06-41369238

Online coachingsprogramma's

laatjezelfzien-slider
Ik vind het online ‘Laat jezelf zien’ programma geweldig, ik voel me steeds zekerder omdat ik bewuster met mezelf bezig ben, vroeger had ik dat misschien egoïstisch gevonden maar als jezelf niet goed in je vel zit en de verkeerde keuzes maakt, kun je er ook nooit optimaal en helemaal voor de ander zijn. Dat is mijn besef.
Gaaf dit ‘Laat jezelf zien’ programma. Het houdt me bezig merk ik, wat ik niet snel heb. Blij dat ik eraan begonnen ben. En dat in week 2 al ;-). Dat belooft wat!

Vergroot je voldoening én je aantrekkingskracht!

 • Sta je op het punt een belangrijke keuze te maken en kun je daar bij hulp gebruiken?
 • Wil je je leren jezelf kloppend te profileren cq positioneren?
 • Wil je leren los te komen van verwachtingen van anderen, je eigen koers te varen?
 • Wil je (nog) meer uit jezelf halen, je talenten meer en meer leren benutten?
 • Wil je leren krachtige keuzes te maken vanuit jezelf?
 • Wil je je zelfverzekerder en lekkerder in je vel voelen?
 • Wil je aantrekkelijker worden voor de juiste mensen ofwel werk aantrekken dat écht bij je past?
 • Wil je je eigen-waarde meer leren voelen, bv je prijs omhoog durven gooien?
Jezelf herontdekken

Als je hierboven een flink aantal Ja-tjes hebt, dan zit je goed. Met één van deze online programma’s starten betekent op een speelse manier (her)ontdekken hoe je jezelf laat zien, hoe je keuzes maakt in je leven, hoe je je werk en je relaties vormgeeft, hoe je je plek inneemt in het leven. Je gaat eerst naar binnen. Daarna kom je vanzelf naar buiten, met je keuzes. Met duurzaam resultaat: meer vervulling, succes en verdiepende relaties, allereerst die met jezelf!

Tijd om écht voor jezelf kiezen

Ook jij kunt écht de regie pakken, ook in je werk, je kunt zelf je richting bepalen. Het is toch jouw leven? Je kunt écht 100% kiezen voor waar jij goed in ben, voor jouw manier van werken, voor jouw stijl. Op deze manier voelt werken niet als werken. Ik stel je graag een aantal vragen die je tot stilstaan roepen, die je aanzetten tot dieper zelfonderzoek en daarmee tot gefundeerde krachtige keuzes. Want Kies én ze kiezen jou!

Bomvol ervaring

Ik heb mijn jarenlange coach- en levenservaring in deze online programma’s gestopt. Want waarom zou jij nou tegen dezelfde dingen op moeten lopen als ik? Ook jij kunt het pure leiderschap in jezelf aanboren en jezelf leren benutten zodat je écht ten volle (want waarom gaan voor minder?) kunt leven en kunt genieten van wat je te geven hebt. Omdat je het waard bent!

Durf te kiezen voor wie JIJ bent!


Online programma Laat jezelf zien – Meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes!

Laat jezelf zien online programmaJe weet het, het is nodig. Jezelf laten zien! Pas dan word je gezien. En dat wil je graag!

Super dat je nu voor jezelf besloten hebt dat je er klaar voor bent! Dit online programma gaat je helpen. Elke opdracht zet je aan tot herontdekken, stilstaan, want je gaat eerst naar binnen om daarna naar buiten te komen! Met meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes als resultaat!

Dit programma is een prachtige aanvulling op m’n boeken, want een boek lezen is één, maar het in praktijk brengen is natuurlijk iets anders. Dit programma biedt je precies die support om jezelf écht te laten zien, raakbaar & krachtig! In 3 maanden tijd onderga je een fikse transformatie met dit online programma. Iedereen die het programma gevolgd heeft, is razend enthousiast!

Wat maakt dit programma anders? Het zit boordevol met mijn doorleefde kennis & ervaring én het gaat echt de diepte in. Het gaat niet alleen over je werk, maar écht over jou. Jou, in relatie tot jezelf én tot anderen. Want dat is de basis voor alles, ook je werk. Het gaat je daardoor ook veel opleveren. Een dieper gevoel van tevredenheid met jezelf, meer zelfvertrouwen, meer plezier, meer voldoening en meer succes. Want: zo binnen, zo buiten!

