06-41369238

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Het is tijd om te zeggen: Hier ben ik!

21 december is het weer zover, de Hier ben ik dag (voorheen PUURervaren en Laat jezelf zien-dag). Vandaag draait om JOU. Om je ruimte innemen. Om jezelf zien. Om jezelf láten zien. Om werkelijk ontvangen. Om geven wat je te geven hebt. Om je waarde voluit leven. Om kiezen wat écht belangrijk is voor je!

Ik heb hier de afgelopen paar jaar zoveeel in geleerd dat ik popel om dat door te geven aan je!

Je gaat deze dag als een tijdloze bubbel beleven met maximaal 39 andere mensen. Je stapt op het podium. Je bent kwetsbaar. Je bent krachtig. Je bent speels. Je danst. Je voelt je eigen ruimte. Je bent 100% jezelf!

Laat je meevoeren in diverse werkvormen die er allemaal toe leiden dat je bij jezelf komt, dat je bij je kracht komt, bij je kern, bij JOU. Vanuit daar neem je namelijk moeiteloos je eigen ruimte in.

We maken er een feestje van in een mooi theater in Amsterdam. Euforisch is het enige woord dat in de buurt kwam om de vorige 4 edities te beschrijven. Euforisch omdat die dag zo’n grootse kracht in je aanboort, omdat je op dat podium voelt wie je werkelijk bent, krachtig, puur én jezelf!

En ja dat is spannend. Ik weet het, ik ging vroeger ook altijd met een knoop in m’n maag op. Maar hoe mooi is het om te ontdekken dat het ook sterkend is? Te ontdekken dat voorbij die angst alleen maar trots is? Kracht en puur vertrouwen? “Face your fear and dance with it”, is mijn gevleugelde uitspraak over hoe ik het leven aanga. Ik weet dus wat er voorbij de angst is: puur vertrouwen en dat wil ik graag doorgeven.

Kijk voor inspiratie maar eens naar dit filmpje over je angst aangaan!

Het podium dat Judith biedt bij de Hier ben ik-dag gaf mij de gelegenheid een hele berg schroom te overwinnen door erop te stappen. Het effect dat dit tot op de dag van vandaag heeft, is dat ik mezelf sindsdien regelmatig JA hoor zeggen met een onbevangenheid die ik daarvoor niet kende, waardoor ik met groot plezier allerlei nieuwe avonturen aanga. Mijn comfortzone is er fors door opgerekt. Vooral als je twijfelt, zeg ik: de Hier ben ik – dag moet je gewoon doen!

Carolina Deelen

Over de Hier ben ik dag

Judith pianoHet podium in het theater staat je ter beschikking, omdat jij het lef hebt om te zeggen: Hier ben ik!

* Je voelt die dag je eigen grootsheid én je raakbaarheid tegelijk, een fantastische combinatie.
* Je leert hoe je gemakkelijk meer ruimte in kunt nemen, op een hele natuurlijke manier
* Je merkt hoe het is om door je angst heen te bewegen en 100% puur jezelf te zijn op het podium
* Je spreekt uit wat je voor jezelf wenst, je intentie voor de rest van het jaar
* Je boort je immense creatiekracht aan waardoor je al direct je realiteit voelt veranderen
* Je ervaart je pure kracht en een onbevangenheid die je nooit meer zult kwijtraken

En mocht dat nog niet genoeg zijn, je krijgt achteraf ook nog eens het filmpje van jouw 3 minuten toegestuurd, die kun je naar hartelust bekijken en delen, wat ook zo weer z’n groei-effect heeft.

Het doel van de Hier ben ik dag is je laten ervaren hoe het is om PUUR jezelf te zijn, alleen en in contact met anderen én op het podium. Die ervaring is goud waard, want als je het hier kunt, kun je het overal. Je zult nooit meer hetzelfde in het leven staan als ervoor. Je comfortzone wordt ongekend opgerekt. En je vertrouwen krijgt zo’n boost dat je daar een jaar op kunt teren.

