06-41369238

Judith als spreker

Judith-spreekt 840x300

Wow, je energie is echt aanstekelijk. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan!
Judith, je bent echt zo goed als ik dacht!
Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle ondernemers in de zaal!

Harry Binnenmars – Rabobank
Judith was key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event en weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien! En zo is het!

Frank Janssen – FrankWatching
Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

Willem Vreeswijk – New Financial Forum
Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me bijgebleven; hierdoor was haar lezing dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!

Judith van der Ziel – UWV

Iedere verandering vraagt een verandering van mindset

De wereld verandert rap. De kunst is dat wij mee veranderen. Allereerst in onze mindset, want dan volgt gedrag vanzelf. Mijn visie is dat iedere verandering van binnenuit moet komen, wil het beklijven, wil verandering duurzaam worden! Dit geldt voor mensen en net zo goed voor organisaties! Organisaties zijn tenslotte een verzameling mensen!

Ik schud graag de huidige mindset wat op en steek de intrinsieke motivatie aan met m’n aanstekelijke enthousiasme! Gegarandeerd dat mensen naar buiten lopen en aan de slag willen!

In interactieve enthousiasmerende lezingen deel ik met liefde en humor m’n visie, kennis en ervaring als HR adviseur, ondernemer én bovenal: mens op het beste uit jezelf halen. Ik heb in mijn carrière zoveel mensen gezien die werk aan het doen waren, waar ze niet gelukkig van werden cq niet goed in waren. Mensen die niet zichzelf waren en daardoor niet in hun kracht stonden. Of zich om een of andere reden lieten tegenhouden om hun dromen achterna te gaan. Wat een stress-bronnen! Maar ik weet: daar kun je wat aan doen, dwars door alle gedachtes, angsten, schaamte en overtuigingen heen.

Ik ben er zelf het levende bewijs van, ook ik was jarenlang niet volledig mezelf en daardoor was ik werk aan het doen dat niet 100% bij me paste. En dat was echt niet goed voor mij en ook niet voor de organisaties waar ik voor werkte. Mijn boodschap is daarom: Breng jezelf in beweging! Kies voor jezelf! Neem de ruimte in die je waard bent! Kom los van de bedachte beperkingen! Durf jezelf te zijn, helemaal! Daar wordt iedereen beter van! Werk wordt makkelijker, relaties verlopen soepeler, communicatie stroomt, resultaten worden beter!

Alles begint bij jou, want wat heb jij eigenlijk nodig om uit je leven en uit jezelf te halen wat erin zit? Wat geeft jou energie? Waar word jij gelukkig van? Wat drijft jou? Zelfkennis leer je niet op school, maar heb je wél hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je privé-relaties. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen én hoe meer waarde je anderen te bieden hebt.

“Haal eruit wat erin zit! Dat is de bedoeling”

judith spreekt zaal lachend

Thema’s

Van hokjes naar puzzelstukjes
– Effectief & menselijk organiseren –

Mensen maken het verschil! En toch zijn we in organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. En we doen het zelf ook, want mensen willen maar al te graag passen en ergens bij horen. Het punt is echter dat mensen daarvan afstompen. Ziek worden. Rigide raken. Terwijl je dat als organisatie graag anders ziet. Vitaal. Gemotiveerd. Flexibel. Dat is wat je wil!

Samenwerking is in mijn ogen idealiter als mensen elkaar zien en aanvullen, als puzzelstukjes. Zo willen mensen werken. Het beste uit zichzelf halen. Open continue communicatie en niet 1x per jaar een eenzijdige beoordeling. Ruimte voor ontwikkeling, geen strakke hokjes. Flexibiliteit in plaats van rigiditeit. Eigen verantwoordelijkheid en wat autonomie, geen (te) strikte regels. Openheid, vertrouwen en verbinding als duurzame vervangers van controle.

Pas vanaf het moment dat ik mezelf compleet, dus als puzzelstukje ben gaan zien, ben ik meer gaan floreren, ik haal meer uit mezelf, ik voel m’n waarde, ik ervaar hierdoor dagelijks meer voldoening & succes. Voor mij dé redenen om dit door te geven!

Kijk naar jezelf en je medewerkers als puzzelstukjes! Geef mensen de ruimte en zie hoe ze hun talenten werkelijk benutten! Laat mensen spelen binnen de kaders! Klantvriendelijkheid volgt vanzelf, want gelukkige medewerkers bedienen je klanten fantastisch!

Dit is effectief & menselijk organiseren! Ik laat je graag in een interactieve lezing ervaren hoe simpel dat is. Met kleine stappen groots resultaat!

