06-41369238

Exclusieve aandacht

exclusieve aandacht
Door de juiste coaching van Judith, de tools die ze me heeft aangereikt en de waardevolle gesprekken heb ik mijn “ik” teruggevonden. Ik durf weer te zeggen wat ik belangrijk vind, beter gezegd: ik ben mezelf weer belangrijk gaan vinden.

Sabrina Schubert – HR adviseur BMW
Judith heeft me in 6 gesprekken flink aan het ‘denken’ gezet over mijn focus als ondernemer. Een uitstekende gesprekspartner, die – door het gedachtengoed dat ze in haar boeken heeft neergezet – werkt vanuit een stevige basis. Ik heb inmiddels m’n profilering helemaal aan laten sluiten bij wie ik ben, mét resultaat!

Frank Garten – ondernemer

JIJ bent belangrijk, jij mag kiezen hoe jij het wil!

 • Wil je leren kiezen voor wie jij bent met al je talenten en eigenaardigheden?
 • Wil je een nieuwe richting voor jezelf kiezen en wil daar wat handvatten bij?
 • Wil je jezelf én je talenten ten volle leren benutten?
 • Wil je leren jezelf meer te laten zien in je communicatie?
 • Wil je leren onafhankelijk(er) te zijn van wat anderen van je willen/zeggen/denken?
 • Wil je leren krachtige keuzes te maken in je leven, keuzes die écht van jou zijn?
 • Wil je je eigen waarde en je (zelf)vertrouwen vergroten?
 • Wil je je persoonlijke leiderschap pakken, meer op je plek gaan staan?
Mijn visie & stijl

Wat kun je toch een speelbal van het leven zijn als je niet helder hebt hoe jij het wil. Ik weet daar alles van. Je wordt alle kanten op getrokken of geduwd en voelt weinig regie in het geheel. Waar is je ruimte? Waar is je invloed? Tot je besluit: zo niet verder!

Leer JA te zeggen tegen jezelf, jezelf écht belangrijk te vinden, goed voor jezelf te zorgen, je werk en je relaties vanuit jezelf vorm te geven, je niet meer tegen te (laten) houden door wat dan ook in de buitenwereld, kortom: jezelf te zijn, in volle glorie. Je bent het waard!

Ik weet je met m’n vragen en eigen ervaringsverhalen in beweging te brengen en positief te prikkelen, nieuwe zienswijzen en nieuw gedrag uit te proberen, want dat is de enige manier om tot een ander resultaat te komen. Mijn stijl is liefdevol (maar niet poezelig) confronterend, ik deel graag wat ik voor jou voor ogen zie, ik zie namelijk je volle potentie en niet jouw beren op de weg. Klanten noemen me niet voor niks ‘Richtinggever’…

Wil je ook leren JA te zeggen tegen jezelf? Gun jij het jezelf om duurzaam in jezelf te investeren? Gun je jezelf exclusieve aandacht en coaching van mij? Dat kan in een aantal vormen:

Terug naar jezelf coaching – € 795,- ex btw
Individuele coaching – abonnement van 3 gesprekken

Je voelt dat je veel meer regie kunt pakken in jouw leven, je hebt krachtige keuzes te maken, of je nu een baan hebt of een eigen bedrijf. Of het nu over je werk gaat of over je persoonlijke leven. Je laat je nu geregeld leiden door wat er in de buitenwereld gebeurt, door verwachtingen van anderen, door wat ‘hoort’ en je bent er klaar mee. Het moet anders kunnen. Je weet het: het is tijd om voor jezelf te kiezen. Jouw waarheid te delen. Jouw eigen vorm te kiezen. Te zeggen hoe jij het ziet, hoe jij het graag wil en ook hoe je het niet meer wil. De regie te pakken.

Mijn boodschap: laat jezelf zien! Je kracht, je zachtheid en je waarde. Daarmee krijg je mensen moeiteloos met je mee, omdat ze voelen dat het klopt. Ze voelen dat jij klopt, hoe je je van binnen voelt matcht met de buitenkant! Hoe inspirerend is dat?

