06-41369238

Exclusieve aandacht

exclusieve aandacht
Door de juiste coaching van Judith, de tools die ze me heeft aangereikt en de waardevolle gesprekken heb ik weer mijn “ik” teruggevonden. Ik durf weer te zeggen wat ik belangrijk vind, beter gezegd: ik ben mezelf weer belangrijk gaan vinden.

Sabrina Schubert – HR adviseur BMW
Judith heeft me in 6 gesprekken flink aan het ‘denken’ gezet over mijn focus als ondernemer. Een uitstekende gesprekspartner, die – door het gedachtengoed dat ze in haar boeken heeft neergezet – werkt vanuit een stevige basis. Ik heb inmiddels m’n profilering helemaal aan laten sluiten bij wie ik ben, mét resultaat!

Frank Garten – ondernemer

JIJ bent belangrijk, jij mag kiezen hoe jij het wil!

 • Wil je leren te kiezen voor wie jij bent met al je talenten en eigenaardigheden?
 • Wil je een nieuwe richting voor jezelf kiezen en wil daar wat handvatten bij?
 • Wil je jezelf én je talenten ten volle leren benutten?
 • Wil je leren soepeler te communiceren, jezelf meer te laten zien?
 • Wil je leren onafhankelijk te zijn van wat anderen van je willen/zeggen/denken?
 • Wil je leren krachtige keuzes te maken in je leven, keuzes die écht van jou zijn?
 • Wil je je eigen waarde en je (zelf)vertrouwen vergroten?
 • Wil je je persoonlijke leiderschap pakken, op je plek gaan staan?
Mijn visie & stijl

Durf JA te zeggen tegen jezelf, in lijn met jezelf te leven, je werk en je (liefdes)relaties vanuit jezelf vorm te geven, je niet meer tegen te (laten) houden, kortom: jezelf te zijn, in volle glorie. Want jij bent de regisseur van jouw leven! Jij kunt kiezen voor wat voor jou belangrijk is! Dat weet je.

En je neemt jezelf overal mee naartoe én dat is goed nieuws: wat je op het ene front leert, kun je ook op een ander vlak toepassen. Mijn visie is dat je door één voor één je remmen aan te kijken en er zelfs mee te leren dansen, je je steeds vrijer voelt, steeds meer jezelf. Authentiek. Puur. Je voelt je steeds meer afgestemd op jezelf én je communiceert steeds duidelijker. Overtuigd. Met effect op hoe je je leven ervaart: je werk, je relaties, je voldoening, je geluk. Want JIJ staat aan het roer! Dat voel je.

Ik weet je met m’n vragen altijd in beweging te brengen en positief te prikkelen om naar jezelf te kijken, nieuwe zienswijzen en nieuw gedrag uit te proberen, want dat is de enige manier om tot een ander – positief – resultaat te komen dan voorheen. Mijn stijl is liefdevol (maar niet poezelig) confronterend, ik deel graag de toekomstbeelden die ik bij jou zie, omdat ik je volle potentie zie en niet jouw beren op de weg. Klanten noemen me niet voor niks ‘Richtinggever’… Ook ben ik heel praktisch, dus je je kunt er lekker mee aan de slag, want oefening baart kunst. Actie leidt tot een ander gevoel over jezelf. Actie leidt tot andere ervaringen.

Zeg jij ook JA tegen jezelf? Gun jij het jezelf om duurzaam in jezelf te investeren? Gun je jezelf exclusieve aandacht en coaching van mij? Dat kan in twee vormen:

Vind je eigen vorm coaching – € 1.950,- ex btw (voor zzp’ers € 1.500,- ex btw)
Individuele coaching – abonnement van 6 maanden

Je voelt dat je veel meer regie kunt pakken in jouw leven, je hebt krachtige keuzes te maken, of je nu een baan hebt of een eigen bedrijf. Of het nu over je werk gaat of over je persoonlijke leven. Je laat je nu geregeld leiden door wat er in de buitenwereld gebeurt, door verwachtingen van anderen, door wat ‘hoort’ en je bent er klaar mee. Het moet anders kunnen. Je weet het: het is tijd om voor jezelf te kiezen. Jouw waarheid te delen. Jouw eigen vorm te vinden. Te zeggen hoe jij het ziet, hoe jij het graag wil en ook hoe je het niet meer wil. De regie te pakken in plaats van je begrensd te voelen. Voel je vrij, ongeacht wat je aan het doen bent en met wie!

