06-41369238

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Het is tijd om te zeggen: Hier ben ik!

21 december is het weer zover, de Hier ben ik dag (voorheen PUURervaren en Laat jezelf zien-dag). Vandaag draait om JOU. Om je ruimte innemen. Om jezelf zien. Om jezelf láten zien. Om werkelijk ontvangen. Om geven wat je te geven hebt. Om je waarde voluit leven. Om kiezen wat écht belangrijk is voor je!

Ik heb hier de afgelopen paar jaar zoveeel in geleerd dat ik popel om dat door te geven aan je!

Je gaat deze dag als een tijdloze bubbel beleven met maximaal 39 andere mensen. Je stapt op het podium. Je bent kwetsbaar. Je bent krachtig. Je bent speels. Je danst. Je voelt je eigen ruimte. Je bent 100% jezelf!

Laat je meevoeren in diverse werkvormen die er allemaal toe leiden dat je bij jezelf komt, dat je bij je kracht komt, bij je kern, bij JOU. Vanuit daar neem je namelijk moeiteloos je eigen ruimte in.

We maken er een feestje van in een mooi theater in Amsterdam. Euforisch is het enige woord dat in de buurt kwam om de vorige 4 edities te beschrijven. Euforisch omdat die dag zo’n grootse kracht in je aanboort, omdat je op dat podium voelt wie je werkelijk bent, krachtig, puur én jezelf!

En ja dat is spannend. Ik weet het, ik ging vroeger ook altijd met een knoop in m’n maag op. Maar hoe mooi is het om te ontdekken dat het ook sterkend is? Te ontdekken dat voorbij die angst alleen maar trots is? Kracht en puur vertrouwen? “Face your fear and dance with it”, is mijn gevleugelde uitspraak over hoe ik het leven aanga. Ik weet dus wat er voorbij de angst is: puur vertrouwen en dat wil ik graag doorgeven.

Kijk voor inspiratie maar eens naar dit filmpje over je angst aangaan!

Het podium dat Judith biedt bij de Hier ben ik-dag gaf mij de gelegenheid een hele berg schroom te overwinnen door erop te stappen. Het effect dat dit tot op de dag van vandaag heeft, is dat ik mezelf sindsdien regelmatig JA hoor zeggen met een onbevangenheid die ik daarvoor niet kende, waardoor ik met groot plezier allerlei nieuwe avonturen aanga. Mijn comfortzone is er fors door opgerekt. Vooral als je twijfelt, zeg ik: de Hier ben ik – dag moet je gewoon doen!

Carolina Deelen

Over de Hier ben ik dag

Judith pianoHet podium in het theater staat je ter beschikking, omdat jij het lef hebt om te zeggen: Hier ben ik!

* Je voelt die dag je eigen grootsheid én je raakbaarheid tegelijk, een fantastische combinatie.
* Je leert hoe je gemakkelijk meer ruimte in kunt nemen, op een hele natuurlijke manier
* Je merkt hoe het is om door je angst heen te bewegen en 100% puur jezelf te zijn op het podium
* Je spreekt uit wat je voor jezelf wenst, je intentie voor de rest van het jaar
* Je boort je immense creatiekracht aan waardoor je al direct je realiteit voelt veranderen
* Je ervaart je pure kracht en een onbevangenheid die je nooit meer zult kwijtraken

En mocht dat nog niet genoeg zijn, je krijgt achteraf ook nog eens het filmpje van jouw 3 minuten toegestuurd, die kun je naar hartelust bekijken en delen, wat ook zo weer z’n groei-effect heeft.

Het doel van de Hier ben ik dag is je laten ervaren hoe het is om PUUR jezelf te zijn, alleen en in contact met anderen én op het podium. Die ervaring is goud waard, want als je het hier kunt, kun je het overal. Je zult nooit meer hetzelfde in het leven staan als ervoor. Je comfortzone wordt ongekend opgerekt. En je vertrouwen krijgt zo’n boost dat je daar een jaar op kunt teren.