Elk jaar bouw ik in de ochtend de energie en de sfeer dusdanig op dat je ‘s middags moeiteloos jezelf bent op het podium. 3 minuten krijg je de tijd én…. je wordt gefilmd! En dit jaar is het thema ‘overgave’ … lees in de volgende tab meer over het programma.

Ben jij er klaar voor?

JA, dat wil ik

PS Kom je alleen dan kost een kaartje € 147,- ex btw. Of kom met z’n tweeën, dan betaal je slechts € 125,- ex btw p.p.

Het programma

Yvon gitaarDe winter is dé tijd om tot jezelf te komen, naar binnen te keren, nieuwe plannen voor het nieuwe jaar voelen opkomen, keuzes maken voor een verse nieuwe start. Voor wat voor jou écht belangrijk is!

Je gaat in de ochtend eerst lekker tot jezelf komen, oefenen met ruimte innemen en je overgeven. Daar heb ik zo m’n maniertjes voor… Ik heb de afgelopen jaren zoveel aan ontwikkeling en zelf-ont-dekking gedaan, dat geef ik met liefde door! Een soort short-cut: BAM meteen naar deze manier van aanwezigheid toe!

En met dat gevoel, met die kracht stap je ‘s middags op het podium, zodat je ervaart wat publiek met je doet en je de energie van de groep ervaart, waardoor je je nog meer gedragen voelt. En daar ga je iets delen, wat je nu nog niet weet en ook nog niet hoeft te weten. En trust me: ik neem je aan de hand mee. Ik begeleid je. Je hoeft niets te doen wat niet goed voelt voor je. Het gaat juist om (je) goed voelen!

Het programma gaat namelijk dit jaar over overgave… een thema waar iedereen heerlijk in kan groeien. Jezelf helemaal mee laten voeren in wat er is op dat moment, in jou, klinkt dat niet super? Je energie volgen in plaats van nadenken en dingen forceren… dat scheelt een hoop energie joh!

Wacht niet te lang, van uitstellen word je niet blij, dat geeft een innerlijk conflict als je ergens voelt dat je wel wil…

Kom je alleen, dan betaal je € 147,- ex btw. Of kom met z’n tweeën voor de prijs van slechts € 125,- ex btw p.p.

JA, dat wil ik!

 

Helemaal jezelf, puur, raakbaar, open, dichtbij, ook op het podium

 

 

Wat ik uit de dag gehaald heb is dat ik het eigenlijk wel leuk vond om in de belangstelling te staan.
Dat delen voor een groep mensen, maakt dat ik het écht waar wil maken. Dat ik trots was op mezelf dat ik daar stond. Dat het een belangrijke stap is en dat ik volgend jaar weer wil. Ik merk dat ik dichter bij mezelf kom door deze dag!

Ineke Keijzer
Judith, bedankt voor een goed georganiseerde en toffe dag. Het was de investering absoluut waard. Alle aanwezigen meekrijgen in een beleving, het is een hele kunst! Mijn complimenten voor je keuzes. “Kies en ze kiezen jou” is hiermee maar weer eens bewaarheid. Er gebeurde die dag iets magisch wat ik niet vaak zie, wat helemaal in de tijdgeest past.

Martin Spee

 

Het beste wat ik kan worden is mezelf. Dat is dit mijn gesterkte overtuiging na de Hier ben ik dag. En weet je waarom? Omdat ik niet langer tijd en energie verpest. Omdat mensen dan echt wat aan me hebben.

Fons van Heugten
Wat ik heb geleerd op de Hier ben ik dag is vooral dat ik er mag zijn en van waarde ben, dat ik mijzelf mag laten zien. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen na vorige week. Ook komen er sindsdien allemaal leuke dingen op mijn pad. Mensen vinden MIJ doordat ik mij meer laat zien en dat straal ik blijkbaar uit! Daar ben ik super blij mee!!