Mijn boodschap: laat jezelf zien! Je kracht, je zachtheid en je waarde. Daarmee krijg je mensen moeiteloos met je mee, omdat ze voelen dat het klopt. Ze voelen dat jij klopt, hoe je je van binnen voelt, matcht met de buitenkant! Hoe inspirerend is dat? Dat wil jij toch ook zijn, dat lichtende voorbeeld?

Mijn belofte:

 • In 6 maanden, in 6 gesprekken voel je jezelf steeds vrijer in je relaties/werk/bedrijf.
 • Je leert hoe je meer ruimte kunt innemen, zodat je niet meer geleefd wordt.
 • Je leert niet meer zo bezig te zijn met wat anderen van je denken en willen.
 • Je leert helder te worden in je communicatie en hebt dus meer impact.
 • Je stopt met overtuigen omdat dat niet meer nodig is: je bent overtuigd.
 • Je zelfvertrouwen en gevoel van eigen waarde groeit met elke positieve ervaring die je opdoet.
 • Je wordt zichtbaarder omdat je jezelf steeds meer ziet én laat zien!

In al je relaties zul je merken hoe veel simpeler het is dan je dacht om jezelf te laten zien, jezelf te zijn, ruimte in te nemen, je uit te spreken én naar je gevoel te handelen. Met als effect: energie, vervulling & succes, bij jezelf én de mensen om je heen!

Wat krijg je?

 • 6 gesprekken van anderhalf uur verspreid over (ongeveer) een half jaar
 • Tussentijds contact met mij als je ergens tegenaan loopt
 • Mijn online programma ‘Laat jezelf zien’ van 3 maanden als GRATIS extra bonus én stroomversneller

Start nu direct, je hebt nu echt geen reden meer om jezelf tegen te houden! Bel me op 06-41369238, deel wat over jezelf en waar je graag heen wil en ervaar direct hoe ik werk. Daarna kies je of je mij als coach wil of niet. Het is aan JOU! Ben jij klaar om jouw eigen vorm te vinden?

Ja, dat wil ik

Blijf op koers-Skype-coaching – 6 maanden, € 995,- ex btw
Korte krachtige interventies om congruent te blijven

Je bent wel lekker op weg als ondernemer, maar op koers blijven voelt soms wel als een uitdaging. En dat is het ook, daar weet ik alles van. Afleidingen liggen overal op de loer. Maar… als je intrinsiek gemotiveerd bent, gaat dat op koers blijven een stuk makkelijker is mijn ervaring. Als je weet hoe je door je eigen weerstanden heen kunt bewegen, ga je als een speer. Als je je kapstok helder hebt, dan is het heel makkelijk om daar je diensten aan te hangen, zeker als je zo’n multi-talent bent als jij! Want veel leuk vinden is fijn, je verhaal helder overbrengen is essentieel om te blijven hangen bij de ander.

En soms is het ook gewoon fijn om een stok achter de deur te hebben voor jezelf. Iemand die je bevraagt over de afspraken die je met jezelf gemaakt hebt. Over de plannen die je had. En over de reden waarom je niet beweegt. Want daar zit altijd iets achter of liever gezegd: onder… Daar komen we zo achter en daar gaan we wat aan doen! We gaan samen nieuwe paadjes aanleggen in je systeem, ‘slechte’ gewoontes doorbreken, goeie zelfzorg leren toepassen, zodat je na 6 x lekker alleen verder kunt.

