06-41369238

Boeken

Laat jezelf zien – 2e druk uitverkocht – laatste exemplaren bij mij te koop!

In mijn zoektocht naar meer geluk en succes heb ik ontdekt dat de sleutel ‘jezelf laten zien’ is. Ik ben er van overtuigd dat ieder mens zichzelf wil uiten, het is zelfs onnatuurlijk dit niet te doen. Kinderen zijn een mooi voorbeeld, zij uiten zich vaak enorm makkelijk en geven heel duidelijk aan wat ze willen! Ik noem dat puurheid. Laten zien wat er daadwerkelijk van binnen speelt. Helaas raken we veel puurheid kwijt in de loop van de jaren vind ik.

Ik snap ook wel hoe dit komt. Onderwijs is erop gericht dat we in alles ‘een beetje’ goed worden, onze focus verschuift hiermee van wat we ‘willen’ naar wat we ‘kunnen’. Hierdoor raken we kwijt wat we ten diepste willen en durven dat dus niet goed te uiten. Terwijl dit wel cruciaal is om succesvol & gelukkig te zijn. Ik deel in ‘Laat jezelf zien’ graag 35 tips en ervaringen waarmee ook jij terug kunt komen bij je PURE zelf. Voorbij de kennis & kunde, terug naar wie je bent!


Ik kon het niet wegleggen. Vanaf het moment dat ik begon te lezen, boeide het mij. Ook heeft het mooie gesprekken en discussies opgeleverd. Het werd mij duidelijk dat wij keuzes moeten maken met ons bedrijf om verder te komen en onszelf beter te presenteren naar buiten toe. Laat jezelf zien geeft ons handvatten om hiermee aan de slag te gaan.Lees hier meer recensies.

Ja dit boek wil ik bij jou bestellen voor maar € 14,95


Of koop het e-book, dat is nog wel online te koop!

Kies en ze kiezen jou

Kies en ze kiezen jou deelt ‘slechts’ 3 vragen. Ik noem de 3 vragen een Drieluik, omdat ze je helpen ontluiken wat je in je hebt, zodat je makkelijker pure keuzes kunt maken! In je werk, in je ondernemerschap, maar ook in je privé leven. Plant de vragen in je onderbewuste en jouw antwoorden komen vanzelf naar boven drijven. Met die antwoorden (her)ontdek je jezelf én ze geven je handvatten om jezelf meer en meer te laten zien. Je uit te drukken in de wereld op een manier die klopt bij jou. Want als jij kiest, kiezen precies de juiste mensen jou om JOU!

Bekijk het voorwoord van Esther Jacobs. En bekijk hier het promofilmpje.


Ik dacht zelf altijd: kiezen is kiezen. Maar Judith geeft er een extra dimensie aan. De stap zetten om te kiezen is niet altijd gemakkelijk, omdat je ook van alles uitsluit. Zeker als je gevoelig bent voor het oordeel van anderen, kan dat lastig zijn. Maar als je eenmaal gekozen hebt, geeft dat veel rust. Dat betekent dus ook ‘nee’ zeggen. Ik heb zelf gemerkt dat mensen het vaak juist bewonderen dat je kiest. Dat jij en je bedrijf er nog krachtiger door worden.Lees hier meer recensies.


Ja dit boek wil ik voor maar € 14,95

Of koop dit boek als setje met “100% PUUR jij” nu extra voordelig samen voor slechts € 22,50!

Ja dit setje wil ik

Of koop het e-book!

100% PUUR JIJ, altijd en bij iedereen

100% PUUR JIJ gaat over het aangaan van de belangrijkste en meest intieme relatie: die met jezelf!

In dit boek delen Pauline Sibbel en ik openlijk onze reis vol hobbels naar puur onszelf. En dagen we je spelenderwijs uit je dieperliggende wensen en verlangens helder te krijgen. Willen we je prikkelen om altijd en bij iedereen puur jezelf te kunnen zijn. We hopen je te inspireren om de belangrijkste en meest intieme relatie echt helemaal aan te gaan: die met jezelf!