Mijn belofte:

 • In 3 keer, in 3 gesprekken voel je jezelf steeds vrijer in je relaties/werk/bedrijf.
 • Je leert hoe je meer ruimte kunt innemen in wie jij bent en wat jij belangrijk vindt
 • Je leert niet meer zo bezig te zijn met wat anderen van je denken en willen.
 • Je leert helderder te worden in je communicatie en hebt dus meer impact.
 • Je stopt met overtuigen omdat dat niet meer nodig is: je bent overtuigd.
 • Je wordt zichtbaarder omdat je jezelf steeds meer ziet én laat zien!
 • Je zelfvertrouwen en gevoel van eigen waarde groeit met elke positieve ervaring die je opdoet.

In al je relaties zul je merken hoe veel simpeler het is dan je dacht om jezelf te laten zien, jezelf te zijn, ruimte in te nemen, je uit te spreken én naar je gevoel te handelen. Met als effect: energie, vervulling & succes, bij jezelf én de mensen om je heen!

Wat krijg je?

 • 3 gesprekken van anderhalf uur verspreid over (ongeveer) een 3 maanden
 • Tussentijds contact met mij via social media of WhatsApp als je ergens tegenaan loopt
 • Een berg met positieve ervaringen, waardoor je je beter zult voelen over jezelf én zelf verder kunt
 • Mijn online programma ‘Laat jezelf zien’ als GRATIS extra bonus én stroomversneller – all inclusive

Start nu direct, je hebt nu echt geen reden meer om jezelf tegen te houden! Bel me op 06-41369238, deel wat over jezelf en waar je graag heen wil en ervaar direct hoe ik werk. Daarna kies je of je mij als coach wil of niet. Het is aan JOU!

Ja, dat wil ik

Boost jezelf – Skype-coaching – € 247,- ex btw per sessie of een strippenkaart van 3 x voor € 699,- ex btw
Korte krachtige interventies om jezelf een energie-boost te geven

Soms lukt het je gewoon niet in je eentje en heb je even een boost nodig, iemand die je net even dat zetje in de goeie richting geeft. Die boost bied ik graag. Ik help je graag open & eerlijk naar jezelf kijken en stip aan waar je anders naar zou kunnen kijken. Dit doe ik om je in beweging te brengen dingen ook anders te doen. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg, tenslotte.

Soms is het gewoon fijn om een stok achter de deur te creëren voor jezelf. Iemand die je bevraagt over de afspraken die je met jezelf gemaakt hebt. Over de plannen die je had. En over de reden waarom het niet zo gaat zoals je wilde. Want daar zit altijd iets achter of liever gezegd: onder… Daar komen we achter en we doen er wat aan! Je legt nieuwe paadjes aan, doorbreekt niet werkende gewoontes/patronen en leert goeie zelfzorg toepassen, zodat je zelf verder kunt. Ik empower het liefst!

Mijn belofte:

 • Je voelt je gelift, je weet wat je te doen staat.
 • Je voelt je zekerder van je richting omdat je je intrinsieke motivatie nog meer voelt.
 • Je zorgt nog beter voor jezelf omdat je nu de tools daarvoor hebt.
 • Je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde groeit met elke positieve ervaring die je opdoet.
 • Je doorbreekt je patronen, zodat je steeds trotser wordt op jezelf én effectiever.
 • Je uitstraling verandert, doordat je je van binnen steeds beter voelt over jezelf en dat is aantrekkelijker en prettiger om mee samen te werken

Drie kwartier Skype-coaching met mij is een uitstekende manier om jezelf een boost te geven. Wil jij dat ook? Kies dan of je voor 1x of voor 3x gaat, bel me en prik een afspraak in m’n agenda! Let’s get going!

Wat krijg je?

 • 1 of 3 Skype coachingsgesprekken met mij van drie kwartier om jezelf een boost te geven!
 • Tussentijds contact met mij via social media of WhatsApp als je ergens tegen aan loopt.
 • Mijn online programma ‘Maak krachtige keuzes en word een magneet’ als GRATIS extra bonus én stroomversneller – all inclusive

Ja, dat wil ik

Train de trainer Van hokjes naar puzzelstukjes – NU € 175,- p.m. of € 995,- in 1 x (ex btw)
Zeer exclusief train de trainer-programma van 6 maanden

Je bent een trainer en/of coach en je verlangt een grotere impact te hebben op de wereld dan nu het geval is. Je wil zelf werken vanuit je talenten, veel meer uit jezelf halen wat er in zit en dat ook bij anderen bewerkstelligen. Je bent graag onderdeel van een grotere beweging, een verandering van mindset die je voor je ziet.