Elk jaar bouw ik in de ochtend de energie en de sfeer dusdanig op dat je ‘s middags moeiteloos jezelf bent op het podium. 3 minuten krijg je de tijd én…. je wordt gefilmd! En dit jaar is het thema ‘overgave’ … lees in de volgende tab meer over het programma.

Ben jij er klaar voor?

JA, dat wil ik

PS Kom je alleen dan kost een kaartje € 147,- ex btw. Of kom met z’n tweeën, dan betaal je slechts € 125,- ex btw p.p.

Het programma

Yvon gitaarDe winter is dé tijd om tot jezelf te komen, naar binnen te keren, nieuwe plannen voor het nieuwe jaar voelen opkomen, keuzes maken voor een verse nieuwe start. Voor wat voor jou écht belangrijk is!

Je gaat in de ochtend eerst lekker tot jezelf komen, oefenen met ruimte innemen en je overgeven. Daar heb ik zo m’n maniertjes voor… Ik heb de afgelopen jaren zoveel aan ontwikkeling en zelf-ont-dekking gedaan, dat geef ik met liefde door! Een soort short-cut: BAM meteen naar deze manier van aanwezigheid toe!

En met dat gevoel, met die kracht stap je ‘s middags op het podium, zodat je ervaart wat publiek met je doet en je de energie van de groep ervaart, waardoor je je nog meer gedragen voelt. En daar ga je iets delen, wat je nu nog niet weet en ook nog niet hoeft te weten. En trust me: ik neem je aan de hand mee. Ik begeleid je. Je hoeft niets te doen wat niet goed voelt voor je. Het gaat juist om (je) goed voelen!

Het programma gaat namelijk dit jaar over overgave… een thema waar iedereen heerlijk in kan groeien. Jezelf helemaal mee laten voeren in wat er is op dat moment, in jou, klinkt dat niet super? Je energie volgen in plaats van nadenken en dingen forceren… dat scheelt een hoop energie joh!

Wacht niet te lang, van uitstellen word je niet blij, dat geeft een innerlijk conflict als je ergens voelt dat je wel wil…

Kom je alleen, dan betaal je € 147,- ex btw. Of kom met z’n tweeën voor de prijs van slechts € 125,- ex btw p.p.

JA, dat wil ik!

 

Helemaal jezelf, puur, raakbaar, open, dichtbij, ook op het podium

 

 

Wat ik uit de dag gehaald heb is dat ik het eigenlijk wel leuk vond om in de belangstelling te staan.
Dat delen voor een groep mensen, maakt dat ik het écht waar wil maken. Dat ik trots was op mezelf dat ik daar stond. Dat het een belangrijke stap is en dat ik volgend jaar weer wil. Ik merk dat ik dichter bij mezelf kom door deze dag!

Ineke Keijzer
Judith, bedankt voor een goed georganiseerde en toffe dag. Het was de investering absoluut waard. Alle aanwezigen meekrijgen in een beleving, het is een hele kunst! Mijn complimenten voor je keuzes. “Kies en ze kiezen jou” is hiermee maar weer eens bewaarheid. Er gebeurde die dag iets magisch wat ik niet vaak zie, wat helemaal in de tijdgeest past.

Martin Spee

 

Het beste wat ik kan worden is mezelf. Dat is dit mijn gesterkte overtuiging na de Hier ben ik dag. En weet je waarom? Omdat ik niet langer tijd en energie verpest. Omdat mensen dan echt wat aan me hebben.

Fons van Heugten
Wat ik heb geleerd op de Hier ben ik dag is vooral dat ik er mag zijn en van waarde ben, dat ik mijzelf mag laten zien. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen na vorige week. Ook komen er sindsdien allemaal leuke dingen op mijn pad. Mensen vinden MIJ doordat ik mij meer laat zien en dat straal ik blijkbaar uit! Daar ben ik super blij mee!!

