06-41369238

Over Judith

Wie ben ik?

Judith - 2015- 01 Jolanda BotPuurheid
Ik ben al m’n hele leven gefascineerd door puurheid (het in lijn brengen van je binnenkant & je buitenkant), omdat het mijn grootste levensles is om helemaal te mogen zijn wie ik ben. Zo was ik vroeger een super teruggetrokken meisje dat m’n stem niet eens durfde te verheffen bij het bestellen van een harinkje bij de visboer. Ik stelde in m’n werk vragen niet uit angst dom gevonden te worden of lastig. Ik liet m’n mening niet blijken uit angst voor afwijzing. Ik wist niet goed wat ik wilde, omdat ik zo gericht was op de buitenwereld. Nu ben ik spreker, leid ik trainers op in m’n eigen gedachtegoed, coach ik mensen naar meer levensgeluk en schrijf ik boeken. Ik heb dus een aardige ont-dekkings-reis gemaakt en ik blijf onderweg, want gelukkig ben ik nooit uitgeleerd. Ik neem je graag mee op reis, wie weet steek ik je aan 😉

Maskers af
In de 12 jaar die ik – voor ik PureHuman startte – als interim Human Resource adviseur bij 12 bedrijven als ABN Amro, PricewaterhouseCoopers en Ernst & Young werkte, liep ik vaak met een masker op, zoals velen, ik deed onbewust van alles om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Ik voelde wel dat er iets niet klopte, maar durfde er niet naar te luisteren, laat staan me te uiten erover. Ik zei en vroeg daardoor allerlei dingen niet. En wist ook niet echt wat ik wilde. Ik wist wel steeds beter wat ik niet wilde. Ik ben de afgelopen jaren m’n maskers steeds meer af gaan doen, stapje voor stapje, vandaar de titel van m’n eerste boek “Laat jezelf zien”, dit was vooral een oproep aan mezelf. Ik werd als ondernemer enorm met mezelf geconfronteerd, met als positief gevolg dat ik steeds beter weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind, wat ik wil, wat ik voel en daar geef ik gemakkelijk uiting aan. Ik laat mezelf zien… En nog belangrijker: ik zie mezelf, want dat is de sleutel gebleken..

Durven kiezen
Gaandeweg kwam ik tot de ontdekking dat – hoe meer pure keuzes ik durfde te maken, zowel op werkvlak als in m’n privé-relaties – hoe meer ik op m’n eigen waarneming durfde te vertrouwen, hoe meer m’n gevoel van eigen waarde en (zelf)vertrouwen groeide. Daarbij ontdekte ik ook nog dat mensen steeds meer vertrouwen in mij kregen. Want vertrouwen begint natuurlijk bij jezelf. Alle verandering begint bij jezelf. Al mijn levenslessen tot op heden heb ik verwerkt in m’n boeken ‘Laat jezelf zien‘, ‘Kies en ze kiezen jou‘ en ‘100% PUUR JIJ‘. En momenteel ben ik bezig met m’n vierde boek over m’n gedachtegoed ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’, organisatieverandering van binnenuit. Ik voel me elke dag helemaal mezelf en dat voelt supergoed! En naast dat het lekker voelt, heb ik er succes mee: ik word exact gekozen om wie ik ben en wat ik voor waarde te bieden heb! Kies en ze kiezen jou in de praktijk!

JA zeggen
Volledig JA zeggen tegen elkaar in een samenwerking kan pas helemaal als je volledig JA zegt tegen jezelf, is mijn stellige overtuiging. JA tegen al je (eigenaardige) eigenschappen, tegen wie je écht bent en waar je voor staat. JA zeggen tegen waar je energie van krijg en ook waar je geen energie van krijgt (en laat dat nou verband houden met waar je goed én niet goed in bent). Daar verbinden anderen zich graag aan, ja ook aan die eigenaardigheden. Daar werken ze graag mee samen. Daarvoor is maar één ding nodig: openen. Want openheid is het fundament van iedere vloeiende én duurzame relatie, zowel zakelijk als privé! Openheid is de olie tussen de radartjes, openheid zorgt ervoor dat de motor lekker loopt! Zowel privé als zakelijk! Ik help jou & je bedrijf graag in beweging komen als spreker, organisatie-vernieuwer danwel leiderschapscoach.

Mijn wens: vrijheid vinden door jezelf te zijn
Het is werkelijk mijn diepste wens dat iedereen helemaal puur zichzelf is, dat we onze talenten leven, dat we onze waarde voelen, dat we onze eigenaardigheden omarmen en ons niet laten beperken door wie of wat dan ook in wat we graag willen doen of willen uiten. Dat is voor mij werkelijke vrijheid. En dat gun ik iedereen!