Wat krijg je?
Mijn kennis & ervaring heb ik uitgewerkt in 13 praktische blokken, soms een column die je doet stilstaan bij jezelf, soms een filmpje, soms alleen een opdracht, ik hou wel van een beetje afwisseling bieden. En je ontvangt zodra je je hebt ingeschreven elke week, 13 weken ofwel 3 maanden lang, zo’n inspirerende opdracht van mij, dit betekent dus dat je ieder moment kunt starten! Geen excuses meer dus! Go for it!

Wat kost dat?
De prijs is slechts € 247,- ex btw (ter vergelijking: een live coaching abonnement van 3 maanden kost € 950,- ex btw), omdat ik graag zo veel mogelijk mensen wil inspireren zichzelf te laten zien én daarmee jezelf & de wereld rijker te maken. En NU heb ik een nog mooier aanbod voor je, tot 1 juli a.s. bied ik dit programma aan voor slechts € 179,- ex btw. Volg hiervoor deze link!

Ja, ik wil leren mezelf nog meer te laten zienOnline programma Maak krachtige keuzes en Word een magneet – Kies en ze kiezen jou!

Kies en ze kiezen jou online programmaJe vergroot in 2 weken tijd je aantrekkingskracht enorm door pure krachtige keuzes te maken én door jezelf op die manier in de etalage te leren zetten! Zo binnen, zo buiten!

Kies 100% voor je WIE je bent! Want op die manier voelt werken niet als werken en voelt promotie niet als promotie…. Je bent gewoon enthousiast over wat je te bieden hebt: jezelf!

Mijn doel: JOU helpen aantrekkelijker te worden door jezelf te zijn. Want hoe meer je kiest voor jezelf en dat laat zien, hoe meer je precies daarvoor gekozen wordt. Zie je het al voor je? De telefoon gaat en diegene is al voordat je elkaar spreekt enthousiast over jou en wat je te brengen hebt! Of je wordt op je werk precies voor dat project gevraagd omdat je hebt laten weten wat jouw grootste talenten zijn. Dat wil jij toch ook?

Dit programma is een perfecte aanvulling op het boek “Kies en ze kiezen jou”, want een boek lezen is één maar het in praktijk brengen is natuurlijk iets anders. Dit programma biedt je precies die stok achter de deur om ermee aan de slag te gaan! En nog meer… want natuurlijk deel ik meer dan in het boek staat 😉

Wat krijg je?
Ik deel graag in hapklare brokken mijn kennis & ervaring met je, zodat je het direct kunt toepassen in jouw eigen bedrijf of in je baan. Je ontvangt zodra je je hebt ingeschreven om de 3 a 4 dagen een inspirerende mail van mij, 2 weken lang. Je kunt op ieder moment starten! Waar wacht je nog op?

Wat kost dat?
Het online programma Maak krachtige keuzes en word een magneet – Kies en ze kiezen jou kost je nu slechts € 77,-. Dit bedrag hou ik expres laag, omdat ik graag zo veel mogelijk mensen wil laten ontdekken hoe aantrekkelijk het is om krachtige keuzes te maken!

Ja, ik wil graag leren aantrekkelijker worden door mezelf te zijn


Mijn belofte(s):
 • Leer helder je waarom verwoorden en kies daarvoor als kapstok
 • Leer liefdevoller met jezelf communiceren
 • Leer hoe je jezelf meer en meer kunt laten zien
 • Kies wie jouw droomklant/baas/samenwerkingspartner is
 • Leer hoe je krachtige keuzes maakt
 • Leer zeggen en doen wat jij wil, zonder rem
 • Kies voor jouw specifieke signatuur, wat jou JOU maakt
 • Schep ruimte in jezelf door op te ruimen
 • Leer hoe simpel het is om zelf je leven vorm te geven zoals JIJ wil
Ik ben nu bij de 4e week van de het online programma Laat jezelf zien. Ik ben volop bezig om te kijken wanneer ik een masker op heb. Het is schrikbarend hoe vaak dit nog het geval is. Heel mooi om mee bezig te zijn. Ik groei gewoon lekker door, stapje voor stapje.

Ineke van Berkum-Jochemsen – ondernemerOp Facebook
 • Wat leuk, ik ben gevraagd om mee te werken aan dit gave Youtube kanaal... nou dat is op m'n lijf geschreven! Bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een gelukkiger leven, yeah!

  Super leuk dat je op ons Youtube Kanaal bezoekt. Voor inspiratie over geluk en gelukkig zijn, zelfvertrouwen, de wereld leuker maken en plezier ben je hier g...