Want jij wil verandering, beweging, actie creëren! Dus dan gaan we dat doen! Maar niet in in je eentje! Je krijgt er een heel team bij. Allemaal aanhangers van de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ methodiek, allemaal trainers en coaches die het nodige aan levenservaring hebben opgedaan, want dat heb je nodig om hierin een goeie trainer/facilitator te zijn. Doordat jij je openstelt, stellen je toekomstige deelnemers zich ook open tenslotte. Goed voorbeeld doet volgen is de basis van deze training.

We beginnen met een teamsessie ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ zoals ik die ontwikkeld heb (zie stappenplan). Hierin leer je jezelf én je teamgenoten heel goed kennen en leer je ook direct de methode doorzien.

Daarna hebben we 3 individuele coachgesprekken, waar ik samen met jou uitpluis wat jouw plek is als puzzelstukje: wat je te delen hebt, wat je missie is en hoe je het liefst werkt en met wie, we ontdekken wat je remmetjes zijn en ik help je met liefde over die hordes heen. Als basis gebruik ik hiervoor de leidraad van m’n tweede boek “Kies en ze kiezen jou”, 3 vragen die je helpen jouw verhaal helder te krijgen, zodat je gaat staan voor wat je te vertellen, wat te delen hebt, voor WIE jij bent. En in een groep leer je enorm van elkaar én je hebt meteen oefen-terrein. Want natuurlijk neem ik m’n zeepkistje mee om je verhaal op te oefenen. Want: oefening baart kunst!

En in de laatste drie maanden ga je oefenen in de praktijk met mijn ondersteuning! The proof of the pudding is in the eatimg tenslotte… ga maar doen en ontdek! Geef pilots, ga de boer op, vertel erover. Ontdek hoe lekker het gaat, hoe vanzelf en ook waar je je nog wat geremd voelt. En daar help ik je dan graag een handje bij!

En last but not least deel ik als ervaren ondernemer, spreker én schrijver graag m’n ervaring en tips omtrent personal branding, zichtbaarheid, lef, keuzes maken, eigenwaarde, duidelijkheid en zelfvertrouwen, ik popel. Je krijgt gewoon 6 maanden lang het beste van mij, al mijn lessen geef ik met liefde aan JOU door!

Mijn belofte:

 • Je hebt geleerd de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ toe te passen en bent zelf een wandelend voorbeeld.
 • Je hebt je fundamentele verhaal helder en weet wat je wil.
 • Je hebt ontdekt wat je tegenhouders zijn en leert daar steeds makkelijker overheen stappen.
 • Je hebt een vertaalslag van je verhaal naar de vorm waarin je het naar buiten wil brengen.
 • Je hebt inzicht gekregen in je non-talenten en hebt eea anders georganiseerd voor jezelf!
 • Je laat jezelf ook op andere terreinen in je leven makkelijker zien, in je kracht & raakbaarheid.
 • Je voelt de waarde van wat je te brengen hebt vanuit je tenen en dus is geld verdienen ermee geen enkel punt!

En ja natuurlijk ga je ook profijt daar van hebben op andere vlakken in je leven, want je neemt jezelf overal mee naartoe. Dus kom je voor een business-boost, dan krijg je ook een privé-boost! En andersom! Je gaat de allervrijste trainer zijn die je je maar kunt voorstellen. Een lichtend voorbeeld!

Wat krijg je?

 • Twee live teamsessies, aan het begin en na 3 maanden
 • Drie live coachingsgesprekken met mij verspreid over 3 maanden
 • In de pilot-fase één keer per maand een Skype-call van een half uur met mij om je on track te houden – all-inclusive
 • Mijn online programma ‘Maak krachtige keuzes en word een magneet’ als GRATIS extra bonus én stroomversneller – all inclusive
 • En last but not least: het beste van mij, 6 maanden lang, als dat je niet aansteekt weet ik het niet meer!