Samenwerken vanuit verbinding

Ik werk graag duurzaam samen met mensen aan m’n onderneming en wil er een aantal hier graag aan je voorstellen. Omdat ik geloof in ‘Do what you do best’, hou ik me met een heleboel zaken niet bezig, waar anderen beter in zijn. Als we dat nou allemaal zouden doen, dan wordt (samen)werken pas echt een feestje. En de wereld een stuk mooier!Vincent profielfotoVincent Voorduin ondersteunt ondernemers om vanuit verbinding en plezier hun visie en uitstraling te realiseren voor hun huisstijl, website of communicatieplan. Dit doet hij door het gebruik van de Visiebox waarin door middel van vragen en het kiezen van afbeeldingen voor de klant helder wordt waar deze voor staat en graag willen uitstralen. De Visiebox is ontstaan vanuit het idee dat alles in de klant aanwezig is om te creëren wat deze graag wil. Hij ondersteunt zijn klanten hierbij om hiermee verbinding te maken. Voorzien van professioneel helder advies vanuit zijn jarenlange ervaring met het werken voor al ruim 200 ondernemers.
Vincent is mijn huisstijl-ontwerper. Z’n stijl vind ik verfrissend (vandaar de lemon) en licht! Hij is een kei in jouw woorden en ideeën vertalen in beeld vertalen. Soms weet hij nog beter wat je wil uitdragen dan jijzelf. Ik raad hem van harte aan!Marcel BootsmanMarcel Bootsman helpt ondernemers bij het realiseren van hun WordPress website. Sinds 2009 is hij eigenaar van Nostromo. Marcel is een techneut die graag onder de mensen is, die graag zijn ervaringen deelt met anderen en die graag anderen helpt. Hij draagt zelf bij aan de WordPress gemeenschap door te helpen met vertalen en het organiseren van WordCamp Nederland, een jaarlijkse WordPress bijeenkomst. Websites realiseren, onderhouden en met klanten praten over mogelijkheden zijn nu zijn kerntaken. Hierin kan hij zijn energie kwijt. Het resultaat is een tevreden klant, en daar wordt hij vrolijk van.
Ik heb een aantal keren Marcels hulp ingeroepen bij het verfraaien van m’n site én ook toen ik wat problemen ervaarde. Marcel is een echte service-minded troubleshooter én adviseur. En wat ik ook zo fijn aan werken met Marcel vind, is z’n heldere communicatie, je weet precies waar je aan toe bent, wanneer wat af is bijvoorbeeld. Een kanjer in z’n vak!

Mijn eigen kernteam ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’:

En daarnaast werk ik samen in mijn onderneming met een team van prachtige trainers/coaches/facilitatoren die ik persoonlijk heb opgeleid; met hen verspreid ik ‘Van hokjes naar puzzelstukjes‘ in organisaties en onderwijs:


Ik breng beweging en een ‘het kan wél’ mindset. Mijn fundament: mensen willen zichzelf dolgraag laten zien en zichzelf benutten. Ze hebben alleen wat ruimte nodig! – Judith Webber – spreker


Als P&O manager en trainer/coach zie ik dat de veerkracht en vitaliteit van een organisatie ligt in de verbinding van mens, team en organisatie. Sterker worden door goed voor jezelf te zorgen – Suus Reep – trainer i.o.
Mensen raken, zodat ze in beweging komen: dat is mijn passie. En effectieve teams creëren door talenten bloot te leggen en de onderlinge samenwerking te optimaliseren. – Ariënne Groenewoud – trainer i.o.


Vanuit mijn enthousiasme en ontwikkelingsgerichtheid daag ik mensen uit stil te staan bij hun (non) talenten. Ik stimuleer daarmee aan het werk te gaan, zodat er ruimte ontstaat. Desnoods buiten de functiebeschrijving om. – Hilko de Boer – trainer


Uitnodigend, speels en liefdevol scherp begeleid ik mensen naar zelfkennis en zelfsturing met als doel: van binnen naar buiten te leven en werken. – Maroesja Teijgeler – trainer
Met Rotterdamse nuchterheid talenten blootleggen, verbindingen maken en innerlijke vuurtjes aanwakkeren. Soms ietwat onorthodox, maar altijd met liefde! – Patricia de Hoop – trainer i.o.


Ik bruis als ik mensen help in beweging te komen om in werk en leven wat ze doen te laten samenvallen met wie ze zijn. Dat doe ik door liefdevol scherp te zijn en met veel gevoel voor timing. – Jiska van Leeuwen – trainerVoor deze organisaties heb ik gewerkt:
Op Facebook
 • Wat leuk, ik ben gevraagd om mee te werken aan dit gave Youtube kanaal... nou dat is op m'n lijf geschreven! Bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een gelukkiger leven, yeah!