Mijn belofte:

 • Je voelt je nog zekerder van je richting omdat je je intrinsieke motivatie nog meer voelt.
 • Je zorgt nog beter voor jezelf omdat je nu de tools daarvoor hebt.
 • Je zelfvertrouwen en gevoel van eigen waarde groeit met elke positieve ervaring die je opdoet.
 • Je doorbreekt je ‘slechte’ gewoontes en plaatst er goeie voor in de plaats, zodat je steeds trotser wordt op jezelf.
 • Je uitstraling verandert, doordat je je van binnen steeds beter voelt over jezelf en dat is aantrekkelijker

Elke maand een half uurtje tot drie kwartier Skype-coaching is een uitstekende manier om jezelf on track te houden. Wil jij dat ook? Kies dan hier of je voor 6 x (6 maanden) gaat en prik een afspraak in m’n agenda! Let’s get going!

Wat krijg je?

 • 6 Skype coachingsgesprekken met mij van een half uur tot drie kwartier om je on track te houden/li>
 • Tussentijds contact via social media of WhatsApp als je ergens tegen aan loopt/li>
 • Mijn online programma’s’Maak krachtige keuzes en word een magneet’ als GRATIS extra bonus én stroomversneller – all inclusive

Ja, dat wil ik

Train de trainer Van hokjes naar puzzelstukjes – NU € 175,- p.m. of € 995,- in 1 x (ex btw)
Zeer exclusief train de trainer-programma van 6 maanden

Je bent een trainer en/of coach en je verlangt een grotere impact te hebben op de wereld dan nu het geval is. Je wil zelf werken vanuit je talenten, veel meer uit jezelf halen wat er in zit en dat ook bij anderen bewerkstelligen. Je bent graag onderdeel van een grotere beweging, een verandering van mindset die je voor je ziet.

Want jij wil verandering, beweging, actie creëren! Dus dan gaan we dat doen! Maar niet in in je eentje! Je krijgt er een heel team bij. Allemaal aanhangers van de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ methodiek, allemaal trainers en coaches die het nodige aan levenservaring hebben opgedaan, want dat heb je nodig om hierin een goeie trainer/facilitator te zijn. Doordat jij je openstelt, stellen je toekomstige deelnemers zich ook open tenslotte. Goed voorbeeld doet volgen is de basis van deze training.

We beginnen met een teamsessie ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ zoals ik die ontwikkeld heb (zie stappenplan). Hierin leer je jezelf én je teamgenoten heel goed kennen en leer je ook direct de methode doorzien.

Daarna hebben we 3 individuele coachgesprekken, waar ik samen met jou uitpluis wat jouw plek is als puzzelstukje: wat je te delen hebt, wat je missie is en hoe je het liefst werkt en met wie, we ontdekken wat je remmetjes zijn en ik help je met liefde over die hordes heen. Als basis gebruik ik hiervoor de leidraad van m’n tweede boek “Kies en ze kiezen jou”, 3 vragen die je helpen jouw verhaal helder te krijgen, zodat je gaat staan voor wat je te vertellen, wat te delen hebt, voor WIE jij bent. En in een groep leer je enorm van elkaar én je hebt meteen oefen-terrein. Want natuurlijk neem ik m’n zeepkistje mee om je verhaal op te oefenen. Want: oefening baart kunst!

En in de laatste drie maanden ga je oefenen in de praktijk met mijn ondersteuning! The proof of the pudding is in the eatimg tenslotte… ga maar doen en ontdek! Geef pilots, ga de boer op, vertel erover. Ontdek hoe lekker het gaat, hoe vanzelf en ook waar je je nog wat geremd voelt. En daar help ik je dan graag een handje bij!