 • Niemand is objectief als hij naar een ander kijkt... Ik dacht ik val eens met de deur in huis... Maar het is natuurlijk wel zo, ga jezelf maar eens

 • Open je mind Poog te begrijpen Zie de ander Als mens Net ala jij #purehuman #vanhokjesnaarpuzzelstukjes #openen

 • Over jezelf zien en gezien worden

  ">

 • Veranderen... van links naar rechts bewegen? Of... willen we eigenlijk helemaal niet veranderen?

 • Zo'n leuke vraag dit... Oh en het antwoord is nog steeds hetzelfde na 5 jaar! Al is m'n focus wel verschoven van ondernemers naar ondernemingen. M'n missie is gelijk: zoveel mogelijk mensen uitnodigen helemaal zichzelf te zijn, zichzelf te benutten en zichzelf te laten zien, raakbaar & krachtig! #vanhokjesnaarpuzzelstukjes

 • De beloning van opschonen 😃

 • Wat jou raakt is van jou, iets buiten je houden kan alleen maar als je je afsluit!

 • Leuk zeg, heb net een video-interview gegeven over focus en hoe ik dat aanpak in m'n bedrijf. Nou daar had ik natuurlijk wel wat over te vertellen... Zoals je misschien weet focus ik niet op 1 activiteit, maar op m'n missie, op m'n waarom. M'n activiteiten spruiten simpelweg voort uit m'n natuurlijke talenten. En die komen weer voort uit experimenten en feedback... Mocht je meer willen weten hierover, dit is nou precies het onderwerp van het webinar dat ik maandag ga geven, dus... keep posted!

 • Dag mooie vrouw en man! Koester vandaag op deze Internationale Vrouwendag eens extra je kleine meisje in je! En ja die hebben we allemaal... dat lieve meisje die goed wil doen, die aardig gevonden wil worden, die zorgzaam is, die goed voelt wat ze nodig heeft!!

 • Blijft leuk om mezelf zo in een advertentie tegen te komen!

  Duurzame verandering komt van binnenuit! Authentieke spreker Judith Webber vertelt graag over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

 • Gaat het niet rechtsom dan wel linksom! Open je voor de mogelijkheden die er altijd zijn... (en nee dat is niet hetzelfde als geloven)!

 • Twee bijzondere methodieken en hun founders ontmoeten elkaar. Een unieke kans om kruisbestuiving te ervaren! Judith Webber heeft door haar 12-jarige carriere als (interim)HR adviseur een prachtige en eenvoudige manier gevonden om mensen in beweging te krijgen, ze met hun talent te verbinden, vertrouwen én samenwerking te vergroten, genaamd 'Van hokjes naar puzzelstukjes'. De basis hiervan is 'Do what you do best!' Judith laat je met haar aanstekelijk enthousiasme deze simpele methode ervaren om duurzame verandering in organisaties te realiseren, verandering van binnenuit! Ineke Hurkmans is founder van Jump Movement dat inmiddels in 12 landen met >65.000 deelnemers een bijzonder beweging wordt. De gespreksmethode van Jump Movement heeft zij ontwikkeld na jaren als consultant gewerkt te hebben en ontdekte dat 'aandacht en verbinding' onbetaalbaar en onontbeerlijk zijn in organisaties. Jump Movement brengt via een eenvoudige gespreksmethode mensen in beweging in de richting van een ambitie en zorgt voor diepe verbindingen in teams en groepen. Zin om te ervaren wat jij als professional van deze combinatie kunt leren? Hoe je verbinding, vertrouwen en openheid kunt creeeren op een korte krachtige manier! Neem tips en ervaring mee om meer uit jezelf en je team te halen. Maak kennis met deze twee bijzondere methodieken. Ontmoet bijzondere collega's en ervaar hoe sterk en eenvoudig groei kan zijn! We starten met inloop vanaf half 2, de lezingen starten om 2u en eindigen rond een uur of 5. Prijs: € 45,- ex btw (€ 58,10 incl) all-inclusive Kaartjes hieronder verkrijgbaar! Let op: vol = vol, max 40 plekken

 • Ik doe al jaren niet anders, m'n hart volgen ondanks m'n angst of weerstand, gewoon omdat ik 'móet'. M'n drive was en is groter dan m'n angst! Boeken schrijven, een podium opklimmen, m'n stem laten horen, mezelf laten zien, dacht je dat dat voor mij altijd makkelijk is geweest? Nou zeker niet... elke nieuwe stap vond ik retespannend. Klotsende oksels had ik elke keer als ik een lezing gaf, bang voor afwijzing. Tot ik mezelf niet meer afwees en de angst verdween... en dat het gezonde spanning cq een adrenaline-kick geeft! Makes me on edge, scherpzinnig Waar ben jij moed voor aan het verzamelen momenteel?

