elkaar's ogen kijken voor vier minuten. Wat je dan krijgt zijn ontroerende beelden die je van binnen doen bewegen. Wanneer mensen bereid zijn om diep in elkaar's ogen te kijken, dan ziet men geen labels meer. Men ziet geen taal of komaf of een nationaliteit. Wat men wel ziet is een ziel en wie een ziel ziet, ziet zuiverheid, warmte en vooral kwetsbaarheid. ~ Badr Youyou

 • Hoe ga jij met jezelf om?

 • Stil nice...

 • Dankzij een mooi gesprek vanmorgen ben ik nog wat gevoed met hoeveel bescherm-mechanismes wij als mens hebben. We halen werkelijk alles uit de kans om onze gevoelige binnenkant te beschermen. Die zachte kern herkennen velen zelfs niet eens in zichzelf, 'zo ben ik niet' zeggen ze dan. Ik denk eerder 'zo ken je jezelf nog niet'... Enkele methodes: Boos doen of snel geïrriteerd raken, het alpha-mannetje uithangen, arrogant doen, alles afwijzen als je tips (of complimenten) krijgt, ontkennen dat ook maar iets met jou te maken heeft, kritiek op anderen uiten, het laatste woord willen of en dat is heel subtiel: heel veel vragen aan de ander stellen zodat je jezelf niet hoeft te laten zien. En ga zo maar door... Ontzettend belemmerend natuurlijk maar veel mensen kunnen er toch prima mee leven, lijkt het! Machtig interessant... Althans dat vind ik dan! Pas als de ander het ook interssant gaat vinden, wordt het voor mij boeiend. Dan komt de binnen- en de buitenkant meer in overeenstemming. Zij het soms slechts een ogenblik. Dan ben je even helemaal jezelf! En uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat dat verdomd fijn voelt. Laat staat als je dat gevoel voornamelijk hebt en je nooit meer in een rol hoeft te stappen of je hoeft te beschermen!

 • Laat jezelf zien was live.

  Wat is je beweegreden?

 • Om 16 uur ben ik weer live. Dit keer gaat het over het onderzoeken van je beweegreden. Doe je iets uit angst of uit liefde? Zeg je iets uit angst of uit liefde? Ben jij d'r bij?

 • Welkom!

 • Alweer een jaar geleden dat ik de laatste ClubPuur organiseerde. Mooi moment dit. Afscheid en tegelijkertijd een nieuw begin... Want met elke deur die sluit, opent een nieuwe!

 • Zooooo, even wat boeken binnen gekregen om mee te nemen naar m'n lezingen de komende tijd! Dus mocht je een gesigneerd exemplaar willen, dan is nu je kans! Mail of PB me even je gegevens en ik zorg dat ie jouw kant op komt... NB hij kost € 14,95 los of in een voordelig setje met 100% PUUR jij voor € 22,50 (+ verzendkosten)

 • Druk druk...

 • Laat jezelf zien was live.

  Energiemanagement - wat kost energie en wat neemt energie?

 • Laat jezelf zien updated their cover photo.

  The only way to get what you really want is to know what you really want. The only way to know what you really want is to know yourself. The only way to know yourself is to be yourself. And the only way to be yourself is to listen to your heart.

 • Deze week kondig ik m'n live uitzending nog wat vroeger aan... .... aanstaande donderdagochtend is het weer zover. Dit keer ga ik het om 10 uur hebben over wat je energie geeft en wat je energie neemt en hoe je daar pure keuzes in kunt maken... Leuk als je erbij bent en meedoet!

 • We hebben de neiging onszelf tekort te doen doordat we onszelf niet zo goed kunnen zien. Niet zo goed als anderen ons kunnen zien in elk geval. Dit geldt zowel voor je natuurlijke talenten als voor je non-talenten. Want ook datgene waar je niet goed in bent (en niet zult worden), daar denk je makkelijk van dat niemand dat leuk vindt cq goed in is. Gelukkig is dat een misvatting. Datgene wat jij niks vindt, dat vindt iemand anders fantastisch! En dit geldt vice versa ook! En gelukkig ook maar, want op deze manier hebben we allemaal onze eigen plek op de kaart. Hoe mooi zou het zijn als iedereen z'n eigen plek inneemt?! Waar ben jij nog dingen aan het doen die je niet liggen? En hoe zou je dat anders kunnen organiseren?

 • Laat jezelf zien updated their cover photo.

 • Laat jezelf zien was live.

  Ruis op de lijn

 • Laat jezelf zien feeling excited.

  Vandaag had ik het over ruis op de lijn, een van de hoofdstukken van m'n nieuwe boek. Waarbij ik ruis zie als een verstoring van de relatie tussen twee mensen. Iedereen kent het wel... Zonder dat je daar iets mee doet kun je eigenlijk niet meer normaal met die ander verder. Het doet je wat... Het vertroebelt je blik. Soms wil je misschien zelfs stoppen met die relatie, zo erg raakt het je. Er zijn in mijn ogen een paar manieren om daarmee om te gaan en nu leek het me leuk om daar morgenochtend live op Facebook eens over te vertellen. Om een uur of 10 denk ik. Ben je erbij?

 • Lekker simpel dit, ik hou d'r van! En geen punt als je wat hobbels onderweg tegenkomt, daar kun je wat aan doen. Mij bellen bijvoorbeeld ;-)

 • Laat jezelf zien feeling grateful.

  Toch wel erg gaaf zo'n recensie over m'n eerste boek (Laat jezelf zien). Zo fijn dat Timehop me aan dit soort pareltjes helpt herinneren!

 • Laat jezelf zien was live.

  Durf te voelen

 • Ik ben wat verlaat, maar... ik ben er wel hoor. Nog 5 minuutjes en dan ga ik live over 'durven voelen'!

 • Laat jezelf zien updated their cover photo.

 • Zo mooi als je door je eigen irritatie heen kunt kijken!


Op Twitter

Maandelijks pure inspiratie?


© 2016 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software