06-41369238

Contact

Judith - 2015- 0682 Jolanda Bot


Telefonische intake

Intakes start ik altijd telefonisch, omdat we dan al vast wat voorwerk kunnen bespreken: wat er speelt, waar je behoefte aan hebt én we voelen of het klikt. Ik neem daar graag de tijd voor. En wat mij betreft gaan we daarna zo snel mogelijk aan de slag: DOEN! Dat is tenslotte waar je me voor inhuurt: Actie. Verandering. Beweging.

Natuurlijk kan ik ook langs komen, alleen of met één van m’n trainers samen, om nader te kennis te maken en door te spreken hoe we samen het een en ander gaan aanpakken. Met name voor langere avonturen vind ik dat zelf het meest prettig!

Foto’s en pers-materiaal

Ik word geregeld gevraagd in de media, m’n ervaringen en visie te delen in een artikel of een interview. Vaak word me gevraagd een foto aan te leveren en een stukje tekst.

Om het voor iedereen makkelijk te maken heb ik in Dropbox een folder aangemaakt waar foto’s in hoge resolutie te vinden is. Zodat iedereen erbij kan, ook als ik even niet te bereiken ben om wat voor reden dan ook. Handig toch? Ik hou d’r van, lekker efficiënt!Op Facebook

Op Twitter

Pure Zaken: nu met BONUS!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software