Want (zelf)vertrouwen is de basis van liefdevolle en duurzame relaties, zowel in business als privé. Je neemt jezelf tenslotte overal mee naartoe.

Bekijk hier het visual storyboard en het filmpje van de lancering. Naast het voorproefje kun je alvast het voorwoord van Jan van Setten lezen.


Niet alleen door de teksten, die zich makkelijk laten lezen, is dit boek meer dan plezierig. Het prettige formaat en de mooie layout maken het helemaal af. Het is niet zozeer een handleiding over wat je allemaal moet doen en moet laten. Het is vooral een inspiratiebron om bewuster in het leven te staan. Daarvoor hoef je andere mensen niet voorbij te lopen, die heb je nodig. Maar leer vooral vanuit jezelf denken en handelen, trouw zijn aan je eigen gedachten en trouw blijven aan je ingeslagen weg. Het gaat niet om het einddoel in je leven, het gaat om hoe jij je leven leeft. Hoe jij je levenspad bewandelt. 100% puur zoals jij bent.Lees hier meer recensies.

Ja dit boek wil ik – NU voor maar € 7,50

Of koop dit boek als setje met “Kies en ze kiezen jou” nu extra voordelig samen voor slechts € 22,50!

Ja dit setje wil ik

Of koop het e-book!

Grotere aantallen van mijn boeken zijn het beste rechtstreeks bij mij te bestellen, bijvoorbeeld met een bijbehorende lezing op jouw event! Ook kan ik een boek signeren als je hem bij mij persoonlijk bestelt, als kado voor jezelf of een ander!

En natuurlijk kan ik je individueel coachen als je er alleen met m’n boek(en) niet uitkomt voor jezelf!Op Facebook
 • Wat leuk, ik ben gevraagd om mee te werken aan dit gave Youtube kanaal... nou dat is op m'n lijf geschreven! Bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een gelukkiger leven, yeah!

  Super leuk dat je op ons Youtube Kanaal bezoekt. Voor inspiratie over geluk en gelukkig zijn, zelfvertrouwen, de wereld leuker maken en plezier ben je hier g...

 • Niemand is objectief als hij naar een ander kijkt... Ik dacht ik val eens met de deur in huis... Maar het is natuurlijk wel zo, ga jezelf maar eens

 • Open je mind Poog te begrijpen Zie de ander Als mens Net ala jij #purehuman #vanhokjesnaarpuzzelstukjes #openen

 • Over jezelf zien en gezien worden

  ">

 • Veranderen... van links naar rechts bewegen? Of... willen we eigenlijk helemaal niet veranderen?

 • Zo'n leuke vraag dit... Oh en het antwoord is nog steeds hetzelfde na 5 jaar! Al is m'n focus wel verschoven van ondernemers naar ondernemingen. M'n missie is gelijk: zoveel mogelijk mensen uitnodigen helemaal zichzelf te zijn, zichzelf te benutten en zichzelf te laten zien, raakbaar & krachtig! #vanhokjesnaarpuzzelstukjes

 • De beloning van opschonen 😃

 • Wat jou raakt is van jou, iets buiten je houden kan alleen maar als je je afsluit!

 • Leuk zeg, heb net een video-interview gegeven over focus en hoe ik dat aanpak in m'n bedrijf. Nou daar had ik natuurlijk wel wat over te vertellen... Zoals je misschien weet focus ik niet op 1 activiteit, maar op m'n missie, op m'n waarom. M'n activiteiten spruiten simpelweg voort uit m'n natuurlijke talenten. En die komen weer voort uit experimenten en feedback... Mocht je meer willen weten hierover, dit is nou precies het onderwerp van het webinar dat ik maandag ga geven, dus... keep posted!