  Super leuk dat je op ons Youtube Kanaal bezoekt. Voor inspiratie over geluk en gelukkig zijn, zelfvertrouwen, de wereld leuker maken en plezier ben je hier g...

 • Niemand is objectief als hij naar een ander kijkt... Ik dacht ik val eens met de deur in huis... Maar het is natuurlijk wel zo, ga jezelf maar eens

 • Open je mind Poog te begrijpen Zie de ander Als mens Net ala jij #purehuman #vanhokjesnaarpuzzelstukjes #openen

 • Over jezelf zien en gezien worden

  ">

 • Veranderen... van links naar rechts bewegen? Of... willen we eigenlijk helemaal niet veranderen?

 • Zo'n leuke vraag dit... Oh en het antwoord is nog steeds hetzelfde na 5 jaar! Al is m'n focus wel verschoven van ondernemers naar ondernemingen. M'n missie is gelijk: zoveel mogelijk mensen uitnodigen helemaal zichzelf te zijn, zichzelf te benutten en zichzelf te laten zien, raakbaar & krachtig! #vanhokjesnaarpuzzelstukjes

 • De beloning van opschonen 😃

 • Wat jou raakt is van jou, iets buiten je houden kan alleen maar als je je afsluit!

 • Leuk zeg, heb net een video-interview gegeven over focus en hoe ik dat aanpak in m'n bedrijf. Nou daar had ik natuurlijk wel wat over te vertellen... Zoals je misschien weet focus ik niet op 1 activiteit, maar op m'n missie, op m'n waarom. M'n activiteiten spruiten simpelweg voort uit m'n natuurlijke talenten. En die komen weer voort uit experimenten en feedback... Mocht je meer willen weten hierover, dit is nou precies het onderwerp van het webinar dat ik maandag ga geven, dus... keep posted!

 • Dag mooie vrouw en man! Koester vandaag op deze Internationale Vrouwendag eens extra je kleine meisje in je! En ja die hebben we allemaal... dat lieve meisje die goed wil doen, die aardig gevonden wil worden, die zorgzaam is, die goed voelt wat ze nodig heeft!!

 • Blijft leuk om mezelf zo in een advertentie tegen te komen!

  Duurzame verandering komt van binnenuit! Authentieke spreker Judith Webber vertelt graag over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

 • Gaat het niet rechtsom dan wel linksom! Open je voor de mogelijkheden die er altijd zijn... (en nee dat is niet hetzelfde als geloven)!

 • Twee bijzondere methodieken en hun founders ontmoeten elkaar. Een unieke kans om kruisbestuiving te ervaren! Judith Webber heeft door haar 12-jarige carriere als (interim)HR adviseur een prachtige en eenvoudige manier gevonden om mensen in beweging te krijgen, ze met hun talent te verbinden, vertrouwen én samenwerking te vergroten, genaamd 'Van hokjes naar puzzelstukjes'. De basis hiervan is 'Do what you do best!' Judith laat je met haar aanstekelijk enthousiasme deze simpele methode ervaren om duurzame verandering in organisaties te realiseren, verandering van binnenuit! Ineke Hurkmans is founder van Jump Movement dat inmiddels in 12 landen met >65.000 deelnemers een bijzonder beweging wordt. De gespreksmethode van Jump Movement heeft zij ontwikkeld na jaren als consultant gewerkt te hebben en ontdekte dat 'aandacht en verbinding' onbetaalbaar en onontbeerlijk zijn in organisaties. Jump Movement brengt via een eenvoudige gespreksmethode mensen in beweging in de richting van een ambitie en zorgt voor diepe verbindingen in teams en groepen. Zin om te ervaren wat jij als professional van deze combinatie kunt leren? Hoe je verbinding, vertrouwen en openheid kunt creeeren op een korte krachtige manier! Neem tips en ervaring mee om meer uit jezelf en je team te halen. Maak kennis met deze twee bijzondere methodieken. Ontmoet bijzondere collega's en ervaar hoe sterk en eenvoudig groei kan zijn! We starten met inloop vanaf half 2, de lezingen starten om 2u en eindigen rond een uur of 5. Prijs: € 45,- ex btw (€ 58,10 incl) all-inclusive Kaartjes hieronder verkrijgbaar! Let op: vol = vol, max 40 plekken

 • Ik doe al jaren niet anders, m'n hart volgen ondanks m'n angst of weerstand, gewoon omdat ik 'móet'. M'n drive was en is groter dan m'n angst! Boeken schrijven, een podium opklimmen, m'n stem laten horen, mezelf laten zien, dacht je dat dat voor mij altijd makkelijk is geweest? Nou zeker niet... elke nieuwe stap vond ik retespannend. Klotsende oksels had ik elke keer als ik een lezing gaf, bang voor afwijzing. Tot ik mezelf niet meer afwees en de angst verdween... en dat het gezonde spanning cq een adrenaline-kick geeft! Makes me on edge, scherpzinnig Waar ben jij moed voor aan het verzamelen momenteel?