En last but not least deel ik als ervaren ondernemer, spreker én schrijver graag m’n ervaring en tips omtrent personal branding, zichtbaarheid, lef, keuzes maken, eigenwaarde, duidelijkheid en zelfvertrouwen, ik popel. Je krijgt gewoon 6 maanden lang het beste van mij, al mijn lessen geef ik met liefde aan JOU door!

Mijn belofte:

 • Je hebt geleerd de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ toe te passen en bent zelf een wandelend voorbeeld.
 • Je hebt je fundamentele verhaal helder en weet wat je wil.
 • Je hebt ontdekt wat je tegenhouders zijn en leert daar steeds makkelijker overheen stappen.
 • Je hebt een vertaalslag van je verhaal naar de vorm waarin je het naar buiten wil brengen.
 • Je hebt inzicht gekregen in je non-talenten en hebt eea anders georganiseerd voor jezelf!
 • Je laat jezelf ook op andere terreinen in je leven makkelijker zien, in je kracht & raakbaarheid.
 • Je voelt de waarde van wat je te brengen hebt vanuit je tenen en dus is geld verdienen ermee geen enkel punt!

En ja natuurlijk ga je ook profijt daar van hebben op andere vlakken in je leven, want je neemt jezelf overal mee naartoe. Dus kom je voor een business-boost, dan krijg je ook een privé-boost! En andersom! Je gaat de allervrijste trainer zijn die je je maar kunt voorstellen. Een lichtend voorbeeld!

Wat krijg je?

 • Twee live teamsessies, aan het begin en na 3 maanden
 • Drie live coachingsgesprekken met mij verspreid over 3 maanden
 • In de pilot-fase één keer per maand een Skype-call van een half uur met mij om je on track te houden – all-inclusive
 • Mijn online programma ‘Maak krachtige keuzes en word een magneet’ als GRATIS extra bonus én stroomversneller – all inclusive
 • En last but not least: het beste van mij, 6 maanden lang, als dat je niet aansteekt weet ik het niet meer!

Ben je hier nieuwsgierig naar, bel me dan op 06-41369238, dan adviseer ik je of dit Train de Trainer programma bij je past én of en hoe jij aansluit bij de reeds bestaande trainers. In januari 2018 start een nieuwe groep, ik start in de loop van 2018 weer een nieuwe TdT.

Ben jij er klaar voor? Wil je samen met mij en een prachtig team bevlogen trainers/coaches het verschil maken?

Ja, dat wil ik
Samenwerkingen

Voor Executive Business Coaching ben ik gelieerd aan De Baak Business Academy.

logo_baak_hover

Een paar recensies
Als directeur van een groot ICT bedrijf heb ik, in de loop van mijn carrière, verschillende collega’s meegemaakt die te kampen hadden met de gevolgen van mentale overbelasting. Ondanks dat ik in dit soort situaties altijd al vol begrip was en hen actief hielp bij hun herstel, was ik er stellig van overtuigd dat mij dat nooit zou overkomen. Niets bleek minder waar. Door zowel situaties in de professionele als privé sfeer die gelijktijdig op mijn pad kwamen, bleek ook ik niet bestand tegen de stress die dat bij mij opriep. Twee van de drie pijlers onder mijn identiteit lagen onder vuur wat resulteerde in paniekaanvallen en depressie. Na een bezoek aan de huisarts besefte ik mij dat ik behoefte had aan houvast. Ik was aan het afglijden en twijfelde op dat moment aan alles en iedereen. Positieve referenties leidden tot een coachingstraject bij Judith. Al tijdens onze eerste gesprek heb ik haar empathie en ontwapenende openheid mogen ervaren. In de gesprekken daarna begeleidde Judith mij zonder oordelen en met oprechte bespiegelingen van mijn situatie -en mijn eigen rol daarin- langzaam aan naar meer rust. Zes maanden na onze eerste ontmoeting had ik mijn leven weer op de rails. De praktische tips, vaak uit haar eigen ervaring geboren, pas ik nog dagelijks met succes toe. Judith heeft mij geholpen uit mijn dal te klimmen en ik durf te beweren dat ik daar sterker uit ben gekomen dan dat ik er toen des tijds in ben gevallen. Ik heb Judith leren kennen als een professional en bovenal bijzonder mooi mens.