 • Dag mooie vrouw en man! Koester vandaag op deze Internationale Vrouwendag eens extra je kleine meisje in je! En ja die hebben we allemaal... dat lieve meisje die goed wil doen, die aardig gevonden wil worden, die zorgzaam is, die goed voelt wat ze nodig heeft!!

 • Blijft leuk om mezelf zo in een advertentie tegen te komen!

  Duurzame verandering komt van binnenuit! Authentieke spreker Judith Webber vertelt graag over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

 • Gaat het niet rechtsom dan wel linksom! Open je voor de mogelijkheden die er altijd zijn... (en nee dat is niet hetzelfde als geloven)!

 • Twee bijzondere methodieken en hun founders ontmoeten elkaar. Een unieke kans om kruisbestuiving te ervaren! Judith Webber heeft door haar 12-jarige carriere als (interim)HR adviseur een prachtige en eenvoudige manier gevonden om mensen in beweging te krijgen, ze met hun talent te verbinden, vertrouwen én samenwerking te vergroten, genaamd 'Van hokjes naar puzzelstukjes'. De basis hiervan is 'Do what you do best!' Judith laat je met haar aanstekelijk enthousiasme deze simpele methode ervaren om duurzame verandering in organisaties te realiseren, verandering van binnenuit! Ineke Hurkmans is founder van Jump Movement dat inmiddels in 12 landen met >65.000 deelnemers een bijzonder beweging wordt. De gespreksmethode van Jump Movement heeft zij ontwikkeld na jaren als consultant gewerkt te hebben en ontdekte dat 'aandacht en verbinding' onbetaalbaar en onontbeerlijk zijn in organisaties. Jump Movement brengt via een eenvoudige gespreksmethode mensen in beweging in de richting van een ambitie en zorgt voor diepe verbindingen in teams en groepen. Zin om te ervaren wat jij als professional van deze combinatie kunt leren? Hoe je verbinding, vertrouwen en openheid kunt creeeren op een korte krachtige manier! Neem tips en ervaring mee om meer uit jezelf en je team te halen. Maak kennis met deze twee bijzondere methodieken. Ontmoet bijzondere collega's en ervaar hoe sterk en eenvoudig groei kan zijn! We starten met inloop vanaf half 2, de lezingen starten om 2u en eindigen rond een uur of 5. Prijs: € 45,- ex btw (€ 58,10 incl) all-inclusive Kaartjes hieronder verkrijgbaar! Let op: vol = vol, max 40 plekken

 • Ik doe al jaren niet anders, m'n hart volgen ondanks m'n angst of weerstand, gewoon omdat ik 'móet'. M'n drive was en is groter dan m'n angst! Boeken schrijven, een podium opklimmen, m'n stem laten horen, mezelf laten zien, dacht je dat dat voor mij altijd makkelijk is geweest? Nou zeker niet... elke nieuwe stap vond ik retespannend. Klotsende oksels had ik elke keer als ik een lezing gaf, bang voor afwijzing. Tot ik mezelf niet meer afwees en de angst verdween... en dat het gezonde spanning cq een adrenaline-kick geeft! Makes me on edge, scherpzinnig Waar ben jij moed voor aan het verzamelen momenteel?

 • Op Nationale Complimentendag even iets over waardering, de brandstof die ons mensen harder doet lopen! En diezelfde waardering die we soms - als we het er niet helemaal mee eens zijn - niet kunnen aannemen... Pas als je de waardering die je ontvangt in jezelf gaat opzoeken, dan pas doet het iets voor je: het voedt je, omdat de waardering van binnenuit komt! Dit is standaard één van de onderdelen tijdens m'n lezingen en de teamsessies 'Van hokjes naar puzzelstukjes', omdat waardering zó essentieel is bij lekker kunnen werken, jezelf benutten en jezelf zien, wat de basis is van wat ik wil bereiken! Laten we leren ontvangen, onszelf openen voor de waardering van anderen, het in onszelf herkennen en daarmee in staat zijn ook meer waardering te geven. Laat de beker vollopen en overstromen...