 • Op Nationale Complimentendag even iets over waardering, de brandstof die ons mensen harder doet lopen! En diezelfde waardering die we soms - als we het er niet helemaal mee eens zijn - niet kunnen aannemen... Pas als je de waardering die je ontvangt in jezelf gaat opzoeken, dan pas doet het iets voor je: het voedt je, omdat de waardering van binnenuit komt! Dit is standaard één van de onderdelen tijdens m'n lezingen en de teamsessies 'Van hokjes naar puzzelstukjes', omdat waardering zó essentieel is bij lekker kunnen werken, jezelf benutten en jezelf zien, wat de basis is van wat ik wil bereiken! Laten we leren ontvangen, onszelf openen voor de waardering van anderen, het in onszelf herkennen en daarmee in staat zijn ook meer waardering te geven. Laat de beker vollopen en overstromen...

 • Ik krijg wel eens vragen van mensen waarom ik zo open ben en zoveel deel. Nou daar wil ik met liefde op antwoorden. Ik deel omdat openheid heelt, het heelt mij én het heelt iedereen die zich herkent in m'n verhalen, inzichten en ervaringen. Openheid is de sleutel tot ware heling, door te delen wat er is, erken je ten volle wat er is, wat er in je leeft, wat zich heeft gemanifesteerd in je leven. Je laat het door te delen helemaal toe in jezelf. Je staakt je verzet ertegen. Je geeft je over en ontspant in jezelf! En het mooie is - dat ontdekte ik toen ik rijkelijk m'n lessen ging delen vanaf 2009 - dat het naast dat het goed voor mij is, goed is voor iedereen die ik ermee mag aanraken. Hoe vaak ik wel niet reacties krijg, ik ontvang nagenoeg dagelijks diepe dankbaarheid voor mijn delen, omdat het anderen impliciet toestemming geeft ook deze stukken in zichzelf te zien én te uiten! Hoe bevrijdend is dat?! Een grootsere daad van (zelf)liefde en zelfzorg is in mijn ogen niet mogelijk! Nou... goeie reden om door te gaan met delen toch? #delenishelen #toestemming #acceptatie #erkenning #zelfliefde #vrij #open

 • Wat een mooi voorbeeld van nep vs puur laat deze dame zien! En hoe 'toevallig' dat ik deze video donderdag precies tegenkwam, toen ik dit nummer als één van m'n favoriete nummers had opgegeven aan Sandra Brandt om in ons radio-interview "Het Heldere Uur" te verweven. Oh zo toepasselijk vond ik, aangezien we het hadden over overgave en ontspanning, want wat heb ik lang m'n best gedaan me anders voor te doen dan ik ben... #maskersaf #laatjezelfzien #mooi #puur

  She was so sick of being photoshopped that she decided to do this instead...

 • Goeie reminder... de zwaarste lessen zijn voor de beste leerlingen!

 • Hier word ik nou gelukkig van: "Dag schone jonkvrouw, Het leven wordt steeds mooier en helderder bij mij. Het lukt me steeds meer om te zeggen wat ik voel, ik hou me minder en minder bezig met wat ik denk dat anderen eventueel zouden kunnen denken en dat voelt echt fantastisch! ....,. Het is net of er gordijnen voor mijn neus open gaan en alles helderder wordt. De ruis wordt steeds minder en alles wordt duidelijker. Ik ben happy! Dank je wel tot zover voor je aanpak!" 😘

 • Had je al gezien dat ik op deze pagina ook het eea verkoop? * Alle 3 m'n boeken, gesigneerd en wel, als kadootje voor jezelf of iemand anders én * 2 superkrachtige online programma's: - Maak krachtige keuzes en word een magneet - vergroot in 2 weken je aantrekkingskracht! - Laat jezelf zien - meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes - transformatie in 13 weken Doe er je voordeel mee... want nog tot 21 maart gelden deze scherpe prijzen!

 • Wil jij als HR adviseur, directeur, leidinggevende, organisatie-adviseur of trainer geïnspireerd raken door maar liefst twee fantastische methodes om mensen in beweging te krijgen? In beide is openheid de sleutel kan ik je alvast verklappen!! Schrijf je dan nog snel in voor de 21e, we werken met een kleine groep dus dat betekent: veel persoonlijke aandacht!


Op Twitter

Pure Zaken: nu met BONUS!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software