Dankzij Judith’s rust, begrip en liefdevolle connectie heb ik heel veel ontdekt over mijzelf. Over mijzelf als ondernemer en als mens. Judith vertrouwt het moment en pusht nooit – terwijl ze me wèl prikkelende toekomstbeelden meegaf die mij raakten. Jij practicet wat je preacht – puur jezelf. Héél inspirerend!
Judith’s compassievolle coaching liet me steeds moeiteloos zien waar ik mezelf nog beperk en nodigde me uit om liefdevollere keuzes te maken. Ik sta door ons traject nu veel vrijer, actiever en vreugdevoller in mijn onderneming dan voorheen. Plannetjes waar ik eerst vooral van droomde, weet ik nu heel easy in de praktijk te brengen. Dankbaar!
Judith weet als geen ander hoe het is om naar binnen te gaan en vervolgens weer naar buiten te treden. Judith deelt haar ervaringen, die inspireren. She walks the talk, ze laat zichzelf écht zien, kwetsbaar, open en krachtig. De diepere onderlaag in alles wat ze doet, zorgt ervoor dat ik regelmatig even met mezelf aan het ‘werk’ ga, als ik iets van haar lees of hoor.
Judith is in staat om snel en efficient tot het kernpunt van je vraag te komen. Op zeer persoonlijke wijze weet zij je proces vervolgens moeiteloos te faciliteren totdat je doelgerichter dan verwacht de essentie bereikt. Ik kan Judith van harte aanbevelen aan ondernemers die hun visie en focus verder willen optimaliseren.
Ik ben door jou zelfverzekerder geworden in m’n contact met mannen. Ik durf mezelf meer te laten zien door bijvoorbeeld m’n angsten meer te delen. En het leuke is dat degene juist dichterbij komt, in plaats van dat hij wegloopt (wat mijn angst was)!
Een aantal organisaties waar ik voor gewerkt hebOp Facebook
 • Wat leuk, ik ben gevraagd om mee te werken aan dit gave Youtube kanaal... nou dat is op m'n lijf geschreven! Bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een gelukkiger leven, yeah!

  Super leuk dat je op ons Youtube Kanaal bezoekt. Voor inspiratie over geluk en gelukkig zijn, zelfvertrouwen, de wereld leuker maken en plezier ben je hier g...

 • Niemand is objectief als hij naar een ander kijkt... Ik dacht ik val eens met de deur in huis... Maar het is natuurlijk wel zo, ga jezelf maar eens

 • Open je mind Poog te begrijpen Zie de ander Als mens Net ala jij #purehuman #vanhokjesnaarpuzzelstukjes #openen

 • Over jezelf zien en gezien worden

  ">

 • Veranderen... van links naar rechts bewegen? Of... willen we eigenlijk helemaal niet veranderen?

 • Zo'n leuke vraag dit... Oh en het antwoord is nog steeds hetzelfde na 5 jaar! Al is m'n focus wel verschoven van ondernemers naar ondernemingen. M'n missie is gelijk: zoveel mogelijk mensen uitnodigen helemaal zichzelf te zijn, zichzelf te benutten en zichzelf te laten zien, raakbaar & krachtig! #vanhokjesnaarpuzzelstukjes

 • De beloning van opschonen 😃

 • Wat jou raakt is van jou, iets buiten je houden kan alleen maar als je je afsluit!

 • Leuk zeg, heb net een video-interview gegeven over focus en hoe ik dat aanpak in m'n bedrijf. Nou daar had ik natuurlijk wel wat over te vertellen... Zoals je misschien weet focus ik niet op 1 activiteit, maar op m'n missie, op m'n waarom. M'n activiteiten spruiten simpelweg voort uit m'n natuurlijke talenten. En die komen weer voort uit experimenten en feedback... Mocht je meer willen weten hierover, dit is nou precies het onderwerp van het webinar dat ik maandag ga geven, dus... keep posted!