Manon van den Heuvel

 

Ik heb verschillende inzichten gekregen waaronder ‘luchtigheid & nuchterheid in combinatie met spiritualiteit is mijn speledingetje’. De les die ik doorvoeld heb is wat op een podium gaan staan met mij doet. En hoe absolute eerlijkheid het podium tot een comfortabele ruimte kan maken, die veilig en vertrouwd voelt. Wow, wat een leerschool en wat een cadeautje.

Janneke de Geus
De Hier ben ik dag heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik had er moeite mee mezelf te laten zien maar na die dag gaat me dit (steeds) beter af. Ik heb me na die dag direct ingeschreven bij de KvK met mijn eigen adviesbureau. Dat was iets wat ik al heel lang wilde maar eerder niet durfde… Nu wel! Verder vond ik het een (h)eerlijke dag met veel inspiratie, energie en hele mooie ontmoetingen!

Janine Muijlkens

 

Hoe bijzonder om te zien en vooral ook te ervaren, dat er niet veel meer nodig is dan een podium en een open hart.

David de Kock
Ik werd op de Hier ben ik dag helemaal blij van de energie die er hing. Iedereen stond open, iedereen was eager om te leren, bang, maar gedurfd om uit de comfortzone te komen om te groeien en dat raakte mij. Ik kwam er met veel energie vandaan!

Sandra Been

 

Ik ging na afloop vol energie terug naar Limburg. Een dag met inspiratie, mooie ontmoetingen en energieke enthousiaste mensen. Na afloop weet ik nog beter dat ik mijn passie wil leven!

Marjo Brouns
Waarom moest ik hier nu zijn?
Waarschijnlijk moest ik anders gaan denken. Niet vanuit angst, maar vanuit overtuiging. Ik dacht altijd aan wat fout kan gaan in plaats van wat ik allemaal al heb bereikt en van dat punt verder te gaan.

Angela van BebberEn? Ben je warm geworden? Zet je de stap naar helemaal jezelf, ook op het podium?

Zeg je ‘Hier ben ik’?

Ja, ik ben er klaar voor!


Op Facebook
 • Zo gaaf dat er tijdens het HSP congres aandacht besteed wordt aan hokjes en bovenal: hoe we zonder hokjes zoveel beter functioneren (en dat geldt wat mij betreft niet alleen voor HSP-ers). Natuurlijk vinden we het als mensen wel fijn om enige kaders te hebben (want als we ze niet hebben, dan maken we ze wel, is herhaaldelijk gebleken uit onderzoek), maar ze moeten ons niet gaan beknellen natuurlijk! Soms hebben we echter niet eens door dat iets je beknelt, we zijn soms meesters in het rechtpraten van wat eigenlijk krom is. Bijvoorbeeld dat je werk niet leuk hoeft te zijn, dat zijn we met z’n allen volkomen normaal gaan vinden. Daar krijg je toch voor betaald?! In mijn ogen kan het nagenoeg altijd een stuk leuker en ik laat je graag 9 november zien hoe! Je kunt er morgen mee aan de slag! Mocht je willen komen, let me know, ik heb nog eventjes (tot 30/6) een mooie kortingscode voor je, waarmee een kaartje voor de hele dag slechts € 150,- kost. Geen geld voor deze combinatie van wetenschap & praktijk. http://www.hspcongres.nl

  Bij het HSP Congres Nederland leer je alles wat je moeten weten over HSP en Hoogsensitiveit. Klik hier voor meer informatie over het HSP Congres Nederland

 • Zo net even wat video’s opgenomen voor de Business Boost Box waarvoor ik als één van de business coaches beschikbaar ben! Ben reuze benieuwd wat voor leuke ondernemers ik mag verder helpen in het kader van ‘Laat jezelf zien’!

 • Great news. Net feedback gekregen van onze uitgever op een paar hoofdstukken van JA zeggen JA doen: “Wat mij betreft ziet het er helemaal goed uit. Lekker van toon, duidelijk ook en de gesprekken tussen jullie werken heel goed”! Nu lekker op deze lijn door met schrijven met Hilko samen! PS ik heb in het najaar al allerlei lezingen over dit onderwerp (intrinsieke motivatie) staan, superveel zin in!