 • Ik krijg wel eens vragen van mensen waarom ik zo open ben en zoveel deel. Nou daar wil ik met liefde op antwoorden. Ik deel omdat openheid heelt, het heelt mij én het heelt iedereen die zich herkent in m'n verhalen, inzichten en ervaringen. Openheid is de sleutel tot ware heling, door te delen wat er is, erken je ten volle wat er is, wat er in je leeft, wat zich heeft gemanifesteerd in je leven. Je laat het door te delen helemaal toe in jezelf. Je staakt je verzet ertegen. Je geeft je over en ontspant in jezelf! En het mooie is - dat ontdekte ik toen ik rijkelijk m'n lessen ging delen vanaf 2009 - dat het naast dat het goed voor mij is, goed is voor iedereen die ik ermee mag aanraken. Hoe vaak ik wel niet reacties krijg, ik ontvang nagenoeg dagelijks diepe dankbaarheid voor mijn delen, omdat het anderen impliciet toestemming geeft ook deze stukken in zichzelf te zien én te uiten! Hoe bevrijdend is dat?! Een grootsere daad van (zelf)liefde en zelfzorg is in mijn ogen niet mogelijk! Nou... goeie reden om door te gaan met delen toch? #delenishelen #toestemming #acceptatie #erkenning #zelfliefde #vrij #open

 • Wat een mooi voorbeeld van nep vs puur laat deze dame zien! En hoe 'toevallig' dat ik deze video donderdag precies tegenkwam, toen ik dit nummer als één van m'n favoriete nummers had opgegeven aan Sandra Brandt om in ons radio-interview "Het Heldere Uur" te verweven. Oh zo toepasselijk vond ik, aangezien we het hadden over overgave en ontspanning, want wat heb ik lang m'n best gedaan me anders voor te doen dan ik ben... #maskersaf #laatjezelfzien #mooi #puur

  She was so sick of being photoshopped that she decided to do this instead...

 • Goeie reminder... de zwaarste lessen zijn voor de beste leerlingen!

 • Hier word ik nou gelukkig van: "Dag schone jonkvrouw, Het leven wordt steeds mooier en helderder bij mij. Het lukt me steeds meer om te zeggen wat ik voel, ik hou me minder en minder bezig met wat ik denk dat anderen eventueel zouden kunnen denken en dat voelt echt fantastisch! ....,. Het is net of er gordijnen voor mijn neus open gaan en alles helderder wordt. De ruis wordt steeds minder en alles wordt duidelijker. Ik ben happy! Dank je wel tot zover voor je aanpak!" 😘

 • Had je al gezien dat ik op deze pagina ook het eea verkoop? * Alle 3 m'n boeken, gesigneerd en wel, als kadootje voor jezelf of iemand anders én * 2 superkrachtige online programma's: - Maak krachtige keuzes en word een magneet - vergroot in 2 weken je aantrekkingskracht! - Laat jezelf zien - meer zelfvertrouwen, zelfkennis & succes - transformatie in 13 weken Doe er je voordeel mee... want nog tot 21 maart gelden deze scherpe prijzen!

 • Wil jij als HR adviseur, directeur, leidinggevende, organisatie-adviseur of trainer geïnspireerd raken door maar liefst twee fantastische methodes om mensen in beweging te krijgen? In beide is openheid de sleutel kan ik je alvast verklappen!! Schrijf je dan nog snel in voor de 21e, we werken met een kleine groep dus dat betekent: veel persoonlijke aandacht!


Op Twitter

Pure Zaken: nu met BONUS!


© 2017 PureHuman - YourHosting Huisstijl:Dutch Design with Lemon         Foto's:Eef Ouwehand
Powered by WishList Member - Membership Software