 • Dag mooie vrouw en man! Koester vandaag op deze Internationale Vrouwendag eens extra je kleine meisje in je! En ja die hebben we allemaal... dat lieve meisje die goed wil doen, die aardig gevonden wil worden, die zorgzaam is, die goed voelt wat ze nodig heeft!!

 • Blijft leuk om mezelf zo in een advertentie tegen te komen!

  Duurzame verandering komt van binnenuit! Authentieke spreker Judith Webber vertelt graag over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

 • Gaat het niet rechtsom dan wel linksom! Open je voor de mogelijkheden die er altijd zijn... (en nee dat is niet hetzelfde als geloven)!

 • Twee bijzondere methodieken en hun founders ontmoeten elkaar. Een unieke kans om kruisbestuiving te ervaren! Judith Webber heeft door haar 12-jarige carriere als (interim)HR adviseur een prachtige en eenvoudige manier gevonden om mensen in beweging te krijgen, ze met hun talent te verbinden, vertrouwen én samenwerking te vergroten, genaamd 'Van hokjes naar puzzelstukjes'. De basis hiervan is 'Do what you do best!' Judith laat je met haar aanstekelijk enthousiasme deze simpele methode ervaren om duurzame verandering in organisaties te realiseren, verandering van binnenuit! Ineke Hurkmans is founder van Jump Movement dat inmiddels in 12 landen met >65.000 deelnemers een bijzonder beweging wordt. De gespreksmethode van Jump Movement heeft zij ontwikkeld na jaren als consultant gewerkt te hebben en ontdekte dat 'aandacht en verbinding' onbetaalbaar en onontbeerlijk zijn in organisaties. Jump Movement brengt via een eenvoudige gespreksmethode mensen in beweging in de richting van een ambitie en zorgt voor diepe verbindingen in teams en groepen. Zin om te ervaren wat jij als professional van deze combinatie kunt leren? Hoe je verbinding, vertrouwen en openheid kunt creeeren op een korte krachtige manier! Neem tips en ervaring mee om meer uit jezelf en je team te halen. Maak kennis met deze twee bijzondere methodieken. Ontmoet bijzondere collega's en ervaar hoe sterk en eenvoudig groei kan zijn! We starten met inloop vanaf half 2, de lezingen starten om 2u en eindigen rond een uur of 5. Prijs: € 45,- ex btw (€ 58,10 incl) all-inclusive Kaartjes hieronder verkrijgbaar! Let op: vol = vol, max 40 plekken

 • Ik doe al jaren niet anders, m'n hart volgen ondanks m'n angst of weerstand, gewoon omdat ik 'móet'. M'n drive was en is groter dan m'n angst! Boeken schrijven, een podium opklimmen, m'n stem laten horen, mezelf laten zien, dacht je dat dat voor mij altijd makkelijk is geweest? Nou zeker niet... elke nieuwe stap vond ik retespannend. Klotsende oksels had ik elke keer als ik een lezing gaf, bang voor afwijzing. Tot ik mezelf niet meer afwees en de angst verdween... en dat het gezonde spanning cq een adrenaline-kick geeft! Makes me on edge, scherpzinnig Waar ben jij moed voor aan het verzamelen momenteel?

 • Op Nationale Complimentendag even iets over waardering, de brandstof die ons mensen harder doet lopen! En diezelfde waardering die we soms - als we het er niet helemaal mee eens zijn - niet kunnen aannemen... Pas als je de waardering die je ontvangt in jezelf gaat opzoeken, dan pas doet het iets voor je: het voedt je, omdat de waardering van binnenuit komt! Dit is standaard één van de onderdelen tijdens m'n lezingen en de teamsessies 'Van hokjes naar puzzelstukjes', omdat waardering zó essentieel is bij lekker kunnen werken, jezelf benutten en jezelf zien, wat de basis is van wat ik wil bereiken! Laten we leren ontvangen, onszelf openen voor de waardering van anderen, het in onszelf herkennen en daarmee in staat zijn ook meer waardering te geven. Laat de beker vollopen en overstromen...