 • Great news. Net feedback gekregen van onze uitgever op een paar hoofdstukken van JA zeggen JA doen: “Wat mij betreft ziet het er helemaal goed uit. Lekker van toon, duidelijk ook en de gesprekken tussen jullie werken goed”! Nu lekker op deze lijn door met schrijven met Hilko samen! PS ik heb in het najaar al allerlei lezingen over dit onderwerp (intrinsieke motivatie) staan, superveel zin in!

 • Al jaren ben ik met het thema ‘Laat jezelf zien’ bezig in allerlei vormen. Het podium pakken, je visie delen, je kwetsbaarheid cq raakbaarheid delen maar zeker ook je kracht delen! En ook ben ik al een jaar of 4 bezig met je plek innemen, je ruimte innemen via oa de door mij ontwikkelde gespreksmethodiek ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’, met fantastische resultaten. En als derde ben ik al een tijd gefascineerd door opstellingen, waarin de energie onverbloemd laat zien wat er in je speelt op het thema ‘Laat jezelf zien’, omdat het zoveel facetten van je leven raakt. Hoe gaaf is het dan nu dat ik nu alles aan het integreren ben, ik zie ineens hoe dit allemaal verband houdt met elkaar en dat maakt m’n richting nóg helderder! Binnenkort geef ik een masterclass Laat jezelf zien, waarin ik dit allemaal ga delen en jou laat ervaren via welke weg je jezelf meer en meer kunt laten zien, omdat de tijd dat je jezelf klein houdt klaar is. Dat is niet meer nodig 😉 je mag je plek innemen! Stuur me gerust een PB voor meer info. Let op: er zijn maar 6 plekjes, ik hou van aandacht kunnen geven nl

 • Had jij de radio-uitzending van Echt Esther van vorige week donderdag over crowdfunding al teruggeluisterd? Ik moet zeggen het was - met alle genodigden bij elkaar - echt een mooie uitzending, vol rakende verhalen én goeie tips (ja ook van mij). En niet alleen over crowdfunding maar ook over jezelf laten zien (hoe kan het ook anders?)! https://radioaalsmeer.nl/programma/echt-esther/uitzending/2018-06-07/

  https://radioaalsmeer.nl/programma/echt-esther/uitzending/2018-06-07/">

 • Ook in tijden dat het soms wat tegenzit helpt dankbaarheid je erdoorheen. Er is altijd wel iets om dankbaar voor te zijn tenslotte. Je dak boven je hoofd, je lieve partner, je (leuke) werk, dat je te eten hebt, dat je gezond bent, dat je zulke mooie kinderen hebt, fijne vrienden, etc... Dankbaarheid helpt je contact maken met jezelf en haalt je uit je hoofd, uit je angst, dat zomaar de boel zou kunnen regeren als je even niet oplet. Ken je dat? Dat je ineens in een gedachtentreintje terecht komt van negativiteit? Dankbaarheid helpt je de halte te vinden waar je kunt uitstappen! Waar ben jij dankbaar voor nu?

 • Zo mooi, zonder woorden (waar ik ook gek op ben overigens) spreekt de energie voor zichzelf en laat niks onbedekt. Love it!!

  Ik ben gek op energie-werk. Energie spreekt namelijk voor zichzelf, je hoofd hoeft niks te doen, sterker nog: je denken blokkeert het werken met energie. En wat er dan vervolgens gebeurt als je je denken loslaat, je alleen maar voelt wat er wil gebeuren... magisch! Gisteren heb ik weer drie opstellingen mogen begeleiden op het thema ‘Laat jezelf zien’. Mijn favoriete onderwerp omdat er zoveel in zit. Het raakt zoveel facetten in ons leven! En wat zitten er op dat thema bij veel mensen veel blokkades joh, remmen die je tegenhouden te zijn wie je bent in volle glorie (want dan is jezelf laten zien helemaal geen issue meer). I know, I’ve been there... En die blokkades zijn er ook niet voor niks, ze hebben een functie. Zodra je die kunt zien - is mijn ervaring - dan wordt alles makkelijker. Dan kun je je plek makkelijker innemen. En dat is waar jezelf laten zien om gaat, dat je jouw ruimte inneemt, op jouw plek, in je kracht! Happy with my work ❤️