Ben je hier nieuwsgierig naar, bel me dan op 06-41369238, dan adviseer ik je of dit Train de Trainer programma bij je past én of en hoe jij aansluit bij de reeds bestaande trainers. In januari 2018 is er een nieuwe groep gestart, ik start waarschijnlijk in de loop van 2018 weer een nieuwe TdT.

Ben jij er klaar voor? Wil je samen met mij en een prachtig team bevlogen trainers/coaches het verschil maken?

Ja, dat wil ik
Samenwerkingen

Voor Executive Business Coaching ben ik gelieerd aan De Baak Business Academy.

logo_baak_hover

Een paar recensies
Als directeur van een groot ICT bedrijf heb ik, in de loop van mijn carrière, verschillende collega’s meegemaakt die te kampen hadden met de gevolgen van mentale overbelasting. Ondanks dat ik in dit soort situaties altijd al vol begrip was en hen actief hielp bij hun herstel, was ik er stellig van overtuigd dat mij dat nooit zou overkomen. Niets bleek minder waar. Door zowel situaties in de professionele als privé sfeer die gelijktijdig op mijn pad kwamen, bleek ook ik niet bestand tegen de stress die dat bij mij opriep. Twee van de drie pijlers onder mijn identiteit lagen onder vuur wat resulteerde in paniekaanvallen en depressie. Na een bezoek aan de huisarts besefte ik mij dat ik behoefte had aan houvast. Ik was aan het afglijden en twijfelde op dat moment aan alles en iedereen. Positieve referenties leidden tot een coachingstraject bij Judith. Al tijdens onze eerste gesprek heb ik haar empathie en ontwapenende openheid mogen ervaren. In de gesprekken daarna begeleidde Judith mij zonder oordelen en met oprechte bespiegelingen van mijn situatie -en mijn eigen rol daarin- langzaam aan naar meer rust. Zes maanden na onze eerste ontmoeting had ik mijn leven weer op de rails. De praktische tips, vaak uit haar eigen ervaring geboren, pas ik nog dagelijks met succes toe. Judith heeft mij geholpen uit mijn dal te klimmen en ik durf te beweren dat ik daar sterker uit ben gekomen dan dat ik er toen des tijds in ben gevallen. Ik heb Judith leren kennen als een professional en bovenal bijzonder mooi mens.

Dankzij Judith’s rust, begrip en liefdevolle connectie heb ik heel veel ontdekt over mijzelf. Over mijzelf als ondernemer en als mens. Judith vertrouwt het moment en pusht nooit – terwijl ze me wèl prikkelende toekomstbeelden meegaf die mij raakten. Jij practicet wat je preacht – puur jezelf. Héél inspirerend!
Judith’s compassievolle coaching liet me steeds moeiteloos zien waar ik mezelf nog beperk en nodigde me uit om liefdevollere keuzes te maken. Ik sta door ons traject nu veel vrijer, actiever en vreugdevoller in mijn onderneming dan voorheen. Plannetjes waar ik eerst vooral van droomde, weet ik nu heel easy in de praktijk te brengen. Dankbaar!
Judith weet als geen ander hoe het is om naar binnen te gaan en vervolgens weer naar buiten te treden. Judith deelt haar ervaringen, die inspireren. She walks the talk, ze laat zichzelf écht zien, kwetsbaar, open en krachtig. De diepere onderlaag in alles wat ze doet, zorgt ervoor dat ik regelmatig even met mezelf aan het ‘werk’ ga, als ik iets van haar lees of hoor.
Judith is in staat om snel en efficient tot het kernpunt van je vraag te komen. Op zeer persoonlijke wijze weet zij je proces vervolgens moeiteloos te faciliteren totdat je doelgerichter dan verwacht de essentie bereikt. Ik kan Judith van harte aanbevelen aan ondernemers die hun visie en focus verder willen optimaliseren.
Ik ben door jou zelfverzekerder geworden in m’n contact met mannen. Ik durf mezelf meer te laten zien door bijvoorbeeld m’n angsten meer te delen. En het leuke is dat degene juist dichterbij komt, in plaats van dat hij wegloopt (wat mijn angst was)!
Een aantal organisaties waar ik voor gewerkt hebOp Facebook

Op Twitter

Pure Zaken: nu met BONUS!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software