Manon van den Heuvel

 

Ik heb verschillende inzichten gekregen waaronder ‘luchtigheid & nuchterheid in combinatie met spiritualiteit is mijn speledingetje’. De les die ik doorvoeld heb is wat op een podium gaan staan met mij doet. En hoe absolute eerlijkheid het podium tot een comfortabele ruimte kan maken, die veilig en vertrouwd voelt. Wow, wat een leerschool en wat een cadeautje.

Janneke de Geus
De Hier ben ik dag heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik had er moeite mee mezelf te laten zien maar na die dag gaat me dit (steeds) beter af. Ik heb me na die dag direct ingeschreven bij de KvK met mijn eigen adviesbureau. Dat was iets wat ik al heel lang wilde maar eerder niet durfde… Nu wel! Verder vond ik het een (h)eerlijke dag met veel inspiratie, energie en hele mooie ontmoetingen!

Janine Muijlkens

 

Hoe bijzonder om te zien en vooral ook te ervaren, dat er niet veel meer nodig is dan een podium en een open hart.

David de Kock
Ik werd op de Hier ben ik dag helemaal blij van de energie die er hing. Iedereen stond open, iedereen was eager om te leren, bang, maar gedurfd om uit de comfortzone te komen om te groeien en dat raakte mij. Ik kwam er met veel energie vandaan!

Sandra Been

 

Ik ging na afloop vol energie terug naar Limburg. Een dag met inspiratie, mooie ontmoetingen en energieke enthousiaste mensen. Na afloop weet ik nog beter dat ik mijn passie wil leven!

Marjo Brouns
Waarom moest ik hier nu zijn?
Waarschijnlijk moest ik anders gaan denken. Niet vanuit angst, maar vanuit overtuiging. Ik dacht altijd aan wat fout kan gaan in plaats van wat ik allemaal al heb bereikt en van dat punt verder te gaan.

Angela van BebberEn? Ben je warm geworden? Zet je de stap naar helemaal jezelf, ook op het podium?

Zeg je ‘Hier ben ik’?

Ja, ik ben er klaar voor!


Op Facebook
 • Wat leuk, ik ben gevraagd om mee te werken aan dit gave Youtube kanaal... nou dat is op m'n lijf geschreven! Bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een gelukkiger leven, yeah!

  Super leuk dat je op ons Youtube Kanaal bezoekt. Voor inspiratie over geluk en gelukkig zijn, zelfvertrouwen, de wereld leuker maken en plezier ben je hier g...

 • Niemand is objectief als hij naar een ander kijkt... Ik dacht ik val eens met de deur in huis... Maar het is natuurlijk wel zo, ga jezelf maar eens

 • Open je mind Poog te begrijpen Zie de ander Als mens Net ala jij #purehuman #vanhokjesnaarpuzzelstukjes #openen

 • Over jezelf zien en gezien worden

  ">

 • Veranderen... van links naar rechts bewegen? Of... willen we eigenlijk helemaal niet veranderen?

 • Zo'n leuke vraag dit... Oh en het antwoord is nog steeds hetzelfde na 5 jaar! Al is m'n focus wel verschoven van ondernemers naar ondernemingen. M'n missie is gelijk: zoveel mogelijk mensen uitnodigen helemaal zichzelf te zijn, zichzelf te benutten en zichzelf te laten zien, raakbaar & krachtig! #vanhokjesnaarpuzzelstukjes

 • De beloning van opschonen 😃

 • Wat jou raakt is van jou, iets buiten je houden kan alleen maar als je je afsluit!

 • Leuk zeg, heb net een video-interview gegeven over focus en hoe ik dat aanpak in m'n bedrijf. Nou daar had ik natuurlijk wel wat over te vertellen... Zoals je misschien weet focus ik niet op 1 activiteit, maar op m'n missie, op m'n waarom. M'n activiteiten spruiten simpelweg voort uit m'n natuurlijke talenten. En die komen weer voort uit experimenten en feedback... Mocht je meer willen weten hierover, dit is nou precies het onderwerp van het webinar dat ik maandag ga geven, dus... keep posted!