 • Ik ben gek op energie-werk. Energie spreekt namelijk voor zichzelf, je hoofd hoeft niks te doen, sterker nog: je denken blokkeert het werken met energie. En wat er dan vervolgens gebeurt als je je denken loslaat, je alleen maar voelt wat er wil gebeuren... magisch! Gisteren heb ik weer drie opstellingen mogen begeleiden op het thema ‘Laat jezelf zien’. Mijn favoriete onderwerp omdat er zoveel in zit. Het raakt zoveel facetten in ons leven! En wat zitten er op dat thema bij veel mensen veel blokkades joh, remmen die je tegenhouden te zijn wie je bent in volle glorie (want dan is jezelf laten zien helemaal geen issue meer). I know... ik ken ze maar al te goed En die blokkades zijn er ook niet voor niks, ze hebben een functie. Zodra je die kunt zien - is mijn ervaring - dan wordt alles makkelijker. Dan kun je je plek makkelijker innemen. En dat is waar jezelf laten zien om gaat, dat je jouw ruimte inneemt, op jouw plek gaat staan, in je kracht! Happy with my work ❤️

 • Zo’n mooie vind-tocht...

 • Vandaag nog sprak ik ‘toevallig’ twee mooie krachtige vrouwen die een boek aan het schrijven zijn en een derde die lezingen wil gaan geven en advies vroeg. Een van deze vrouwen had gisteren te horen gekregen dat de redacteur waar ze mee samen wou/wil gaan werken geen vertrouwen heeft in haar, want ze doet er nu al zo lang over... de toon was gezet. Au. In mijn ogen is dit niet bepaald een fijne basis voor een samenwerking die nog moet starten. Er is al direct een oordeel. Wat er kan gebeuren... voor je het weet vorm je je weer naar de ander. Heb je het idee dat je het er maar mee moet doen. Schik je jezelf. Ga je denken dat er iets mis met je is. Geef je het misschien zelfs wel op. Ik deelde mijn ervaring met mijn nieuwe uitgever (en ook m’n vorige trouwens) en toen wist ze het weer: ik mag bij mezelf blijven, bij wat ik fijn vind, bij wat bij mij past. En daar past een juist persoon bij. En ja dat mag best een beetje schuren maar er moet wél een basis van vertrouwen zijn. Ja er is markt voor en ja, er komt een uitgever die je direct een goed gevoel geeft of een redacteur - als je in eigen beheer uit wil geven - die je uitdaagt maar wél bij je past. Zeg maar JA tegen jezelf en de rest volgt! PS zal ik maar eens ‘ik wil een boek schrijven of ik wil een lezing geven en hoe doe ik dat’ - sessies gaan aanbieden?

 • Hoe gaaf is dat? Ik ben 9 november één van de keynote-sprekers (tussen 2 wetenschappers in) op het HSP congres met als thema 'HSP zonder hokjes, gehoord, gezien, begrepen'! En ja daar past mijn verhaal over Van hokjes naar puzzelstukjes natuurlijk naadloos in. Ik heb er nu al zin in! Jij ook? Score dan op tijd je kaartje! En via mij krijg je een mooie korting (PB me daar even voor ;-)), wat een feest he? https://hspcongres.nl

  https://hspcongres.nl">

 • De lente. De tijd van openbloeien. Beetje zon, beetje regen, we hebben het allebei nodig om open te komen. Zo is het in het leven ook, het contrast van mindere dagen en supergave dagen is nodig. Door de regen waardeer je de zon en door de zon de regen (dat is de kunst)! #letitflow #tijdomteopenen #laatjezelfzien #meebewegen

 • Gisteren heb ik m’n contract op de bus gedaan voor het uitgeven van m’n vierde boek, dit keer geef ik bij Boom Uitgevers uit. Wat ook weer op magische wijze ontstond, net zoals m’n eerste contact bij Scriptum, m’n vorige uitgever. Grappig genoeg vind ik het best spannend, ook al heb ik het al een tijd geleden toegezegd en ben ik ook al aan het schrijven met Hilko samen. Zo’n contract voelt toch als een commitment, nu moet ik het ook echt gaan waarmaken... Maar het komt goed, ik voel het aan m’n water 🤗 gewoon doorschrijven... PS oh en de titel wordt zonder &-teken, dus gewoon JA zeggen JA doen!