 • Op Nationale Complimentendag even iets over waardering, de brandstof die ons mensen harder doet lopen! En diezelfde waardering die we soms - als we het er niet helemaal mee eens zijn - niet kunnen aannemen... Pas als je de waardering die je ontvangt in jezelf gaat opzoeken, dan pas doet het iets voor je: het voedt je, omdat de waardering van binnenuit komt! Dit is standaard één van de onderdelen tijdens m'n lezingen en de teamsessies 'Van hokjes naar puzzelstukjes', omdat waardering zó essentieel is bij lekker kunnen werken, jezelf benutten en jezelf zien, wat de basis is van wat ik wil bereiken! Laten we leren ontvangen, onszelf openen voor de waardering van anderen, het in onszelf herkennen en daarmee in staat zijn ook meer waardering te geven. Laat de beker vollopen en overstromen...

 • Ik krijg wel eens vragen van mensen waarom ik zo open ben en zoveel deel. Nou daar wil ik met liefde op antwoorden. Ik deel omdat openheid heelt, het heelt mij én het heelt iedereen die zich herkent in m'n verhalen, inzichten en ervaringen. Openheid is de sleutel tot ware heling, door te delen wat er is, erken je ten volle wat er is, wat er in je leeft, wat zich heeft gemanifesteerd in je leven. Je laat het door te delen helemaal toe in jezelf. Je staakt je verzet ertegen. Je geeft je over en ontspant in jezelf! En het mooie is - dat ontdekte ik toen ik rijkelijk m'n lessen ging delen vanaf 2009 - dat het naast dat het goed voor mij is, goed is voor iedereen die ik ermee mag aanraken. Hoe vaak ik wel niet reacties krijg, ik ontvang nagenoeg dagelijks diepe dankbaarheid voor mijn delen, omdat het anderen impliciet toestemming geeft ook deze stukken in zichzelf te zien én te uiten! Hoe bevrijdend is dat?! Een grootsere daad van (zelf)liefde en zelfzorg is in mijn ogen niet mogelijk! Nou... goeie reden om door te gaan met delen toch? #delenishelen #toestemming #acceptatie #erkenning #zelfliefde #vrij #open

 • Wat een mooi voorbeeld van nep vs puur laat deze dame zien! En hoe 'toevallig' dat ik deze video donderdag precies tegenkwam, toen ik dit nummer als één van m'n favoriete nummers had opgegeven aan Sandra Brandt om in ons radio-interview "Het Heldere Uur" te verweven. Oh zo toepasselijk vond ik, aangezien we het hadden over overgave en ontspanning, want wat heb ik lang m'n best gedaan me anders voor te doen dan ik ben... #maskersaf #laatjezelfzien #mooi #puur

  She was so sick of being photoshopped that she decided to do this instead...

 • Goeie reminder... de zwaarste lessen zijn voor de beste leerlingen!

 • Hier word ik nou gelukkig van: "Dag schone jonkvrouw, Het leven wordt steeds mooier en helderder bij mij. Het lukt me steeds meer om te zeggen wat ik voel, ik hou me minder en minder bezig met wat ik denk dat anderen eventueel zouden kunnen denken en dat voelt echt fantastisch! ....,. Het is net of er gordijnen voor mijn neus open gaan en alles helderder wordt. De ruis wordt steeds minder en alles wordt duidelijker. Ik ben happy! Dank je wel tot zover voor je aanpak!" 😘

 • Had je al gezien dat ik op deze pagina ook het eea verkoop? * Alle 3 m'n boeken, gesigneerd en wel, als kadootje voor jezelf of iemand anders én * 2 superkrachtige online programma's: - Maak krachtige keuzes en word een magneet - vergroot in 2 weken je aantrekkingskracht! - Laat jezelf zien - meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes - transformatie in 13 weken Doe er je voordeel mee... want nog tot 21 maart gelden deze scherpe prijzen!

 • Wil jij als HR adviseur, directeur, leidinggevende, organisatie-adviseur of trainer geïnspireerd raken door maar liefst twee fantastische methodes om mensen in beweging te krijgen? In beide is openheid de sleutel kan ik je alvast verklappen!! Schrijf je dan nog snel in voor de 21e, we werken met een kleine groep dus dat betekent: veel persoonlijke aandacht!


Op Twitter

Pure Zaken: nu met BONUS!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software