 • Dag mooie vrouw en man! Koester vandaag op deze Internationale Vrouwendag eens extra je kleine meisje in je! En ja die hebben we allemaal... dat lieve meisje die goed wil doen, die aardig gevonden wil worden, die zorgzaam is, die goed voelt wat ze nodig heeft!!

 • Blijft leuk om mezelf zo in een advertentie tegen te komen!

  Duurzame verandering komt van binnenuit! Authentieke spreker Judith Webber vertelt graag over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

 • Gaat het niet rechtsom dan wel linksom! Open je voor de mogelijkheden die er altijd zijn... (en nee dat is niet hetzelfde als geloven)!

 • Twee bijzondere methodieken en hun founders ontmoeten elkaar. Een unieke kans om kruisbestuiving te ervaren! Judith Webber heeft door haar 12-jarige carriere als (interim)HR adviseur een prachtige en eenvoudige manier gevonden om mensen in beweging te krijgen, ze met hun talent te verbinden, vertrouwen én samenwerking te vergroten, genaamd 'Van hokjes naar puzzelstukjes'. De basis hiervan is 'Do what you do best!' Judith laat je met haar aanstekelijk enthousiasme deze simpele methode ervaren om duurzame verandering in organisaties te realiseren, verandering van binnenuit! Ineke Hurkmans is founder van Jump Movement dat inmiddels in 12 landen met >65.000 deelnemers een bijzonder beweging wordt. De gespreksmethode van Jump Movement heeft zij ontwikkeld na jaren als consultant gewerkt te hebben en ontdekte dat 'aandacht en verbinding' onbetaalbaar en onontbeerlijk zijn in organisaties. Jump Movement brengt via een eenvoudige gespreksmethode mensen in beweging in de richting van een ambitie en zorgt voor diepe verbindingen in teams en groepen. Zin om te ervaren wat jij als professional van deze combinatie kunt leren? Hoe je verbinding, vertrouwen en openheid kunt creeeren op een korte krachtige manier! Neem tips en ervaring mee om meer uit jezelf en je team te halen. Maak kennis met deze twee bijzondere methodieken. Ontmoet bijzondere collega's en ervaar hoe sterk en eenvoudig groei kan zijn! We starten met inloop vanaf half 2, de lezingen starten om 2u en eindigen rond een uur of 5. Prijs: € 45,- ex btw (€ 58,10 incl) all-inclusive Kaartjes hieronder verkrijgbaar! Let op: vol = vol, max 40 plekken

 • Ik doe al jaren niet anders, m'n hart volgen ondanks m'n angst of weerstand, gewoon omdat ik 'móet'. M'n drive was en is groter dan m'n angst! Boeken schrijven, een podium opklimmen, m'n stem laten horen, mezelf laten zien, dacht je dat dat voor mij altijd makkelijk is geweest? Nou zeker niet... elke nieuwe stap vond ik retespannend. Klotsende oksels had ik elke keer als ik een lezing gaf, bang voor afwijzing. Tot ik mezelf niet meer afwees en de angst verdween... en dat het gezonde spanning cq een adrenaline-kick geeft! Makes me on edge, scherpzinnig Waar ben jij moed voor aan het verzamelen momenteel?

 • Op Nationale Complimentendag even iets over waardering, de brandstof die ons mensen harder doet lopen! En diezelfde waardering die we soms - als we het er niet helemaal mee eens zijn - niet kunnen aannemen... Pas als je de waardering die je ontvangt in jezelf gaat opzoeken, dan pas doet het iets voor je: het voedt je, omdat de waardering van binnenuit komt! Dit is standaard één van de onderdelen tijdens m'n lezingen en de teamsessies 'Van hokjes naar puzzelstukjes', omdat waardering zó essentieel is bij lekker kunnen werken, jezelf benutten en jezelf zien, wat de basis is van wat ik wil bereiken! Laten we leren ontvangen, onszelf openen voor de waardering van anderen, het in onszelf herkennen en daarmee in staat zijn ook meer waardering te geven. Laat de beker vollopen en overstromen...