 • Hoe meer je jezelf ziet, hoe meer je jezelf vertrouwt en respecteert, hoe meer je jezelf waardeert. En die zelfwaardering maakt je niet meer zo afhankelijk van de waardering van anderen. Waardering wordt dan gewoon fijn om te ontvangen in plaats van nodig ;-)

 • Over jaloezie en hoe dat voor je kan werken

 • Wat voor sprankeltje laat jij achter als je ergens geweest bent? Wat voor energie verspreid jij? Hoe mooi is het als je je daar bewust van wordt, zoiets subtiels zou wel eens je grootste talent kunnen zijn. Dat wat totaal moeiteloos voor je is, sterker nog: wat je misschien amper kunt zien als talent omdat het zo vanzelfsprekend is...

 • Ik ben even zwaar onder de indruk. Ik stelde op LinkedIn een paar dagen geleden een voor totaal normale vraag en kijk dit... 61 reacties én meer dan 11.000 weergaven! Zou m’n vraag toch niet zo normaal zijn? Ben in elk geval blij verrast dat zoveel mensen antwoorden! Waar mag ik jou voor wakker maken?

 • Deze dame, 50 jaar en 11 jaar lang achter de kassa werkend, koos ervoor om haar droom achterna te gaan én hoe! Hoe inspirerend! Mijn boodschap: volg je dromen, je hebt ze niet voor niks én het is nooit maar dan ook nooit te laat! Je hebt elke dag de keuze!

  Customers at Tesco loved going through Mary Byrne’s checkout line. The middle-aged mom treated everyone to snippets of songs as she rang up their purchases. Mary’s voice was quite amazing and her family and friends encouraged her to try her luck on a televised talent show. But Mary had quit sing...

 • Hoppa, een mooi setje boeken vliegt vandaag naar een nieuwsgierige lezeres die zoveel goud in zich heeft en popelt om dat te delven! En ik popel met haar mee... Ben reuze benieuwd wat er na het lezen van alledrie m’n boeken al loskomt 🔥🔥🔥

 • “De kwetsbaarheidsparadox: er wordt zoveel van je verwacht dat je je kwetsbaar gaat voelen, de druk is enorm. Tegelijkertijd worden kwetsbaarheid en gevoelens op het werk niet erg op prijs gesteld. Het draait nu eenmaal om succes en resultaatgericht werken.” Dit is nou precies waar ik graag verandering in aan wil brengen met mijn werk, mijn passie, als spreker, schrijver en businesscoach! I ❤️ it! https://www.mt.nl/business/laat-eens-kwetsbare-kant-zien/544040

  Jezelf kwetsbaar opstellen past in de trend van ‘authentiek leiderschap’: jezelf durven zijn op de werkvloer. Leiders worden niet meer geacht een gepaste afstand te bewaren van hun medewerkers, openheid wordt juist aangemoedigd. Het heeft zeker voordelen, zo kunnen mensen betere en diepere verbi...

 • Wat is het toch uitdagend om je verlangens en behoeften uit te spreken. De angst voor afwijzing ervan ligt dan tenslotte op de loer... Maar... de vervulling ervan ook. Dat ervaar ik zelf dagelijks. Hoe meer ik uitspreek wat ik fijn zou vinden, hoe meer ik revies dat pontvang 😉 Wanna try?

 • Deze week weer aan de slag met... m’n favoriete onderwerp: Van hokjes naar puzzelstukjes in diverse vormen: coaching, aanvragen voor lezingen bespreken én schrijven! Yes!


Op Twitter

© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software