Haal eruit wat er in zit, dat werkt wel zo lekker!


Ook in het Engels te geven onder de titel: ‘One size fits all?’ of ‘Dare to be a different puzzle piece!’.

Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn
– Kies en ze kiezen jou –

Klanten en ook werkgevers weten niet vanzelf dat je bestaat en wat voor waarde je toevoegt. En dus weten ze ook niet waarom ze voor je moet kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door super-helder te worden. Dúrf te kiezen voor wie je bent!

Dat betekent leiderschap durven pakken, gaan staan voor jouw boodschap, jouw drive, jouw stijl. Geen compromissen meer sluiten. Niet meer een opdracht aannemen die een ander beter kan. Durf eerlijk en duidelijk te zijn. Durf te kiezen voor wat écht bij jou past. En als je dat gaat laten zien, trek je werk en klanten aan dat wél bij je past. Met als gevolg: mensen die – al voordat ze je gesproken hebben – weten dat ze met jou willen werken. Dat wil jij toch ook?

Ik pas dit principe al jaren toe met als effect dat klanten/organisaties mij precies voor wie ik ben en wat ik te vertellen heb, inhuren. Zonder dat ik acquisitie doe. Ik ben gewoon een magneet die exact het juiste werk, de juiste klanten aantrekt!

In een interactieve lezing deel ik dé 3 vragen die een totaal ander, fundamenteel verhaal creëren, omdat dit verhaal écht uit jou komt en niet een verkoopverhaaltje is. Nee, het is een verhaal met gevoel, met diepgang. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat verbindt! Omdat het jouw verhaal is!

Het enige dat jij hoeft te doen, is dat verhaal vertellen! En te blijven kiezen voor jezelf! En daar helpen je eigen antwoorden je een handje mee…

Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn: Kies en ze kiezen jou!

JA, dat wil ik!

Bedankt voor de inspirerende lezing bij de Broekriem!! Wat straal jij een positieve energie uit.
Vanmiddag heb ik je gezien tijdens een lezing en ik vond je verhaal over puzzelstukjes erg inspirerend! Ik volg je dan ook graag om nog meer van mijn natuurlijke talenten te ontdekken.

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid”

Wil je dat je publiek:
  • Geïnspireerd raakt?
  • Van binnenuit in beweging komt?
  • Verandering leuk gaat vinden?
  • Aangestoken wordt door passie?
  • Geraakt wordt door openheid?
  • Uitgenodigd wordt mogelijkheden te zien?
  • Leert over zichzelf én elkaar?
  • Last but not least: ontzettende lol heeft?

Wat recensies:
Ons event was zeer geslaagd, mede dankzij jouw inbreng. Je presentatie was erg inspirerend, je energie is aanstekelijk en door je open opstelling zorg je dat je mensen op hun gemak stelt, zodat ze meedoen. En top dat je zo snel schakelde dat je in het Engels moest spreken!-

Joost Coulier – Salesmanager CitizenM hotels


Inspiratie, passie, authenticiteit, durf en puur ondernemerschap. Holle frasen? Niet uit de mond van Judith Webber. Met het uithoudingsvermogen en de lichtvoetigheid van een gevorderd hardloper, confronteerde zij als keynote speaker – op de Dag van de ICT – ondernemers met hun dieper gelegen drijfveren. Door haar eigen levensverhaal en ontwikkeling onderdeel te maken van haar boodschap, krijgt haar verhaal de persoonlijke touch die nodig is om waarlijk contact te maken met de toehoorders. Een waardevol cadeau rijker, een reflectief spiegeltje in de binnenzak van de maatpakjes, restte het publiek geen andere optie dan enthousiasme. Geïnspireerd, zo u wilt! –

Jiwan Does – Gemeente Zoetermeer – organisator Dag van de ICT


Judith Webber geeft geregeld inspirerende gastcolleges aan de minor Ondernemen van de NHL Hogeschool. Ik ken Judith al enige jaren en heb daardoor ook kennis kunnen nemen van haar eerste twee boekwerken: “Laat jezelf zien!” en “Kies en ze kiezen jou!” Judith zet met haar aanstekelijke enthousiasme steeds opnieuw bijzondere en interactieve gastcolleges neer. De respons van de studenten zegt genoeg! –

Sietse Harkema – (wijlen) docent HRM Hogeschool NHL


Samenwerkingspartners qua sprekersbureaus:

logo_speakers

logo_despreker
logo-athenas
logo_zijspreekt
Deze organisaties gingen je voor:Op Facebook

Op Twitter

Pure Zaken: nu met BONUS!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software