 • Ik krijg wel eens vragen van mensen waarom ik zo open ben en zoveel deel. Nou daar wil ik met liefde op antwoorden. Ik deel omdat openheid heelt, het heelt mij én het heelt iedereen die zich herkent in m'n verhalen, inzichten en ervaringen. Openheid is de sleutel tot ware heling, door te delen wat er is, erken je ten volle wat er is, wat er in je leeft, wat zich heeft gemanifesteerd in je leven. Je laat het door te delen helemaal toe in jezelf. Je staakt je verzet ertegen. Je geeft je over en ontspant in jezelf! En het mooie is - dat ontdekte ik toen ik rijkelijk m'n lessen ging delen vanaf 2009 - dat het naast dat het goed voor mij is, goed is voor iedereen die ik ermee mag aanraken. Hoe vaak ik wel niet reacties krijg, ik ontvang nagenoeg dagelijks diepe dankbaarheid voor mijn delen, omdat het anderen impliciet toestemming geeft ook deze stukken in zichzelf te zien én te uiten! Hoe bevrijdend is dat?! Een grootsere daad van (zelf)liefde en zelfzorg is in mijn ogen niet mogelijk! Nou... goeie reden om door te gaan met delen toch? #delenishelen #toestemming #acceptatie #erkenning #zelfliefde #vrij #open

 • Wat een mooi voorbeeld van nep vs puur laat deze dame zien! En hoe 'toevallig' dat ik deze video donderdag precies tegenkwam, toen ik dit nummer als één van m'n favoriete nummers had opgegeven aan Sandra Brandt om in ons radio-interview "Het Heldere Uur" te verweven. Oh zo toepasselijk vond ik, aangezien we het hadden over overgave en ontspanning, want wat heb ik lang m'n best gedaan me anders voor te doen dan ik ben... #maskersaf #laatjezelfzien #mooi #puur

  She was so sick of being photoshopped that she decided to do this instead...

 • Goeie reminder... de zwaarste lessen zijn voor de beste leerlingen!

 • Hier word ik nou gelukkig van: "Dag schone jonkvrouw, Het leven wordt steeds mooier en helderder bij mij. Het lukt me steeds meer om te zeggen wat ik voel, ik hou me minder en minder bezig met wat ik denk dat anderen eventueel zouden kunnen denken en dat voelt echt fantastisch! ....,. Het is net of er gordijnen voor mijn neus open gaan en alles helderder wordt. De ruis wordt steeds minder en alles wordt duidelijker. Ik ben happy! Dank je wel tot zover voor je aanpak!" 😘

 • Had je al gezien dat ik op deze pagina ook het eea verkoop? * Alle 3 m'n boeken, gesigneerd en wel, als kadootje voor jezelf of iemand anders én * 2 superkrachtige online programma's: - Maak krachtige keuzes en word een magneet - vergroot in 2 weken je aantrekkingskracht! - Laat jezelf zien - meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes - transformatie in 13 weken Doe er je voordeel mee... want nog tot 21 maart gelden deze scherpe prijzen!

 • Wil jij als HR adviseur, directeur, leidinggevende, organisatie-adviseur of trainer geïnspireerd raken door maar liefst twee fantastische methodes om mensen in beweging te krijgen? In beide is openheid de sleutel kan ik je alvast verklappen!! Schrijf je dan nog snel in voor de 21e, we werken met een kleine groep dus dat betekent: veel persoonlijke aandacht!


Op Twitter

Pure Zaken: nu met BONUS!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software