 • Ik krijg wel eens vragen van mensen waarom ik zo open ben en zoveel deel. Nou daar wil ik met liefde op antwoorden. Ik deel omdat openheid heelt, het heelt mij én het heelt iedereen die zich herkent in m'n verhalen, inzichten en ervaringen. Openheid is de sleutel tot ware heling, door te delen wat er is, erken je ten volle wat er is, wat er in je leeft, wat zich heeft gemanifesteerd in je leven. Je laat het door te delen helemaal toe in jezelf. Je staakt je verzet ertegen. Je geeft je over en ontspant in jezelf! En het mooie is - dat ontdekte ik toen ik rijkelijk m'n lessen ging delen vanaf 2009 - dat het naast dat het goed voor mij is, goed is voor iedereen die ik ermee mag aanraken. Hoe vaak ik wel niet reacties krijg, ik ontvang nagenoeg dagelijks diepe dankbaarheid voor mijn delen, omdat het anderen impliciet toestemming geeft ook deze stukken in zichzelf te zien én te uiten! Hoe bevrijdend is dat?! Een grootsere daad van (zelf)liefde en zelfzorg is in mijn ogen niet mogelijk! Nou... goeie reden om door te gaan met delen toch? #delenishelen #toestemming #acceptatie #erkenning #zelfliefde #vrij #open

 • Wat een mooi voorbeeld van nep vs puur laat deze dame zien! En hoe 'toevallig' dat ik deze video donderdag precies tegenkwam, toen ik dit nummer als één van m'n favoriete nummers had opgegeven aan Sandra Brandt om in ons radio-interview "Het Heldere Uur" te verweven. Oh zo toepasselijk vond ik, aangezien we het hadden over overgave en ontspanning, want wat heb ik lang m'n best gedaan me anders voor te doen dan ik ben... #maskersaf #laatjezelfzien #mooi #puur

  She was so sick of being photoshopped that she decided to do this instead...

 • Goeie reminder... de zwaarste lessen zijn voor de beste leerlingen!

 • Hier word ik nou gelukkig van: "Dag schone jonkvrouw, Het leven wordt steeds mooier en helderder bij mij. Het lukt me steeds meer om te zeggen wat ik voel, ik hou me minder en minder bezig met wat ik denk dat anderen eventueel zouden kunnen denken en dat voelt echt fantastisch! ....,. Het is net of er gordijnen voor mijn neus open gaan en alles helderder wordt. De ruis wordt steeds minder en alles wordt duidelijker. Ik ben happy! Dank je wel tot zover voor je aanpak!" 😘

 • Had je al gezien dat ik op deze pagina ook het eea verkoop? * Alle 3 m'n boeken, gesigneerd en wel, als kadootje voor jezelf of iemand anders én * 2 superkrachtige online programma's: - Maak krachtige keuzes en word een magneet - vergroot in 2 weken je aantrekkingskracht! - Laat jezelf zien - meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes - transformatie in 13 weken Doe er je voordeel mee... want nog tot 21 maart gelden deze scherpe prijzen!

 • Wil jij als HR adviseur, directeur, leidinggevende, organisatie-adviseur of trainer geïnspireerd raken door maar liefst twee fantastische methodes om mensen in beweging te krijgen? In beide is openheid de sleutel kan ik je alvast verklappen!! Schrijf je dan nog snel in voor de 21e, we werken met een kleine groep dus dat betekent: veel persoonlijke aandacht!


Op Twitter

Pure Zaken: nu met BONUS!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software